USA – Panama 4:0 (kon.) | Mexiko – Trinidad a Tobago 3:1 (kon.)
konec
Mexiko
3:1 (0:0)
Trinidad a Tobago
Sobota 07.10.2017, 03:40 • Estadio Alfonso Lastras Ramírez, San Luis Potosí • Kvalifikace MS (Sev., Stř. Amerika a Karibik)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů na shledanou. (05:46:01)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a z vítězství se po zásluze raduje Mexiko. Po bezbrankové první půli sice naprosto překvapivě udeřili hosté, když se v 66. minutě prosadil Shahdon Winchester, avšak Mexiko ukázalo svou obrovskou sílu a dokázalo zápas otočit. Nejprve se v 78. minutě prosadil střídající Hirving Lozano, krátce před koncem svou další branku v mexické reprezentaci přidal Javier Hernández a v nastavení se fantasticky z přímáku prosadil Héctor Herrera. V souboji prvního s posledním tak domácí upevnili první příčku, kterou tak mají kolo před koncem jistou!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Héctor HERRERA - 3:1
     
    90+4
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Velký paráda na závěr! Tentokrát už volný kop nerozehrával Guardado, ale míč si postavil HÉCTOR HERRERA. Záložník portugalského Porta zakončoval na gólmanovu stranu, ale učinil tak naprosto parádně a Foncette si na technické zakončení k tyči ani nesáhl.
     
    90+3
    Jesús Corona se skvěle uvolnil na levé straně, ale přihrávkou našel jen jednoho z hostů, který míč srazil do Foncetteovy náruče. Záhy je ale pískán Molinův zbytečný faul.
     
    90+2
    O faul s teď u postranní čáry řekl Javier Hernández. Domácí útočník byl naremplován zezadu a hlavní rozhodčí píská nedovolený zákrok.
     
    90+1
    Z místa Georgeova faulu to znovu zkoušel Andres Guardado, ale ani v tomto případě domácí kapitán nevměstnal zakončení pod břevno Foncetteovy brány.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti se budou hrát ještě tři minuty.
     
    90
    Znovu se domácí rychle vydali vpřed. Kevan George (TRB) postup zastavil za žlutou kartu.
    88. J. HERNÁNDEZ - 2:1
     
    88
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonale otáčejí nepříznivý vývoj zápasu. Na levé straně dostal dost prostoru Jesús Corona, který míč potáhl do pokutového území a nízkou střelou prověřil hostujícího gólmana. Ten kulatý předmět sice vyrazil, ale JAVIER HERNÁNDEZ byl připraven s gólovou hlavičkou.
     
    87
    Dvakrát domácí centrovali do pokutového území. V ani jednom případě však nedokázali najít hlavu některého z ofenzivně laděných hráčů.
     
    86
    Poslední střídání zápasu. Hostující střelec Shahdon Winchester má odpracováno, závěrečné minuty odehraje Trevin Caesar.
     
    86
    Proti pravidlům se provinil Hyland, který zezadu povalil unikajícího Hernándeze. Kupodivu tento zákrok není potrestán žlutou kartou.
     
    84
    Javier Henández si zabíhal za obranu hostující reprezentace, nicméně kolmice ze středu hřiště byla příliš prudká a Chicharito byl bez šance.
     
    83
    Trinidadu se dobře daří kouskovat hru, což se jeví jako velmi důležité. Mexiko se teď ne a ne vrátit zpět do blízkosti pokutového území soupeře.
     
    81
    Mexičané pochopitelně cítí šanci na vyrovnání, nicméně při své další akci trefili jen jednoho ze soupeřů a slabá dorážka našla Foncetteovu náruč.
     
    80
    Důrazným skluzem vůči Jonesovi se provinil Hector Herrera (MEX) a výsledkem je žlutá karta.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 78. Lozano, 88. J. Hernández, 90+4. Herrera – 66. Winchester

    Karty:   80. Herrera (MEX) – 67. Gonzales (TRB), 75. Molino (TRB), 90. George (TRB)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 11:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    Mexiko: Jo. Corona – Salcedo, Reyes (70. Peralta), Moreno, Layún – Je. Corona, Herrera, Guardado (C), Aquino (56. Lozano) – G. Dos Santos (61. Vela), J.Hernández
    Náhradníci: Cota, Ochoa – Álvarez, Ayala, J. Dos Santos, Lozano, Jiménez, Vela, Peralta, E. Hernández, Gutiérrez, Alanis

    Trinidad a Tobago: Foncette – Moses, Villaroel, Cyrus, Gonzales – Paul (60. Molino), Lewis, Hyland (C), García (73. Jones) – George, Winchester
    Náhradníci: Samuel, Ranjitsingh – Jones, Trimmingham, Molino, Benjamin, St.Hillarie, Roach, London, Hodge, Caesar

    Rozhodčí: Kimbell Ward – Graeme Browne, Nicholas Andersson
    thejrc.org