Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
New York Islanders
6:3 (1:0, 3:2, 2:1)
Buffalo Sabres
Neděle 08.10.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Casey CIZIKAS - 6:3
     
    59:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Kapitán Islanders John Tavares po vybojování puku přistrčil hru na CASEY CIZIKASE, který zpoza modré čáry obranného pásma nahodil puk přesně do prázdné branky Buffala. Asistence: John Tavares.
    56:16 Jack EICHEL - 5:3
     
    56:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak přece jen Buffalo snižuje na rozdíl dvou branek! Střelu Rasmuse Ristolainena zvládl před brankou tečovat JACK EICHEL, jehož střelu zastavila až síť Halákovy branky. Asistence: Rasmus Ristolainen a Evander Kane.
    45:39 Anthony BEAUVILLIER - 5:2
     
    45:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují opět na rozdíl tři branek. Tvrdou a na poslední chvíli tečovanou střelu Nicka Leddyho vyrazil Chad Johnson pouze před sebe na volného ANTHONYHO BEAUVILLIERA, který rychlou reakci překonal brankáře Buffala. Asistence: Nick Leddy a Casey Cizikas.
    35:28 Evander KANE - 4:2
     
    35:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podobně jako Sabres dostávají dvě branky v oslabení i domácí! EVANDER KANE vyrušil soupeře při rozehrávce, načež rychle přihrál na střílejícího Ryana O'Reillyho, jehož střela skončila těsně za levou tyčí. Za branku se však vydal první jmenovaný, který puk dostal na svou čepel a u levé tyče pouze přistrčil puk za brankovou čáru. Hosté tak snižují na rozdíl dvou branek! Asistence: Ryan O'Reilly.
    30:09 Evander KANE - 4:1
     
    30:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    V dnešním utkání se přesilová hra asi opravdu nevyplácí. Jaroslav Halák špatnou rozehrávkou přistrčil puk pouze Jacku Eichelovi, který bez váhání naservíroval puk mezi kruhy, kde byl už ke střele připravený EVANDER KANE. Slovenský brankář se ještě snažil na poslední chvíli zasáhnout, ale Evander Kane byl ve své střele neomylný. Asistence: Jack Eichel.
    27:00 Josh BAILEY - 4:0
     
    27:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    V Barclays Center propuklo šílenství, protože během krátké chvíle domácí Islanders přidávají i třetí branku! Jason Chimera vyhodil puk až do protějšího rohu obranné třetiny Sabres, kam se z trestné lavice přiřítil Joshua Ho-Sang. Ten zpoza branky našel najíždějícího JOSHE BAILEYHO, který rychlou střelou z první překonal a zároveň vyhnal Robina Lehnera. Asistence: Joshua Ho-Sang a Jason Chimera
    26:03 Casey CIZIKAS - 3:0
     
    26:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Co se to sakra děje? Buffalo Sabres inkasuje během přesilové hry už podruhé! Andrew Ladd dokázal zastavit rozehrávkou Sabres, načež poslal přihrávkou o mantinel do úniku CASEY CIZIKASE. Ten po levém křídle zavezl puk do útočné třetiny a prudkou dělovkou nastřelil pravou tyč, od které se puk odrazil přímo za Lehnerova záda. Asistence: Andrew Ladd.
    25:13 John TAVARES - 2:0
     
    25:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelnou chybu Nathana Beaulieua domácí potrestali jak nejlépe mohli a navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Chybnou přihrávku zachytil na ose hřiště JOHN TAVARES, který se přes zaskočenou obranu dostal do zakončení a v oslabení tak posílá svůj tým za výhrou! bez asistence.
    01:50 John TAVARES - 1:0
     
    01:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je vstup do utkání, který si domácí přáli! Kotouč se po chybné přihrávce Sabres dostal do středního pásma, kam sprintoval z obranné třetiny Jordan Eberle. Ten stáhl hru na sebe a
    z pravého kruhu našel na protějším levém kruhu zapomenutého JOHNA TAVARESE, který po krátkém zpracování překonal Robina Lehnera. Toto je první branku Islanders v této sezóně. Asistence: Jordan Eberle.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 2. Tavares (Eberle), 26. Tavares, 27. Cizikas (Ladd), 27. Jo. Bailey (Ho-Sang, Chimera), 46. Beauvillier (Leddy, Cizikas), 60. Cizikas (Tavares) – 31. E. Kane (Eichel), 36. E. Kane (R. O'Reilly), 57. Eichel (Ristolainen, E. Kane)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, Pelech, Hickey, Mayfield – Lee, Tavares, Eberle – Ladd, Barzal, Jo. Bailey – Beauvillier, Cizikas, Ho-Sang – N. Kuljomin, B. Nelson, Chimera.
    Buffalo Sabres: Lehner (27. Ch. Johnson) – Beaulieu, Ristolainen, McCabe, Antipin, Scandella, Tennyson – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, R. O'Reilly, Okposo – Girgensons, S. Reinhart, Griffith – Moulson, Josefson, Jo. Larsson.
    thejrc.org