Montreal – Florida 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Toronto 2:4 (kon.)
Carolina – Washington 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
Sobota 30.09.2017, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:13 Andrew SHAW - 3:1
     
    41:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí celek z kraje třetiny navyšuje své vedení. Jordie Benn přihrál velmi dobře do brejku, ve kterém byl ANDREW SHAW. Ten poměrně dlouhou dobu se zakončením čekal. Provehl bekhendový blafák a hostující brankář neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jordie Benn a Phillip Danault.
    30:25 Paul BYRON - 2:1
     
    30:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Floridská obrana propadla v útočném pásmu, čehož domácí celek využil a dává gól v oslabení. Martinsen vyslal do šance PAULA BYRONA, který získal rychlost, dostal se před branku. Počkal si na první pohyb Luonga, a pak poslal puk do volného prostoru. Asistence: Andreas Martinsen, Jeff Petry.
    17:00 Jevgenij DADONOV - 1:1
     
    17:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Vypadalo to, že JEVGENIJ DADONOV. dostal kotouč za brankovou čáru v době, kdy bránil brankáři v chytání. Videorzhodčí doporučil branku uznat. Následně si domácí vyžádali výzvu. Ta potvrdila rozhodnutí, že gól platí. Domácí fanoušci, hráči i trenéři jsou hodně naštvaní. Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    13:31 Paul BYRON - 1:0
     
    13:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci se dostávají domácí hokejisté do jednobrankového vedení. Shaw našel výborně najetého PAULA BYRONA, která ránou z první poslal kotouč do protipohybu brankáře Floridy. Luongo na puk nedosáhl. Asistence: Andrew Shaw a Phillip Danault.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Byron (Shaw, Danault), 31. Byron (Martinsen, Petry), 42. Shaw (Benn, Danault) – 17. Dadonov (Barkov, Huberdeau)


    Montreal Canadiens: Lindgren (Fucale) – Alzner, Petry, Davidson, Jeřábek, Mete, Benn – Hudon, Plekanec, Lehkonen – Byron, Danault, Shaw – Galchenyuk, Holland, Scherbak – Martinsen, Froese, McCarron
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Petrovic, McCoshen, Pysyk, Matheson – Sceviour, Huberdeau, Barkov, MacKenzie, Haley, Trocheck, Brickley, Bjugstad, Dadonov, Vrbata, Tippett, McCann

    Rozhodčí: StLaurent, StPierre . Cormier, Nansen

    Diváci: 21 288
    thejrc.org