Columbus – NY Islanders 5:0 (kon.) | Tampa – Florida 5:3 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (kon.)
New Jersey – Colorado 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Colorado Avalanche
Sobota 07.10.2017, 20:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a u NHL zase někdy napočtěnou! (22:45:38)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:08
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Will Butcher (NJD) 0+3
    2. Jesper Bratt (NJD) 1+1
    3. Cory Schneider (NJD) 40 zák., 1 gól, 97,6%
     
    New Jersey Devils poráží Colorado 4:1 a připisuje si první dva body do ligové tabulky! Skvělé utkání a výkon především od domácího celku, ani hosté ale nehráli špatně. Skvěle Avs podržel nereálnými zákroky Jonathan Bernier.

    V první třetině vstřelil branku po teči Adam Henrique, ve druhé třetině se přidali Jimmy Hayes a Jesper Bratt, za hosty korigoval Carl Söderberg. Poslední branku pak vstřelil John Moore.

    Střely na branku: 39:41
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Celý stadion tleská ve stoje v momentě, kdy probíhá poslední minuta. Devils aktivně kombinovali v útočném pásmu, ale žádný z pokusů již v brance neskončil.
     
    58:42
    John Moore po přihrávce Pavla Zachy tvrdě zakončoval od modré čáry. Jeho pokus byl ještě tečován Hallem, ale puk nakonec skončil vedle branky.
     
    57:57
    Jimmy Hayes se pokoušel dostat zpoza branky před ní. To se mu sice povedlo, ale jeho snažení bylo vytlačeno betonem Berniera.
     
    57:10
    Colorado se pokouší rozjet ještě nějakou akci od své branky, aktuální stav ale nejspíše už moc nezmění. Ale v hokeji se může stát naprosto cokoliv.
     
    56:28
    Vše nyní ještě podtrhl Cory Schneider, jenž si připsal velice těžký zákrok, ačkoliv vypadal naprosto klidně při jeho zpracování. Matt Duchene si najel mezi kruhy a byl sám před americkým brankářem, trefil jen lapačku.
     
    55:40
    Fanoušci Devils jsou v rauši a hráči na ledě kombinují a atmosféru si užívají. Hodně luxusní výkon od domácího celku.
     
    54:49
    Domácí v plném počtu.
    54:00 John MOORE - 4:1
     
    54:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Jsou to ale domácí, kteří skórují ve vlastní oslabení! Jesper Bratt projel do útoku podél levého mantinelu a počkal si na nájezd JOHNA MOOREA. Ten dostal puk mezi kruhy a střelou do levé šibenice nedal Bernierovi jedinou šanci. Asistence: Jesper Bratt.
     
    53:41
    Delší dobu se bojovalo o kotouč za brankou Devils, k puku se nakonec dostali hosté, kteří kombinují v útočné třetině.
    53:09
     
    53:09
    Branku v oslabení měl na hokejce Taylor Hall, jenž se prodral do zakončení. Z pravé strany ale trefil jen lapačku skvěle chytajícího Berniera!
     
    52:12
    Coloradu se početní výhoda zatím opravdu nedaří. Nico Hischier vyhodil další kotouč pryč z obranné třetiny. Přesilovka Colorada je ovšem čtyřminutová.
     
    51:20
    V oslabení kotouč vybojoval Jesper Bratt, který se prokličkoval do zakončení. Přes bránícího hráče ovšem branku Jonathana Berniera netrefil.
     
    50:49
    Mikko Rantanen zůstal ležet na ledové ploše a pomalu se z ní sbírá. Vše se tak stalo po nešťastném zákroku Marcuse Johanssona vysokou hokejkou. Přesilovka pro Colorado.
     
    50:08
    V polovině třetí části se hra přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce. Devils stále vedou nad Coloradem o dvě branky.
     
    49:59
    Hra následně pokračovala na obou stranách. Přerušena byla až po nahození hostujícího Tysona Barrieho, který trefil připraveného Schneidera v brance.
     
    49:04
    Přesně při vypršení trestu Blakea Colemana se hosté dostali od zakončení, puk z pravého kruhu ovšem skvěle vyrazil připravený Cory Schneider!
     
