Mladá Boleslav – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:4 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Slavia – Kladno 4:3 (3:1 po s.n.)
Třinec – Pardubice 5:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
HC Motor České Budějovice
Pátek 06.10.2017, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní už se Budějovicím snížit povedlo. Následoval protiútok, v němž byl RADEK ROLÍNEK již úspěšný a dává svému mužstvu ještě naději. Asistence: Bláha, Prášek.
     
    42:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní akce. Matouš Horský nejprve napřáhl a vyslal prudkou střelu od kruhu. Ta se od gólmana odrazila přímo k nehlídanému MATĚJI TÓTHOVI, jenž si s přípravou ke střele nedělal starosti a napálil kotouč přímo do poloodkryté sítě. Asistence: Horský.
     
    38:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hned po vhazování snižuje na rozdíl jediného gólu JAKUB KÁNÍK. Asistence: Dančišin.
     
    28:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A sám STANISLAV DOSEK snižuje, když využil nedůrazu Boleslavi, sebral puk a při průchodu přes modrou. Od pravého kruhu vystřelil k protější tyči a puk proklouzl gólmanovi do sítě. Bez asistence.
     
    25:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ke střele se dostal Straka, která se odrazila od brankáře přímo na hůl MARTINA NEPOKOJE, který neváhal a využil prostoru, který se mu naskytl. Asistence: Straka, Uřídil.
     
    22:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se Jihočeši dopustili ohromné chyby, když nechali ujet během své přesilovky dva Bruslaře. Krejčík vypálil, ale brankář betonem vytěsnil. Puku se nakonec ujal za bránou Uřídil, jenž ho předložil k levé tyči MATĚJI KREJČÍKOVI, který jej dostal za záda českobudějovického brankáře. Asistence: Uřídil.
     
    19:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To bylo parádní využití situace, když Motor zcela zapomněl u pravého kruhu na OSCARA FLYNNA a soustředila se na bránění ostatních hráčů. Flynn získal puk a v klidu doklouzal před brankáře, u kterého si posouval kotouč hokejkou, aby ho prudkou střelou dostal přes odkrytou část do sítě. Asistence: Straka, Krejčík.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 20. Flynn (Straka, Krejčík), 23. Krejčík (Uřídil), 26. Nepokoj (Straka, Uřídil), 43. Tóth (Horský) – 29. Dosek, 39. Káník (Dančišin), 55. Rolínek (Bláha, Prášek)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Uřídil, Chujac, Jirásek, Šanko, Horský, Nepokoj – Foerster, Kerda, Dvořák, Straka, Tóth, Grim, Krejčík, Flynn, Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun
    HC Motor České Budějovice: Němec (Březina) – Grauer, Rákosník, Doktor, Dosek, Kubeš, Brabec, Dudáček – Rolínek, Bláha, Prášek, Káník, Kaisler, Tejko, Kronus, Dančišin

    Rozhodčí: Kostourek – Maštalíř, Doležal
    thejrc.org