Lipt. Mikuláš – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.)
Detva – Trenčín 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 6:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
6:4 (3:1, 2:0, 1:3)
HK Nitra
sk Pátek 06.10.2017, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC Mikron Nové Zámky a HK Nitra. Zápas a tak aj tento prenos sa začne o 18:30, z pozície komentátora Vám tento prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.

    V piatok pokračuje aj naša najvyššia hokejová súťaž – Tipsport Liga, budeme svedkami jej ďalšieho kola. V tomto prenose zavítame do Nových Zámkov, kde domáce mužstvo privíta Nitru.

    HC Mikron Nové Zámky:
    Domácim hokejistom sa zatiaľ v súťaži nedarí podľa predstáv. Po 9 odohraných zápasoch majú na svojom konte iba 7 bodov a nachádzajú sa tak na predposlednej 9. pozícii v tabuľke. Tento počet bodov získali len za jednu výhru a 2 výhry po predĺžení, v 6 zápasoch tak nebodovali vôbec. V poslednom zápase sa Nové Zámky predstavili na ľade Košíc a prehrali tesne 4:3!

    HK Nitra:
    Hosťujúci hokejisti sú na tom o poznanie lepšie, ale zrejme sa očakávalo lepšie umiestnenie. Nitra má po 9 zápasoch na svojom konte 15 bodov a tak sa nachádza na 5. mieste. Tento počet bodov hostia získali za 4 výhry, 1 výhru po predĺžení a 1 prehru po predĺžení. V poslednom zápase Nitra doma podľahla Popradu 3:4 po nájazdoch.

    Favorit:
    Podľa papierových predpokladov budú favoritom tohto zápasu hostia. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Prajem príjemný hokejový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes budeme svedkami na Zimnom štadióne v Nových Zámkoch derby zápasu medzi domácim mužstvom a hokejistami z Nitry. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Peter Jonák, Peter Lokšík – Šimon Synek, Lukáš Kacaj – Jozef Vrábel. Na štadióne je už teda všetko pripravené, čaká sa už len na príchod oboch mužstiev a rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora Vám prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Kováč – Plášil, Jass, Salija, Prapavessis, Hain, Kovačevič, Šimek, Deyl – Raenko, Šimun, Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Dubinin, Varga – Fábry, Rehák, Lantoši

    HK Nitra: Hartzeel – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Pupák, Kováčik, Korím, Versteeg – Cope, Krištof, Paulovič – Blackwater, Šille, Luciani – Rzavský, Mikúš, Ručkay – Friedmann, Kollár, Štumpf

    Rozhodca: Peter Jonák, Peter Lokšík – Šimon Synek, Lukáš Kacaj – Jozef Vrábel
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Domáci hokejisti vyhrali úvodné buly a Šimon preveril strelou brankára hostí. Nové Zámky tak ostávajú v útočnom pásme.
     
    01:05
    Aj hostia po rýchlom prechode do útočnej tretiny získali buly pred brankárom Kováčom, ale domáci ich následne do ničoho nepustili.
     
    01:45
    Úvod zápasu je zatiaľ opatrný z oboch strán, sledujeme boj o puk po rohoch klziska.
     
    02:15
    Cope sa dostal do zakončenia pred bránkou domácich, jeho strela švihom však Kováča nepreverila a domáci vyvážajú puk do bezpečia.
     
    02:45
    Do zakončenia sa následne dostali aj domáci hokejisti, ale Varga takisto nemieril presne. Pri puku je tak už Nitra.
     
    03:15
    Zbořil sa teraz dostal k puku pred bránkou hostí, ale jeho zakončenie brankár Nitry podržal vo svojej lapačke. Nové Zámky tak ešte ostanú v útočnom pásme.
     
    04:35
    Aj naďalej sú pri puku hosťujúci hokejisti, zatiaľ sa im však nedarí preniknúť do útočného pásma. Domáci sa snažia o vysoké napádanie.
     
    05:15
    Nitra sa usadila v útočnom pásme, domáci sa tak dostávajú pod menší tlak. Uvidíme, či príde aj nejaká zaujímavá situácia.
     