    48:45
    Neoblíbený Erik Johnson se při bučení publika dostal do střelecké pozice. Následně mu puk ujel a bučení se změnilo ve sborový potlesk.
     
    47:55
    Následně se Colorado v útočné snaze dostalo do ofsajdové pozice. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    47:21
    Nathan MacKinnon měl na hokejce snížení. Zblízka zakončoval do protipohybu přesouvajícího se Schneidera, kotouč ale nakonec špatně trefil.
     
    47:04
    Šance na vrácení se do zápasu. Blake Coleman inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    46:50
    Erik Johnson to nemá lehké. Po ošklivém zákroku na Palmieriho se na něj bučí pokaždé, kdy je aktivní na puku.
     
    45:55
    Střela od modré čáry skončila na betonech Schneidera, který nevěděl, kde kotouč má. Ujal se jej tak pozorný bránící hráč New Jersey Devils.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    45:13
    Marcus Johansson nyní připravil kotouč pro Nica Hischiera, jenž tvrdě zakončoval od levého kruhu. Jonathan Bernier nebyl překonán touto střelou ani zakončením zpoza branky!
     
    44:17
    Mezírku mezi betony Coryho Schneidera hledal Matt Duchene. Domácí brankář ovšem přesně nastavil hokejku a zamezil druhému puku v jeho síti!
     
    43:50
    Alexander Kerfoot pronikal po pravé straně a zakončoval. Jeho pokus ale skončil nad brankou Devils. Naprosto přesně dopadl na druhé straně Taylor Hall.
     
    43:34
    Mikko Rantanen a Sven Andrighetto v prvním snažení hostů této třetiny. Ani jeden z těchto hráčů ale nedokázal poslat na branku nebezpečný pokus.
     
    42:47
    Pavel Zacha uzmul kotouč ve vlastním pásmu a postupoval sám na branku Berniera. Toho ale střelou na přední tyčku nedokázal překonat. Taylor Hall následně sám před brankou trefil betony přesouvajícího se Berniera!
    42:02
     
    42:02
    Jonathan Bernier je mužem utkání! Jimmy Hayes byl sám před jeho brankou, položil si jej a dvakrát zakončoval. V ani jednom případě ale kotouč přes hostujícího borce nedostal!
     
    41:46
    Branka to není! Damon Severson se jen tak kysele usmál, toto měla být nejspíše branka na 4:1!
     
    41:46
    Rozhodčí celou akci ještě budou projednávat na videu, puk byl v lapačce Berniera na hranici brankové čáry. Velice těžké rozhodování čeká sudího.
    41:46
     
    41:46
    Další neskutečný zákrok Berniera. Nejdříve střílel do betonů Hall, akce pokračovala a Severson měl před sebou naprosto prázdnou branku. Domácí obránce zakončoval, ale Bernier se skvěle přesunul a kotouč ukryl v lapačce. WOW.
     
    41:14
    Domácí se sice vydali do útoku, ale tam se jim nic vymyslet nepovedlo. Pokračuje se tak kombinační hrou Colorada.
     
    40:25
    Colorado se dostalo hned do útoku a Nikita Zadorov pálil od modré čáry. Jeho dělovka ale nakonec Schneidera nijak nepřekvapila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce! New Jersey se povedlo navýšit jejich náskok a nyní vedou již o dvě branky. Gólově se v prostřední části prosadili Jimmy Hayes a Jesper Bratt. Za Colorado snižoval Carl Söderberg. Sledujeme opravdu parádní mač.

    Střely na branku: 25:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:32 Jesper BRATT - 3:1
     
    39:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Třetí využitá přesilovka Devils a jeden velký debut! Hned při svém prvním utkání v NHL se prosazuje JESPER BRATT! Švédský útočník dostal přihrávku na pravý kruh a přesnou střelou do levé šibenice překonal Berniera! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    38:57
    Nevyšly ani akce Hischiera a Halla. Coloradu se povedlo několikrát poslat kotouč mimo obranné pásmo, mezitím se hraje poslední minuty třetiny.
     
