Kunlun – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Omsk 2:3 (kon.)
Soči – Chanty-Mansijsk 2:3 (po pr.)
po prodl.
HK Soči
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Sobota 30.09.2017, 16:00 • Šajba Arena, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. Na počtenou! (18:41:07)
     
    Dohráno! První letošní střetnutí mezi Soči a Chanty-Mansijskem nabídlo zajímavou a napínavou podívanou, ze které nakonec po prodloužení odcházejí s bodem navíc hosté. Nový lodivod Jugry Anatolij Emelin si tak připisuje vítězství hned ve svém první utkání na lavičce posledního týmu Východní konference.
     
    Československá stopa
    Martin Štajnoch (JUG) – 0+0, 1 střela, ice time 24:41
    Ondřej Vitásek (JUG) – 0+0, 1 střela, ice time 23:57
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 43 – 31
    Zblokované střely: 10 – 13
    Vhazování: 36 – 30
    Trestné minuty: 8 – 22
    Využití přesilovek: 2/4 – 0/3
     
    Konec zápasu.
    61:23 Pavel VARFOLOMEJEV - 2:3
     
    61:23
    Jugra právě vstřelila branku!
    Je konec, bod navíc berou ze zápasů hosté z Chanty-Mansijsku! PAVEL VARFOLOMEJEV si v nájezdu nejprve položil Barulina a následně uklidil puk do drobné škvírky mezi jeho betonem a tyčí.
     
    61:23
    Varfolomejev byl v úniku podražen Padakinem, uvidíme trestné střílení!
     
    60:23
    V dosavadním průběhu prodloužení si zatím na puk sáhli jen hráči Jugry, kteří se nyní snaží prorazit do útočného pásma. Tresty Pedana a Ankudinova vyprší za pár sekund, chvilku uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut o vítězi utkání nerozhodlo, po krátké pauze tedy uvidíme prodloužení. To nám zařídil svou trefou ve čtyřiapadesáté minutě Sean Collins.
     
    Statistiky po třetí třetině
    Střely na branku: 41 – 30
    Zblokované střely: 10 – 13
    Vhazování: 36 – 38
    Trestné minuty: 8 – 22
    Využití přesilovek: 2/4 – 0/3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:09
    Soči vyslalo na Proskurjakova rychle po sobě dvě střely a následně se s pukem stáhlo do své vlastní třetiny ledu. Prodloužení nás téměř určitě nemine.
     
    58:31
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ruslan Pedan – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Andrej Ankudinov – 2 min., hrubost).
     
    58:30
    Miromanov poslal přesnou přihrávkou do útoku jednoho ze svých spoluhráčů, který si vyjel na modrou čáru a odtud nahodil kotouč na Konstanina Barulina. Ten nízko letící puk schovává do rukavice.
     
    57:33
    Ospalý závěr třetí části teď prořízl prudkou ranou z mezikruží Sergej Šmeljov, který ale nemířil úplně přesně a puk po jeho střele končí v ochranné síti.
     
    56:47
    Hra se odehrává výhradně v pásmu Jugry, Ilja Proskurjakov v brance však čelí naprostému minimu střel. Základní hrací doba se více méně dohrává.
     
    55:43
    Soči zničehonic polevilo a vůbec se už nehrne do útoku, zřejmě je s vyrovnaným stavem spokojeno a doufá v prodloužení. Soupeřovi pak na nějaký propracovanější atak nezbývají síly.
     
    54:44
    Chanty-Mansijsk nyní jasně tahá za kratší konec pomyslného lana, hokejisté Soči jsou po vstřelené brance opět na koni. Hosté se teď dopustili dalšího icingu, který po krátké přestávce vrátí hru před jejich klec.
     
