K. Vary – Litoměřice 3:0 (kon.) | Kladno – Přerov 3:4 (0:1 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 4:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 1:4 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Rytíři Kladno
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 30.09.2017, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zubři z Přerova po sedmi odehraných kolech možná trochu překvapivě kralují WSM Lize. Modro-žlutá parta v dosavadním průběhu sezony zvítězila hned pětkrát, hořkost porážky Přerovští poznali jen ve dvou případech. To jim v konečném zúčtování přineslo 15 bodů. O další se dnes porvou na ledě Kladna, které taktéž s 15 body Zubrům dýchá na záda z druhé pozice. Rozdíl mezi oběma týmy činí skóre. Přerov totiž méně inkasoval a o jednu branku více vsítil.
     
    HC ZUBR Přerov

    Zubrům zatím svědčí venkovní prostředí. V obou dosavadních utkáních na půdě soupeře dokázali naplno bodovat a to suverénním způsobem. Silnou zbraní Přerova je přesilová hra, která se může pochlubit nálepkou druhé nejlepší v lize. Co se bodového příspěvku týká, tým se může spolehnout na matadora Milana Procházku, který k pěti brankám připojil tři asistence, za což mu v celkové tabulce produktivity přísluší šesté místo. Již tradičním úkazem jsou špičkové výkony brankářů Hanáků. Juraj Šimboch se může pyšnit vynikající statistikou 94,67 % úspěšných zásahů. Lukáš Klimeš na tom s 93,33 % není o moc hůř. Vydrží kouzlo přerovských brankářů i na úzkém kladenském kluzišti?

    Posledních pět zápasů

    Přerov 1:0 Karlovy Vary
    Přerov 7:4 Ústí nad Labem
    Přerov 2:4 Třebíč
    Vsetín 1:3 Přerov
    Přerov 1:3 Frýdek-Místek
     
    „Máňo, pojď, pujdeme zas po deseti letech na hokej, když bude hrát ten Jágr!“ Ano, takhle nějak to v posledním týdnu vypadalo skoro v každé kladenské domácnosti. Otázka, zda Jaromír Jágr skutečně nastoupí, zcela odsunula na druhou kolej fakt, že Rytíři, ať už s Jardou nebo bez, budou proti Přerovu bojovat o první místo. Natěšené hokejové fajnšmekry zklamu. Jaromír Jágr podle posledních informací v dnešním utkání nenastoupí. Můžeme se tedy soustředit jen a pouze na Rytíře.
     
    Rytíři Kladno

    Kádr, který znovu prošel značnou obměnou zatím předvádí rozporuplné výkony, které ale v konečném součtu stačí na druhé místo ligové tabulky. Po odchodu veteránů nemá při pohledu na soupisku Kladno žádného rozeného lídra. To se zatím potvrzuje i na ledě. Jenže pozor! Kladno možná nemá kanonýra, ale má čtyři vyrovnané formace schopné kdykoliv soupeři zasadit ránu. Zatím nejproduktivnější je útočník Tomáš Kaut, který jednou skóroval a pětkrát branku připravil. Nejlepším střelcem je se čtyřmi brankami Jakub Strnad, mezi obránci je zatím na první místě se třemi body tvrďák David Štich. Co se týká hry v nerovnovážném počtu hráčů na ploše, nemá se Kladno čím chlubit. Přesilovka je zatím průměrná, oslabení dokonce druhé nejhorší. Kvalita v brankovišti ale nechybí, i když čísla tomu neodpovídají. Lukáš Cikánek si drží úspěšnost zásahů na hodnotě 90,53%. Miroslav Kopřiva pochytal 89,23% střel. Obstojí dnes Rytíři proti rozjeté ofenzivě soupeře?

    Posledních pět zápasů
    Kladno 5:3 Benátky n/J
    Karlovy Vary 6:2 Kladno
    Kladno 2:1pp Ústí nad Labem
    Třebíč 3:2pp Kladno
    Kladno 7:1 Vsetín
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Štindl, Kehar, F. Matula, P. Hořava (A), Štich, Zelingr – Kubík, R. Přikryl, J. Strnad (C) – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kružík, T. Kaut, Redlich – Lorraine, Svedlund, Zikmund.

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Zbořil, O. Horák, M. Novotný, Malina, Pala (A), Čáp – Plášek (A), T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Milan Procházka, Pšurný, Fořt – Koblar, Berger, F. Dvořák – Goiš, Šlahař, Navrátil.