    38:04
    Devils se pokoušeli v útočném pásmu něco vymyslet. Neprošlo to kvůli Johanssovi, který přihrával nepřesně na modrou čáru.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Erik Johnson – 2 min., faul kolenem).
     
    37:44
    Zajímavá situace! Kyle Palmieri byl kolenem naprosto ošklivě dohrán, zastat se ho jela jednička draftu Nico Hischier! Následně se strhla strkanice mezi všemi hráči na ledě!
     
    37:22
    Domácí v plném počtu.
     
    36:24
    Další kombinační hra byla zakončena od modré čáry, kde to zkoušel Tyson Barrie. Pokus kanadského obránce ale skončil jen vedle branky New Jersey.
     
    35:37
    Po pár přihrávkách se ke střeleckému pokusu dostal Nail Jakupov, jenž to zkoušel z pravého kruhu. Cory Schneider vše viděl a kotouč ukryl v lapačce.
     
    35:21
    Dvoubodový Kyle Palmieri projížděl kolem branky Berniera, kterého zasáhl a rozhodčí celou situaci posoudil jako nedovolené bránění. Avs tak čeká další přesilovka.
     
    35:14
    Po přihrávce Butchera zakončoval John Moore. Promptní pokus ovšem skončil jen na bránícím hráči, následně byl odpískán faul Kyleu Palmierimu.
     
    34:23
    Colorado bylo nyní velice blízko k vyrovnávací trefě! J. T. Compher se dostal k odraženému puku a z mezikruží zakončoval. Puk ale vyrazil Schneider.
     
    33:20
    Před brankou Berniera byl Bratt i Henrique. Kotouč se motal kolem nich, ani jeden z nich jej ovšem nedokázal trefit a usměrnit tak za záda Jonathana Berniera.
     
    32:47
    Hra pokračovala aktivní hrou Devils, jenž byla ukončena odpískáním sudího. Kotouč totiž skončil mimo ledovou plochu, vhazovat se bude před Bernierem.
    32:04 Carl SÖDERBERG - 2:1
     
    32:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také hostům se povedlo využít přesilovou hru, a to přesně vteřinu před jejím koncem! CARL SÖDERBERG posunul kotouč na Josta a sjel si do brankoviště, kde se svým důrazem dokázal prosadit! Asistence: Tyson Jost a J. T. Compher.
     
    31:01
    Avs se snažili něco vymyslet v útočné třetině, ale aktivně hrající Jesper Bratt získal kotouč a vyhodil jej až k Bernierovi.
    30:17
     
    30:17
    Luxusní zákroky také Coryho Schneidera! Ten nejdříve zneškodnil střelecký pokus Lindholma od modré čáry, parádně si poradil také s dorážkami Kerfoota a Wilsona!
     
    30:04
    Na dvě minuty utíká na trestnou lavici Steven Santini, jenž si přidržel aktivně hrajícího protihráče. Následuje tak druhá přesilová hra Lavin.
     
    29:27
    Colorado má výhodu a bude hrát přesilovou hru. Mezitím vidíme kombinační hru, Anton Lindholm střílel od modré čáry, ale Schneider byl připraven.
     
    28:15
    Devils hrají parádně a kombinují opravdu přesně. Vidíme hrát spíše domácí celek, Colorado čeká na protiútoky a případné přesilové hry.
     
    27:31
    Matt Duchene dostával kotouč před branku, kde mohl rychle zakončovat. Puk se mu ovšem nepovedlo trefit, a tak se pokračuje útokem Devils.
    26:34
     
    26:34
    Neskutečný zákrok Berniera! Taylor Hall dostal kotouč na levý kruh a zakončoval na přední tyčku, hostující brankář se ovšem dokázal rychle přesunout a puk vyrazit! Nereálný zákrok...
     
    26:16
    Hra je přerušena poté, co Stefan Noesen z levého kruhu mířil jen do betonů Berniera. Ten kotouč vyrazil mimo ledovou plochu. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    25:23
    Kyle Palmieri se následně otočil na levém kruhu a zakončoval. Jeho pokus skončil na betonech Berniera, který měl nyní štěstí. Moc toho nejspíše neviděl.
     
