Warriors Brno – Jihlava 2:3 (kon.) | Olomouc – Salzburg 3:5 (kon.) | Chomutov – Kladno 0:4 (kon.)
Liberec – Letňany 4:0 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Havířov 4:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 5:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:3 (3:0, 0:1, 4:2)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 07.10.2017, 15:30 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    56:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velká chyba Rachůnka znamená sedmý gól v jeho síti. Brankář Brodu vyrazil proti puku, ale nešťastně jej odrazil pouze k TADEÁŠI JAKUBCOVI, který měl svou úlohu dost ulehčenou. Asistence: Maxmilián Komma, Kryštof Šánek.
     
    54:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra znamená třetí gól v síti Hradce. Po tvrdé střele Cachnína se jako první dostal ke kotouči MAREK TECL, jenž si díky rychlé dorážce vychutnává gólovou radost. Asistence: Richard Cachnín, Tomáš Křehlík.
     
    52:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají přesilovou hru a přidávají šestý gól. Střelec poslední branky se v krátké době prosazuje podruhé. SAMUEL HRABČÁK znovu předvedl svoji přesnou střelu, když z levé strany našel přesně horní roh havlíčkobrodské branky. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    50:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    V mezikruží se zmocnil puku SAMUEL HRABČÁK a poradil si náramně. S ničím se nerozpakoval, podíval se a rychlým švihem uklidil kotouč pod horní tyčku Rachůnkovi branky. Asistence: Petr Kuboš.
     
    45:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tým z Vysočiny rychle reaguje na trefu domácích. TOMÁŠ KŘEHLÍK se zmocnil kotouče a dojel s ním až před brankáře, kterého si krásnou kličkou nejdříve položil a poté zakončoval do odkryté klece. Asistence: Marek Tecl, Richard Cachnín.
     
    43:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu hattrick! Po pěkné útočné akci ihned po vhazování se prosazuje Dominik Sklenář, který tak zaznamenává v dnešním utkání už třetí branku! Asistence: Samuel Hrabčák, Miroslav Kukla.
     
    38:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra Havlíčkova Brodu už přináší gólové vyústění. TOMÁŠ KŘEHLÍK se dlouho rozmýšlel, kterému ze spoluhráčů že vlastně nahraje. Poté se ale odhodlal ke střele a udělal nejlépe jak mohl, protože přesně našel skulinu mezi výstrojí a tyčí brankáře Ševců. Asistence: Štěpán Dudycha, Matěj Krejčí.
     
    13:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se opět radují Lvi. Pěknou akci Šedivého s Hrabčákem přesně zakončil DOMINIK SKLENÁŘ. Hradecký útočník obdržel pěknou křižnou nahrávku pásmem, se kterou naložil nejlépe jak mohl a Rachůnka hravě překonal. Asistence: Dominik Šedivý, Samuel Hrabčák.
     
    04:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tlak Mountfieldu končí zaslouženou brankou. PETR POPPEL získal puk v prostoru mezikruží, udělal si prostor ke střele a neomylnou ranou pod vyrážečku přidává druhý gól svého týmu. Asistence: V. Síla.
     
    01:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se bleskově ujímají vedení. Hrabčák se dostal podél mantinelu až do útočného pásma, kde přesně našel DOMINIKA SKLENÁŘE u levé tyče. Ten se z dobré pozice nemýlil a v samotném úvodu posílá svůj tým do vedení. Asistence: Samuel Hrabčák.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 2. Sklenář (Hrabčák), 5. Poppel (V. Síla), 14. Sklenář (Šedivý, Hrabčák), 44. Sklenář (Hrabčák, Kukla), 51. Hrabčák (Kuboš), 53. Hrabčák (Sklenář), 57. Jakubec (Komma, Šánek) – 39. Křehlík (Dudycha, Krejčí), 46. Křehlík (Tecl, Cachnín), 55. Tecl (Cachnín, Křehlík)


    Mountfield HK: Ševců (Vacek) – Řehák, Kukla (C), Voňka, Müller, Pěnčík, J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Sklenář (A), Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Soukup, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    BK Havlíčkův Brod: Rachůnek (Arbelovský) – Brdičko, Dvořák, Adam, Kalachev, Škareda, Horák, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Pejchal (A), Petržilka, Kohout, Tecl (C), Křehlík, Pokorný, Cachnín (A). Trenér: Richard Cachnín.

    Rozhodčí: Bejček – Špringl, Horažďovský
    thejrc.org