Třinec – Sparta 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:1 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 0:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Liberec 7:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Mountfield HK
Pátek 06.10.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám vás u desátého kola české nejvyšší soutěže, v němž se představí Piráti Chomutov a Mountfield Hradec Králové. Oba celky se nacházejí zcela v jiném rozpoložení a dělí je aktuálně osm bodů.
     
    Mountfield Hradec Králové

    Východočeši byli před začátkem soutěže pasováni mezi největší favority Tipsport extraligy. Ovšem start se jim moc nevyvedl a krčí se zatím na deváté pozici. Mountfield v devíti utkáních posbíral dvanáct bodů. Při pohledu na skóre zjistíme, že Hradec inkasoval již jednadvacet branek. Hosté na hřištích soupeřů získali pouhé čtyři body a také vsítili pouze čtyři góly.

    Poslední výsledky

    Mountfield – Bern 5:4 (Liga Mistrů)
    Mountfield – Mladá Boleslav 2:1
    Zlín – Mountfield 2:1 sam. nájezdy
    Mountfield – Sparta 2:3
    Olomouc – Mountfield 1:3

    Nejproduktivnější hráči

    Jaroslav Bednář 5 bodů (1+4)
    Bedřich Köhler 4 body (4+0)
    Rudolf Červený 4 body (3+1)
     
    Piráti Chomutov

    Zatímco se Hradec trápí, tak Chomutov se dlouho vyhříval na první pozici tabulky. Nyní se Piráti nachází třetím místě, když získali dvacet bodů. Severočeši jsou tak pouhý bod za brněnskou Kometou. Domácí celek vsítil soupeřům již šestadvacet branek, avšak v domácím prostředí je až na dvanácté příčce. Chomutov před vlastními fanoušky získal pouze šest bodů.

    Poslední výsledek

    Litvínov – Chomutov 2:3
    Chomutov – Plzeň 1:4
    Liberec – Chomutov 1:4
    Chomutov – Vítkovice 1:2 prodl.
    Brno – Chomutov 2:3 sam. nájezdy

    Nejproduktivnější hráči

    Michal Vondrka 10 bodů (3+7)
    Vladimír Růžička 7 bodů (5+2)
    Jakub Sklenář 7 bodů (2+5)
     
    Vzájemné zápasy

    Ve vzájemných zápasech je na tom lépe hostující celek, který v minulé sezóně posbíral proti Chomutovu deset bodů z dvanácti. Piráti si poslední vítězství v základní hrací době připsali v únoru 2016, kdy na vlastním ledě zvítězili 2:0.

    Chomutov – Mountfield 1:3
    Mountfield – Chomutov 9:3
    Chomutov – Mountfield 5:4 prodl.
    Mountfield – Chomutov 3:2
    Budou se Hradečtí radovat i dnes?

    Gólová radost Hradce Králové ????⚫️ #CCMhockey #MadeOfHockey #SuperTacks

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    Příchod Martina Látala do kádru Mountfieldu

    Den před utkáním s Chomutovem oznámilo vedení Hradce příchod Martina Látala, jenž přišel z bruslařského klubu. V letošní sezóně odehrál devětadvacetiletý rychlonožka sedm zápasů, v nichž posbíral tři body za asistence.

    Aleš Kmoníček (generální manažer) o nově příchozím: „Martin patří k nejlepším bruslařům v extralize a my si od něj slibujeme zrychlení naší hry. Umí také kvalitně zakončit, takže počítáme i se zlepšením naší produktivity, kde nás v tuto chvíli asi nejvíce tlačí bota. Martin se do Hradce těší a je připraven okamžitě naskočit do zápasu, což je pochopitelně věcí trenérů.“
     
    Utkání pod vrcholky Krušných hor startuje již tradičně v 17 hodin 30 minut. Pokud se nedostanete přímo do SD ARÉNY, sledujete nás podrobný přenos, kterým vás provede Michal Luxa.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, nyní už z chomutovské SD ARÉNY. Již jsou známy sestavy obou týmů, které si za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, Buchtela – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Lauko, Poletín – V. Tomeček, Chlouba, Chrpa.

    Mountfield HK: Rybár (J. Sedláček) – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený – Šimánek, Dragoun, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Vopelka – Látal, Džerinš, Jarůšek.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Zavřel, Kajínek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V chomutovské SD ARÉNĚ právě skončilo rozbruslení. Následuje úprava ledové plochy a zhruba za dvacet minut začne duel desátého kola.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhrál domácí centr, a tak jeho tým má právo prvního útoku. Chomutov začal útok od vlastní branky, ale po nepřesné přihrávce o něj přišel.
     