    05:55
    Mikúš sa dostal k puku za bránkou domácich, snažil sa otočiť okolo bránky a puk tak zasunúť do bránky, ale Kováč sa včas presunul a zachránil tak domácich od inkasovaného gólu!
     
    06:03
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Pupák – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    06:35
    Domáci hokejisti tak teraz hrajú presilovku, zatiaľ sa im však nedarí usadiť sa v útočnom pásme. Nitra vyhadzuje puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    07:03
    Polovička presilovky domácich už uplynula, stále sa domáci nedostali do zakončenia. Tento puk do stredného pásma posúva Mezei.
     
    07:50
    HC Nové Zámky dali gól!

    Napokon to domácim predsa len vyšlo a využívajú túto presilovú hru! Nové Zámky sa usadili v útočnom pásme, na modrú čiaru dostal puk MARIS JASS a presnou strelou prekonáva brankára hostí – 1:0!
    Asistencia: Anatoly Raenko, Eduard Šedivý.
    07:50 JASS - 1:0
     
    07:50
    Hostia v plnom počte.
     
    08:15
    Nitra sa snaží o rýchly odpoveď, domáci sa tak dostávajú pod tlak svojho dnešného súpera. Zatiaľ však všetko domáci bez problémov zvládajú.
     
    09:30
    Luciani získal puk a dostal sa až pred bránku domácich, jeho slabé zakončenie však Kováč bez problémov pokryl. Nitra tak ešte ostane v útočnom pásme.
     
    09:55
    Následne sa domáci tlaku ubránili a získavajú puk na svoje hokejky. Hostia sa tak vracajú späť do svojho pásma.
     
    10:15
    Hostia sa opäť dostávajú do útočného pásma, ale stále sa im nedarí presne zakončiť. Domáci sa tak znova bránia.
     
    10:30
    Tento prechod do útočného pásma hosťom nevyšiel a videli sme zakázané uvoľnenie. Nové Zámky tak zadarmo získavajú útočné pásmo, bude sa vhadzovať po ľavici Hartzeela.
     
    10:45
    Domáci napokon vhadzovanie vyhrali a usadili sa v útočnom pásme, strelu od Kovačeviča musel brankár hostí opäť kryť a domáci tak získavajú ďalšie vhadzovanie.
     
    11:35
    Veľmi aktívny Kovačevič teraz dvakrát zakončoval, ale brankár Hartzeel si poradil s oboma pokusmi a hostia následne vyvážajú puk do bezpečia.
     
    12:05
    Hra je v týchto chvíľach vyrovnaná, sledujeme útočné výpady na oboch stranách. Uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá príležitosť.
     
    12:52
    HC Nové Zámky dali gól!

    No a je to 2:0! Domáci sa rýchlo presunuli do útočného pásma, na pravej strane sa dostal k puku EDUARD ŠIMUN a ten z uhla prekonáva brankára Hartzeela, ktorý si zle pokryl tyčku a hostia inkasujú pomerne lacný gól – 2:0!
    Asistencia: Karel Plášil.
    12:52 ŠIMUN - 2:0
     
    12:52
    Striedanie v tíme HK Nitra: z ihriska odchádza Hartzeel, prichádza Foltán.
     
    14:31
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Deyl – 2 min., hákovanie).
     
    15:02
    Nitra dala gól!

    Hostia takisto využívajú presilovku a znižujú stav zápasu na 1:2! Nitra sa ihneď usadila v útočnom pásme, k puku sa dostal Luciani, ktorému síce jeho strela nevyšla, ale puk si našiel pred bránkou JUDD BLACKWATER a ten už presnou strelou prekonáva brankára domácich.
    Asistencia: Anthony Luciani.
    15:02 BLACKWATER - 2:1
     
    15:02
    Domáci v plnom počte.
     
    15:35
    Hosťom tak striedanie brankára dodalo nový impulz a znižujú na rozdiel jedného gólu. Do konca prvej tretiny ešte nejaký ten čas ostáva, oba tímy hrajú veľmi aktívne.
     
    16:04
    HC Nové Zámky dali gól!

