Motor ČB – Třebíč 2:1 (po pr.) | Přerov – Benátky n/J 2:1 (5:4 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 1:2 (1:2 po s.n.)
Slavia – K. Vary 1:5 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 4:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 5:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:4 (0:2, 3:1, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 04.10.2017, 18:00 • Zimní stadion města Prostějov, Prostějov • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Puk těsně minul levou tyč, domácí způsobili icing.
     
    58:17
    Bude se vhazovat po levici Neužila, Vsetín jde do šesti hráčů!
     
    56:28
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Trochu škoda, že tu není žádný aktivní kotel na domácí straně, oslava byla taková ponurá. V oslabení se do tandemu vydali Švec s Drtinou, první jmenovaný mírně vysunul Drtinu do nájezdu, jenže mu odskočil puk a přitlačil Horčičku k tyči. Dokázal ale puk posunout na MARKA ŠEVCE, a ten už to zvládl. Hosté se zlobili, že Horčička nemohl chytat, těžko říci, jak to celé bylo. Asistence: Marek Drtina.
     
    56:05
    Vsetín může jít opět do vedení. Divíšek byl v souboji aktivní a povedlo se mu podrazit Šilhavého.
     
    54:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Divíšek prokázal cit pro hru. Na pravé straně našel Horynu, ten objel klubko hráčů a najel si před Horčičku. Střela JOSEFU HORYNOVI zblízka neskutečně sedla a umístil jí pod horní víko. Asistence: Tomáš Divíšek
     
    48:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Žák – 2 min., držení protihráče).
     
    45:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dominik Pokorný – 2 min., sekání).
     
    44:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ač se zdálo, že by mohli být Jestřábi prvními skórujícími, opak je pravdou. Žák dokázal kotouč zachytit před modrou čárou a přenést hru na Hrušku. Ten už pak hledal jenom DAVIDA BŘEZINU, který měl jeden úkol: dostat puk do prázdné branky. A to se i stalo, Neužil se pouze ohlédl. Asistence: Radim Hruška, Michal Žák.
     
    36:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak tohle nečekal asi nikdo! Nikoli srovnání od Jestřábů, ale způsob, jakým gól padl. Vyhrané vhazování od Venkrbce zapříčinilo to, že ke kotouči se dostal Nouza a měl velmi ostrý úhel na střelu. „Za zkoušku nic nedáš,“ řekl si a vypálil z první. Horčička si nechal trochu místa v levém horním rohu, kam se TOMÁŠ NOUZA trefil naprosto přesně. Asistence: Matouš Venkrbec.
     
    31:47
    Přihrávky jdou Valachům skvěle. Na modré čáře dostal od Ostrčila puk Hruška, který se vydal vstříc Neužilovi a nechal ho připsat si další zákrok.
     
    31:08
    Trest i na druhé straně. Markovič naremploval jednoho z domácích plejerů na mantinel a je vyloučen za napadení.
     
    30:48
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Rudovský – 2 min., podražení).
     
    30:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je to zase o branku! Podobná akce jako při gólu Vsetína. Divíšek si zpracoval puk od Drtiny a na modré našel JANA STARÉHO, který zakončil stejně jako Březina. Asistence: Tomáš Divíšek, Marek Drtina
     
    29:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROBE si bere zpět dvoubrankový náskok! Dlouhý, krásný pas Markoviče našel DAVIDA BŘEZINU na modré čáře a hostující útočník si poradil s pukem střelou nad Neužilův beton. Asistence: Jaroslav Markovič
     
    25:52
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka a Jestřábi jsou ve hře! Od modré střílel Drtina a jeho pokus Horčička kryl betony. Nebyl si však úplně jistý, kde má puk, měl ho za betony. Toho využil ONDŘEJ FIALA, který posunul puk do sítě. Asistence: Marek Drtina, Matouš Venkrbec.
     
    25:12
    18 sekund výhody po Hanáky hry 4 na 3.
     
    24:34
    Ohromná šance na domácí straně. Drtina, ač se zdálo, že střelu prováhal, nahrál přímo na Nouzu, kterému stačilo přistrčit puk do sítě. K jeho smůle ale hokejku vložil do střely tak špatně, že kotouč těsně minul pravou tyč!
     
    23:38
    Přesilovka Prostějova moc dlouho nevydržela. Venkrbec zbytečně bránil v pohybu jednomu z Valachů a dostává dvě minuty.
     
    23:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Daniel Krenželok – 2 min., držení protihráče).
     
    20:49
    Vsetín si zahraje druhou početní výhodu. Vyloučen je Kolář za podražení.
     
    17:22
    Sám na branku jel domácí Švarc a volil jednoduchou kličku doprava, při zakončení, s čímž Horčička trochu počítal a vychytal ho.
     
    16:26
    Faul-nefaul od Žovince, který dostává dvě minuty za podražení.
     
    15:31
    Jonák dostal zpětnou přihrávku mezi kruhy, Neužil stále drží. Troufám si řici, že nebýt jeho, tak už je to tak o čtyři branky.
     
    13:43
    Tohle mohl být hřebíček do rakve pro domácí. Březina z levého křídla vybídnul Jonáka, který byl sám před domácí klecí, klec ani netrefil.
     
    11:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Hruška – 2 min., hákování).
     
    08:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro domácí hodně zlé. Hruška nahrával Březinovi, který viděl na modré čáře TOMÁŠE FROLA. Hostující obránce zkusil střelu od modré, která zapadla mezi Neužilovy betony. Otázkou je, zda nebyla po cestě tečována. Asistence: David Březina, Radim Hruška
     
    07:56
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Rudovský – 2 min., podražení).
     
    07:02
    Krásná akce od Markoviče. Vzal si puk, objel dva obránce, jako by se nechumelilo a střílel vedle levé tyče Neužilovy branky!
     
    05:31
    Nyní se dostal k šanci zblízka Voženílek, trefil pouze Horčičku.
     
    03:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Aktivnější hosté jdou po zásluze do vedení! Přihrávka Podešvy nejprve mířila z levého rohu na Slováčka, který si špatně zpracoval puk a tak sklepl na TOMÁŠE VÁVRU, který dorazil puk do branky. Asistence: Ondřej Slováček, Martin Podešva
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 26. Fiala (M. Drtina, Venkrbec), 31. Starý (Divíšek, M. Drtina), 37. Nouza (Venkrbec), 55. Horyna (Divíšek), 57. Švec (M. Drtina) – 4. Vávra (Slováček, Podešva), 9. Frolo (Březina, Hruška), 30. Březina (Markovič), 45. Březina (Hruška, Žák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – D. Kolář, Žovinec, A. Holík, Horyna, M. Drtina, Mikliš – Zabloudil, Voženílek, L. Luňák – Švec, Hozák, Starý – Nouza, Fiala, Divíšek – Rudovský, Švarc, Venkrbec.
    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Frolo, Dundáček, Ostrčil, Žák, D. Krenželok, Šenkeřík – Pokorný, Podešva, Šilhavý – Hruška, Vávra, Jonák – Březina, Slováček, Kajaba – Markovič, Hořanský, Toman.

    Rozhodčí: Dědek, Kopeček – Bosák, Otáhal
    bahis siteleri