    24:24
    Stahovačkou se na pravém kruhu předvedl Matt Duchene, který následně zakončoval na vzdálenější tyč. Kotouč ale branku nakonec těsně minul.
     
    23:47
    Na druhé straně přišla tvrdá rána od modré čáry, Schneider ovšem nemusel zasahovat, kotouč skončil pouze vedle jeho branky.
    22:52 Jimmy HAYES - 2:0
     
    22:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích v tomto utkání, Devils vedou 2:0! Kyle Palmieri tvrdě pálil od modré čáry. Kotouč se následně od zadního mantinelu odrazil do brankoviště, kde bekhendem skóroval JIMMY HAYES. Asistence: Kyle Palmieri a Will Butcher.
    22:13
     
    22:13
    Nico Hischier měl nyní na hokejce první branku v NHL! Dostal totiž parádní přihrávku na pravý kruh, odkud hned po ledě zakončoval na zadní tyč. Bernier ale předvedl betonem luxusní zákrok.
     
    21:30
    Z levého kruhu to po ledě zkoušel Pavel Zacha, kterému se ale ani nyní nepovedlo ohrozit Berniera. Kotouč skončil na bruslích připraveného obránce.
     
    21:09
    Hned to od modré zkoušel Damon Severson, kterému se svou bombou ale nepovedlo překonat pozorného Berniera v brance Colorada.
     
    20:59
    Nikita Zadorov naprosto zbytečným a nesportovním krosčekem poslal k zemi Taylora Halla. Devils si zahrají svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    20:27
    Nathan MacKinnon zavezl po levém křídle puk do pásma a následně přihrával na modrou čáru. Bomba z této pozice ale skončila na bránících hráčích.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi New Jersey a Coloradem. Zatím jsme viděli jedinou branku, kterou vstřelil v páté minutě domácí Adam Henrique. Zatím sledujeme aktivní utkání s šancemi na obou stranách, doufáme, že tempo hry bude pokračovat i ve druhé části!

    Střely na branku: 17:10
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Před koncem první části hry se ještě přerušuje. Díky vyhozením přes všechny čáry se píská icing a vhazovat se bude před zraky Berniera.
     
    19:15
    Jimmy Hayes se proháčkoval kolem pravého mantinelu a přihrával puk do brankoviště, kde byla dvojice najíždějících hráčů. Kotouč ale nakonec vyrazil Bernier.
     
    18:15
    Hosté následně prošli do další střelecké pozice, ale nyní šlo o pokus slabší. Schneider hru ale i tak raději přerušil, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    17:32
    Další skvělý zákrok Schneidera! Sven Andrighetto zakončoval u levé tyčky poté, co dostal přihrávku z druhé strany. Zblízka ale domácího brankáře nepřekvapil.
     
    17:05
    Alexander Kerfoot, hráč draftovaný Devils, nyní mohl skórovat proti týmu, jenž si jej v roce 2012 vybral. Z mezikruží ale pálil jen do ramene Schneidera!
     
    16:30
    Colorado se sice dostalo před branku Devils, tam ale nic nevymyslelo. U kotouče tak jsou hráči v černočervené kombinaci od firmy Adidas.
     
    15:49
    Andy Greene si vyměnil kotouč s Hischierem a projel až před branku Berniera, kde zakončoval bekhendem. Hostujícího brankáře ale nepřekonal!
     
    14:32
    Obránce Nikita Zadorov se dostával k zajímavému střeleckému pokusu z pravého kruhu. Nakonec ale kotouč skončil jen vedle zadní tyčky domácí branky.
     
    14:06
    Steven Santini následně prchl podél pravého mantinelu a zakončoval. Jonathan Bernier ale jednodušší pokud viděl a přerušil hru. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    13:25
    Po pár přihrávkách se do zakončení dostali také hosté. Tvrdý pokus od modré čáry Schneider ovšem viděl a kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    12:28
    Na konci přesilové hry to zkoušel z levého kruhu Pavel Zacha, ale jeho pokus byl zablokován pozorným bránícím hráčem. Colorado je v plném počtu.
     