    Ale pozor! Domáci opäť podnikli rýchly útočný výpad do útočnej tretiny, strelou na bránku sa prezentoval Varga, jeho pokus brankár Nitry iba vyrazil pred seba a úspešnou dorážkou sa prezentoval ARTEM DUBININ – 3:1!
    Asistencia: Róbert Varga.
    16:04 DUBININ - 3:1
     
    17:00
    Domáci hokejisti sa tak vracajú späť do vedenia o dva góly, v prvej tretine sa tak rozhodne nenudíme. Sledujeme vysoké nasadenie oboch tímov, presne to čo sa na derby zápas patrí.
     
    17:55
    Hostia sa snažia ešte do konca prvej tretiny skorigovať stav zápasu, ale domáci si teraz dávajú pozor a vo svojom pásme chyby nerobia. Uvidíme, či do konca prvej tretiny príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    18:05
    K strele sa teraz dostal Zbořil, ale brankár Foltán si pripisuje úspešný zákrok. Už aj tento mladý brankár Nitry inkasoval jeden gól.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa už prvá tretina tohto zápasu, v ktorej sme sa určite nenudili. Oba tímy predvádzajú vysoké nasadenie a snažia sa hrať útočne a videli sme napokon už 4 góly. Nové Zámky išli do vedenia o dva góly a do bránky hostí tak išiel Foltán. Nitra následne dokázala znížiť, ale domáci si zakrátko opäť vybojovali vedenie o dva góly. Stav po prvej tretine je 3:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhá tretina, ktorá sa začne približne o 19:23!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhá tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    Začiatok druhej tretiny sa trocha posunie, ešte prebieha úprava ľadu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Druhá tretina sa už naplno rozbehla, domáci sa ihneď previnili zakázaným uvoľnením a tak sa Nitra dostáva do útočného pásma.
     
    20:35
    Po rýchlom útočnom výpade sa do zakončenia dostal Cope, ale jeho zakončenie presné nebolo a pri puku sú tak už domáci hokejisti.
     
    21:03
    Hra sa teraz presúva do stredného pásma. V úvode druhej tretine vidíme viacero nepresností.
     
    21:45
    Častejšie sú však pri puku hokejisti Nitry, ale nedarí sa im usadiť sa v útočnom pásme. Hostia musia teda doháňať stratu o dva góly.
     
    22:40
    Do zakončenia sa po rýchlom brejku dostal Fábry, ale jeho strela bola nepresná a brankára Foltána nezamestnala. Hrať tak môže opäť Nitra.
     
    23:18
    Pri puku sú aj naďalej častejšie hostia, stále sa im však v tejto tretine nedarí nič nebezpečné vymyslieť. Domáci tak úspešne bránia svoje pásmo.
     
    23:24
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Krištof – 2 min., sekanie).
     
    24:00
    Nové Zámky hrajú druhú presilovku v tomto zápase, tá prvá bola z ich strany úspešná a radovali sa z úvodného gólu. Uvidíme, či Nitra dokáže toto oslabenie ustáť.
     
    24:24
    Puku sa teraz zmocnil Zbořil, vystrelil na bránku hostí, ale Foltán aj na dvakrát dokázal jeho zakončenie pokryť. Polovička domácej presilovky je už minulosťou.
     
    24:40
    Je tu Ďalšie zakončenie na bránku hostí, ale ani strela Prapavessis brankára Foltána neprekvapila. Domáci však ešte ostávajú v útočnom pásme.
     
    25:20
    Ešte sa stihol do zakončenia dostať Salija, ale nemieril presne. Domáca presilovka tak už je na svojom konci.
     
    25:24
    Hostia v plnom počte.
     
    25:45
    Salija sa dostal pred bránku hostí, snažil sa puk dostať pomedzi nohy Foltána, ale brankár Nitry podržal svoje mužstvo!
     
    26:38
    Domáci hrajú teraz aktívne smerom dopredu, ale obrana ich dnešného súpera pracuje úspešne. Druhá tretina však zatiaľ za tou prvou zaostáva, ale do jej konca ostáva ešte dostatok času.
     