    00:35
    Michal Vondrka napadal rozehrávku soupeře, ale již neměl moc sil a vydal se na střídačku.
     
    01:01
    Bedřich Köhler zadovkou hledal lépe postaveného spoluhráče, jenže puk skončil u vzdálenějšího mantinelu. Na první střelecký pokus si musíme ještě chvíli počkat.
     
    01:51
    Na ledové ploše jsou již třetí formace. Po nepřesné přihrávce zachytil kotouč Petr Koblasa, který kličkou nepřešel přes bránícího hráče.
     
    02:25
    Od modré čáry vystřelil Andris Džerinš, jehož pokus mířil jen do prvního bránícího hráče. Ovšem Mountfield dál kombinuje před brankou domácího brankáře.
     
    03:17
    Piráti protečovali kotouč k zadnímu mantinelu, kde byli první obránci. Zatím se hraje opatrný hokej. Snad první pokus mířil na Jána Laca, který zakončení z pravé strany viděl a schoval jej do lapačky.
     
    03:48
    Domácí jeli do přečíslení! Dávid Skokan dostlal dlouho, ale také těžkou přihrávku, a tak jeho zakončení skončilo pouze v rohu hrací plochy.
     
    04:39
    Chomutovu se nepodařilo rozehrát podél mantinelu, a tak se ke střele dostal Lukáš Vopelka. Jeho pokus slovenský fantom viděl a schoval jej do lapačky.
     
    05:04
    Dominik Graňák dostal přihrávku na modrou čáry, ale byl příliš pomalý, a tak je odpískán ofsajd. Hra se vrátí zpátky do středního pásma.
     
    05:33
    Juraj Valach zastavil útok soupeře na modré čáře, ale Chomutov se po nahození k černé gumě již nedostal.
     
    06:08
    Dávid Skokan prošel do útočného pásma, ale přihrávkou od zadního mantinelu v prostoru mezi kruhy nikoho nenašel, a tak šel do útoku Hradec. Na zadní tyči byl najetý Jaroslav Bednář, který měl dost času na zakončení, ale kotouč nezpracoval.
     
    06:48
    Po komerční přestávce se vhazovalo po levici Partika Rybára. Petr Koukal buly vyhrál právě na vlastního brankáře, jenž musel být v pohotovosti.
     
    07:31
    Po přihrávce od zadního mantinelu zůstal zcela osamocený na levém kruhu pro vhazování Richard Jarůšek, který trefil betony připraveného Jána Laca.
     
    08:19
    Obrovská šance, ve které selhal Michal Vondrka! Chomutovský kapitán měl před sebou již prázdnou branku, ale z otočky poslal černou gumu jen do rohu kluziště!
     
    08:22
    Ve středním pásmu nabral velkou rychlost Michal Vondrka, jehož nešťastně podrazil Martin Látal. Chomutov si v dnešním utkání vyzkouší první početní výhodu.
     
    09:12
    Domácí se zatím před brankou soupeře neusadili. Navíc se Hradci podařilo vyhodit, a tak se budou muset pokusit Piráti o překonání obrany ještě jednou.
     
    09:37
    Jaroslav Mrázek a Michal Vondrka se ve středním pásmu nedomluvili, kdo si vezme černou gumu. Nakonec se k ní dostali hostující hráči, kteří opět posílají puk za branku domácích.
     
    10:16
    Piráti v přesilové hře vůbec nic neukázali. Chomutovu se nepodařilo pořádně usadit před brankou Mountfieldu. Ten tak první oslabení ustál.
     
    11:12
    Ondřej Dlapa zachytil rozehrávku soupeře a posílá puk za branku Patrika Rybára. Chomutov posílá do hry nové síly. Ovšem stále platí, že se hraje hodně opatrný hokej z obou stran.
     
    12:22
    Zpoza branky se Roman Chlouba pokusil překvapit hradeckého brankáře, který ale zůstal u první tyče a kotouč vyrazil vedle brány.
     
    13:36
    Z rohu hrací plochy viděl Michal Vondrka najetého Michala Poletína. Ten na nic nečekal a vystřelil. Ovšem jeho pokus se do prostoru tří tyčí nevešel i proto, že chomutovský útočník byl důrazně tísněn obráncem.
     
    14:36
    Za brankou Chomutova přesekl Juraj Valach hůl soupeři a již míří na trestnou lavici. Také Mountfield si vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    15:35
    Jaroslav Bednář zvedl hlavu a přihrával na brankoviště, kde byl osamocený Bedřich Köhler. Jeho pokus do odkryté branky Ján Laco vyrazil, a tak je stav stále bezbrankový.
     
