Kunlun – Toljatti 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Čeljabinsk 3:2 (po pr.)
Ufa – Petrohrad 1:6 (kon.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Omsk 5:4 (kon.)
Minsk – Barys 3:2 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:4 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
SKA Petrohrad
Středa 04.10.2017, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:32 Ilja KOVALČUK - 1:6
     
    54:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A hosté rychlostí blesku přesilovku vyžívají! Pavel Dacjuk vyhrál buly přesně na hůl ILJI KOVALČUKA, jenž se s pukem vůbec nepáral a nekompromisní ranou pod břevno kompletuje v dnešním utkání hattrick. Asistence: Pavel Dacjuk.
    44:19 Teemu HARTIKAINEN - 1:5
     
    44:19
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nyní už gól Salavatu Julajev platí a je tedy sníženo! Rychlý brejk domácích táhl po pravé straně TEEMU HARTIKAINEN, jenž svou přihrávkou před bránu hledal Linuse Omarka. K němu však kotouč nedoputoval, neboť si ho za záda vlastního brankáře srazil obránce Vojnov. Asistence: Joonas Kemppainen.
    29:10 Ilja KOVALČUK - 0:5
     
    29:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže to se jim stalo osudným! Čerstvé síly nestačily téměř ani naskočit na led, když Šesťorkin bleskurychle poslal kotouč na útočnou polovinu na ILJU KOVALČUKA, jenž puk zavezl do pásma a při přečíslení tří proti jednomu zamířil z prostoru pravého kruhu přesně pod levou ruku Fedotova. Asistence: Igor Šesťorkin.
    26:48 Nikita GUSEV - 0:4
     
    26:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tady už to pro Ufu zavání debaklem! Nikolaj Prochorkin adresoval přesnou přihrávku na hůl NIKITY GUSEVA, který si z levé strany sjel do prostoru levého kruhu a střelou přes obránce na bližší tyč vyhání Scrivense na střídačku. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    13:17 Alexandr BARABANOV - 0:3
     
    13:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle nevypadá s domácími vůbec dobře! SKA přidává další branku a jen dokazuje, v jaké pohodě v letošním ročníku hraje. Nikolaj Prochorkin zavezl kotouč do útočného pásma, poté jej předal do druhé vlny najíždějícímu Gusevovi, jenž ještě celou akci vyšperkoval na pravý kruh, odkud ALEXANDR BARABANOV mířil přesně do prázdné brány domácích. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Nikita Gusev.
    11:27 Ilja KOVALČUK - 0:2
     
    11:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA během chvilky navyšuje náskok a drží si stoprocentní úspěšnost v přesilových hrách v tomto duelu! Od pravého mantinelu dostal Nikita Gusev puk do středu na Pavla Dacjuka, jenž krásnou přihrávkou uvolnil na levém kruhu ILJU KOVALČUKA, jenž už neměl problém trefit odkrytou bránu Ufy. Asistence: Pavel Dacjuk, Nikita Gusev.
    08:46 Patrik HERSLEY - 0:1
     
    08:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak hosté přeci jen stihli využít přesilovku a dostávají se do vedení! Sergej Širokov míchal s pukem u pravého mantinelu a následně nabil na modrou čáru PATRIKU HERSLEYMU, jenž ranou těsně nad ledem bez přípravy zamířil přesně k levé tyčce Scrivensovy brány. Asistence: Sergej Širokov, Jarno Koskiranta.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 45. Hartikainen (Kemppainen) – 9. Hersley (Širokov, Koskiranta), 12. Kovalčuk (Dacjuk, N. Gusev), 14. Barabanov (Prochorkin, N. Gusev), 27. N. Gusev (Prochorkin), 30. Kovalčuk (Šesťorkin), 55. Kovalčuk (Dacjuk)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (27. Fedotov) – Gončarov (C), Panin, Arzamascev, Larsen, S. Garejev, Loginov, Petrišev – I. Makarov, J. Bodrov, Lisin – Hartikainen, Omark, Kemppainen – Fjodorov, Kokarev, Busarov – Korotkov, Soloduchin, M. Majorov – Skorikov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Gavrikov, Hersley, Rykov, Zub, Zubarev, Čudinov – S. Plotnikov (C), Dacjuk (A), Kovalčuk – Karpov, Koskiranta (A), Širokov – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov, Kablukov, Kalinin – M. Malcev.

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Zacharenkov, Šeljanin
    bahis siteleri