Kladno – Slavia 2:0 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Motor ČB 2:0 (kon.)
Přerov – Litoměřice 0:2 (kon.) | Vsetín – Kadaň 2:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 1:3 (kon.)
Havířov – K. Vary 0:1 (1:3 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 07.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám všechny fanoušky u online přenosů z dalšího z prvoligových zápasů. Dnes se proti sobě postaví tabulkoví sousedi – domácí VHK ROBE Vsetín a hostující SK Trhači Kadaň. V souboji týmů z chvostu tabulky jsou favoritem Valaši, kteří vyhráli hned v úvodu soutěže a poté dokázali nasbírat ještě dalších pět bodů. Právě těchto pět bodů Kadani schází k tomu, aby svého soka dohnala. Trhači bodovali poprvé v minulém kole.
     
    SK Trhači Kadaň

    Severočeši se po konci spolupráce s Karlovými Vary dohodli na stejném principu s Chomutovem, do týmu tak před sezónou přišlo plno mladíků a hráčů z druhé ligy. Nezkušenost se na mančaftu projevila hned v úvodu soutěže, kdy Trhači dlouho nemohli zabodovat. Tradiční prvoligový celek okusil chuť vítězství až v minulém kole, kdy hlavně díky povedeným vstupům do první a druhé třetiny přehrál Benátky nad Jizerou poměrem 5:3. Benátky nyní hrají střed tabulky, a proto budou hosté jistě nabuzeni i proti tabulkovému sousedovi.

    Jistým impulsem může pro Trhače být také změna trenérů. Kadaň nově vedou Jiří Čelanský a Miroslav Buchal. Do útočných řad se po pauze opět vrátil Jaroslav Kůs. Tým nemá vyloženého gólového tahouna, hodně hráčů má po dvou vstřelených brankách. Tabulku produktivity ale vedou Jakub Trefný a Lukáš Rob (oba 2+4).
     
    VHK ROBE Vsetín

    Také Vsetínští se trápí, v minulém kole na ledě Prostějova 57 minut neprohrávali. Vše se ale změnilo po střele Švece, který rozvlnil síť za Horčičkou a nastavil konečný stav utkání na 5:4. Valaši tedy k osmi bodům z osmi utkání další nepřidali. Jediné vítězství za plný počet bodů se na straně Vsetína datuje do prvního kola, kdy senzačně vstoupili do soutěže výhrou nad Ústím nad Labem. Vsetín zvládl bodovat i proti Karlovým Varům, ale od té doby si vybírá nováčkovskou daň, podpořenou četnou marodkou. Zápas proti poslednímu týmu tabulky by mohl být pro Vsetínské nabuzením a odrazovým můstkem k lepším výkonům.

    Nejlepší střelou se prezentuje David Březina, jeho šest branek jej spolu s pěti asistencemi vyhouplo do čela tabulky kanadského bodování soutěže. Nejvíce asistencí má pak na kontě Ondřej Slováček, jehož přihrávku využili spoluhráči hned osmkrát.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Janáček, Dundáček, D. Krenželok, Šenkeřík – Březina, Hruška, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – Jonák, Pokorný, Hořanský – Toman, Šilhavý, Vítek.

    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný, Szathmáry, Kadeřávek, R. Černý, Cestr, Blaha – Krejčiřík, Hejcman, O. Procházka – Kůs, Rob, J. Havel – Hlava, Rindoš, Kohút – Ringler, Adámek, Tupý.

    Rozhodčí: Obadal, Skopal – Bryška, Novák.
     
    Hráči hostujícího celku jsou již na ledové ploše. Stadionem zní první tóny vsetínské hymny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhráli hosté a Hejcman nahazuje kotouč do útočné třetiny.
     
    00:16
    Po odpískaném postavení útočícího hráče v brankovišti se puku ujímají domácí. Janáček z levého kruhu obranného pásma rozehrává.
     