    Rozhodčí: Zubzanda, Jechoutek – Bosák, Ševic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Na úvodním vhazování uspěli domácí, Štindl ihned nahodil kotouč za přerovskou klec.
     
    00:29
    Za vlastní brankou přebírá kotouč Matula, který rozjede útok Rytířů.
     
    01:01
    V dobré pozici se před Klimešovou brankou po přenechání kotouče objevil Jan Kloz. Jeho bekhendový pokus však skončil kdesi na výstroji ležícího brankáře!
     
    01:40
    Kotouč skončil až v ochranné síti za Cikánkovou brankou. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    02:06
    Zelingrovu střelu od modré čáry Klimeš zlikvidoval betonem.
     
    02:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí! Nenápadné nahození JIŘÍHO GOIŠE od levého mantinelu Cikánek nejspíš neviděl. Kotouč doklouzal až za jeho záda. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    03:34
    Prachbídnou rozehrávku Hořavy vystihl na kruhu postavený Tomáš Sýkora, který z bezprostřední blízkosti vmetl kotouč Cikánkovi rovnou do klína!
     
    04:24
    Daniel Kružík se sympaticky protáhl kolem pravého mantinelu a zkoušel Klimeše nachytat přízemní střelou na vzdálenější tyč. Bohužel pro domácí minul.
     
    04:35
    Po kolizi v brankovišti Kladna opustila branka své postavení. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    04:45
    Hra se přesune před Klimeše, který lehké nahození od mantinelu přikryl v náručí.
     
    05:21
    Přerov aktivně napadá a dvojici Matula – Svedlund nyní při rozehrávce za brankou Rytířů nadělal pořádné problémy.
     
    05:54
    Ladislav Zikmund se dostal ke kotouči na levém kruhu. Jeho střela už však byla příliš z úhlu a Klimeš se dokázal včas přemístit.
     
    06:08
    Pokračovat budeme po komerční přestávce. Vhazovat se bude před domácí brankou.
     
    06:16
    Kladenský pokus o rozehrávku končí zakázaným uvolněním. Znovu se vhazuje před Cikánkem.
     
    06:30
    Machačova svůj rychlý přechod do útoku zakončil nepřesnou střelou na vzdálenější tyč. Následně nebyl včas před Klimešem, aby mohl dorazit pokus Jana Kloze. Škoda pro Rytíře.
     
    07:33
    Útočnou akci Přerova zmařil Kružík, který se z pozice útočníka rychle vrátil až před vlastní branku.
     
    08:18
    Linus Svedlund nahodil kotouč od mantinelu, brankář Klimeš bez potíží kryje.
     
    08:45
    Ladislav Zikmund pelášil okolo mantinelu, zasekl pohyb těsně před bránícím Palou a zkoušel vymést pavučinky na bližší tyči Klimeše. Brankář Zubrů však kotouč vytěsnil ramenem.
     
    09:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neskutečná akce! Autorem branky je sice DAVID TŮMA, ale tahle trefa z 90 % patří Patriku Machačovi, který projel s kotoučem do pásma, naznačil střelu na bližší tyči, poté objel branku a předložil puk právě Tůmovi, který už měl snadnou práci. Asistence: Patrik Machač.
     
    10:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z vedení se Rytíři dlouho neradovali. Lubomír Malina přesným pasem od pravého mantinelu našel před branku najíždějícího ROMANA PŠURNÉHO, který svižnou střelou z mezikruží překonal Cikánka. Asistence: Lubomír Malina.
     
    11:35
    Pěkná akce Kladna. Tůma v rychlém protiútoku prostrčil kotouč na lépe postaveného Machače, jenže ten byl tísněn obráncem soupeře, a tak nedokázal nebezpečně zakončit.
     
    12:42
    Pěknou přihrávku na levý kruh dostal Tomáš Fořt, který zkoušel Cikánka zaskočit přízemní střelou. Domácí brankář měl ale hokejku na svém místě a puk vyrazil.
     
    12:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Milan Procházka – 2 min., hákování).
     
    13:02
    Kotouč po vhazování tak dlouho neposedně poskakoval okolo mantinelu, až se k němu dostali Zubři a vyhodili ho přes všechny čáry.
     
