Přerov – Třinec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 11:4 (kon.) | Kometa Brno – Žďár n/S 2:1 (kon.)
Pardubice – Jihlava 2:4 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 2:6 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 1:5 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba – Warriors Brno 4:3 (kon.)
Havířov – Technika Brno 3:1 (kon.) | Zlín – HK MD Šumperk 2:1 (po pr.) | Slavia – Třemošná 0:3 (kon.)
K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
Mountfield HK
11:4 (1:1, 6:1, 4:2)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 07.10.2017, 12:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    58:59
    Faul loktem v podání Lukáše Pajera znamená, že Havlíčkův Brod si v závěru zápasu zahraje přesilovku.
     
    56:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hokejisté z Kotliny korigují na 11:4! Dominik Vacík vystřelil od modré čáry na bránu, kde číhala hned dvojice hostujících útočníků. Jeden z nich, JOSEF DÁŇA, změnil směr letu kotouče a poslal ho do sítě. Asistence: Dominik Vacík.
     
    56:09
    Radim Šlaicher se už už chtěl radovat z gólu, jeho jedovce na pravou tyč ale vystavil stopku parádní semafor lapačkou!
     
    50:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další přesilovka využita, další gól v havlíčkobrodské síti! JAKUB NAAR dostal kotouč na střed modré čáry, odkud nádhernou ranou vystřelil přesně pod břevno. Brankář toho ze střely příliš neviděl. Asistence: Lukáš Pajer, Petr Moravec.
     
    50:09
    Filip Řehout jde pykat za podražení a to znamená, že přesilovou hru má k dispozici Hradec.
     
    49:41
    Jaroslav Kašpar sám přejel celé hřiště a předložil kotouč Milanu Součkovi, ten ale trefil jen Králův beton!
     
    47:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Východočeši završují desítku! Marek Pelda křižně nahrál na pravý kruh KRYŠTOFU LANGOVI, jenž nejprve naznačil střelu a poté udělal manévr do strany. Gólman povyjel z brány a Lang měl tak dostatek prostoru zakončit do odkryté části klece. Asistence: Marek Pelda, Tomáš Perička.
     
    46:58
    Adam Prýl zboural u mantinelu Radima Šlaichera a je potrestán dvěma minutami za napadení. Hradec bude hrát početní výhodu.
     
    44:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Uplynulo ale pouze osm vteřin a už je to opět "jen" od šest gólů! JOSEF DÁŇA vybruslil od mantinelu s pukem až k pravé tyči, kde nad ničím nepřemýšlel a zavěsil do vinglu. Asistence: Filip Dymák.
     
    43:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    9:2! Budina nahrál od levého mantinelu Petru Moravcovi, jenž z blízka nastřelil tyčku. MATYÁŠ BUDINA ale jeho odraženou střelu dojel a doklepl ji za záda bezmocného brankáře. Asistence: Petr Moravec, Kryštof Lang.
     
    41:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši stále nemají dost, na jejich gólovém účtu nyní svítí už číslo osm! LUKÁŠ PAJER sebral svým soupeřům rozehrávku, ze středu udělal pár kroků doprava a krásně vymetl horní růžek hostující svatyně. Bez asistence.
     
    40:22
    Kryštof Lang zakončoval únik čtyř na dva, ránu do odkryté klece mu ale na poslední chvíli sebral bránící hráč!
     
    39:55
    Josef Vyvial krásně obešel domácího beka, tváří v tvář Sajdlovi ale nastřelil jen brankovou konstrukci!
     
    37:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tři minuty před sirénou hosté snižují na 7:2! DAN FIALA obdržel kotouč na levý kruh, odkud vyslal přízemní ránu. Na tu hradecký brankář moc neviděl a prošla mu mezi betony. Asistence: Filip Řehout.
     
    35:44
    Počet sil na ledě se ale nyní vyrovnává, Josef Vyvial z Havlíčkova Brodu je totiž potrestán za hrubost.
     
    34:59
    Na trestnou lavici putuje za podražení Lukáš Pajer a za dvě vteřiny tak začne havlíčkobrodská přesilovka.
     
    33:01
    Hradečtí mají možnost zvýšit své vedení z přesilovky, na trestnou lavici totiž za vysokou hůl putuje Filip Klofáč.
     
    30:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Akce pomalu do Zlaté helmy zvyšuje stav utkání už na 7:1! Rozhodčí signalizoval havlíčkobrodské vyloučení, když se k puku dostal DANIEL ŠEDIVÝ. Hradecký útočník rozjel parádní sólo akci, když nejprve kličkou překonal bránícího beka a přehozením puku do bekhendu vylákal vysoko z brány hostujícího brankáře. Krásnou jízdu zakončil bezproblémovým přiťuknutím do úplně odkryté klece. Asistence: Jakub Naar.
     
    30:07
    Havlíčkův Brod má nyní možnost korigovat z přesilovky, Petr Moravec jde totiž pykat za hrubost.
     
