Kunlun – Toljatti 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Čeljabinsk 3:2 (po pr.)
Ufa – Petrohrad 1:6 (kon.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Omsk 5:4 (kon.)
Minsk – Barys 3:2 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:4 (po pr.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 04.10.2017, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:46 Michal JORDÁN - 3:2
     
    62:46
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Oleg Li dostal od Byvalceva přihrávku do rohu útočného pásma. Tam využil faktu, že clonící Trjamkin neměl hokejku, a přes jeho nohy poslal přihrávku před branku, kde si nabruslil český obránce MICHAL JORDÁN a nastavenou hokejkou zvedl mezi bližší tyč a brusli přesunujícího se Kováře! Asistence: Oleg Li, Alexej Byvalcev.
    25:36 Alexej BYVALCEV - 2:2
     
    25:36
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V šestadvacáté minutě Amur opět vyrovnává! Hostující tým propadl ve středu hřiště, kde se kotouče zmocnil ALEXEJ BYVALCEV a v úniku si poradil parádně, když střelou mezi betony procedil puk za Jakuba Kováře. Bez asistence.
    23:04 Alexandr KUČERJAVENKO - 1:2
     
    23:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Blesková akce Avtomobilistu končí gólem! Ilja Krikunov se uvolnil u krátkého mantinelu a zpoza branková čáry přihrál před pravý kruh pro vhazování, odkud razantně vypálil ALEXANDR KUČERJAVENKO a Metsola na jeho ránu prakticky nezareagoval. Asistence: Ilja Krikunov.
    12:34 Vladislav UŠENIN - 1:1
     
    12:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí sevřeli svého soupeře a společně s návratem Trjamkina do hry poprvé překonali Kováře. Ten propustil za svá záda tvrdou střelu z pravého kruhu z hokejky VLADISLAVA UŠENINA. Asistence: Alexandr Gorškov, Vjačeslav Ušenin.
    09:00 Alexandr KUČERJAVENKO - 0:1
     
    09:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Jegor Milovzorov se zastavil u pravého mantinelu a výbornou křižnou přihrávkou do levého kruhu našel ALEXANDRA KUČERJAVENKA, jenž vypálil golfákem a nedal šanci přesunujícímu se Metsolovi. Asistence: Jegor Milovzorov, Ilja Krikunov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Vl. Ušenin (Gorškov, Vj. Ušenin), 26. Byvalcev, 63. Jordán (O. Li, Byvalcev) – 9. Kučerjavenko (Milovzorov, Krikunov), 24. Kučerjavenko (Krikunov)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kondratěv, Kuzmin, Turbin, Jordán, Berďukov, Aťušov, Karmaškov – M. Kvapil, Byvalcev, O. Li – Potěchin, Rasskazov, Frolov – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Nazarov, Veličkin, Beljakov – Ruděnkov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Ljamin, Megalinskij, Jegoršev, Mišarin, Ščemerov – Milovzorov, Kučerjavenko, Krikunov – Beck, Paré, King – Michnov, Torčeňuk, A. Garejev – Rasseikin, Pestunov, Česalin – Mingalejev.

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Goljak, Michel

    Diváci: 5 396
    thejrc.org