Mladá Boleslav – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:4 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Slavia – Kladno 4:3 (3:1 po s.n.)
Třinec – Pardubice 5:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (0:0, 4:3, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 06.10.2017, 17:30 • Malá hala (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit. Mějte se hezky a užijte si víkend, na počtenou! (19:42:59)
     
    Utkání dovršilo svého konce! Pražská Sparta na svého soupeře vlétla zejména ve druhé třetině, kdy se dostala do vedení o dvě branky. Záhy však přišly také karlovarské góly, vítěznou trefu v tomto utkání zaznamenal Vojtěch Kropáček. Domácí ve třetí dvacetiminutovce ještě zvýšili svůj náskok, když se prosadil Tomáš Pšenička a později také Tomáš Jandsu, který uzavřel gólový účet dnešního klání.
     
    Konec zápasu.
     
    57:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanské opory opět zaúřadovaly a je to už o tři branky! Rousek přihrál na TOMÁŠE JANDUSE, který využil přesilovou hru a Pražané pomalu kráčí za vítězstvím – 6:3! Asistence: Lukáš Rousek a Filip Eliáš.
     
    57:08
    Ještě jeden faul na straně hostí. Na lavici hanby za podržení usedá útočník Lukáš Procházka (KVA). Sparťané tak hrají v další početní převaze.
     
    54:42
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Hanuš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tlačil – 2 min., hrubost).
     
    54:30
    Domácí svoji početní převahu nezužitkovali, hosté jsou kompletní a mohou útočit.
     
    52:30
    Naděje hostí na zdramatizování tohoto utkání se komplikuje. Na trestnou lavici odjíždí Lukáš Procházka (KVA), který dostal dvě minuty za sekání.
     
    51:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Pátý hřebíček do rakve Západočechů zasadil starší z obou bratrů TOMÁŠ PŠENIČKA, kterému nahrával další produktivní hráč, kterým je forvard Tomáš Jandus – 5:3! Asistence: Tomáš Jandus.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. Zatímco v úvodním dějství jsme se branky nedočkali, ve druhém se však doslova roztrhl pytel s góly. Pražané šli nejprve do dvoubrankového vedení zásluhou Chlouby a Pejchala, hosté ale rychle dokázali vyrovnat. Následně padl ještě jeden gól na každé straně a přetahovanou ve skóre zatím stanovil střelec Vojtěch Kropáček, díky kterému Holešovičtí vedou před třetí třetinou 4:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Pouhé tři vteřinky před koncem prostřední periody je tu přeci jen ještě jeden faul. Za katr míří Ondřej Pajk (KVA), jelikož karlovarský bek vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    39:30
    Sparťané další svoje oslabení už ovšem ustáli a po dvou minutách mají na ledě opět plný počet bruslařů.
     
    37:30
    Avšak pro domácí výběr je tu komplikace. Zadák Marek Karoch totiž inkasoval dvě minuty za sekání, a rozhodčí ho tak posílají k časoměřičům.
     
    36:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se však nenechali ošálit a rychle kvapí s odpovědí! Svoji druhou branku v tomto duelu si připsal útočník VOJTĚCH KROPÁČEK, a sparťané tak opět vedou o jeden gól – 4:3! Asistence: Martin Dubský.
     
    35:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici tento prohřešek okamžitě trestají. Stačily jim na to pouze pětapadesát vteřin, když domácí sít rozvlnil forvard LUKÁŠ PROCHÁZKA – 3:3! Asistence: Martin Slabý a František Klejna.
     
    35:04
    Střelec druhého sparťanského gólu Tadeáš Pejchal (SPA) je dalším aktérem, který míří na trestnou lavici. Domácí útočník dostal dvě minuty za napadení.
     
    34:17
    Hosté svou početní převahu nevyužili, naopak sami museli lovit puk ze své sítě. Sparťané hrají v plném počtu.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 23. Chlouba (Dubský, Hanuš), 26. Pejchal (Mrkvička, Karoch), 33. Rousek (Kropáček), 37. Kropáček (Dubský), 52. T. Pšenička (T. Jandus), 58. T. Jandus (Rousek, Eliáš) – 26. Tlačil (Rezek, Bečka), 26. Horký (L. Procházka, Vodička), 36. L. Procházka (Slabý, Klejna)


    HC Sparta Praha: Hofmann (Wolf) – Frič, Simotics, Mrkvička, Jeřábek, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, T. Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Eg Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský. Trenér: Pavel Geffert.
    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Špírek) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Kala, Klejna Vodička – Chodounský, Horký, Tlačil, Rezek, Salnikov, Slabý, Pastyřík, Šála, Bečka, Petrov, Halberštát, L. Procházka. Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Vokřál – Hynek, Svobodová
    thejrc.org