Spišská N. Ves – Trnava 3:1 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky B 8:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prešov 1:7 (kon.)
Topoľčany – Skalica 4:5 (0:1 po s.n.) | Osmos Bratislava – Dubnica 4:2 (kon.)
konec
HC Osmos Bratislava
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
TSS GROUP Dubnica
sk Pátek 29.09.2017, 18:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislava • 1. liga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zaujímavá tretia tretina nám priniesla až štyri góly. Najprv hostia vyrovnali na 2:2, to ale domáci tím nezlomilo, dokázal gólovo odpovedať a strhol víťazstvo na svoju stranu. Bratislava poráža lídra tabuľky Dubnicu 4:2. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (20:49:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Valjent vybojoval puk pre DUŠANA KLUČIARA, ktorý sa rútil sám na opustenú bránku hostí a gólom poistil víťazstvo svojho tímu. Asistencia: Michal Valjent.
     
    59:01
    Dubnica skúša vabank bez brankára!
     
    Oddychový čas hostí.
     
    58:24
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Ako blesk z jasného neba prichádza gól na 3:2! Ak nevieš čo s pukom, vystreľ. Presne to platilo v prípade FILIPA VIDOVIČA, ktorému strela sadla a umiestnil ju nekompromisne do pravého vinkla Kutejovej brány. Asistencia: Dušan Klučiar.
     
    58:02
    Bratislave sa nedarí usadiť sa v útočnom pásme, Dubnica sa bráni dobre.
     
    Oddychový čas domácich.
     
    57:31
    Hráč hostí Hegyi je vylúčený na 2 min. za nedovolené bránenie.
     
    56:59
    Dubnica dáva gól! Domáci prehajdákali dvojgólové vedenie. Dubnica dostala priveľa priestoru v útočnom pásme a po prihrávkach Ďuriša a Jakúbeka strieľa gól JOZEF ŠVEC. Asistencie: Martin Jakúbek, Oliver Ďuriš.
     
    56:25
    Madový prišiel o puk, pýtal si faul, no rozhodca nepíska, Bratislava sa vyrútila dopredu, Mlynčár našiel Danišovského, ten preváhal moment zakončenie a sám sa dostal zo streleckej pozície, potom len puk zboku hodil na bránu, kde dorážal jeden z jeho spoluhráčov.
     
    55:07
    Klučiar nevyzrel na Kuteja, puk umiestnil presne do jeho lapačky. Brankár Dubnice tak dáva svojmu tímu nádej na vyrovnanie.
     
    55:07
    Klučiar utiekol hosťujúcej obrane, išiel sám na brankára, no zozadu bol faulovaný, rozhodca nariaďuje trestné strieľanie!
     
    54:07
    Mlynčár nastrelil zadný mantinel, puk pristál presne na hokejke Šalku, no ten akoby to nečakal a zblízka nedokázal usmerniť puk do siete!
     
    53:11
    Mucha nahadzoval puk pred bránu, kde videl korčuľujúceho Slobodu, ten v rýchlosti zbúral bránu.
     
    52:40
    Habšudovu strelu domáci brankár vyrazil ďaleko pred seba a jeho spoluhráči už puk upratali do bezpečia.
     
    51:52
    Po zakázanom uvoľnení sa hra sťahuje pred Kožiaka.
     
    51:42
    Jakúbek hľadal pred bránou spoluhráčov, tam však nebol nikto. Buly pred Kožiakom.
     
    50:31
    Dubnica dáva gól! Dubnica strieľa veľmi pekný gól na 1:2. Kluka adresoval presnú prihrávku na hokejku ONDREJA BURZALU a ten sa z prvej nemýlil, Kožiak sa už nestihol presunúť a zareagovať na strelu pod hornú žŕdku. Asistencie: Michal Kluka, Denis Rehák.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 25. Černý (Šalka, Mucha), 37. Kratochvíla (Klučiar), 59. Vidovič (Klučiar), 60. Klučiar (Valjent) – 51. Burzala (Kluka, Rehák), 57. Švec (Jakúbek, Ďuriš)


    HC Osmos Bratislava: Kožiak – Obšut, Vidovič, Černý, Kuzmín, Roth, Valjent, Guoth, Ficel – Klučiar, Kratochvíla, Sloboda – Krajč, Šalka, Mucha – Alekseev, Mlynčár, Danišovský – Čech, Bednarič, Baranov
    TSS GROUP Dubnica: Kutej – Habšuda, Bobček, Burzala, Rehák, Madový, Ďurkech, Trška, Bednár – Jakúbek, Ďuriš, Briestenský – Nemček, Hegyi, Kluka – Kanaet, Berák, Trenčan – Špankovič, Švec, Klíma

    Rozhodčí: Valachovič – Beniač, Vyšný

    Diváci: 302
    thejrc.org