Lipt. Mikuláš – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.)
Detva – Trenčín 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 6:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
6:4 (3:1, 2:0, 1:3)
HK Nitra
sk Pátek 06.10.2017, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak napokon aj tretia tretina bola ešte veľmi zaujímavá, síce domáci hneď v úvode tretieho dejstva strelili gól na 6:1, ale hostia následne vsietili tri góly a tak upravili stav zápasu na 6:4! Derby zápas tak vyhrávajú domáce Nové Zámky a pripisujú si tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dnešného večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:06:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Foltán je stále vo svojej bránke, hrá sa v útočnom pásme domácich. O všetkom je tak už rozhodnuté, napokon sa domáci ešte na 3 body v tretej tretine natrápili.
     
    58:45
    Domáci sa však bránia úspešne, svoje víťazstvo by si tak už mali udržať. Uvidíme, či Nitra ešte siahne k hre bez brankára.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:25
    Štumpf sa dostával po chybe domácich do zakončenia, Kováč však išiel von zo svojej brány a hru prerušuje.
     
    55:35
    Domáci sa snažia kombinovať vo svojom pásme, hostia ich okamžite napádajú. Obaja tréneri si však už minuli oddychové časy a tak nemôžu dať pokyny svojim zverencom.
     
    55:00
    Hostia sú síce častejšie pri puku, ale nedarí sa im preniknúť do útočného pásma. Nové Zámky sa tak teraz musia brániť a vyvarovať sa ďalším chybám.
     
    54:35
    Bude tak určite ešte zaujímavé sledovať záver tretej tretiny, domáci sú dosť nervózni a hostia naopak nabudení. Veľa času však už Nitre neostáva.
    53:21 MIKÚŠ - 6:4
     
    53:21
    Nitra dala gól!

    Ale pozor! Hostia predsa len znižujú na rozdiel dvoch gólov a domáci sa tak na svoje víťazstvo v tomto zápase natrápia. TOMÁŠ MIKÚŠ si prebral úspešnú prihrávku a šikovnou strelou prekonal z blízka brankára domácich – 6:4!
    Asistencia: Judd Blackwater, Miroslav Pupák.
     
    51:55
    Nové Zámky tak úspešne zvládli toto oslabenie a nedovolili svojmu súperovi streliť ďalší gól. Do konca tretej tretiny ešte ostáva nejaký ten čas, hostia začínajú hrať veľmi aktívne.
     
    51:35
    Domáci v plnom počte.
     
    50:45
    Kováč musel teraz zasiahnúť proti nebezpečnej strele z medzikružia a následne domáci puk upratali do bezpečia.
     
    50:00
    Domáci začínajú byť zrejme nervózni, opäť hrajú v oslabení a hostia tak majú šancu streliť aj ďalší gól, ktorý by už mohol znamenať zdvihnutý varovaný prst.
     
    49:35
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Friedmann – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    49:35
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jass – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    49:27 RUČKAY - 6:3
     
    49:27
    Nitra dala gól!

    Nitrania využívajú presilovú hru a znižujú na rozdiel troch gólov! Blackwater našiel presnou prihrávkou na medzikruží HENRICHA RUČKAYA a ten presnou strelou prekonáva domáceho brankára – 6:3!
    Asistencia: Judd Blackwater, Peter Ordzovenský.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 8. Jass (Raenko, Šedivý), 13. Šimun (Plášil), 17. Dubinin (Varga), 30. Zbořil (Cetkovský, Špirko), 31. Šimun (Jass, Plášil), 41. JASS (Raenko, Plášil) – 16. Blackwater (Luciani), 48. Krištof (Rzavský), 50. Ručkay (Blackwater, Ordzovenský), 54. Mikúš (Blackwater, Pupák)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč – Plášil, Jass, Salija, Prapavessis, Hain, Kovačevič, Šimek, Deyl – Raenko, Šimun, Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Dubinin, Varga – Fábry, Rehák, Lantoši
    HK Nitra: Hartzeel (13. Foltán) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Pupák, Kováčik, Korím, Versteeg – Cope, Krištof, Paulovič – Blackwater, Šille, Luciani – Rzavský, Mikúš, Ručkay – Friedmann, Kollár, Štumpf

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Lokšík – Šimon Synek, Lukáš Kacaj – Jozef Vrábel
    ocianews.com