    53:45
    Několenko drží puk za svou brankou a čeká, až se na led dostane čerstvá lajna jeho týmu. Jugra se tak po nějaké době zkusí probojovat zpět před Barulinovo brankoviště.
    53:08 Sean COLLINS - 2:2
     
    53:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedlo neúprosný nátlak na hostující klec přetavit ve vyrovnávací branku! Proskurjakov se teď musel v brankovišti hodně otáčet, aby všechny pokusy vykryl. Střelu Simona Öneruda vyrazil před sebe, k odraženému kotouči se nejrychleji dostal SEAN COLLINS a ten jej pohřbil za bezmocného gólmana! Asistence: Simon Önerud, Casey Wellman.
     
    52:44
    Lapenkov chtěl z kruhu překonat maskovaného muže v hostující svatyni, ten na jeho pokus odpověděl dobře umístěnou lapačkou. Vedení Jugry tak stále platí.
     
    52:00
    S vyloučeními se v posledních minutách roztrhl pytel, nyní si hru v početní výhodě vyzkouší zase Soči. To teď usadilo před brankou Mansijsku a rozjíždí kombinaci.
     
    51:42
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Panov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:08
    Soči si v přesilovce počínalo mnohem nebezpečněji než jeho soupeř, který nyní málem po zaváhání Proskurjakova obdržel gól. Barulin je bez práce.
     
    49:21
    Lekomcevův projektil od modré čáry zasáhl Barulina přímo do ramene, odkud se puk odráží do rohu kluziště. Zde si jej na své hokejky berou znovu hráči Jugry.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 287 diváků.
     
    48:44
    Vyloučení v týmu HK Soči (Alexej Cvetkov – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:07
    Domácí tým nějakou dobu tlačil, Jugra se však zvládla poměrně rychle dostat na puk a vyhodit jej přes všechny čáry. Soči se tak na nějakou dobu musí stáhnout z útočného pásma.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Vitalij Šulakov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Dvouminutový trest odpyká Artur Lauta.
     
    45:44
    Hraje se ve velmi rychlém tempu, oba týmy se na obranu svého soupeře snaží vyzrát prudkými výpady do útočného pásma. Zatím však bezúspěšně.
     
    44:45
    Panovova střela z vysokého úhlu úplně zmizela v rukavici připraveného Barulina, hra je přerušena. Vhazovat se bude v obranném pásmu Soči, konkrétně na pravém kruhu z pohledu brankáře.
     
    43:38
    Ivanov našel na opačné straně pásma připraveného Tomilina, který z kruhu z voleje poslal puk přímo do betonu Ilji Proskurjakova. Strážce svatyně Jugry dnes podává výborný výkon, stejně jako jeho kolega na druhé straně ledu.
     
    42:24
    Přesilovka je dávno u konce, Chanty-Mansijsk začíná se svým soupeřem srovnávat krok. Momentálně se bojuje výhradně ve středním pásmu, kotouč mění majitele poměrně často.
     
    41:11
    Domácí celek nepříjemně tlačí, obrana Jugry je zřejmě duchem stále v kabinách. Gólman hostujícího celku musel nyní předvést několik těžkých zákroků.
     
    40:09
    Třetí část budiž zahájena, Vadim Chomickij se s kotoučem stahuje do svého pásma. Připomínáme, že Soči zahajuje tuto část hry v početní výhodě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Čtyřicet minut je za námi, stejně jako po první třetině vede i tentokrát Jugra o jediný gól. Za domácí sice v půlce utkání vyrovnal Ruslan Pedan, tři minuty před koncem periody však vrátil hostům náskok Konstantin Majorov. V prostřední dvacetiminutovce jsme sledovali mnohem vyrovnanější podívanou než v té první a ač má nyní blíže k vítězství Chanty-Mansijsk, výhra Soči v základní hrací době rozhodně není nemožná.
     
    Statistiky po druhé třetině
    Střely na branku: 26 – 25
    Zblokované střely: 8 – 6
    Vhazování: 25 – 21
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 1/2 – 0/2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Soči se vlastní chybou vyhání ven z útočného pásma, klouzající kotouč za svou brankou zachytává na hůl Konstantin Barulin. Závěr druhé části se obejde bez vstřelené branky.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Ilja Několenko – 2 min., držení protihráče).
     
