Chabarovsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Vladivostok – Toljatti 0:2 (kon.) | Kunlun – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Ufa – Omsk 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Minsk 1:2 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Soči – Barys 3:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 06.10.2017, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:28 Semjon KOKUJOV - 2:3
     
    51:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    SEMJON KOKUJOV je za svou střeleckou aktivitou odměněn gólem! Na pravém kruhu měl dost času na to, aby pořádně zamířil. A trefil se naprosto přesně. Orazítkoval tyč i břevno a pak puk zamířil do brány. Asistence: Alexandr Šarov.
    35:12 Maxim JAKUCEŇA - 2:2
     
    35:12
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. MAXIMU JAKUCEŇOVI se sice trochu připletl do cesty rozhodčí, ale ani to ho nerozhodilo. Nabruslil si na levý kruh a odtud trefil horní růžek Matsolovy branky. Bez asistence.
    20:26 Oleg LI - 2:1
     
    20:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Skvělý začátek druhé třetiny pro domácí tým. OLEG LI si puk přichystal na střelu na pravém kruhu a pak rychlým zápěstím překonal Děmčenka, kterému puk prošel mezi betony. Asistence: Alexej Byvalcev, Denis Kuzmin.
    19:43 Tomáš ZOHORNA - 1:1
     
    19:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsku se podařilo opravu vyrovnat! Střelu Byvalceva ještě Děmčenko vyrazil, ale pak předvedl dobrý důraz na brankovišti TOMÁŠ ZOHORNA a došťoural kotouč do brány. Asistence: Alexej Byvalcev, Oleg Li.
    07:56 Arťom PEŇKOVSKIJ - 0:1
     
    07:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ARŤOM PEŇKOVSKIJ ukázal šikovné ruce i rychlé nohy. Nabral rychlost a namířil si tu neohroženě před branku. Objel si brankáře Metsolu a zasunul puk v pádu za jeho záda. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 20. T. Zohorna (Byvalcev, O. Li), 21. O. Li (Byvalcev, Kuzmin) – 8. Peňkovskij, 36. Jakuceňa, 52. Kokujov (Šarov)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kondratěv, Kuzmin, Turbin, Jordán, Aťušov, Berďukov, Karmaškov – Byvalcev, T. Zohorna, O. Li – Rasskazov, Frolov, Potěchin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Veličkin, Nazarov, Ruděnkov – Beljakov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Kolcov, A. Petrov, Borodkin, Mamajev, Žuldikov, Isajev – Gynge, Jakuceňa, Szczechura – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Polygalov, Kručinin – Šipin, Šolochov, Šarov.

    Rozhodčí: Sergej Kulakov, Maxim Sidorenko – Dmitrij Goljak, Alexej Michel
    thejrc.org