    00:41
    Vávra se probojoval do útočného pásma, jeho přihrávku ale následně nezpracoval Slováček a hosté dostávají puk za modrou čáru.
     
    01:15
    Jonákovu prudkou přihrávku, která by mohla udělat problémy i brankáři Trhačů, zblokoval najíždějící Cestr.
     
    01:42
    Valaši byli zatlačeni do vlastního pásma a rozehrávají zpoza branky.
     
    02:14
    Hosté z Kadaně se dostali do přečíslení dva na jednoho. Tupý vypálil z levého křídla a Pavelka proti jeho střele zasáhl levým betonem.
     
    03:05
    Kadaň se již dlouho drží u kotouče, zatím se jim ale nedaří dostat do pásma.
     
    03:29
    Slováček rychle prošel přes všechny čáry a dostal se až k Dvořákovi. Vsetínskému útočníkovi překazila plány posunutá branka v momentě, kdy se dostal k levé tyčce.
     
    03:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dobrá práce Vsetínských v útočném pásmu přinesla domácímu celku první branku. MARTIN JANÁČEK se po přihrávce od Pokorného dostal ke střele od modré a posílá svůj celek do vedení. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    04:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí rychle navyšují! MARTIN PODEŠVA si nabruslil před kadaňskou branku, donutil gólmana přesunout se na okraj brankoviště a následně už mu nic nebránilo v tom, zasadit kotouč pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Vávra, Ondřej Slováček.
     
    05:10
    Domácí se stále drží v útočném pásmu, hosté však začínají být preciznější v obraně.
     
    05:40
    Po přerušení hry se hra přesunula do vsetínského pásma. Valaši zde nyní kombinují a snaží o opětovný přechod na druhou stranu kluziště.
     
    06:19
    Po kombinaci před Dvořákem vypálil Hruška. Jeho střela od modré skončila na betonech hostujícího gólmana, odkud se odrazila na jednoho z jeho spoluhráčů. Kadaň se po rychlém protiútoku a nahození dostává do pásma.
     
    07:06
    Hra je často přerušována, protože rozhodčí ztrácejí kotouč z dohledu při soubojích u mantinelu.
     
    07:45
    Hejcman s Procházkou se po jednom ze soubojů o kotouč dostali do přečíslení. Přihrávka od prvně jmenovaného byla přesná, ale Procházkovi z hokejky sjela.
     
    08:31
    Rob se snažil protlačit kotouč do brankoviště od levé tyčky. Domácí gólman měl v uplynulých sekundách hodně štěstí.
     
    08:46
    Střelu Trefného od modré Pavelka vůbec neviděl. Naštěstí pro domácího gólmana šla střela příliš vysoko.
     
    08:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:15
    Szathmáryho střelu od modré zblokoval Markovič, domácí se dostávají k puku a vyhazují.
     
    09:57
    Kadani se nedaří usadit v útočné třetiny. Po nahození ke vsetínské brance se kotouč jen sveze po mantinelu a s pomocí hráčů domácího celku se dostane k Dvořákovi.
     
    10:45
    Trhačům se podařilo dobýt útočnou třetinu. Při jejich dobrém rozestavení ale byla k vidění jen jedna střela, tu zablokoval domácí Jonák.
     
    10:57
    Domácí v plném počtu.
     
    11:36
    Markovič v mezikruží prokličkoval mezi hráči hostů a trefil Dvořáka do masky. Následně to zkusil také Krenželok a dorážet zkoušel Šilhavý. Ani jedna ze střel za zády kadaňského brankáře neskončila.
     
    12:19
    Nadějně vypadala souhra Markoviče s Březinou. Ani jednomu z hráčů první vsetínské formace se však z blízkosti brankoviště nepodařilo prosadit.
     
    12:29
    Valaši vyhráli vhazování v útočném pásmu na Frola, který okamžitě vypálil. Následně se puk odrazil na Březinu, který minul branku.
     