    39:16
    Atmosféra na ledě houstne – v rohu za hostující svatyní vznikla menší strkanice, do které se zapojilo hned několik hráčů z obou týmů. Pravděpodobně se bude vylučovat.
     
    38:35
    Domácí se snaží zuby nehty udržet v útočném pásmu, hokejisté Jugry jsou nyní však dost neodbytní a vůbec jim nenechávají prostor pro kombinování.
     
    37:25
    Před brankou Chanty-Mansijsku zavládl trochu chaos, hráči domácího celku se nyní snažili puk do sítě doslova procpat. Nakonec se tak ale nestalo, jeden z hráčů Jugry se jej chopil včas a poslal jej z hloučku ven.
    36:17 Konstantin MAJOROV - 1:2
     
    36:17
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak tohle asi nikdo nečekal – Jugra jde z ničeho nic opět do vedení! Obrana domácího celku teď naprosto selhala a do bezprostřední blízkosti jeho svatyně se přesunuli hned tři hráči soupeře, přičemž za bezmocného Barulina puk doklepl KONSTANTIN MAJOROV. Asistence: Jevgenij Skačkov.
     
    35:58
    Ivanov se vysmekl bránícímu hráči a jel sám na brankáře, nezvládl ale zachytit nabídku jeho spoluhráče z pravého kruhu pro vhazování a kotouč jen proklouzl kolem jeho hole. Velká škoda pro domácí skvadru.
     
    35:04
    Domácí jsou momentálně aktivnějším celkem, Mansijsk se už nějakou dobu nepodíval za svou modrou čáru. Vyrovnávací branka očividně Soči vrátila do plachet ztracený vítr.
     
    34:09
    Ilja Proskurjakov před najíždějícím hráčem soupeře raději schoval puk pod svou rukavici a přerušuje tak hru. Po krátké komerční pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    33:06
    Hosté ještě v přesilovce nic moc kloudného nevymysleli, domácí tým se zvládá bez větších obtíží bránit. Barulin zatím ještě nemusel zasahovat ani jednou.
     
    32:02
    Soči se dostalo ke kotouči a okamžitě se osvobozuje, Jugra bude muset další výpad zakládat až zpoza vlastní branky. Zde si bere volnou pryž na hůl Ivan Lekomcev.
     
    31:35
    Vyloučení v týmu HK Soči (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Sergej Šmeljov.
     
    30:57
    Prvního zakázaného uvolnění v dnešním zápase se dopustili hostující hokejisté, po krátké pauze se tak hra vrátí před jejich svatyni. Soči vstřelená branka nabudila a nyní aktivně atakuje soupeřovu klec.
    29:59 Ruslan PEDAN - 1:1
     
    29:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Na konci dlouhé kombinace domácího celku stál RUSLAN PEDAN, který si po převzetí ukázkové přihrávky povyjel z modré čáry na zadní hranici kruhu a odtud překonal dosud stoprocentního gólmana Mansijsku. V polovině druhé třetiny tak začínáme od začátku. Asistence: Nikita Ščitov, Sergej Šmeljov.
     
    29:02
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Ilja Několenko – 2 min., držení protihráče).
     
    29:02
    Pavel Padakin si zpoza branky povyjel na kruh a z otočky se pokusil strážce hostující svatyně překvapit, ten byl ale připravený střele čelit. Jugra tak stále vede.
     
    27:53
    Ofenzíva Soči po delší době vystrčila drápky. Proskurjakov musel likvidovat zakončení Andreje Ivanova z hranice brankoviště, které následoval další pokus domácích. Ten už však šel mimo.
     
    26:20
    V mezikruží se v ideální pozici ocitl Ilja Šipov, strážce sočské svatyně se musel do jeho rány položit. Z tribun se nese pískot, fanouškům se jasná převaha Jugry pochopitelně nelíbí.
     
    25:39
    Anton Koroljov si najel na kruh a chtěl odtud proklepnout Barulinovy reflexy, jenže přes jednoho z bránících hráčů se vůbec nedostal ke střele. Gólman soupeře tak nakonec nemusel zasahovat.
     