    13:45
    Rytíři se nemohou usadit v útoku, Zubry teď osvobozuje Pala.
     
    14:35
    Výborný Klimeš! Kubíkovo nahození od modré čáry betonem vyrazil pouze k Přikrylovi. Ten se do kotouče opřel vší silou, ale brankář hostí rychlým přesunem jeho šanci zlikvidoval!
     
    14:49
    Hosté v plném počtu.
     
    15:20
    Kružík v dobré pozici před Klimešem tečoval spoluhráčovu střílenou nahrávku pouze do brankové konstrukce!
     
    16:10
    A zase ten Klimeš. Nyní se v brankovišti roztáhl, aby dosáhl na puk, který se před ním nebezpečně povaloval a provokoval kladenské střelce. Brankář Zubrů si ale poradil.
     
    17:30
    Proti Keharově dělovce si Klimeš vyjel skoro až mezi kruhy. Rychle letící kotouč vyrazil hrudníkem mimo dosah napadajících Rytířů.
     
    18:30
    Čáp si kotouč odvezl až za vlastní branku, kde počká, až mu vystřídají spoluhráči. Přerov pak rozjede novou akci.
     
    19:12
    Po vzoru Machače teď přerovskou klec objížděl i Johan Lorraine, který se ale na rozdíl od svého spoluhráče pokusil kotouč sám zasunout na přední tyč. Klimeš se včas přemístil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, ve které měli domácí opticky více ze hry, zatímco Přerovu se dařilo vytěžit z minima maximum. Zubry dnes drží výborný Klimeš a paní Štěstěna přeje. Rytíři však v obraně dělají chyby, které by se jim mohly vymstít. Například Pšurný při své trefě zůstal trestuhodně nehlídaný. Pokud budou Rytíři směrem dopředu pokračovat jako dosud, branky určitě přijdu, ale na obraně by to chtělo ještě zapracovat. Zubři jsou totiž tým, který má v dobrém zvyku trestat každé zaváhání.
    Druhá třetina začne přibližně v 16:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Karel Plášek zkušeně drží kotouč v útočné třetině. Jen ho bohužel nikdo ze spoluhráčů nepodpořil.
     
    20:49
    Po přihrávce rukou se bude vhazovat v obranné třetině Kladna.
     
    21:01
    Důrazný Fořt teď doklouzal až do brankoviště, kde narazil do Cikánka. Přerov je nucen vyklidit útočné pozice pro postavení hráče v brankovišti.
     
    21:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Aktivní nástup Zubrů do třetiny je podtržen brankou. Zoufale nedůrazní před vlastním brankářem teď byli Rytíři, kteří nechali TOMÁŠE FOŘTA na několik pokusů dotlačit kotouč do branky. Asistence: Roman Pšurný, Milan Procházka.
     
    22:32
    Vhazovat se bude na středovém kruhu. Kladno je nyní jako opařené. Není se co divit, ale je nutné si přiznat, že si za to Rytíři mohou sami. Teď mají co dohánět.
     
    23:06
    Cikánek si kotouč raději přitáhl k tělu a podržel ho před napadajícími soupeři.
     
    23:30
    Přikryl vystihl rozehrávku soupeře a zavezl puk až do rohu útočné třetiny, kde o něj zase přišel.
     
    23:47
    Postavení útočícího hráče v brankovišti teď posílá Kladno zpět do středního pásma.
     
    24:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Berger – 2 min., držení protihráče).
     
    24:48
    Kotouč doklouzal až k Cikánkovi, který puk raději podržel. Jako už tradičně v zápasech těchto soupeřů se však situace na ledě začíná pomalu vyostřovat. Štich svého brankáře bránil opravdu důrazně.
     
    25:35
    Přechod Kladna do útoku byl teď poněkud kostrbatý, ale nakonec se přece jen Rytíři protlačili do útočného pásma.
     
    26:01
    Ale dlouho se tam zase neohřáli. Přerov se osvobozuje.
     
    26:38
    Hosté v plném počtu. Přesilovka Kladna jako by nikdy nebyla.
     
    26:53
    Tak takhle to nepůjde. Rytíři si v početní převaze nevytvořili žádnou příležitost. Přerov naopak nabírá herní pohodu.
     
    27:57
    Aktivní napadání kladenské letky obranu Zubrů nerozhodilo a kotouč v pohodě dostávají z obranného pásma.
     
