K. Vary – Litoměřice 3:0 (kon.) | Kladno – Přerov 3:4 (0:1 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 4:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 1:4 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 30.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 30.9. se odehraje hokejové utkání, ve kterém se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a AZ RESIDOMO Havířov. Horácká Slavia si ve svém posledním zápase spravila chuť, kdy vyhrála nad pražskou Slavií 3:2, zatímco Havířov ve svém posledním zápase nakonec podlehl v prodloužení v zápase se Vsetínem a prohrál 3:4p. Můžeme tak čekat, že bude chtít Třebíč pokračovat za dalším vítězstvím a Havířov si bude chtít spravit chuť. To vše a ještě více se dozvíme již v sobotu v 17:30.

    Sestavy obou soupeřů v minulém zápase:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál – L. Vágner, Kaláb, D. Mikyska, Půža, Čejka, Spurný – Erat, Dolníček, Horký – T. Havránek, Jan Wasserbauer, Vodný – Kusko, R. Zohorna, Kratochvíl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    AZ Havířov: Dolejš – Krisl, R. Havel, Postnikov, Drtil, Staněk, Petran – Kanko, Sikora, Kotala – Pořízek, Hudeček, M. Kalus – P. Beránek, Maruna, Gřeš – Cihlář, L. Bednář, Kurovský.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Kaláb, L. Vágner, Hort, D. Mikyska, Spurný, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Kratochvíl, R. Zohorna, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec.

    AZ RESIDOMO Havířov: Dolejš (M. Laco) – Krisl, R. Havel, Postnikov, Drtil, Staněk, Petran – Kanko, Matai, Sikora – Pořízek, Hudeček, M. Kalus – P. Beránek, Maruna, Gřeš – Kotala, Cihlář, L. Bednář.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Polák, Kotlík..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a AZ RESIDOMO Havířov. Oba týmy jsou již po rozbruslení a nyní se čeká na úvodní vhazování, které padne v 17:30.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování si berou na své hole hosté, Havel vzápětí kotouč vyhazuje za záda Vejmelky, kam se rychle sjíždí třebíčská obrana.
     
    00:50
    Hort se dostal ke střele od modré čáry, vypálil na Dolejše, který jeho střelu pokryl svými betony. Vhazovat se bude v pravém kruhu obranného pásma Havířova.
     
    01:10
    Drtilovi se nepodařilo vyvézt puk, na modré čáře si s ním chvíli hrála obrana hostů a jeden z útočníků Třebíče, Havířov z tohoto střetu vychází jako vítěz a může rozjet útočnou akci.
     
    02:05
    Kratochvíl kombinuje v levém rohu Dolejšovy brány, k puku se dostává jeden z hráčů Třebíče na modré čáře, který se ale nedostává ke střele. Puk se ocitá ve středním pásmu.
     
    02:40
    Kotala stál přímo na středu modré čáry, pokusil se vypálit na Vejmelku, puk mu však vyklouzl z hole a bylo z toho pouhé nahození puku za bránu domácích.
     
    03:05
    Sikora nahrál puk od pravého rohu modré čáry jednomu ze svých spoluhráčů před bránu Vejmelky, který se však nedostal ke střele.
     
    03:55
    Vodný nahazuje puk k Havránkovi, ten ho vyváží na modrou čáru a nahazuje za bránu Dolejše. Tam si kotouč ale přebírá obrana havířova.
     
    04:40
    Kusko se Zohornou a Kratochvílem se octli v dobrých pozicích před Dolejšem. Ke střele se nakonec dostal v bezprostřední blízkosti od brány hostů Kratochvíl, s jehož pokusem si brankář poradil.
     
    05:10
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, Postnikov se pokusil vystřelit od modré čáry, jeho pokus ale zablokovala třebíčská obrana.
     
    05:45
    Havířov se rozjíždí zpoza vlastní brány , Matai se náhle ocitá za bránou Vejmelky, kde se pokouší vybojovat nahozený puk, ale bez úspěchu. Mezitím se hra přesouvá před Dolejše, kde třebíčský útok nedokázal udržet puk dostatečně dlouho, aby se jeden z hráčů mohl dostat ke střele.
     