    24:29
    Savinainen i Lapenkov se vrátili do hřiště, oba týmy jsou v plném počtu. Aktivnější je stále hostující Jugra, která se však přes pevnou obranu Soči nedostává do kvalitních střeleckých příležitostí.
     
    23:26
    Hru ve čtyřech hráčích na obou stranách doprovází spousta nepřesností, ani jeden celek nyní nepůsobí úplně sehraně. Že bychom teď sledovali nějak zvlášť strhující podívanou se říct nedá.
     
    22:19
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jevgenij Lapenkov – 2 min., sekání).
     
    22:15
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Veli-Matti Savinainen – 2 min., podražení).
     
    21:07
    Panovovu střelu z kruhu ještě těsně před brankovištěm tečoval Iljin, Barulin měl ale dráhu kotouče vypočítanou a s přehledem zabránil gólu. Jugra tak stále vede jen o jednu branku.
     
    20:22
    Jako první ve druhé třetině do útoku zamířili hráči Soči, jenže jejich výpad zastavil nezpochybnitelný ofsajd. Jeden z domácích hokejistů se při přejezdu modré čáry unáhlil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka je v Šajba Areně u konce, s zaslouženým jednobrankovým náskokem jdou do kabin hokejisté Jugry. Hosté měli většinu třetiny na ledě jasnou převahu, kterou se jim v šestnácté minutě povedlo zásluhou Veli-Mattiho Savinainena přetavit v gól. Pokud chce Soči pomýšlet na nějaký bodový zisk z dnešního zápasu, bude se muset v následujících dvou periodách herně zvednout.
     
    Statistiky po první třetině
    Střely na branku: 12 – 13
    Zblokované střely: 4 – 2
    Vhazování: 8 – 8
    Trestné minuty: 0 – 0
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:16
    Hráči Jugry se dostali ve středním pásmu k puku a vyhodili jej za soupeřovu svatyni. Třetina se více méně dohrává, oba týmy zřejmě už potřebují přestávku.
     
    18:09
    Soči rozjelo krátkou kombinaci v útočném pásmu, kterou defenzíva Jugry zvládla rozebrat ještě předtím, než se domácí dostali ke střele. Ilja Proskurjakov tak mohl zůstat v klidu.
     
    17:04
    Hosté jsou po vstřelené brance na koni a snaží se za brankáře Soči poslat další kotouč, obrana domácích se však zpevnila a vůbec je nepouští blíže k brankovišti.
    15:44 Veli-Matti SAVINAINEN - 0:1
     
    15:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádhera! Anton Kurjanov si najel na kruh a přihrál na opačnou stranu pásma připravenému VELI-MATTIMU SAVINAINENOVI. Ten ranou z voleje z prostoru pro vhazování vymetl levý horní roh domácí branky, Barulin byl bez šance! Asistence: Anton Kurjanov, Vitalij Šulakov.
     
    14:13
    Poloprázdné ochozy Šajba Areny se snaží své miláčky povzbudit skandováním, jenže domácímu celku se stále nedaří se pořádně protlačit do útoku a vážněji ohrozit hostující svatyni. Mansijsk pořád kontroluje hru.
     
    13:09
    Jugra se dostala do přečíslení dva na jednoho, bránící hráč Soči však odvedl výbornou práci a díky němu se nakonec hosté vůbec nedostali ke střele.
     
    12:13
    Rychlý výpad hostů na branku zakončil střelou z kruhu Skačkov, které připravený Konstantin Barulin postavil do cesty rukavici. Gólman domácího celku je dnes ve formě.
     
    11:25
    Grebenščikov si vzal puk na svou hůl a chtěl prorazit ven z obranného pásma, jenže hráči Jugry jej zastavili už na modré čáře. Soči se vůbec nedaří se prokousat ven z vlastní třetiny kluziště.
     
    10:21
    Lapenkov za svou brankou tvrdě narazil na mantinel Koroljova, dle sudích byl ale zákrok dle pravidel a vylučovat se tedy nebude. Hrstka fanoušků hostujícího celků dává svou nespokojenost teď hodně najevo.
     