    27:20
    Na chvíľu sa teraz držali v útočnom pásme aj hostia, ale k presnej strele na bránku domácich sa nedostali. Opäť však začíname sledovať rýchlu hru hore-dole.
     
    27:48
    Oddychový čas domácich. Zaujímavá situácia, tréner domácich si teraz vyžiadal oddychový čas, tlak hostí začal trocha narastať.
     
    28:07
    Teraz sledujeme boj o puk po rohoch klziska, stále tak čakáme na nejaký poriadne vzrušenie v druhej tretine. Domáci si však držia vedenia o dva góly a môžu byť tak spokojní.
     
    29:09
    Ordzovenský nahadzoval puk na bránku domácich, ale táto snaha úspešná nebola a už vyrážajú smerom dopredu hokejisti domáceho tímu.
     
    29:27
    Lantoši sa dostal do zakončenia na bránku hostí, Foltán tento jeho pokus vyrazil a Fábry sa už k dorážke nedostal.
     
    29:41
    HC Nové Zámky dali gól!

    A je tu štvrtý gól domácich hokejistov! Nové Zámky získali buly v útočnom pásme, po ňom sa k puku dostal ADAM ZBOŘIL a z tesnej blízkosti prekonáva brankára Foltána – 4:1!
    Asistencia: Jiří Cetkovský, Rastislav Špirko.
    29:41 ZBOŘIL - 4:1
     
    29:41
    Oddychový čas hostí. Napokon aj Andrej Kmeč si berie oddychový čas, určite má svojim zverencom čo povedať.
     
    30:44
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mezei – 2 min., faul lakťom).
     
    30:50
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci využívajú druhú presilovú hru v tomto zápase a to už začína vyzerať na poriadny debakel pre Nitru! Plášil získal puk na modrej čiare, vyslal úspešnú strelu na bránku hostí, puk ešte tečoval EDUARD ŠIMON a stav zápasu je tak 5:1!
    Asistencia: Maris Jass, Karel Plášil.
    30:50 ŠIMUN - 5:1
     
    30:50
    Hostia v plnom počte.
     
    31:25
    Zrejme je tak už o osude zápasu rozhodnuté, do jeho konca však ostáva ešte zvyšok druhej tretiny a ešte celá tretia tretina. Uvidíme, či príde ešte niečo zaujímavé.
     
    32:18
    Lantoši sa dostal do zakončenia, jeho tvrdú strelu však Foltán kryje. Zrejme podobné obrázky hry už uvidíme do konca zápasu často.
     
    32:48
    Ďalšie zakončenia na bránku hostí vyslal Fábry, jeho zakončenie však bolo tečované na ochrannú sieť.
     
    33:45
    Aj naďalej sú častejšie pri puku domáci hokejisti, ktorí si už zápas môžu užívať a dovoliť si aj rôzne parádičky, ktoré by si za iného stavu nedovolili.
     
    34:05
    Cetkovský pálil na bránku Nitry, Foltán však tento pokus kryje. Domáci tlak tak stále narastá, hosťom už zrejme chýba v tomto zápase motivácia.
     
    34:31
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Luciani – 2 min., podrazenie).
     
    34:40
    Nové Zámky tak hrajú aj ďalšiu presilovku, postupne sa usádzajú v útočnom pásme.
     
    35:15
    Nebezpečne teraz pálil na bránu hostí Zbořil, Foltán puk vyráža do bezpečia. Domáci ešte ostávajú v útočnom pásme.
     
    35:41
    Polovička presilovky domácich uplynula, zatiaľ sa domáci bránia úspešne a vyhadzujú puky do bezpečia.
     
    36:31
    Hostia v plnom počte.
     
    36:54
    Cope sa pustil do bitky s Kovačevičom, ale rozhodcovia rýchlo snahu hokejistov si všetko vysvetliť ručne vyriešili. Pred touto situáciu prišlo nedovolené bránenie brankárovi a uvidíme tak zrejme viacej trestov.
     
    36:54
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Cope – 2 min., nedovolené bránenie + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (2 min.).
     
    37:00
    Tresty sú tak už rozdané, Kovačevič s Copem už zápas nedohrajú, domáci však hrajú presilovku o jedného hráča.
     