    28:50
    Naopak na druhé straně se do velkých potíží u vlastní branky dostal Štich. Spoluhráči mu naštěstí pomohli.
     
    29:14
    Dvořákovu střelu z vrcholu kruhu Cikánek nejspíš reflexivně vytěsnil lapačkou do rohu kluziště.
     
    29:50
    Navrátilova zpětná přihrávka vyhnala Zubry z útočné třetiny.
     
    30:32
    Zubrů je teď plné hřiště. Rytíři se nemohou dostat ke kloudné kombinaci, spíše kotouč náhodně nahánějí ve vlastní obranné třetině.
     
    31:43
    Tůmova sražená přihrávka v přečíslení tří proti dvěma spoluhráče nenašla.
     
    32:05
    Pěknou přihrávku si ve středním pásmu sebral Kružík, protáhl se po pravé straně až do střelecké pozice, ale svou přízemní střelou opět těsně minul.
     
    33:27
    Lorraine se přes důrazného Novotného daleko nedostal. Zkusil si kotouč nahodit po mantinelu, ale obránce hostí byl nekompromisní.
     
    33:51
    Matulova střela golfem proletěla přibližně tři metry vedle branky. Tohle Klimeše asi nerozhodí.
     
    34:51
    Těsně za modrou čarou se ke střele švihem dostal Matouš Kratochvíl. Na jeho svižném projektilu si Cikánek smlsl lapačkou.
     
    35:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pěkná akce v podání Kladna. Kloz přejel modrou čáru, posunul na Machače a ten na kruzích našel DAVIDA TŮMU. Ten nezaváhal a ve vyložené pozici si ještě kotouč stáhl na bekhendovou kličku, proti které neměl Klimeš šanci. Asistence: Patrik Machač, Jan Kloz.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radomír Pala – 2 min., sekání).
     
    36:01
    Přerov se opět velmi rychle osvobozuje. Přesilovka zkrátka domácím nesedí.
     
    36:48
    Teď už to konečně připomínalo přesilovkový zámek. Hořavova sražená střela od modré doklouzala až ke Klimešovi, který puk pro jistotu přikryl.
     
    37:18
    Zase vše při starém. Rytíři se nepřesnými přihrávkami hledají někde ve středním pásmu.
     
    37:40
    Hosté v plném počtu. Ne, ani tentokrát z přesilovkového mráčku Kladna nezapršelo.
     
    38:19
    Přerov dělá Kladnu v obraně pořádný vítr. Obrana domácích působí čím dál zbrkleji a Zubři si toho jsou dobře vědomi.
     
    39:00
    Linus Svedlund obkroužil celé útočné pásmo a na modré čáře přihrávkou našel Štindla, jehož následná střela Klimeše vylekala.
     
    39:31
    Brankář hostí teď po dalším kladenském pokusu znejistěl a dlouho hledal kotouč ve své výstroji. Naštěstí ho tam měl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hosté, kteří brzy zásluhou důrazného Fořta odskočili do dvoubrankového vedení. Po většinu třetiny pak byli Zubři lepším týmem. Ne, že by si vytvářeli zajímavé příležitosti, ale lidově řečeno si hráli to svoje a Rytíře k ničemu nepouštěli. Nakonec se však Kladno přece jen radovalo, když se druhou trefou po další pěkné akci prezentoval David Tůma, který tak snížil na rozdíl jediné branky. Ve třetí třetině se ještě máme na co těšit!
    Třetí perioda začne v 17:42.
     
    Na ploše zatím neznámo proč probíhá cosi jako veřejné bruslení, rozhodčí dosud nezahájili třetinu. Příčinu si netroufám odhadovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Strnadova formace drží kotouč v rohu útočného pásma. Zatím však bez kombinace.
     
    41:05
    Na kombinaci ani nedošlo, Zubři se puku zmocnili a nyní rozehrají útočnou akci.
     
    41:33
    Teď se zase Přerov v útoku moc nezdržel. Kladno jde dopředu.
     
    41:47
    Štich to zkoušel od modré čáry. Klimeš byl pozorný a puk ztlumil na prsou.
     
    42:25
    Kaut dostal kotouč do jízdy, ale ještě před modrou čarou se mu zamotal a z útoku nic nebylo.
     