    09:05
    Hokejisté Soči se snaží hosty odstavit od kotouče, zatím stále bezúspěšně. Celek ze středu Ruska se pevně usadil v útoku a nehodlá jej opustit bez boje.
     
    08:15
    Chanty-Mansijsk je nyní aktivnějším celkem. Gólman soupeře teď neprožívá úplně bezstarostné chvíle, nicméně Jugra na něj stále nenašla recept.
     
    07:33
    Ankudinov po přejetí modré čáry neváhal a okamžitě vystřelil, nemířil však úplně přesně a na úvodní gól zápasu stále čekáme. Barulin jen pozoroval, jak kotouč plachtí kolem jeho branky.
     
    05:49
    Pavel Varfolomejev si nyní počínal hodně nebezpečně – po pravém křídle projel do útoku, udělal kužely ze dvou hráčů Soči a z hranice brankoviště zakončil. Barulin na jeho pokus otevřít skóre odpověděl betonem.
     
    04:33
    Útok hostů střídá protiútok Soči a naopak. Sledujeme rychlou a vyrovnanou podívanou, střel na branku je díky pevným obranám obou týmů stále poskrovnu.
     
    03:41
    Poprvé v zápase musel zasahovat i Proskurjakov, kterého se nyní dvakrát krátce po sobě pokoušel zaskočit Eric O'Dell. Ani gólman Jugry však v úvodních minutách nehodlá povolit.
     
    02:41
    Z prostoru mezi kruhem a modrou čarou se ozval Koroljov, Konstantin Barulin byl ale připraven i tentokrát a připisuje si do statistik další úspěšný zákrok.
     
    02:09
    Hra se momentálně přelévá ze strany na stranu, ani jeden tým nemá na ledě vyslovenou převahu. Krom Několenkova pokusu jsme zatím žádnou střelu na branku neviděli.
     
    01:22
    První střelu utkání má na svědomí Ilja Několenko, jehož nahození od modré čáry končí v lapačce připraveného gólmana domácích. Hra je přerušena.
     
    00:15
    Jugra uspěla na úvodním buly a hnala se vpřed, její výpad byl ale domácí defenzívou velmi rychle rozebrán. Nyní atakuje zase Soči, které se chce usadit před Proskurjakovem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už pomalu svolává první lajny do středového kruhu, jdeme na to!
     
    Domácí už vyjíždí ven na led, kde na ně hostující celek už dávno čeká. Halou ještě zazní hymna Ruské federace a pak už budeme moct začít.
     
    Ještě jednou vám přeji krásné sobotní odpoledne, v Šajba Areně je vše připraveno pro dnešní zápas. Týmy jsou ještě v kabinách, do startu utkání zbývá přibližně deset minut.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Barulin (Šikin) – Chochlov, Chomickij, Mamkin, Ščitov, Alexandrov, Pedan, Miromanov – Lapenkov, Cvetkov, Šmeljov – Wellman, Önerud, Collins – Padakin, O'Dell, Grebenščikov – Točickij, Tomilin, A. Ivanov.

    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (Fokin) – Vitásek, Štajnoch, Několenko, Lekomcev, Šulakov, Pogorišnyj, Meljakov – Kurjanov, Koroljov, Savinainen – Varfolomejev, Pestuško, Šipov – Lauta, Panov, D. Iljin – K. Majorov, Ankudinov, Skačkov.

    Rozhodčí: Bukin, Zibinin – Šeljanin, Zacharenkov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Dle oficiálních webových stránek Jugry byl v pátek dopoledne propuštěn hlavní kouč Igor Zacharkin. Spolu s ním v týmu končí také asistenti Nikolaj Borševskij, Jevgenij Chvostov a Alexej Seliverstov. Novým lodivodem se stává Anatolij Emelin, který dosud působil v Ufě na pozici asistenta.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V MINULÉ SEZÓNĚ