    38:54
    Hostia v plnom počte.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:37
    A zase je tu pästný súboj! Zápas je tak teda poriadne vybičovaný, Luciani bije Špirka čo to ide. Ozývajú sa aj diváci na štadióne, počuj sú aj vulgárne pokriky. Nitra zrejme nemá záujem už hrať hokej a radšej sa hokejisti tohto mužstva pekne pobijú.
     
    39:37
    Stále sa nehrá, rozhodcovia sa radia o rozdelení trestov, do rozhovoru s rozhodcami sa zapája aj tréner hostí Andrej Kmeč. Diváci na štadióne pískajú, určite by radšej videli pekný hokej ako takéto situácie.
     
    39:37
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Luciani – 5 min., hrubosť).
     
    39:37
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Špirko – 2 min., hrubosť).
     
    39:50
    Tresty už boli rozdané, domáci napokon hrajú päťminútovú presilovku o jedného hráča.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Za nami je tak už aj druhá tretina tohto zápasu, ktorá priniesla dva góly domácich hokejistov a tak je stav zápasu po dvoch tretinách 5:1! O všetkom je tak už zrejme pred treťou tretinou rozhodnuté a preto sa hostia púšťali do pästných súbojov pred koncom druhej tretiny. Snád v tretej tretine ešte niečo zaujímavé a hlavne hokejové uvíme, začať by sa mala približne o 20:22!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci, ktorí ešte hrajú presilovku.
     
    40:29
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci sa ihneď presunuli do útočného pásma a tak znova využívajú presilovú hru, ktorá bude ešte pokračovať ďalej! Puk pred bránku hostí dostal KOBA JASS a prekonáva Foltána – 6:1!
    Asistencia: Anatoly Raenko, Karel Plášil.
    40:29 JASS - 6:1
     
    41:25
    Tlak domácich hokejistov pokračuje naďalej, brankár Foltán musel znova zasahovať. Nitra už čaká na koniec zápasu, čo bude pre hostí veľkým vyslobodením.
     
    42:05
    Nové Zámky stále hrajú túto dlhšiu presilovku, hostia však znova vyhadzujú puk do bezpečia. Diváci na štadióne sa však bavia.
     
    43:45
    Hostia sa teraz bránia úspešne domácim sa nedarí preniknúť do útočného pásma. Sledujeme tak troška nudnejšiu pasáž hry, domácim to však určite nevadí.
     
    44:34
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Deyl – 2 min., podrazenie).
     
    44:37
    Hostia v plnom počte, začína sa tak presilovka Nitry.
     
    45:02
    Domáci sa však zatiaľ bránia úspešne, hostia musia rozohrávať spoza svojej bránky.
     
    45:34
    Polovička z presilovky hostí už uplynula, brankár Kováč stále nemusel zasahovať. Domáci dnes až na ten jeden inkasovaný gól predviedli okrem veľmi úspešnej ofenzívy aj pevnú defenzívu.
     
    46:34
    Domáci v plnom počte.
     
    47:05
    Hostia sa po presilovke presúvajú do svojho pásma, pri puku sú domáci hokejisti a znova skúšajú preniknúť do útočného pásma.
     
    47:08
    Nitra dala gól!

    Tak predsa len Nitra ešte niečo predviedla a hostia znižujú na 6:2 z pohľadu domácich! Pred bránku domácich dostal výbornú prihrávku MICHAL KRIŠTOF od Rzavského a peknou strelou prekonal brankára domácich Kováča.
    Asistencia: Daniel Rzavský.
    47:08 KRIŠTOF - 6:2
     
    47:42
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Deyl – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    48:00
    Hostia tak hrajú znova presilovku, Nitra sa snaží o prienik do útočného pásma a ešte pridať jeden gólik. Domáci si však už dávajú pozor na chyby a hostí teraz do ničoho nepúšťajú.
     
    48:35
    Blackwater sa dostal do zakončenia na bránku domácich, puk však skončil za bránkou domácich. Nitra však ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    49:27
    Nitra dala gól!

