Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:4 (1:2, 1:1, 3:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 08.10.2017, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:12 Tyler JOHNSON - 5:4
     
    54:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se nevzdávají a dostávají na dostřel! Florida nedokázala po ubráněné přesilovce soupeře dostat puk ven z obranného pásma. Gourde ještě Reimera nepřekonal, TYLER JOHSNON pak další dorážkou už ano. 4:5 z pohledu Bolts! Asistence: Yanni Gourde, Brayden Point.
    48:34 Vincent TROCHECK - 5:3
     
    48:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Vasilevskij neudržel střelu Vrbaty, VINCENT TROCHECK poté předvedl před brankou dobrý důraz a dokázal puk dorazit za záda brankáře Tampy. 5:3 pro Floridu! Asistence: Radim Vrbata, Alexander Barkov.
    46:42 Jared MCCANN - 4:3
     
    46:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Branka po zkoumání videozáznamu platí a Panthers tak poprvé vedou! JARED MCCANN si našel odražený kotouč a z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně do levého růžku Vasilevskiho branky. Druhý bod McCanna v tomto utkání, 4:3! Asistence: Nick Bjugstad, Connor Brickley.
    46:06 Colton SCEVIOUR - 3:3
     
    46:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers znovu srovnávají – 3:3! Haley přihrál před branku na COLTONA SCEVIOURA, a ten, byť šťastně, překonal Vasilevskiho. Pro Scevioura první zásah v sezoně, celkově jeho sedmatřicátá branka v kariéře! Asistence: Micheal Haley.
    33:57 Brayden POINT - 2:3
     
    33:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí Floridu hotová sprcha! Jeden z běků Cats neudržel puk na modré čáře, k němu se dostal Palát a poté BRAYDEN POINT. Střelecký pokus druhého jmenovaného z pravé strany Reimerovi propadl za jeho záda a Lightning tak opět vedou. Pro rodáka z Calgary je to druhá branka, celkově jeho již čtvrtý bod v sezoně! Asistence: Ondřej Palát.
    21:46 Nick BJUGSTAD - 2:2
     
    21:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats srovnávají na 2:2! Lightning propadli a domácí se ocitli v situaci 2 na 1. Tu vyřešil NICK BJUGSTAD střelou na vyrážečku a Vasilevskij je tak překonán podruhé. Bjugstadova první trefa v nové sezoně, začínáme od začátku! Asistence: Jevgenij Dadonov, Jared McCann.
    12:18 Jevgenij DADONOV - 1:2
     
    12:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí také využívají přesilovku a snižují tak na rozdíl jedné branky! Ekbladova střela nejprve zamířila do tyče, dorážkou se poté z mezikruží prosadil JEVGENIJ DADONOV. Ruský útočník tak vstřelil svou první branku v tomto ročníku, celkově jeho jedenáctá v kariéře, 1:2 z pohledu Panthers! Asistence: Aaron Ekblad, Jonathan Huberdeau.
    04:48 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 0:2
     
    04:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky využívají přesilovku a odskakují soupeři během chvíle na rozdíl dvou branek! Kučerov přihrál nejprve na Stamkose, ten poté vracel do prostoru před branku, kde se kotouče ujal VLADISLAV NAMĚSTNIKOV, a ten překonal brankáře Reimera. Také rodák z ruského města Žukovskij zapisuje druhou trefu v sezoně, 2:0 pro Bolts! Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.
    03:30 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    03:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají ve čtvrté minutě skóre utkání! Stamkos nejprve dostal nabídku z levé strany a trefil tyč Reimerovy branky, NIKITA KUČEROV ale ihned pohotově dorazil. Druhá branka ruského útočníka v této sezoně, 1:0 pro Lightning! Asistence: Steven Stamkos, Vladislav Naměstnikov.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 13. Dadonov (Ekblad, Huberdeau), 22. Bjugstad (Dadonov, McCann), 47. Sceviour (Haley), 47. McCann (Bjugstad, Brickley), 49. Trocheck (Vrbata, Barkov) – 4. Kučerov (Stamkos, Naměstnikov), 5. Naměstnikov (Stamkos, Kučerov), 34. Point (Palát), 55. T. Johnson (Gourde, Point)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle (A), Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Petrovic – Huberdeau, Barkov (A), Dadonov – J. McGinn, Trocheck, Vrbata – Brickley, McCann, Bjugstad – Haley, MacKenzie (C), Sceviour.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman (A), Dotchin, Sergačjov, Strålman, Coburn (A), Girardi – Naměstnikov, Stamkos (C), Kučerov – Killorn, T. Johnson, Callahan – Gourde, Point, Palát – Kunitz, Paquette, J.T. Brown.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Marc Joannette – Derek Nansen, Jonny Murray

    Diváci: 16 871
    thejrc.org