    13:41
    Cestr nahodil do útočného pásma a na branku poslal puk Kůs, Pavelka raději přerušuje hru.
     
    13:50
    Trefný poslal na branku lehkou střelu od modré. Za Pavelkovou bránou se puku ujali domácí a poslali kotouč mezi modré čáry.
     
    14:27
    Dundáčkova střela se odrazila od betonů Dvořáka. Hostující gólman měl štěstí, protože puk jen těsně minul pravou tyčku.
     
    15:02
    Vsetín se snažil o založení útoku, teč ze středního pásma končí u Dvořáka pod lapačkou.
     
    15:38
    Březina vybojoval kotouč za brankou Kadaně a nahrál na modrou čáru. Přihrávka ale nenašla svého adresáta a puk končí na druhé straně kluziště.
     
    16:31
    Janáčkovo založení útoku z vlastního pásma nebylo úspěšné, jelikož se ke kotouči dostal ve středním pásmu Szathmáry, který hru okamžitě přesměroval opět do obranné třetiny domácích.
     
    17:26
    Do brankoviště se tlačil Hořanský, Dvořák zasahuje.
     
    18:00
    Krenželokovo nahození do útočného pásma vystihl hostující obránce.
     
    18:30
    Podešva si nabruslil k pravé tyčce a přes bránící hráče se snažil dostat puk do branky. Při druhém pokusu obránce Kadaně obhodil, puk trefil připraveného Dvořáka.
     
    19:11
    Hořanský se rychlými tempy dostal k levé tyčce a vypálil. Hostující gólman se proti jeho střele stačil přemístit a navýšení domácího celku nepovoluje.
     
    19:31
    Hosté mohli vstřelit kontaktní branku, když při rozehrávce zaváhal Pavelka. Chyba domácího gólmana naštěstí pro něj nebyla potrestána, jelikož hostující tým právě střídal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Kadaň se mohla dostat do vedení z přečíslení dva na jednoho ve třetí minutě. Dvěma rychlými góly v úvodu se ale dostali do dvoubrankového vedení domácí. Tímto počinem také nastavili tempo zápasu. Rychlá hra v podání Vsetína se ale po chvíli zklidnila a hosté se mohli dostat do kontaktu, když byl za vysokou hůl vyloučen Frolo. Kadani se ale začalo dařit až na konci početní výhody, to už však bylo pozdě a při hře pět na pět se do větší střelecké příležitosti nedostali. Vsetínští se sice tlačili do brankoviště a vysílali nebezpečné střely, ale ani oni už se od střely Podešvy nedokázali prosadit a na tabuli svítí po první třetině skóre 2:0.
    Druhá třetina začne cca v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Hosté nahodili do útočného pásma, tam se však kotouč dlouho neohřál a putuje mezi modré čáry.
     
    20:23
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Darek Hejcman – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:28
    Prudká střela Šenkeříka od modré byla zblokována a Dundáček musí dojet pro puk do středního pásma.
     
    21:10
    Vávra nahrával z vrcholu pravého kruhu před branku, tam však byli jen hráči hostujícího celku. I přes to se ale musel mít Dvořák na pozoru, jelikož puk do odkryté branky málem tečoval jeho vlastní spoluhráč.
     
    22:14
    Pro Trefného vyhození z pásma dobruslil Pokorný. Vsetín rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    22:23
    Hosté v plném počtu.
     
    23:02
    K Jonákovi se do mezikruží dostal odražený kotouč. Vsetínský útočník se střeleckou šancí nepočítal a navíc k němu těsně dobruslil jeden z hostující obránců, a tak puk v dobré pozici minul.
     
    23:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., hrubost).
     
    24:12
    Domácím se podařilo vyhodit, ale Kadaň je rychle zpátky v útočném pásmu.
     
    24:41
    Slováček po dalším z vyhození udržel kotouč vedle Dvořákovy branky a Valaši se nebáli zaútočit ani v početní nevýhodě. Ke střele od mantinelu se dostal kapitán Hruška, kadaňský gólman zasahuje levým betonem.
     