    28:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je demolice, Filip Boštík svým čistým hattrickem zvyšuje už na 6:1! A již poněkolikáté v zápase předcházela gólu nahrávka zpoza brány, tentokrát z hole Lukáše Pajera. FILIP BOŠTÍK už měl u tyče poměrně snadnou práci se správným nastavením hole a nasměrováním puku do sítě. Hattrick navíc stihl za pouhé tři minuty a jedenáct vteřin! Asistence: Lukáš Pajer, Radim Šlaicher.
     
    28:17
    V dobrém světle se předvedl hostující brankář, když Juštovu střelu do prázdné brány na poslední chvíli vytáhl lapačkou!
     
    27:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou na koni, právě nyní završili pověstného bůra! Před hostující branou se strhla skrumáž, v níž se na k zemi poroučelo hned několik hráčů, kotouč se nakonec dostal do mezikruží k FILIPU BOŠTÍKOVI. Ten se s ničím nerozpakoval a svým druhým gólem v zápase zvyšuje už na 5:1. Asistence: Matěj Havlíček, Lukáš Pajer.
     
    25:16
    Havlíčkův Brod na hradeckou gólovou smršť zareagoval oddechovým časem a střídáním gólmanů. Štěpána Váchu nahradil mezi třemi tyčemi Daniel Král.
     
    25:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to 4:1 pro domácí! Hosté trestuhodně rozehráli přímo na hůl FILIPA BOŠTÍKA, jenž využil náhlé situace k dalšímu přesnému zásahu. Asistence: Matyáš Budina.
     
    24:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tahle východočeská kombinace si zaslouží pochvalu! Petr Moravec byl úplně za bránou, když svižnou zadovkou zamířil přesně na hůl JANA JUŠTY. Havlíčkobrodský gólman tenhle zpětný manévr vůbec nečekal a byl už u své pravé tyče, Jušta tak měl dostatek prostoru přiklepnout touš do odkryté brány. Asistence: Petr Moravec.
     
    21:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce poté, co vypršelo východočeské oslabení, se domácí ujímají vedení! Dobrou práci při gólu odvedl Daniel Šedivý, jenž z trestné lavice zamířil hned do útoku a za bránou vybojoval kotouč. Ten pak předložil najíždějícímu JANU JUŠTOVI, jenž ranou k tyči z první nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Daniel Šedivý.
     
    19:48
    Havlíčkův Brod má přesilové hry skutečně skvěle natrénované, motá Hradecké v jejich obranném pásmu!
     
    19:20
    Ten samý hráč, tedy Šedivý, je nyní vyloučen za podražení a tým z Kotliny tak bude hrát přesilovku.
     
    15:24
    Daniel Šedivý přišel z ničeho nic ke kotouči na levém kruhu a nebezpečně vypálil na delší tyč, jeho pokus ale dokázal Vácho zlikvidovat rukou.
     
    13:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, také Mountfield střílí svůj první gól! Petr Moravec vyhrál buly přesně na JAKUBA NAARA, jenž vystřelil z pravé části modré čáry. Gólman jeho střelu na zadní tyč příliš neviděl, neboť mu ve výhledu bránilo klubko hráčů. Asistence: Petr Moravec, Daniel Šedivý.
     
    09:12
    Početní výhodu si nyní vyzkouší také Mountfield, neboť David Matula je vyloučen za hákování.
     
    06:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a ujímají se vedení! A nutno říci, že velmi pohlednou akcí na jeden dotek. Vyvial přiťukl puk k pravé tyči Fialovi, jenž ho stejně rychle vrátil na druhou stranu MARKU KOPICOVI. Havlíčkobrodský útočník jen nastavil hůl a pohodlně doťukl touš do odkryté klece. Asistence: Dan Fiala, Josef Vyvial.
     
    06:05
    Tomáš Sajdl pro jistotu přikryl kotouč mířící z velké dálky, ve stejné chvíli se vylučuje. Matěj Havlíček je potrestán za nedovolené bránění a Havlíčkův Brod bude hrát přesilovku.
     
    03:59
    Radim Šlaicher a Daniel Šedivý se postarali o slušný závar před havlíčkobrodskou bránou, série dorážek ale nakonec skončila jen u zadního mantinelu!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 14. Naar (Moravec, Daniel Šedivý), 22. Jušta (Daniel Šedivý), 25. Jušta (Moravec), 26. Boštík (Budina), 28. Boštík (Havlíček, Pajer), 29. Boštík (Pajer, Šlaicher), 31. Daniel Šedivý (Naar), 42. Pajer, 44. Budina (Moravec, Lang), 48. Lang (Pelda, Perička), 51. Naar (Pajer, Moravec) – 7. Kopic (Fiala, Vyvial), 37. Fiala (Řehout), 44. Dáňa (Dymák), 57. Dáňa (D. Vacík)


    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Pelda (A), Králik, Boukal, Havlíček, Naar (A), Drbal, Perička – Moravec, Souček, Budina, Kašpar (C), Lang, Jušta, Pajer, Šlaicher, Daniel Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    BK Havlíčkův Brod: Vácha (26. Král) – Zych, Řehout, Horáček, D. Vacík (C), Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dymák, Juřica, Fiala, Prýl, Dáňa, Vyvial, Pártl. Trenér: Petr Beránek.

    Rozhodčí: Barek – Vepřovský, Urubčík
    thejrc.org