    07:00
    Kratochvíl nahrál puk Zohornovi, ten ho nedokázal zachytit, ale třebíčská obrana byla pozorná, nyní se ke střele málem dostal Kusko, ale nestihl puk zasáhnout.
     
    07:35
    Vyloučen hráč číslo 26 Jiří Krisl (HAV) na dvě minuty – pád pod nohy.
     
    08:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč rychle využívá přesilové hry. Před Dolejšem se octl úplně volný TOMÁŠ KALÁB, který svojí střelou do prostoru mezi betonem a lapačkou překvapil brankáře hostů a posouvá Třebíč do vedení 1:0. Asistence: Erat, Dolníček.
     
    09:32
    Paták posouvá puk za bránu hostů, nyní se ke kotouči dostal Spurný, který vypálil na Dolejše, který měl zakrytý výhled, ale i tak dokázal svým tělem střelu vykrýt.
     
    10:46
    Horký se rozjíždí podél pravého mantinelu, kde ale faulován jedním z hráčů havířova a Třebíč si zahraje přesilovou hru.
     
    10:58
    Vyloučen hráč číslo 10 Jan Maruna (HAV) na dvě minuty – sekání.
     
    11:15
    Havířov se vysvobodil z úvodního tlaku třebíčské přesilovky vyhozením kotouče.
     
    11:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá i druhé přesilové hry, kdy se po nahrávce Mikysky dostal k puku na pravé straně od brány hostů MICHAL VODNÝ a vyčistil pravý růžek Dolejšovy brány. Asistence: Mikyska, Havránek.
     
    13:37
    Havránek se pouští do souboje o puk za bránou Dolejše, puk si berou na své hole hosté a vyrážejí před Vejmelku.
     
    13:58
    vyloučen hráč číslo 40 Radek Pořízek (HAV) na dvě minuty – vysoká hůl.
     
    14:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč využívá i třetí přesilové hry! K puku se tentokrát dostal SILVESTER KUSKO, který propálil puk za záda Dolejše a posouvá tak domácí do vedení 3:0. Asistence: Zohrona, Havránek.
     
    15:00
    Horký se rozjíždí podél levého mantinelu, za zády Dolejše ale o kotouč přichází a hosté vyráží do útoku.
     
    15:35
    Vhazování před Dolejšem si berou na své hole hosté, Staněk se pokusil nahodit puk za bránu Vejmelky, ale jeho pokus končí zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude opět před bránou hostů.
     
    15:53
    Hort kombinuje s Havránkem a Mikyskou, nyní se dostal do souboje za bránou Vodný a jeden z hostů a Třebíč si zahraje další přesilovou hru.
     
    16:09
    Vyloučen hráč číslo 18 Robin Staněk (HAV) na dvě minuty – podražení.
     
    16:27
    Dolníček se rozjíždí přes střední pásmo a pokouší se dostat za bránu Dolejše, to se mu daří, nyní se ke střele po nahrávce od Erata dostal na modré čáře Vágner, jehož tečovanou střelu dokázal Dolejš zneškodnit. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    17:35
    Havránek si najížděl od pravé strany před bránu Dolejše, pokusil se vystřelit, ale bez úspěchu, nyní se ke střele dostává také Mikyska, jehož střelu se podařilo hráčům hostů zneškodnit.
     
    18:09
    Hosté v plném počtu.
     
    18:18
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, a puk se dostává na modrou čáru, kde jsou připraveni hráči hostů.
     