    42:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Petr Štindl objel napadajícího protihráče, zamíchal s pukem na modré čáře a jeho střelu na kruhu zvedl do horních pater branky JOHAN LORRAINE. Asistence: Petr Štindl, Linus Svedlund.
     
    44:12
    Po ofsajdu Přerova se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    44:25
    Střelu Zubrů z pravého kruhu teď Cikánek vytěsnil ramenem mimo své tři tyče.
     
    45:20
    Přerov teď Kladno na chvilku podržel v jeho obranném pásmu. Nakonec se však Rytíři přece jen osvobozují a energicky vyráží kupředu.
     
    46:01
    Redlich přejel modrou čáru a hned střelou do protipohybu vyzkoušel Klimešovu pozornost. Brankář Přerova kotouč vyrazil do rohu.
     
    46:43
    Petr Hořava si teď v obranné třetině čistě vyšlápl na matadora Pláška.
     
    47:16
    Kladno nahazuje a jde střídat. Přerov je na puku.
     
    48:00
    Po souboji s obráncem Rytířů si za brankou Kladna ustlal na zemi Filip Dvořák. Rozhodčí však neviděl nic, co by se neslučovalo s pravidly, a hra pokračuje dál.
     
    49:23
    K odraženému puku se na modré čáře dostal Horák jehož střela se nebezpečně kroutila směrem na kladenskou klec. Cikánek ale puk našel v klíně.
     
    50:00
    Pšurného střela doklouzala po zemi až k Cikánkovi, který kotouč nakonec pro jistotu podržel na svém betonu.
     
    50:50
    Kladenští obránci nikam nepospíchají. Konečně mají trochu více klidu na holi. Nová akce začne až od Cikánka.
     
    51:39
    Machač ujížděl k brance po pravé straně, předvedl pěknou zasekávačku a svou střelou jen těsně minul zadní tyč.
     
    52:40
    Kautova formace si vytvořila pěkný tlak, ale přes důraznou obranu hostí se nikdo z Kladenských nedokázal protlačit do zakončení.
     
    52:54
    Lorraine se zbavil protihráče a vyháčkoval se od mantinelu do střelecké pozice. Klimeš jeho střelu pokryl.
     
    53:03
    Dnešní utkání sleduje 4011 diváků!
     
    53:38
    Laxní rozehrávku Kehara teď málem potrestali Zubři. Pala se dostal ke kotouči na vrcholku kruhů, ale nedokázal kotouč přes klubko hráčů protlačit až za Cikánkova záda.
     
    54:05
    Teď před vlastní brankou zaváhal Matula a byly z toho velké problémy. Kotouč se po přesném pasu dostal až ke zcela volnému Šlahařovi, na kterého už zívala prázdná branka. Jenže střela mu nesedla a Cikánek puk skvěle vykopl betonem.
     
    55:46
    Teď zase puk doklouzal až ke Koblarovi, ale ani jemu střela příliš nesedla. Kladno by se mělo více soustředit na obranu, pokud chce alespoň vyrovnaný stav udržet.
     
    56:58
    Nahozený kotouč dojel Zikmund, který teď čaruje v rohu kluziště.
     
    57:30
    Teď zase probíhá bitva o puk v rohu kladenské obranné třetiny.
     
    57:39
    Novotného střela letěla daleko vedle kladenské klece.
     
    58:19
    Strnadovi se přechod přes modrou čáru nepovedl, Přerov brání spolehlivě.
     
    59:03
    Už už se rýsovala zajímavá kombinace Rytířů, jenže nakonec si kladenští borci neporozuměli a vyhnali se ze střeleckých pozic.
     
    59:13
    Rodící se útok Rytířů přibrzdil ofsajd.
     
    59:57
    Kotouč zmizel ve skrumáži těl v rohu kladenského obranného pásma.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je za námi třetí třetina utkání, ve které se Rytířům podařilo vyrovnat a zajistit si tak z dneška přinejmenším jeden bod. Po Lorrainově brance to dokonce vypadalo na obrat ve skóre, ale postupem času začala kvalita hry upadat a ve zbytku třetiny jsme sledovali kostrbatý hokej plný nepřesností. Většina akcí obou týmů končila už ve středním pásmu. O bonusový bod se oba týmy porvou v prodloužení, které začne za malou chvíli.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:31
    Přerovská trojice je nyní v držení puku a nikam nespěchá. Rozehraje akci z vlastní obranné třetiny.
     
