Karviná – Jihlava 2:2 (kon.) | Třinec – Zlín 0:2 (kon.) | Brno – Ostrava 1:4 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:4 (1:1)
FC Baník Ostrava
Pondělí 02.10.2017, 15:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – Morava • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Baník právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Obrana Brna už hrála na velké riziko, čehož využil MARTIN MACEJ, který dostal parádní pas do běhu, utekl obraně a prudkým obstřelem kolem ležícího Flodera vsítil na zadní tyč čtvrtou branku Ostravanů – 1:4!
     
    69
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě trefy a jsou hodně blízko výhře! Na centr z levé strany si naběhl nikým nehlídaný střídající LUKÁŠ LEHNERT, který se prodral do zakončení a ve skluzu prudký balón protečoval mimo dosah Flodera za jeho záda – 1:3!
     
    58
    Baník právě vstřelil branku!
    A navíc jdou hosté opět do vedení! Po centru z pravé strany dostal hodně prostoru na středu hranice vápna útočník TOMÁŠ POZNAR. Míč si stihl připravit na pravačku a poté prudkou křižnou ránou po zemi zamířil nekompromisně na zadní tyč – 1:2!
     
    28
    Brno právě vstřelilo branku!
    A o to víc mohou hosté žehrat na neproměněnou šanci, protože Brno vyrovnává! Marek Vintr ukázal skvělý přehled ve středu útočné poloviny, kolem obranné linie načasoval krásný oblouček do běhu na JAKUBA PŘICHYSTALA, který si nechal míč spadnout a poté z voleje zamířil nechytatelně na zadní tyč – 1:1!
     
    23
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté jdou zaslouženě do vedení! Po dalším rohovém kopu se k hlavičce dostal Poznar a jeho pokus na vzdálenější tyč orazítkoval břevno. Balón se však odrazil příhodně do míst, kde stál volný ALEŠ MOOC a ten nikým nehlídaný poslal z první balón do odkryté části branky – 0:1!

    Daniel Kinc

    Branky: 28. Přichystal – 23. Mooc, 58. Poznar, 69. Lehnert, 76. Macej

    Karty:   79. Buchta (BNO)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Zukal (C), Buchta, Obůrka, Šustr (77. Kropáčelk), Přichystal, Janošek (81. Hykš), Kroutil (66. Jambor), M. Vintr (62. Pachlopník), Svensson, Abdulrahman (66. Zikl).
    Náhradníci: Trbušek – Krula, Hykš, Zikl, Kropáček, Jambor, Pachlopník.

    FC Baník Ostrava: Šustr – Dendis (75. Mládek), Kubík, Mooc, Kania, Morgan Blaise (86. Purič), Bolf (C) (46. Lehnert), Azackij, Macej (81. Hejl), Hykel, Poznar.
    Náhradníci: Murin – Lehnert, Hejl, Mládek, Purič.

    Rozhodčí: Julínek – Horák, Lakomý
    thejrc.org