    18:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    A do gólové šance se dostávají také hosté, kdy se ke střele dostal TOMÁŠ DRTIl, který propálil puk za záda Vejmelky kolem jeho pravé brusle. Asistence: Beránek, Postnikov.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina byla jak plná vyloučení, tak plná gólů. Na straně Třebíče to byly dokonce tři branky, kdy padly všechny tři v přesilovce a na straně Havířova jedna, zato v klasické hře 5 na 5. Ze začátku jsme viděli téměř stejnou aktivitu na obou stranách. To se však otočilo v čase 7:35, kdy padla úvodní branka tohoto zápasu na straně Třebíče, o kterou se zasloužil Tomáš Kaláb. O pár minut později (opět v přesilové hře) dal branku tentokrát v čase 11:45 Michal Vodný a posunul tak Třebíč do vedení 2:0. A opět pár minut poté (a opět při přesilové hře Třebíče) dal další gól v čase 14:24 Silvester Kusko a Třebíč byla tak už ve vedení 3:0. Během zbytku této třetiny padlo ještě jedno vyloučení na straně Havířova a k samotnému konci této třetiny dal v čase 18:30 gól Tomáš Drtil a snížil tak stav utkání na 3:1. Třebíč ukázala, že dokáže být silným týmem nejen při běžné hře, ale i v přesilovkách. Havířov zase svojí odpovědí, kdy snížil stav utkání, ukázal, že se dokáže i za nepříznivého stavu prát a že nedá protivníkovi nic zadarmo. Jak bude probíhat další třetina? To vše a ještě více se dozvíme již v 18:22, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Vhazování si berou na své hole hosté, puk se rychle ocitá za bránou Vejmelky, Sikora nedokázal ale puk posunout na svého spoluhráče na modré čáře a domácí vyráží před Dolejše.
     
    20:35
    Vyloučen hráč číslo 23 Radek Havel (HAV) – faul loktem.
     
    20:47
    Zohorna nedokázal ve středním pásmu zpracovat puk a hosté se tak mohou osvobodit vyhozením kotouče.
     
    21:30
    Horký se rozjíždí podél levého mantinelu, najíždí si za bránu Dolejše, odkud se svým nahozením pokusil dostat puk do prostoru před bránou hostů, kde si kotouč berou hráči Havířova osvobozují se.
     
    22:33
    Vyloučen hráč číslo 20 Tomáš Havránek (TRE) na dvě minuty – příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    22:35
    Hosté v plném počtu.
     
    22:58
    Nyní se hosté dostávají do přesilové hry, dostávají se k první střele od modré čáry, kterou dokázal Vejmelka svým betonem pokrýt.
     
    24:00
    Krisl nahrál puk Sikorovi, ten ho vypálil na Vejmelku, který ve spolupráci s obranou dokázal tento pokus zneškodnit.
     
    24:25
    Vhazování před Vejmelkou si berou na své hole domácí, Čejka se pokusil vyhodit puk podél mantinelu, to se mu ale nedaří a hosté se pokouší z levého rohu v obranném pásmu domácích dostat do střelecké pozice.
     
    24:33
    Domácí v plném počtu.
     
    25:20
    Vhazování před Vejmelkou si bere Čejka, pokouší se kotouč vyvézt z obranného pásma, to se mu nedaří, na modré čáře je zastaven útokem hostů, až nyní Erat, který kotouč vyváží podél pravého mantinelu, kde o puk přichází za bránou Dolejše.
     
    26:40
    Kaláb se v útočném pásmu natahoval pro puk, dřív u něj byl ale jeden z hostů a ihned vyrazil přes střední pásmo za Vejmelkou. Na modré čáře se ale nepohodl se svým spoluhráčem a dostal se tak do ofsajdu.
     
    27:15
    Gřeš byl za bránou Vejmelky zastaven třebíčskou obranou, nyní je u puku Vágner, který nahrál kotouč Kalábovi, který ho pouze vyhazuje na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Dolejšem.
     
    27:50
    Krisl se dostal k puku a na modré čáře se pokusil kotouč posunout na jednoho ze svých spoluhráčů na pravé straně, tento pokus zastavila třebíčská obrana a rozjíždí akci za vlastní bránou.
     
    28:05
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, Vágner nahazuje puk do středního pásma, odkud se dostává až na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude opět před Vejmelkou.
     
    28:25
    Ke střele se dostal Drtil, jeho střela ale byla sražena do ochranné sítě a vhazování v poli domácích se bude opakovat.
     
    28:30
    Vhazování v obranném pásmu Třebíče si berou na své hole domácí, Wasserbauer se protáhl kolem dvou hráčů hostů, ten druhý ho ale dokázal zpětně zastavit a vypíchnout mu puk, který se nyní nachází za bránou domácích.
     
    29:12
    Na zemi za bránou domácích zůstává ležet jeden z hráčů hostů, který byl napaden Lukášem Hortem a hosté si zahrají přesilovku.
     