    61:12
    Přerov je stále na kotouči. Prodloužení zatím probíhá bez šancí.
     
    61:27
    Bergerův rychlý postup vpřed na modré čáře zastavuje ofsajd.
     
    61:48
    Fořt objel branku a přihrávkou naslepo našel pouze kladenského Rytíře.
     
    62:10
    Svedlund napřáhl za modrou čarou ke střele golfem, ale ta byla sražena holí hostujícího hráče.
     
    62:46
    Už to vypadalo, že je po zápase! Cikánek neudržel ve výstroji poměrně nenápadnou střelu, kterou dojíždějící hráč Přerova dorazil do klece rukou. Rozhodčí ale vše viděl a nekompromisně rozpažil.
     
    63:19
    Kubík se drze prosmýkl okolo bránících Zubrů a přestože byl tísněn, jednou rukou na holi píchl do kotouče, který přeletěl Klimeše a zacinkal o tyč jeho klece!
     
    64:07
    Necelá minuta zbývá do konce prodloužení, vhazovat se bude v obranném pásmu Přerova.
     
    64:29
    Sýkorovu střelu zápěstím skryl v lapačce pozorný Cikánek.
     
    64:58
    Machač se s pukem okolo branky motal, motal, ale nevymotal. V časové tísni se už nedostal ke střele.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Prodloužení utkání nerozhodlo. Branka Přerova nebyla pro zásah rukou uznána, Rytíře po Kubíkově akci od vítězství dělily doslova milimetry. Rozhodnout tedy až samostatné nájezdy. Ty začnou po krátké úpravě hrací plochy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Čáp s kotoučem rychle zamíchal, roztáhl Cikánka a zasunul mezi nohy!
     
    1. série
    0:1
    Lorraine si položil Klimeše a předvedl bekhendovou kličku. Brankář ale lapil!
     
    2. série
    0:1
    Fořt se pokusil roztáhnout si Cikánka, ale přes jeho vystrčenou hůl nedokázal zakončit.
     
    2. série
    0:1
    Kaut jel pomalu, Klimeš si ho vyčíhal a v pohodě zlikvidoval
     
    3. série
    0:1
    Cikánek se ani nehnul, Pšurný mu vymetl vyrážečku.
     
    3. série
    0:2
    Sýkora proměňuje a Kladno má nůž na krku!
     
    4. série
    0:2
    David Tůma nedává a je hotovo! Dva body putují do Přerova!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Autorem vítězné branky je ZDENĚK ČÁP.
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi utkání, ve kterém Přerov sahal po třech bodech a upevnění prvního místa v ligové tabulce. Domácí ale dokázali stav dorovnat a chvílemi byli dokonce vítězství o něco blíže. V samostatných nájezdech ale střelci Rytířů pohořeli, zatímco Zubři skórovali dvakrát, a tak bonusový bod putuje do Přerova.
     
    Pro dnešek se s Vámi loučím a těším se na počtenou u dalších onlajnů. (18:40:41)
    Marken.cz

    Jaroslav Keimar

    Branky a nahrávky: 10. D. Tůma (Machač), 36. D. Tůma (Machač, J. Kloz), 43. Lorraine (Štindl, Svedlund) – 3. Goiš (Navrátil), 11. Pšurný (Malina), 22. Fořt (Pšurný, Milan Procházka), rozh. náj. Čáp

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Zdeněk Čáp (PRE)
    0:1   Johan Philip Lorraine (KLA)
    2. série:
    0:1   Tomáš Fořt (PRE)
    0:1   Tomáš Kaut (KLA)
    3. série:
    0:1   Roman Pšurný (PRE)
    0:2   Tomáš Sýkora (PRE)
    4. série:
    0:2   David Tůma (KLA)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Štindl, Kehar, F. Matula, P. Hořava (A), Štich, Zelingr – Kubík, R. Přikryl, J. Strnad (C) – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kružík, T. Kaut, Redlich – Lorraine, Svedlund, Zikmund.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Zbořil, O. Horák, M. Novotný, Malina, Pala (A), Čáp – Plášek (A), T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Milan Procházka, Pšurný, Fořt – Koblar, Berger, F. Dvořák – Goiš, Šlahař, Navrátil.

    Rozhodčí: Zubzanda, Jechoutek – Bosák, Ševic

    Diváci: 4011
    thejrc.org