Boston – Nashville 4:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Colorado 2:4 (kon.)
Detroit – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – Washington 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Pittsburgh 10:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:4 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
Buffalo Sabres
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
Montreal Canadiens
Pátek 06.10.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Montreal Canadiens.
    Po napínavých nájezdech JONATHAN DROUIN jako jediný našel gólový recept! Rychlou kličkou do bekhendu si položil Lehnera a následně zavěsil do odkryté části branky.
    48:01 Phillip DANAULT - 2:2
     
    48:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme již po druhé v tomto utkání vyrovnáno! Nahození Shea Webera za branku sebral PHILLIP DANAULT, který rychlým zpracováním vyjel do protipohybu Lehnera k pravé tyči a ačkoli tam domácí brankář nechal opřený svůj beton. Tak Danault dokázal protlačit puk za brankovou čáru. Asistence: Shea Weber a Karl Alzner.
    20:22 Jason POMINVILLE - 2:1
     
    20:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tohle je fantastický vstup Sabres do druhé části! Jack Eichel od pravého hrazení skvělou přihrávkou našel u levé tyče neobsazeného JASONA POMINVILLEHO, který z první dokázal nasměrovat puk za záda Price! Domácí tým se tak podruhé v dnešním zápase dostává do vedení. Asistence: Jack Eichel a Evander Kane.
    17:56 Max PACIORETTY - 1:1
     
    17:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny Canadiens srovnávají stav utkání! Brendan Gallagher z nehybné pozice za modrou čarou poslal Jonathan Drouin z levého křídla na branku. Ten ovšem ale ještě celou akci vyšperkoval přesně adresovanou přihrávkou na pravý kruh, ze kterého MAX PACIORETTY přesnou střelou překonal Robina Lehnera. Asistence: Jonathan Drouin a Brendan Gallagher.
    08:33 Jason POMINVILLE - 1:0
     
    08:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku utkání! Jordie Benn zaváhal na modré čáře, čehož využil napadající Seth Griffith, který po vybojování puku našel mezi kruhy volného JASONA POMINVILLEHO. Ten si připravil puk na bekhend a zakončil do levé spojnice. Asistence: Seth Griffith.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 9. Pominville (Griffith), 21. Pominville (Eichel, E. Kane) – 18. Pacioretty (Drouin, Gallagher), 49. Danault (S. Weber, Alzner), rozh. náj. Drouin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jacob Josefson (BUF)
    0:0   Paul Byron (MTL)
    2. série:
    0:0   Jason Pominville (BUF)
    0:1   Jonathan Drouin (MTL)
    3. série:
    0:1   Sam Reinhart (BUF)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Beaulieu, Ristolainen, McCabe, Antipin, Scandella, Tennyson – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, R. O'Reilly, Okposo – Girgensons, S. Reinhart, Griffith – Jo. Larsson, Josefson, Nolan.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Mete, S. Weber, Alzner, Petry, Jo. Benn, Streit, J. de La Rose – Pacioretty, Drouin, Gallagher – Hudon, Plekanec, Lehkonen – Galchenyuk, Danault, A. Shaw – Byron, Hemský.
    thejrc.org