    29:12
    Vyloučen hráč číslo 90 Lukáš Hort (TRE) na dvě minuty – napadení.
     
    29:53
    Sikora nahrává puk od pravého mantinelu na Krisla který střílí od modré čáry a puk letí na Vejmelku.
     
    30:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tentokrát využívá přesilové hry AZ Havířov, který prostřednictvím JIŘÍHO KRISLA, který pálil od modré čáry, snižuje stav na 2:3. Asistence: Marek Sikora.
     
    30:52
    Vyloučen hráč číslo 93 Petr Beránek (HAV) na dvě minuty – zdržování hry.
     
    31:05
    Mikyska nahrává puk na Havránka, ten se ho pokusil nahodit na před bránou připraveného Zohornu, kotouč ale neprošel přes obranu hostů a Třebíč musí začínat útočnou akci ze své obranné třetiny.
     
    32:12
    Horký nahrál puk Kalábovi, ten ho na modrou čáru nahrává Vágnerovi, který kotouč posouvá za bránu hostů, po nějaké době se dostává ke střele od modré čáry jeden z hráčů Třebíče, jehož střelu dokázal Dolejš pokrýt svojí lapačkou.
     
    32:52
    Hosté v plném počtu.
     
    33:18
    K puku se dostává Paták, ten prostřednictvím svého spoluhráče posouvá puk za záda Dolejše, kotouč však nebyl tečován a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    33:36
    Krisl se nyní dostal k nebezpečné střele, kotouč, který mířil přímo do brány Vejmelky dokázala obrana s brankářem zneškodnit a puk se nyní octl za bránou domácích.
     
    34:10
    Hosté svým nahozením dostali kotouč do zakázaného uvolnění a bude se vhazovat před Dolejšem.
     
    34:42
    Sikora vyváží s Kankem puk před Vejmelku podél levého mantinelu, vzápětí dochází k posunutí domácí brány, kdy se do sebe zaklesli dva hráči (jeden domácích, jeden hostů) a společným pádem dostali bránu z vyhrazeného prostoru. Nyní však hra pokračuje.
     
    35:57
    Mikyska nahodil puk od levého mantinelu na jednoho ze svých spoluhráčů, ten nebyl ale po zásahu jednoho z hráčů hostů schopný tečovat puk a Třebíč si zahraje přesilovku.
     
    36:03
    Vyloučen hráč číslo 22 Marcel Petran (HAV) na dvě minuty – hákování.
     
    36:25
    Zohorna si objíždí bránu hostů, ke střele se dostává Mikyska, jehož střelu dokázal Dolejš pokrýt svým levým betonem.
     
    36:45
    Vágner střílí na Dolejše od modré čáry, jeho pokus ale končí mimo svatyni hostů. Nyní se ke střele málem dostal také po nahrávce Dolníčka Vágner, ale tomu skákavý puk přeskočil hokejku.
     
    38:03
    Hosté v plném počtu.
     
    38:15
    Vyloučen hráč číslo 10 Jan Maruna (HAV) na dvě minuty – příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    38:30
    Vodný nahrává puk na modrou čáru Mikyskovi, ten ho předává Havránkovi, který se ale sám vyhostil z útočného pásma a Třebíč musí zakládat útočnou akci až ze svého obraného pásma..
     
    39:16
    Vhazování před Dolejšem si berou na své hole domácí, Erat nahrává puk za bránu hostů Dolníčkovi, ten ho opět vrací Eratovi a nyní hra pokračuje na modré čáře.
     