    Nitrania využívajú presilovú hru a znižujú na rozdiel troch gólov! Blackwater našiel presnou prihrávkou na medzikruží HENRICHA RUČKAYA a ten presnou strelou prekonáva domáceho brankára – 6:3!
    Asistencia: Judd Blackwater, Peter Ordzovenský.
    49:27 RUČKAY - 6:3
     
    49:35
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jass – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    49:35
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Friedmann – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    50:00
    Domáci začínajú byť zrejme nervózni, opäť hrajú v oslabení a hostia tak majú šancu streliť aj ďalší gól, ktorý by už mohol znamenať zdvihnutý varovaný prst.
     
    50:45
    Kováč musel teraz zasiahnúť proti nebezpečnej strele z medzikružia a následne domáci puk upratali do bezpečia.
     
    51:35
    Domáci v plnom počte.
     
    51:55
    Nové Zámky tak úspešne zvládli toto oslabenie a nedovolili svojmu súperovi streliť ďalší gól. Do konca tretej tretiny ešte ostáva nejaký ten čas, hostia začínajú hrať veľmi aktívne.
     
    53:21
    Nitra dala gól!

    Ale pozor! Hostia predsa len znižujú na rozdiel dvoch gólov a domáci sa tak na svoje víťazstvo v tomto zápase natrápia. TOMÁŠ MIKÚŠ si prebral úspešnú prihrávku a šikovnou strelou prekonal z blízka brankára domácich – 6:4!
    Asistencia: Judd Blackwater, Miroslav Pupák.
    53:21 MIKÚŠ - 6:4
     
    54:35
    Bude tak určite ešte zaujímavé sledovať záver tretej tretiny, domáci sú dosť nervózni a hostia naopak nabudení. Veľa času však už Nitre neostáva.
     
    55:00
    Hostia sú síce častejšie pri puku, ale nedarí sa im preniknúť do útočného pásma. Nové Zámky sa tak teraz musia brániť a vyvarovať sa ďalším chybám.
     
    55:35
    Domáci sa snažia kombinovať vo svojom pásme, hostia ich okamžite napádajú. Obaja tréneri si však už minuli oddychové časy a tak nemôžu dať pokyny svojim zverencom.
     
    57:25
    Štumpf sa dostával po chybe domácich do zakončenia, Kováč však išiel von zo svojej brány a hru prerušuje.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:45
    Domáci sa však bránia úspešne, svoje víťazstvo by si tak už mali udržať. Uvidíme, či Nitra ešte siahne k hre bez brankára.
     
    59:30
    Foltán je stále vo svojej bránke, hrá sa v útočnom pásme domácich. O všetkom je tak už rozhodnuté, napokon sa domáci ešte na 3 body v tretej tretine natrápili.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak napokon aj tretia tretina bola ešte veľmi zaujímavá, síce domáci hneď v úvode tretieho dejstva strelili gól na 6:1, ale hostia následne vsietili tri góly a tak upravili stav zápasu na 6:4! Derby zápas tak vyhrávajú domáce Nové Zámky a pripisujú si tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dnešného večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:06:28)

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 8. Jass (Raenko, Šedivý), 13. Šimun (Plášil), 17. Dubinin (Varga), 30. Zbořil (Cetkovský, Špirko), 31. Šimun (Jass, Plášil), 41. JASS (Raenko, Plášil) – 16. Blackwater (Luciani), 48. Krištof (Rzavský), 50. Ručkay (Blackwater, Ordzovenský), 54. Mikúš (Blackwater, Pupák)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč – Plášil, Jass, Salija, Prapavessis, Hain, Kovačevič, Šimek, Deyl – Raenko, Šimun, Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Dubinin, Varga – Fábry, Rehák, Lantoši
    HK Nitra: Hartzeel (13. Foltán) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Pupák, Kováčik, Korím, Versteeg – Cope, Krištof, Paulovič – Blackwater, Šille, Luciani – Rzavský, Mikúš, Ručkay – Friedmann, Kollár, Štumpf

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Lokšík – Šimon Synek, Lukáš Kacaj – Jozef Vrábel
    thejrc.org