    15:57
    Od levého mantinelu vypálil Filip Pavlík, jehož pokus domácí brankář vyrazil hokejkou do ochranné sítě. Následuje vhazování po levici Jána Laca.
     
    16:36
    Domácí v plném počtu.
     
    17:32
    Zpoza branky mezi kruhy dostal přihrávku Martin Látal, který vymíchal Jána Laca. Hradecký útočník měl již před sebou prázdnou svatyni, ale kotouč do ní neposlal.
     
    18:39
    Mário Grman se dostal pod tlak ve střední třetině a kotouč nezvládl přihrát. Puk končí mezi diváky a bude se vhazovat ve středovém kruhu.
     
    19:06
    Kotouč u mantinelu zastavil Jiří Šimánek, který se pokusil jej nahodit za branku, ale trefil pouze ochrannou síť. Rozhodčí vykazují hru do středního pásma.
     
    19:33
    Elitní formace Chomutova se ještě hnala do jedno útoku, který je pro ofsajd zastaven.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První dvacetiminutovka je minulostí a musíme přiznat, že se hraje opatrný hokej. Oba celky si vypracovaly dvě velké šance, ale ani jedna z nich neskončila v brance. Oba týmy musejí zlepšit hru v útočném pásmu, jinak moc gólů dnes neuvidíme.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Od modré čáry hned v úvodu periody vystřelil Brett Flemming, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě. Bude se vhazovat po levici Patrika Rybára.
     
    20:33
    Další pokus vyslal Chomutov od levého mantinelu, ale hostující brankář je opět připravený a hru přerušuje.
     
    20:43
    Další zakončení Pirátů! Na modré čáře se do černé gumy opřel Juraj Valach, jehož pokus skončil na dobře chytajícím Patriku Rybárovi.
     
    21:20
    Hostující obránce viděl na levé straně najíždějícího Richarda Jarůška, který se snažil z kruhu trefit vzdálenější horní roh branky. Ovšem Ján Laco máchl lapačkou a puk do ní ukryl.
     
    22:08
    A opět Richard Jarůšek, který nejprve odmítl soupeře a následně se dostal na vrchol kruhů. Ovšem tentokrát zamířil nad branku Chomutova. Hostující útočník měl dvě nadějné střely, ale z gólu se neraduje.
     
    22:56
    Michal Dragoun je dalším vyloučeným hráčem, když v rohu hrací plochy trefil soupeře holí do obličeje. Chomutov si zahraje již druhou přesilovou hru.
     
    23:27
    Po rychlé kombinaci si Vladimír Růžička všiml na modré čáry napřaženého Juraje Valacha. Ovšem pokus slovenského zadáka končí na hrudi Patrika Rybára.
     
    24:00
    Od mantinelu až mezi kruhy si s pukem najel Ivan Huml, jenž mířil na první tyč. Jeho zakončení hostující brankář se štěstím vyrazil!
     
    24:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se v přesilové hře ujímá vedení! Jaroslav Mrázek měl na modré čáře napřaženo, ale celou situaci si ještě rozmyslel přihrávkou na TOMÁŠE SLOVÁKA. Jeho dělovka orazítkovala brankovou konstrukci a poté kotouč zamířil za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Mrázek a Michal Vondrka.
    24:18 Tomáš SLOVÁK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Během chviličky je znovu vyrovnáno a akce to byla fantastická! Lukáš Vopelka našel z kruhu pro vhazování najetého MARTINA PLÁŇKA. Ten si sjel z modré čáry do kruhu pro vhazování a poslal černou gumu do odkryté části branky. Asistence: Petr Koukal a Lukáš Vopelka.
    25:46 Martin PLÁNĚK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:20
    Z rohu hrací plochy vystřelil Vladimír Růžička, jenž hostujícího brankáře nenachytal. Ovšem černá guma se odrazila před Jakuba Sklenáře, jenž v dobré pozici netrefil kotouč!
     
    27:00
    Chomutovský kapitán přejel modrou čáru a hned vypálil. Jeho pokus vypadl Patriku Rybárovi před sebe, ale tomu pomohli obránci.
     
    27:33
    Mountfield se snažil probojoval do útočné třetiny, ale chomutovskou hráz na modré čáře nepřešel. To se hostům nepovedlo ani podruhé, a tak přišlo nahození, které končí v moci Jána Laca.
     