    39:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč dává další gól z přesilové hry. Tentokrát na něm má zásluhu LUBOŠ HORKÝ, který tečoval puk před Dolejšem, kdy ho na něj vyslal Tomáš Kaláb od modré čáry. Asistence: Kaláb, Dolníček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    A máme za sebou druhou třetinu. V této třetině jsme mohli vidět opět počáteční téměř stejnou aktivitu na obou stranách. Až po deseti minutách se dostal do gólové šance v čase 30:07 Jiří Krisl a snížil stav utkání na těsný stav 3:2. V průběhu zbytku druhé třetiny se hra pohybovala poměrně často v obranném pásmu Havířova a to také díky třem vyloučením na straně AZtu, které padly po snižujícím gólu Havířova. Žádnou z těchto přesilovek nedokázali ale hráči Třebíče využít. Až devět sekund před koncem v čase 39:51 se dostal do šance Luboš Horký, který dokázal Třebíč dostat opět do dvoubrankového vedení a to 4:2. Havířovu se očividně nelíbí stav, který je aktuálně stanoven a můžeme očekávat, že se bude o další góly prát. Bude si Třebíč chtít udržet stávající stav a bude bránit nebo se pokusí o další branky? To se dozvíme již v 19:19.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí. K puku se za bránou hostů dostává Sikora po nahrávce jednoho ze spoluhráčů a Havířov vyráží před Vejmelku.
     
    40:52
    havránek si najíždí podél levého mantinelu, nahazuje puk za bránu hostů, kde si ho přebírá jeden z hráčů Havířova, vyhazuje kotouč z obranného pásma, ale pouze na zakázané uvolnění.
     
    41:15
    nyní stáli před kotoučem dva hráči z třebíčského repertoáru, ani jeden se k němu však nedokázal dostat přes obranu havířova. Hra bude pokračovat ve středním pásmu.
     
    41:45
    Vhazování si berou na své hole domácí, Maruna vybojoval puk v levém rohu své třetiny a vyváží ho do středního pásma. Domácí se opět dostávají k puku, o který ale poměrně rychle přichází a musí se rychle vracet před Vejmelkovu bránu, kde mezitím musí brankář s obranou likvidovat některé z nájezdů hostů
     
    43:15
    Ke střele se od modré čáry dostal Drtilů, tato střela naštěstí pro Třebíč minula Vejmelkovu bránu a domácí vyráží směrem před Dolejše.
     
    44:00
    Paták rozehrává puk společně se spoluhráči do útočného pásma, před Dolejšem se nyní pohybuje Zohorna, který se pokusil zadovkou vypálit na jeho bránu, jeho pokus však minul svatyni hostů.
     
    45:05
    Vhazování před Dolejšem si berou na své hole domácí, Havránek za jeho bránou upadá a puk se dostává pod vedení hostů. kalus se rozjíždí podél pravého mantinelu, vypálil na Vejmelku, který jeho pokus likviduje svými betony.
     
    45:40
    Wasserbauer nedokázal ve středním pásmu vyhodit puk a hosté se pokusili pokračovat v nátlaku na Vejmelku. To se jim nedaří, nyní se kotouč dostává před Dolejše, kde se dva hráči z třebíčských řad pokouší po pravé straně vypálit na bránu hostů puk. Brankář si s jejich pokusy poradil.
     
    47:00
    Erat si najíždí podél pravého mantinelu za bránu hostů, obrana havířova ale dokázala zakročit a Třebíč se vrací do středního pásma.
     
    47:46
    Nyní stál před Vejmelkou v obložení třebíčských hráčů Maruna, který nedokázal z poměrně velké blízkosti vypálit a puk končí za bránou domácích.
     
    48:45
    Kalus se rozjíždí podél pravého mantinelu, k puku se ale dostává po nějaké době obrana domácích, která dostává puk do středního pásma. Tam se po souboji o puk dostávají hosté do ofsajdu a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    49:10
    Vhazování si berou domácí, Vodný nahazuje puk za záda Dolejše, k puku se nyní dostává na modré čáře jeden z třebíčských hráčů a ve vzduchu se pokusil tečovat puk do brány Spurný, jeho pokus končí těsně vedle tyče.
     
    50:10
    Vhazování před Dolejšem si berou hosté, Kalas se rozjíždí podél pravého mantinelu, nyní se o kotouč pere s hráči Třebíče, ti ho nakonec dostávají pod kontrolu, ale jenom na chvíli, než ho domácí vyhodí na zakázané uvolnění.
     
    50:48
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, k puku se ale najednou dostává na modré čáře Krisl, který se pokusil svojí tvrdou střelou propálit kotouč za záda Vejmelky. To se mu ale ani za spolupráce jednoho ze spoluhráčů, který tečoval puk nepodařilo a domácí brankář má situaci pod kontrolou.
     