    25:15
    Szathmáry nahazuje do útočného pásma, píská se však zakázané uvolnění.
     
    25:26
    Přesné přihrávky dopravily Kadaň až před Pavelku. Finální střela skončila v ochranné síti.
     
    25:35
    Valaši opět vyhazují.
     
    25:54
    Domácí v plném počtu.
     
    26:18
    Pokus Černého z pravého kruhu mířil mimo tři tyče, gólman Pavelka i přes to zasáhl a ukrývá kotouč v lapačce.
     
    26:49
    Hosté jsou u kotouče, k jejich nelibosti však ve vlastním pásmu. Pokus o nahození na Pavelku končí zakázaným uvolněním.
     
    27:42
    Březinovu střelu od modré tečoval v mezikruží Hruška. Dvořák byl připraven zasáhnout proti pokusu Březiny, nakonec však při něm stálo štěstí a tečovaný kotouč ukryl mezi betony.
     
    28:30
    Markovič se až přehnaně tlačil do brankoviště, kde se dostal i do velké střelecké příležitosti. Branka by však nemohla být uznána, jelikož vsetínský útočník očividně bránil brankářovi v pohybu.
     
    29:12
    Pokorný vyslal od vlastní branky dlouhý pas na Hořanského, který se rychlými tempy dostal k levé tyčce Dvořákovy branky. Odtud už však nezakončil.
     
    29:33
    Hejcman si v brejku položil gólmana a chystal si střelu k levé tyčce. Pavelka na poslední chvíli zvedl levou ruku a zasáhl lapačkou, po které se puk svezl a dostal za branku.
     
    30:04
    Před hráči Kadaně se objevila prázdná branka. Nikdo však nedokázal nepřítomnosti vsetínského gólmana v brankovišti využít.
     
    31:01
    Slováček s Vávrou se dostali do přečíslení dva na jednoho, na přítomnost této herní situace si v dnešním zápase opravdu nemůžeme stěžovat. Slováček našel Vávru přesnou přihrávkou, druhý jmenovaný to však měl na bekhend a nedokázal zpracovat kotouč rychleji, než se k němu dostal bránící hráč Trhačů.
     
    31:32
    Rychlá vsetínská kombinace na jeden dotyk byla zakončena tvrdou střelou Ostrčila od pravé tyčky. Gólman Dvořák byl připraven a bez větších problému zasahuje.
     
    32:21
    Kůsovu přihrávku z mezikruží mohl na pravém kruhu využít Rob. Jeho střela mířil mezi ruku a tělo domácího gólmana, ten však byl na tuto variantu připraven a snížení nepřipustil.
     
    32:57
    Šenkeřík nahrál do mezikruží Slováčkovi, ten branku o centimetry minul.
     
    33:30
    Valaši zaváhali ve středním pásmu a k puku se dostali hosté. Trhači už však potřebovali vystřídat, a tak do pásma jen nahodili.
     
    34:08
    Do brejku se dostal vsetínský útočník Březina. K brance si najel podél mantinelu a ihned vystřelil. Branku ze špatného úhlu minul.
     
    34:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň snižuje na rozdíl jedné branky. Kotouč nejprve projel okolo brankové čáry a dostal se k pravé tyčce, kde se jej ujal LUBOŠ ROB. Domácí gólman neměl přehled o poloze puku, a tak nebylo pro hostujícího útočníka složité dopravit kotouč za jeho záda. Asistence: Bez asistence.
     
    35:08
    Hosté vystihli vsetínskou kombinaci před brankou Dvořáka. Šilhavý si však kotouč vzal k sobě a z ostrého úhlu vystřelil. Nadějně vypadající střela skončila na vnější straně sítě.
     
    36:58
    Vávra se napřáhl na modré a vypálil. Střela šla příliš příliš vysoko a po přerušení hry se bude vhazovat po Dvořákově levici.
     