    28:46
    Z rohu kluziště rychle vybruslil Martin Látal, který se dostal na vrchol pravého kruhu, avšak jeho pokus trefil hůl bránícího hráče. Kotouč se odrazil do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před brankou Pirátů.
     
    29:39
    Michal Vondrka z rohu hrací plochy viděl před brankou osamoceného Jakuba Lauka. Chomutovský mladíček na nic nečekal a okamžitě střílel. Ovšem Patrik Rybár mezírku mezi rukou a tělem rychle utěsnil.
     
    30:21
    Mountfield se opět nemohl dostat přes chomutovskou obranu na modré čáře a přišlo nahození, který schoval pod lapačku slovenský brankář ve službách Pirátů.
     
    30:38
    Vojtěch Tomeček oklamal obránce a poté přihrál na modrou čáru. Zakončení Juraje Valacha končí v lapačce královéhradeckého gólmana, jenž si skvěle vyjel, aby střelu s přehledem viděl.
     
    31:52
    Domácí si nyní zahrávali s ohněm před vlastní brankou. Tentokrát jim přihrávky před Lacem vyšli, ale bylo to s porcí štěstí.
     
    32:39
    Bedřich Köhler stahovačkou oklamal domácího obránce a procpal se tak k rychlému zakončení. Jenže jeho pokus mířil jen do hrudi připraveného Jána Laca.
     
    32:53
    Obrovská šance Mountfieldu! Zpoza branky dostal na hranici kruhu přihrávku Roman Kukumberg, jenž okamžitě vystřelil. Jenže i tentokrát trefuje hradecký útočník prostor, kde stál slovenský fantom v barvách Chomutova!
     
    33:14
    Skvělou individuální akcí se prezentoval Ivan Huml, který stahovačkou oklamal obránce. Ovšem chomutovskému hráči puk utekl pod lapačku Patrika Rybára.
     
    34:12
    Slovenský bek Juraj Valach si dlouho hledal pozici pro zakončení až se od mantinelu dostal na střed hrací plochy. Ale také tentokrát branku soupeře netrefil.
     
    35:17
    Domácí se neporozuměli v založení útočné akce a kotouč poslali jen na zakázané uvolnění. Hra se přesune před chomutovskou svatyni.
     
    35:49
    Dalším zakončením se prezentoval Jakub Lauko, který objel útočnou třetinu, ale jeho pokus z levého kruhu se do prostoru tří tyči nevešel.
     
    37:55
    Poslední minuty se odehrávají ve středním pásmu, ale oba celky předvádí snadné chyby.
     
    Dnešní utkání sleduje 4298 diváků.
     
    38:24
    Jaroslav Mrázek hledal na modré čáře najetého spoluhráče, ale opět se píská icing. Bude se vhazovat po levici Jána Laca.
     
    38:38
    Jaroslav Mrázek zcela zbytečným faulem u mantinelu posílá svůj tým do oslabení. Na konci druhé části si Mountfield zahraje další přesilovou hru.
     
    38:52
    V oslabení jeli dva Piráti na jediného obránce. Celou situaci na sebe vzal Jakub Sklenář, který přes obránce nemohl přihrát, a tak zakončil jen do připraveného Patrika Rybára.
     
    39:42
    A je tu dvojnásobná početní výhoda pro Hradec! Za držení Richarda Jarůška putuje na trestnou lavici Juraj Valach!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé dvacetiminutovce se už hrál lepší hokej, ovšem stav zůstává stále vyrovnaný. Chomutov se nejprve ujal vedení, ale o minutu později bylo opět vyrovnáno! Sledujeme hru, která se přelévá ze strany na stranu, ale utkání dominují obrany obou celků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Mountfield vyhrál vhazování a pokračuje ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    40:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Současně se vypršením prvního trestu otáčí Hradec stav zápasu na svoji stranu! Střelu od modré čáry Ján Laco neudržel a k opuštěnému puku se probojoval BEDŘICH KÖHLER. Ten předvedl důraz na brankovišti a procpal černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Blaž Gregorc a Jaroslav Bednář.
    40:38 Bedřich KÖHLER - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:58
    Michal Poletín přihrál na modrou čáru, kde zůstal Juraj Valach. Jeho pokus letěl těsně nad ledem a nadělal Patriku Rybárovi potíže. Ovšem i nyní hostující brankář obstál.
     
    43:04
    Vojtěch Tomeček mohl přihrávat, ale raději zakončoval na první tyč. Jenže také tentokrát byl hostující brankář připraven, čímž si připsal další zákrok do statistik.
     
    44:11
    Mountfield vyhazuje na zakázané uvolnění, hra se vrátí před Patrika Rybára.
     
