Boston – Nashville 4:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Colorado 2:4 (kon.)
Detroit – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – Washington 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Pittsburgh 10:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:4 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:0 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
Colorado Avalanche
Pátek 06.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Gabriel LANDESKOG - 2:4
     
    59:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG z obranného pásma přes celé kluziště zamířil do prázdné brány a tři sekundy před koncem zpečetil výhru Avalanche! Asistence: Matt Duchene.
    37:50 Tyson BARRIE - 2:3
     
    37:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE si najel na pravém křídle na krásnou zpětnou přihrávku Alexandera Kerfoota z levé strany a na vrcholu pravého kruhu napřáhl v jízdě ke střele s příklepem, který mezi pravým betonem a vyrážečkou Henrika Lundqvista zapadla ke vzdálenější levé tyči! Avalanche si vzali zpět ztracené vedení a vedou 3:2! Asistence: Alexander Kerfoot a Chris Bigras.
    19:58 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    19:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD nejprve střelou z levého kruhu pro vhazování minul bránu, puk se k němu ale po přihrávce Matse Zuccarella od modré čáry vrátil a z z vrcholu levého kruhu nádhernou střelou s příklepem bez přípravy zamířil nad lapačkou Semjona Varlamova do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Mika Zibanejad využil druhou přesilovou hru Rangers a dvě sekundy přes koncem první části vyrovnal na 2:2! Asistence: Mats Zuccarello a Pavel Bučněvič.
    17:28 Mika ZIBANEJAD - 1:2
     
    17:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Semjon Varlamov po tečované střele Rangers od modré čáry nedokázal přikrýt vleže puk, který zastavila pravá tyč. Kotouč zůstal ve hře a Kevin Shattenkirk poslal z prostoru mezi pravým kruhem a modrou čárou nádhernou diagonální přihrávku na MIKA ZIBANEJADA, který rychlou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil bez přípravy do odkryté brány! Rangers využili hru a snížili na 1:2! Asistence: Kevin Shattenkirk.
    10:53 Mikko RANTANEN - 0:2
     
    10:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie z pravé strany krásnou diagonální přihrávkou od modré čáry přenesl hru doleva, kde na vrcholu kruhu pro vhazování naznačil střelu Nathan MacKinnon a vymyslel nádhernou diagonální přihrávku na MIKKA RANTANENA., který v blízkosti pravé tyče z úhlu zamířil nad lapačkou přesouvajícího se Henrika Lundqvista k bližší tyči! Avalanche využili přesilovou hru a vedou v Madison Square Garden 2:0! Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    05:29 Matt DUCHENE - 0:1
     
    05:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nail Jakupov na pravém křídle skvěle zasekl puk a poté, co nechal přejet hráče Rangers, našel mezi kruhy pro vhazování ze druhé vlny najíždějícího Patrika Nemetha, který mířil střelou zápěstím do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Henrik Lundqvist šel po puku lapačkou, jenže ho nedokázal udržet, čehož využil MATT DUCHENE a bekhendem ho z blízkosti dorazil do odkryté brány! Asistence: Patrik Nemeth a Nail Jakupov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Zibanejad (Shattenkirk), 20. Zibanejad (Zuccarello, Bučněvič) – 6. Duchene (Nemeth, Jakupov), 11. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 38. Barrie (Kerfoot, Bigras), 60. Landeskog (Duchene)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A), DeAngelo – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), Chytil, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Desharnais, Carey. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Barberio, E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Mironov, Bigras – Andrighetto, MacKinnon (A), Rantanen – Jakupov, Duchene, Kerfoot – Landeskog (C), Compher, C. Wilson – Nieto, Jost, Comeau. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Dean Morton, Trevor Hanson. Čároví: Scott Driscoll, Andrew Smith

    Diváci: 18006
    thejrc.org