Havlíčkův Brod – Letňany 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Technika Brno – Poruba 1:0 (kon.)
Zlín – Přerov 5:2 (kon.) | Třemošná – Ústí n/L 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 12:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 7:4 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 3:6 (kon.)
Jihlava – Liberec 1:5 (kon.) | Třinec – Vsetín 8:1 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 6:2 (kon.)
Sparta – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 30.09.2017, 15:00 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    47:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady osmý gól. Adam Procházka byl u pravé tyče hodně důrazný a nakonec se mu podařilo prostrčit puk na PETRA PRZYBYLU, který zakončil do odkryté části klece. Asistence: Adam Procházka.
     
    45:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se opět vrhli do útočného pásma, Michal Ramik přiťukl kotouč SERVÁCI PETROVSKÉMU a jeden z nejmladších hráčů Ocelářů přidává sedmý gól. Asistence: Michal Ramik.
     
    36:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle otočili hru zpátky k Geidlovi, DENIS KYSELÝ vypálil z hranice levého kruhu a přesnou ranou napálil puk do sítě. Bez asistence.
     
    35:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A hosté nabídnutou výhodou nepohrdli. Václav Kočí poslal puk po modré k MARKU HOUSEROVI, který jej přesně namířenou ranou napálil do sítě. Asistence: Václav Kočí.
     
    29:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    LAURA LERCHOVÁ si ze střídačky dojela pro gól. Jakub Hykl našel třineckou útočnici mezi kruhy a hráčka se šestnáctkou na dresu přesnou ranou napálila puk do sítě. Asistence: Jakub Hykl.
     
    23:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí už se ale Oceláři radují. TOMMY WARDAS se prosadil z těsné blízkosti branky a ke třem asistencím přidává také gól. Bez asistence.
     
    15:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se následně usadili v útočném pásmu, Wardas jej dostal mezi kruhy na LUKÁŠE KRÁLÍKA, který přesnou ranou přidává svůj druhý gól a posílá Oceláře do tříbrankového náskoku. Asistence: Tommy Wardas.
     
    08:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    To už ale Oceláře v tuto chvíli mrzet nemusí. Domácí pokračovali v útočném pásmu, Lukáš Králík nabil mezi kruhy DANIELU CHOVANIAKOVI a rána třineckého obránce rozvlnila síť za zády Málka. Asistence: Lukáš Králík, Tommy Wardas.
     
    00:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. Vsetín měl puk na holích ve svém obranném pásmu, Otto Jurzyca ale dokázal připravit hostujícího hráče o kotouč, přiťukl jej na hůl LUKÁŠE KRÁLÍKA a ten v blízkosti branky nezaváhal. Asistence: Otto Jurzyca, Tommy Wardas.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 1. Králík (Jurzyca, Wardas), 9. Chovaniak (Králík, Wardas), 16. Králík (Wardas), 24. Wardas, 30. Lerchová (Hykl), 37. Kyselý, 46. Petrovský (Ramik), 48. Przybyla (Procházka) – 36. Houser (Kočí)


    HC Oceláři Třinec: Halouzka (48. Macura) – S. Cienciala, Kyselý, Wantulok, Chovaniak, Buják, F. Cienciala – Procházka, Králík, Raszka, Przybyla, Wardas, Jurzyca, Lerchová, Kašpárek, Petrovský, Stročka, Hykl, Ramik
    VHK ROBE Vsetín: Málek (21. Geidl) – Velikovský, Houser, Kunst, Sviták, Sovjáková, Navrátil – Dědek, Babeliak, Pažitka, Kočí, Calaba, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Čajanová

    Rozhodčí: Malík – Stonavský, Tomis
    thejrc.org