    44:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další perfektní akce Mountfieldu, na kterou byl i Ján Laco krátký! Jaroslav Bednář famózní přihrávkou přes střed hrací plochy vybídl ke skórování PETRA KOUKALA. Zkušený útočník neodmítl a rychlou střelou poslal puk za záda bezmocného brankáře. Asistence: Jaroslav Bednář a Filip Pavlík.
    44:48 Petr KOUKAL - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:49
    Hradečtí se dostali pod tlak a situaci si nijak nekomplikovali. Puk letí přes všechny čáry a je odpískaný další icing.
     
    47:49
    Zcela zbytečného zákroku se dopustil Lukáš Cingel, jenž v útočném pásmu sekl chomutovského hráče. Domácí tak mají šanci na snížení, ovšem početní výhody se Pirátům moc nedaří.
     
    48:41
    Piráti se usadili před brankou soupeře! Michal Poletín dostal přihrávku do předbrankového prostoru, ale jeho pokus k tyči zneškodnil betonem Patrik Rybár.
     
    49:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se MICHAL POLETÍN v početní výhodě dočkal branky! Juraj Valach vypálil od modré čáry, kde se puk odrazil k chomutovskému útočníkovi. Ten svým obvyklým způsobem šel do branky a bruslí poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Juraj Valach.
    49:44 Michal POLETÍN - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:58
    Rozjetý Jakub Sklenář mohl vybojovat útočnou třetinu, ale černá guma mu přeskočila čepel hole. Následně puk odehrál hostující obránce.
     
    51:55
    Martin Látal zabrzdil a předal kotouč na Andrise Džerinše. Ten se vůbec nerozpakoval a zakončil, ovšem jeho pokus trefil pouze prvního bránícího hráče.
     
    52:25
    Zakázané uvolnění Chomutova.
     
    53:10
    Na dlouhou přihrávku si mezi obránce najel Roman Chlouba, jemuž se podařilo zakončit. Ovšem jeho pokus po ledě minul prostor vzdálenější tyče o několik centimetrů.
     
    54:02
    Jiří Šimánek si dlouho hledal pozici, odkud by zakončil. Najel si do levého kruhu, kde trefil prvního bránícího hráče. Následně je Pirátům odpískán ofsajd.
     
    55:19
    Chomutovský mladíček Jakub Lauko zabrzdil těsně za modrou čárou, odkud nahodil puk na Patrika Rybára. Hostující brankář raději kotouč schoval pod lapačku a hru přerušil.
     
    55:47
    Hradec se hnal do rychlého protiútoku a probojoval se také k zakončení. Jenže ještě předtím byl odpískán ofsajd.
     
    56:47
    Od červené čáry nahodil kotouč na branku Juraj Valach, ale hostující brankář puk rychle rozehrál. Hra se přesunula před druhou z branek, kde hru přerušil Ján Laco.
     
    57:45
    Domácímu celku už moc času nezbývá, ale nyní vybojoval útočnou třetinu Jakub Lauko. Bude se vhazovat po pravici hostujícího gólmana.
     
    58:37
    Mountfield kontroluje hru ve střední třetině a zatím Piráty k ničemu nepouští.
     
    58:57
    Ján Laco míří na střídačku a Chomutov hraje v šesti! Obrovskou šanci měl před sebou ve stejný moment Juraj Valach, jehož pokus letěl jen těsně nad branku Hradce!
     
    59:57
    Z vlastní třetiny vyhodil kotouč Rudolf Červený, jehož vyhození skončilo na brankové konstrukci chomutovské opuštěné klece.
     
    Konec zápasu.
     
    Vyrovnané utkání rozhodla až poslední třetina. O vítěznou trefu se postaral zkušený Petr Koukal. Hradec protrhl špatnou bilanci z venkovních zápasů a připisuje si tři body. Hra se postupem času zlepšovala, ale nijak atraktivní hokej se nehrál.
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit někdy příště, nashledanou. (19:55:20)
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 25. Slovák (Mrázek, Vondrka), 50. Poletín (Valach) – 26. Pláněk (Koukal, Vopelka), 41. Köhler (Gregorc, Jaroslav Bednář), 45. Koukal (Jaroslav Bednář, F. Pavlík)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, Buchtela – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Lauko, Poletín – V. Tomeček, Chlouba, Chrpa.
    Mountfield HK: Rybár (J. Sedláček) – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený – Šimánek, Dragoun, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Vopelka – Látal, Džerinš, Jarůšek.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Zavřel, Kajínek

    Diváci: 4298
    ocianews.com