Ázerbájdžán – Česko 1:2 (kon.) | Arménie – Polsko 1:6 (kon.) | Sev. Irsko – Německo 1:3 (kon.)
San Marino – Norsko 0:8 (kon.) | Černá Hora – Dánsko 0:1 (kon.) | Rumunsko – Kazachstán 3:1 (kon.)
Anglie – Slovinsko 1:0 (kon.) | Malta – Litva 1:1 (kon.) | Skotsko – Slovensko 1:0 (kon.)
konec
Severní Irsko
1:3 (0:2)
Německo
Čtvrtek 05.10.2017, 20:45 • Windsor Park, Belfast • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:38)
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 6:9.
     
    Je dobojováno! Německo vítězí v Severním Irsku 3:1 a může začít slavit postup do Ruska! Němci vlétli do utkání velmi aktivně a po dvou minutách otevřel skóre Sebastian Rudy ! Ve 21. minutě navíc přidal druhou branku Sandro Wagner a favorit dnešního utkání se uklidnil. Severní Irsko mohlo do poločasu snížit, jenže Corryho Evanse vychytal ter Stegen. Ve druhé půli Němci kontrolovali vývoj hry, přesto se domácí dostali do šance. V 78. minutě se Washington uvolnil kolem stoperů, ale minul branku. Německo svůj postup definitivně potvrdilo v 87. minutě, kdy se trefil Joshua Kimmich! Bojovní Severní Irové se přeci jen dočkali snížení. V samotném závěru nastavení se po rohovém kopu trefil Josh Magennis .
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Severní Irsko právě vstřelilo branku!
    Severní Irsko se přeci jen dočkalo branky! Centr od rohového praporku přiletěl na hlavu McAuleyho, který hlavičkoval na branku a JOSH MAGENNIS jeho pokus tečoval mimo ter Stegenův dosah!
     
    90+2
    Kroos se ještě jednou pokusil překvapit obranu Severního Irska vysokým obloučkem. Jeho pobídka však končí v rukavicích domácího brankáře.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    V samotném závěru utkání přiletěl do pokutového území Německa dlouhý míč z autového vhazování. Pozorný Boateng však hlavou odvrátil nebezpečí.
     
    89
    Severní Irsko ještě zahrávalo jeden přímý kop. Vysoký centr přiletěl na zadní tyč, kde byl Gareth McAuley, ale v souboji a Plattenhardtem neměl šanci na úspěch.
    87. Joshua KIMMICH - 0:3
     
    87
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo nakonec přidává třetí branku! Do pokutového území přiletěl centr z levé strany, který Gareth McAuley přizvedl na zadní tyč a JOSHUA KIMMICH parádní střelou z voleje propálil McGoverna!
     
    86
    Německo se ještě v závěru utkání usadilo na polovině domácí reprezentace a hledá si cestičku do pokutového území. Domácí fanoušci si i přes nepříznivý výsledek užívají poslední minuty.
     
    85
    Německo zahrávalo další roh. Střídající Stindl se ihned tlačil do zakončení, ale na přední tyči jeho náběh uhlídal McAuley. Němci budou vhazovat.
     
    84
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Lars Stindl.
     
    83
    Mats Hummels vyvezl míč na polovinu Severního Irska, předal míč Sanému, který uvolnil Thomase Müllera, jež mu ještě vracel míč, ale McAuley srazil balón na roh.
     
    82
    Leroy Sané si naběhl na přihrávku do pokutového území, krásnou kličkou se zbavil Jonnyho Evanse, jenže levačkou z ostrého úhlu přestřelil branku!
     
    81
    Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Corry Evans, přichází George Saville.
     
    80
    Joshua Kimmich se centrem z pravé strany pokusil najít Wagnera. Autor druhého gólu dnešního utkání se po centr natahoval, ale scházel mu krok.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 90+3. Magennis (McAuley) – 2. Rudy (Kimmich), 21. Wagner (T. Müller), 87. Kimmich


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 6:9.
    Severní Irsko: McGovern – C. McLaughlin, J. Evans, McAuley, Hodson (46. Dallas), Brunt – Norwood, S. Davis, C. Evans (81. Saville) – Magennis, K. Lafferty (70. Washington).
    Náhradníci: R. Carroll, Mannus – Dallas, Ferguson, T. Flanagan, Jones, Lund, McGinn, Morris, Paton, Saville, Washington.

    Německo: ter Stegen – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Plattenhardt – Rudy, Kroos – Goretzka (67. Can), T. Müller (84. Stindl), Draxler (73. Sané) – Wagner.
    Náhradníci: Leno, Trapp – Brandt, Can, Ginter, Mustafi, Rüdiger, Sané, Stindl, Süle, Younes.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (vš. NED)
    thejrc.org