    8. 1. 2017: Jugra – Soči 3:1
    29. 9. 2016: Soči – Jugra 2:1
     
    JUGRA CHANTY-MANSIJSK
    14. místo ve Východní konferenci
    14 Z, 1-2-2-9, 9 bodů (skóre 23:53)

    Jugra se trápí, a to hodně. Celek ze středu Ruska zatím vyhrál jen jediné utkání v základní hrací době, když začátkem měsíce těsně přetlačil Podolsk na jeho ledě 3:2. Momentálně se veze už na osm zápasů dlouhé sérii porážek, která odstartovala debaklem 0:5 na půdě CSKA. Vysokých proher má za sebou Jugra ale víc, v posledních třech týdnech schytala sedm branek od Omsku a dokonce devět od lídra soutěže z Petrohradu. Mansijsk se nyní nachází na úplném chvostu Východní konference a bude se muset co nejdříve zvednout – na poslední postupovou příčku do play-off totiž už ztrácí nelichotivých patnáct bodů.

    Nejproduktivnější hráči
    Pavel VARFOLOMEJEV – 13 Z, 6 bodů (5+1)
    Ivan LEKOMCEV – 14 Z, 6 bodů (4+2)
    pět hráčů – 4 body

    Brankářské statistiky
    Ilja PROSKURJAKOV
    – 566 min. | 89,8% úsp. | prům. 3,50
    Vladislav FOKIN
    – 276 min. | 87,1% úsp. | prům. 4,12
     
    HK SOČI
    6. místo v Západní konferenci
    14 Z, 7-1-1-5, 24 bodů (skóre 40:37)

    Pokud bychom měli popsat Soči jedním přídavným jménem, slovo "nepředvídatelný" by bylo naprosto ideální. Celek z lázeňského města na břehu Černého moře prožívá sezónu jako na houpačce – už několikrát prokázal, že dokáže držet krok i se smetánkou soutěže, zároveň ale má na svém kontě i několik ostudných porážek. Ideálním příkladem jeho nestabilních výkonů jsou jeho výsledky ze začátku září, kdy prohru 3:11 na ledě Ufy následovalo drtivé vítězství 5:0 v Kazani, přičemž o pár dní později nestačilo Soči doma na trápící se Dinamo Minsk. Do dnešního zápasu vstupuje jako jasný favorit, zda-li se mu však povede očekávání naplnit je ve hvězdách...

    Nejproduktivnější hráči
    Pavel PADAKIN – 12 Z,10 bodů (4+6)
    Casey WELLMAN – 14 Z, 10 bodů (3+7)
    Jevgenij LAPENKOV – 14 Z, 10 bodů (3+7)

    Brankářské statistiky
    Dmitrij ŠIKIN
    – 496 min. | 92,2% úsp. | prům. 2,30
    Konstantin BARULIN
    – 344 min. | 89,8% úsp. | prům. 3,14
     
    Krásné odpoledne! Letošní ročník KHL je v plném proudu, na programu jsou dnes čtyři zápasy. Do akce půjde i tým ze Soči, který na svém ledě bude hostit poslední celek Východní konference – Chanty-Mansijsk. Pojďme si na oba celky posvítit...
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 30. Pedan (Ščitov, Šmeljov), 54. Collins (Önerud, Wellman) – 16. Savinainen (Kurjanov, Šulakov), 37. K. Majorov (Skačkov), 62. Varfolomejev (TS)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Chochlov, Chomickij, Mamkin, Ščitov, Alexandrov, Pedan, Miromanov – Lapenkov, Cvetkov, Šmeljov – Wellman, Önerud, Collins – Padakin, O'Dell, Grebenščikov – Točickij, Tomilin, A. Ivanov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (Fokin) – Vitásek, Štajnoch, Několenko, Lekomcev, Šulakov, Pogorišnyj, Meljakov – Kurjanov, Koroljov, Savinainen – Varfolomejev, Pestuško, Šipov – Lauta, Panov, D. Iljin – K. Majorov, Ankudinov, Skačkov.

    Rozhodčí: Bukin, Zibinin – Šeljanin, Zacharenkov

    Diváci: 3 287
    thejrc.org