    51:40
    Nyní se rychle rozjetý Hudeček pokusil překvapit Vejmelku, třebíčská obrana byla ale pozorná a místo toho vyráží do útoku Horácká Slavia.
     
    52:35
    Vhazování před Dolejšem si berou domácí, v souboji za bránou hostů o puk přichází a to i při dalším souboji Krisla se Zohornou a domácí se musí rychle vracet.
     
    53:24
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, dobře rozjetý Luboš Horký ve středním pásmu ztratil rovnováhu a upadl, ke kotouči se dostali hosté a můžou vyrazit kupředu.
     
    54:30
    Pořízek se pokusil o střelu z pravé strany třetiny domácích, jeho pokus však nebyl dotažen úplně přesně, díky důslednosti jednoho z třebíčských hráčů, který ho atakoval.
     
    54:36
    Zohorna se dostal podél pravého mantinelu až před Dolejše, vypálil, jeho střela ale minula bránu.
     
    54:52
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole domácí, Luboš Horký vyráží za bránu Dolejše, tu si objíždí a nahrává puk Vágnerovi na modré čáře, který ho po chvíli ztrácí. Hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    55:25
    Vejmelka si nyní pěkně poradil s nahozeným pukem od modré čáry, který ukryl do své lapačky. Vhazovat se bude v pravém kruhu obranného pásma Třebíče.
     
    55:35
    Vhazování vyhráli domácí, o kotouč ale vzápětí přicházejí a hosté rozjíždí útočnou akci.
     
    56:10
    Horký se pokusil vybojovat puk za bránou Dolejše, na dva obránce hostů ale sám nestačil a domácí se připravují na útok Havířova.
     
    56:57
    Postnikov posunul puk za bránu domácích, stál ale ještě za červenou čárou, která rozděluje polovinu hřiště a bylo tak odpískáno zakázané uvolnění.
     
    57:25
    Sikora nahodil puk do středu třebíčské obranné třetiny, tam však stál připravený jeden z hráčů Třebíče a domácí vyráží do středního pásma.
     
    57:40
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, po neshodě před bránou domácích se k puku dostává Zohorna, ten vyráží do středního pásma a následně do útočného pásma, kde nyní bojuje se svými spoluhráči o puk.
     
    58:47
    Sikora se nahrává s Krislem, ten vypálil na Vejmelku a následně se před bránou snažili jejich spoluhráči o dorážku. To se jim ale nepodařilo a vzniklo z toho pouze postavení hráče v brankovišti.
     
    59:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:03
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, puk se ale dostává k domácím hráčům, kteří ho vyhazují z obranného pásma.
     
    59:30
    Hosté hrají bez brankáře v šesti.
     
    59:54
    Nyní se pokusil nahodit puk na prázdnou bránu Wasserbauer, jeho pokus končí vedle brány.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou i třetí třetinu dnešního utkání. V této třetině jsme mohli vidět poměrně větší pasivitu Třebíče a snahu Havířova dostat se před bránu domácích. To se jim ve druhé polovině třetí třetiny už dařilo více, ale i přes jejich snahu se jim nepodařilo prorazit přes třebíčskou obranu a třebíčského brankáře. Horácká Slavia byla dnes lepším týmem, pohlídala si celý průběh hry a v této třetině nedovolila Havířovu větší akce. Horácká Slavia si proto dnes odnáší vítězné tři body. Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:57:35)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 8. Kaláb (R. Erat, Dolníček), 12. Vodný (D. Mikyska, T. Havránek), 15. Kusko (R. Zohorna, T. Havránek), 40. Horký (Kaláb, Dolníček) – 19. Drtil (P. Beránek, Postnikov), 31. Krisl (Sikora)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Kaláb, L. Vágner, Hort, D. Mikyska, Spurný, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Kratochvíl, R. Zohorna, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    AZ Havířov: Dolejš (M. Laco) – Krisl, R. Havel, Postnikov, Drtil, Staněk, Petran – Kanko, Matai, Sikora – Pořízek, Hudeček, M. Kalus – P. Beránek, Maruna, Gřeš – Kotala, Cihlář, L. Bednář.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Polák, Kotlík.

    Diváci: 1043
    thejrc.org