Slavia – K. Vary 4:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 2:6 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 8:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:4 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 9:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 07.10.2017, 12:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní odpovídají nejlepším možným způsobem a na střídačce Energie se lámou vzteky hokejky. David Šteiner vybojoval puk, po domácím kapitánovu jej přebral Jan Šergl, jenž vyslal po pravém křídle do brejku DAVIDA JAŠU, který si sjel blíže k brance a připíchl kotouč přesně pod břevno! Asistence: Jan Šergl a Dominik Šteiner.
     
    56:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle bude ještě drama, přátelé! Energie získal útočné pásmo a po vyhraném souboji u pravého hrazení v podání Lukáše Procházky sebral touš TOMÁŠ VÁPENÍK, který si prosvištěl útočným pásmem jako Bentley po D1, vymíchal si brankáře a parádně zakončil! Asistence: Lukáš Procházka a Jan Tlačil.
     
    51:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesně s návratem Daniila Petrova na led se sešívaní dostávají do dvougólového vedení! Aleš Furch našel na pravé kruhu Denise Heldáka, jehož rána propadla Špírkovi mezi tělem a rukou. Kotouč zůstal ležet ta deset čísel před brankovou čarou, kde jej za záda gólmana Energie doklepl DANIEL KOLOUCH! Asistence: Denis Heldák a Aleš Furch.
     
    42:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se poprvé v zápase ujímají vedení! Někdy ani čáry a kouzla nestačí. Jaroslav brož, který dnes debutuje za juniorku rozjel útok, po němž jel sám na branku Viktor Martínek. Tomu se nepovedlo prolomit střelecké prokletí, protože další zákrok z říše čar a kouzel předvedl Jan Špírek. S dorážkou ale přispěchal DAVID MATĚJKA, který sám sebe považuje za hráče typu Tomáše Rosického, a kterému se povedlo zlomit kouzlo karlovarského brankáře! Asistence: Viktor Martínek a Jaroslav Brož.
     
    35:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak jsem to asi zařekl! Domácí tým se přeci jen prosazuje a zcela zaslouženě vyrovnává stav zápasu. Nepříliš razantní střelu od modré čáry neudržel gólman Špírek na svém ramenu. Vznikla trma vrma, ve které nakonec uspěl DENIS HELDÁK, jenž prostrčil kotouč za záda dezorientovaného brankáře Karlových Varů! Asistence: Aleš Furch.
     
    15:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici využili početní výhodu a ujímají se v Edenu vedení! Po nějakou dobu se ekipa ze západních Čech oddávala kombinačním hrátkám, až si nakonec sjel od modré na vrchol kruhu ALBERT HRŮŠA, jenž využil toho, že slávistický brankář má zakrytý výhled a dobře mířenou střelou rozjásal své spoluhráče. Asistence: Lukáš Procházka a Michal Horký.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Heldák (Furch), 43. Matějka (Martínek, Brož), 52. Kolouch (Heldák, Furch), 58. Jaša (Šergl, Šteiner) – 16. Hrůša (Procházka, Horký), 57. Vápeník (Procházka, Tlačil)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vecka) – Antoš, Duda, Štibingr, Šmíd, Vobořil, Stark. Valík – Furch, Brož, Matějka "A", Šteiner "C", Kolouch, Šilhan, Šergl, Marek, Jaša, Heldák, Nedorost, Martínek.
    Trenér: Miloš Pecka.

    HC Energie Karlovy Vary: Špírek (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Kala, Klejna, Vodička "C" – Chodounský, Horký, Tlačil, Rezek, Salnikov, Slabý, Pastyřík, Šála, Bečka, Petrov, Halberštát, Procházka "A".
    Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič – Jakub Frodl, Vít Komárek
    thejrc.org