    37:32
    Hosté nahodili do útočného pásma. Pokud by se tam kotouč dostal, pískalo by se postavení mimo hru. Puk se však odrazil od Markoviče zpět do středního pásma a hra pokračuje.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Tom Ringler – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:59
    Hosté po pár vsetínských přihrávkách vyhazují.
     
    38:29
    Z pravého křídle nahrál puk do mezikruží Podešva. Před brankovištěm tečoval kotouč Slováček, čímž jej poslal na Vávru. Posledně jmenovanému už zbývala jen střela na branku. Dvořák proti jeho pokusu zasahuje.
     
    39:32
    Na střelu Ostrčila hostující gólman neviděl. Dvořák může děkovat Cestrovi, který střelu zblokoval.
     
    39:53
    Hosté v plném počtu. V posledních sekundách přesilovky se ke dvěma pokusům dostal Markovič. Prvně jeho teč neputovala mezi prostor tří tyčí. Při další střele trefil puk obránce Cestra.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tempo z první třetiny utkání se přesunulo také do druhého dějství. Kadaň však zlepšila svůj pohyb a dokázala se dostávat do střeleckých příležitostí. Zlepšení hry vedlo také ke vstřelené brance. Ve 35. minutě se po rychlé kombinaci před brankou podařilo prosadit Robovi. Inkasovaná branka domácí nabudila a ke konci třetiny se drželi v útočném pásmu. Své pokusy ale nedokázali proměnit v branku, a to ani při početní výhodě 5 na 4.
    Třetí třetina začne cca v 19:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Kadaň se okamžitě po úvodním vhazování vrhla do ofenzivy, jelikož cítí příležitost k vyrovnání. Hned první akce končí zmatkem v brankovišti a zákrokem Pavelky.
     
    40:50
    Trhači byli donuceni stáhnout se k Dvořákovi. Vsetínští však nejsou pasivní a bleskově svého soka o puk obrali. Střela od mantinelu šla mimo branku.
     
    41:54
    Kadaň se dlouho držela v útočném pásmu, ale bez střely. Valaši vyhodili, aby mohli jít bez problémů vystřídat. Kotouč dobruslil Havel a opět začíná kombinaci.
     
    43:00
    Hruška vybojoval útočné pásmo a poslal zadovku na Markoviče, ten kotouč zpracoval a nahrál na modrou Dundáčkovi. Obránce vystřelil. Dvořák zasahuje vyrážečkou.
     
    43:51
    Vsetín se stále drží v útočném pásmu, Kadaň však zlepšila forčekink a domácí se ke střele nedostávají.
     
    44:42
    Hra se odehrává převážně ve středním pásmu. Domácí se snaží dostat do útočné třetiny, hosté spíše brání.
     
    45:46
    Kohút se dostal ke kotouči a podél mantinelu jej dostává do útočného pásma.
     
    46:22
    Vsetínští vystřídali a rychle rozehráli. Na konci ofenzivní akce, která začala za brankou Pavelky, stál Šenkeřík. Jeho prudká ráda od modré šla nad branku.
     
    47:08
    Pokorný zavezl kotouč do útočného pásma, hra se přelévá z jedné strany na druhou, ale výraznější akce k vidění nejsou.
     
    48:11
    Střela Šilhavého od modré skončila na prvním bránícím hráči. Puk se odrazil do středního pásma a po následných vsetínských přihrávkách je pískáno zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Pavelkově pravici.
     
    Dnešní utkání sleduje 2805 diváků.
     
    49:22
    Krenželok nabruslil do útočné třetiny po levém křídle a i přes těsné bránění ze strany hostí vystřelil. Dvořák jeho střelu vyrazil vyrážečkou, což však vsetínskému obránci nezabránilo v dalších střeleckých pokusech. Mladý obránce byl velmi blízko ke třetí vsetínské brance.
     
    50:15
    Kadaňská střela ihned po vhazování v útočné třetině byla zblokována.
     
