Třinec – Sparta 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:1 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 0:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Liberec 7:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:2 (1:0, 2:2, 4:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 06.10.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:24 Vojtěch NĚMEC - 7:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté totálně otevřeli obranu, což je voda na mlýn pro útočné hráče Komety. VOJTĚCH NĚMEC dostal přihrávku do jízdy od Haščáka a poslal Willovi sedmnou navštívenku. Asistence: Marcel Haščák.
    44:55 Marcel HAŠČÁK - 6:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Začalo nám to tady padat, Liberec poměrně rezignoval a uvolněná Kometa se baví hokejem. Krásnou přihrávkou poslal Svoboda do šance MARCELA HAŠČÁKA, který sám před bránou nezaváhal. Asistence: Tomáš Svoboda.
    43:11 Marcel HAŠČÁK - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    MARCEL HAŠČÁK to má zřejmě celé pod palcom, jak rád s oblibou říká. Nyní využil pro Kometu již třetí přesilovku. Štencel mu poslal kotouč na levý kruh a slovenský útočník se trefil do protipohybu libereckého gólmana. Ten neměl šanci a Brno už odskakuje vcelku výrazně. Asistence: Jan Štencel, Jan Hruška.
    41:53 Jakub KREJČÍK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gól, o kterém se bude ještě asi chvíli mluvit a diskutovat. Před Willem se v brankovišti utvořila valná hromada, Vincour byl natlačen Špačkem do brankáře, toho povalil k zemi a hra pokračovala. Dál. JAKUB KREJČÍK poté vypálil od modré a prakticky trefil prázdnou bránu, protože Will byl v tu chvíli dezorientovaný. Sudí ukázali, že branka platí. Kometa tak využívá přesilovku. Asistence: Martin Zaťovič, Martin Erat.
    37:48 Martin ZAŤOVIČ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zápas nabírá na obrátkách a má pořádné grády. Kometa i v oslabení ukazuje svou sílu a MARTIN ZAŤOVIČ se za svou snahu dočkal. Co mu nevyšlo v první třetině, proměnil právě teď. Erat vypíchl na modré kotouč, poslal jej do sóla akce a domácí střelec se nemýlil. Kometa vedla, prohrávala a teď skóre zase překlápí na svou stranu. Asistence: Martin Erat.
    35:29 Tomáš VINCOUR - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita i na druhé straně. Erat si najel do své typické pozice, hledal prostor pro svého spoluhráče a našel ho. TOMÁŠ VINCOUR vypálil ihned z první a překonal brankáře Willa. Asistence: Martin Erat a Jakub Krejčík.
    25:57 Jan ORDOŠ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se povedl obrat. Unavená brněnská pětice nemohla střídat a podruhé se dnes prosazuje Liberec. Plutnar poslal kotouč mezi kruhy, kde se vyskytoval JAN ORDOŠ a na jeho svižnou ránu doprostřed brány neměl Čiliak protizbraň. Asistence: Michal Plutnar, Lukáš Vantuch.
    20:41 Martin BAKOŠ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovku využívají. MARTIN BAKOŠ dostal přihrávku na pravou stranu hřiště, i když byl docela v těžkém úhlu, dokázal vypálit nad rameno Čiliaka. Brněnský brankář si sice na puku sáhnul, ale vytěsnit jej z prostoru brány už nedokázal. Asistence: Michal Bulíř, Martin Ševc.
    17:54 Martin ERAT - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byl skvostný kousek dvou zkušených hokejistů Komety. Zaťovič poslal bekhendem přihrávku z prostřední části hřiště, která prošla na MARTINA ERATA. Ten si následně Willa dokázal položit a rovněž bekhendem překonal libereckého brankáře. Asistence: Martin Zaťovič.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 18. M. Erat (Zaťovič), 36. Vincour (M. Erat, J. Krejčík), 38. Zaťovič (M. Erat), 42. J. Krejčík (Zaťovič, M. Erat), 44. Haščák (Štencel, Hruška), 45. Haščák (T. Svoboda), 52. V. Němec (Haščák) – 21. Bakoš (Bulíř, Ševc), 26. Ordoš (Plutnar, Vantuch)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, Štencel, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs – Zaťovič (A), Hruška, M. Erat (A) – T. Svoboda, V. Němec, Haščák – Dočekal, L. Čermák (C), Vincour – Mallet, Nahodil, H. Zohorna.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Ševc (C), Jánošík, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Pyrochta, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Lakatoš – Jašek, Bulíř, Bakoš – Ordoš, Vantuch, Bartovič – Hrabík, D. Špaček, Jeník.

    Rozhodčí: Hejduk, Kubičík – Komárek, Jelínek

    Diváci: 7485
    bahis siteleri