    50:45
    Hlava poslal za jízdy zadovku na Roba, ten si puk zpracoval a vystřelil. Do střely z vrcholu pravého kruhu se položil Hořanský a zabránil tak ohrožení Pavelky.
     
    51:26
    Markovič přebruslil všechny hostující hráče a z těsné blízkosti se pokusil procpat puk po ledě kolem levé tyčky. Z této situace vyšel vítězně hostující muž v masce.
     
    51:59
    Nahození od modré čáry nebylo pro Dvořáka nebezpečné. Kadaňský gólman odklonil puk do rohu za brankou.
     
    52:31
    Hořanského střela od mantinelu končí v připravené Dvořákově lapačce.
     
    52:55
    Janáčkova prudká střela od modré šla pouze kolem branky. Od mantinelu odražený kotouč zkusil do branky dopravit Hořanský. Kotouč zasáhl ve vzduchu a poslal jej přímo do Dvořákovy lapačky.
     
    53:36
    Krenželok se vydal do útoku, neměl však k sobě žádného ze spoluhráčů, a tak od modré pouze nahodil na branku, čímž aspoň vybojoval útočné pásmo.
     
    54:01
    Ostrčilova střela z pravého křídla končí v moci kadaňského gólmana.
     
    54:28
    Hejcman dostal na levé křídlo přesnou přihrávku, čehož okamžitě využil a vypálil na branku. Na druhou stranu se bleskově vydal Hořanský, který z levého kruhu vystřelil mezi betony.
     
    55:32
    Markovičova přihrávka do mezikruží na hlouček hráčů se odrazila od brusle hostujícího Havla přímo na branku Kadaně. Dvořák puk stále sledoval, a tak mu zákrok lapačkou u pravé tyčky nedělal problémy.
     
    56:09
    Proti střele Šilhavého zasáhl Dvořák koncem hokejky. Puk končí na vnější straně brankové sítě a hraje se v útočném pásmu domácích.
     
    57:30
    Z nulového úhlu vypálil Kůs, Pavelka vyrazil kotouč před sebe, kam si opět nabruslil Kůs. Přes bránící hráče už však nedokázal vystřelit.
     
    58:29
    Po pasáží ve středním pásmu nahazuje Kadaň na Pavelkovu branku. Hosté mají poslední minutu a půl na vyrovnání.
     
    59:03
    Blahovu přihrávku vystihl Markovič a ujel po pravém křídle. Jeho střelu bekhendem pod horní tyčku vyrazil Dvořák lapačkou.
     
    59:48
    Kadaň se očividně chystala na hru v šesti, ale Valaši neopouštějí útočné pásmo.
     
    Konec zápasu.
     
    Do třetí třetiny vstoupili hosté s viditelným odhodláním. Valaši však brzy najeli na stejnou notu a svou hrou nepovolili Kadani vyrovnání. Útočnými výpady se prezentovali hlavně vsetínští obránci, ale ani jedna z nadějně vypadajících střel neskončila za zády Dvořáka. Hostující gólman předvedl výborný výkon, jelikož na něj šlo za celý průběh zápasu 41 střel. Domácí Pavelka čelil jen třinácti střeleckým pokusům.

    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače, který ještě stále oslavuje druhé tříbodové vítězství v sezóně, Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:51:36)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Janáček (Pokorný), 5. Podešva (Vávra, Slováček) – 35. Rob


    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Janáček, Dundáček, D. Krenželok, Šenkeřík – Březina, Hruška, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – Jonák, Pokorný, Hořanský – Toman, Šilhavý, Vítek.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný, Szathmáry, Kadeřávek, R. Černý, Cestr, Blaha – Krejčiřík, Hejcman, O. Procházka – Kůs, Rob, J. Havel – Hlava, Rindoš, Kohút – Ringler, Adámek, Tupý.

    Rozhodčí: Obadal, Skopal – Bryška, Novák
    thejrc.org