    11:38
    Marcus Johansson již mohl na pravém kruhu zakončovat, ale neudržel puk a Devils následně ztratili útočné pásmo. Borci v červenočerném tak musejí zpátky.
     
    10:41
    Velká šance domácích! Jimmy Hayes po střele od modré čáry pokoušel dorazit kotouč za záda Berniera, ten ale puk udržel na brankové čáře!
     
    10:34
    Devils si zahrají druhou přesilovou hru v utkání. Aktivní Blake Coleman byl před brankou Colorada seknut, na lavici hanby putuje Erik Johnson.
     
    09:48
    Pěkná akce se rodila před Bernierem. Hall předal puk na Pavla Zachu, který stál na levém kruhu. Český centr vracel svému spoluhráči, ale již jej nedokázal oslovit.
     
    09:22
    Domácí kombinovali v útočném pásmu, ale ke střele nedošlo. Přišel tedy protiútok Colorada zakončovaný od pravého kruhu, Schneider byl ovšem na svém místě.
     
    08:11
    Domácí v plném počtu.
     
    07:56
    Následoval první velký zákrok Schneidera. Po střele Barrieho od modré čáry dorážel Colin Wilson v blízkosti domácího brankáře, ten ale betonem střelu vyrazil!
     
    07:37
    Blake Coleman ve střední třetině parádně pracoval a Coloradu se jej nepovedlo delší dobu odstavit od puku. Následně to ovšem vyšlo a je tu útok.
     
    07:00
    Až nyní se Avs proháčkovali do útočného pásma. Puk z pravé strany ovšem mířil po ledě jen do betonů připraveného Schneidera, který hru raději přerušil.
     
    06:30
    Devils hned vyvezli kotouč z obranné třetiny a aktivní hrou nedovolovali Coloradu cokoliv vymyslet. Začátek přesilovky pro domácí nad míru povedený.
     
    06:11
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (John Moore – 2 min., podražení).
     
    06:04
    Dalším tvrdým pokusem se ukázal Jimmy Hayes, jenž zakončoval od pravého mantinelu. Jonathan Bernier na zadní tyčce ovšem předvedl pohotový zákrok.
     
    05:41
    Do dobré střelecké pozice se dostával mezi kruhy Marcus Johansson, jenž zakončoval z otočky. Pokusem po ledě ale připraveného Berniera nepřekonal!
     
    05:26
    Následně se hra přerušovala díky puku, jenž se objevil mimo ledovou plochu. Vhazovat se bude po pravici Jonathana Berniera.
     
    05:00
    Laviny se pokoušely bleskově odpovědět. Matt Duchene přihrával spoluhráči na zadní tyčku, kde se mu ale kotouč trefit nepovedlo.
    04:04 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    04:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně ovšem již branka padla a Devils jdou do vedení! Kyle Palmieri objel branku a připravil kotouč pro Willa Butchera, jenž nahazoval před branku. ADAM HENRIQUE se zde prosadil pohotovou tečí! Asistence: Will Butcher a Kyle Palmieri.
     
    03:39
    Další pokus Palmieriho, nyní produktivního hráč Devils zakončoval z pravého kruhu, kde byla ovšem jeho rána zblokována.
     
    03:20
    V pozici falešného beka zakončoval Kyle Palmieri, jenž se do puku opřel po přihrávce z pravého kruhu. Jeho zakončení ale Berniera ani neohrozilo.
     
    02:50
    Domácí první přesilovka zatím nevychází. Coloradu se již několikrát povedlo vyhodit a Devils se do nějaké aktivní kombinace zatím nedostali.
     
    02:15
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Anton Lindholm – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:57
    Po pravé straně prošel do útoku Anton Lindholm, jenž následně zakončoval. Jeho pokus ale Schneiderovi nenadělal, a tak vidíme protiútok domácích.
     
    01:03
    V dalším útoku se Colorado dostalo do ofsajdu, a tak se bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy. Na led jdou třetí lajny.
     
    00:24
    Následně se pokoušel o první střelu obránce Devils Steven Santini. Jeho pokus ale skončil na bránícím hráči, jenž puk srazil do rohu kluziště.
     
    00:08
    Hostí vyhráli vhazování a hned se dostali k puku. První přihrávka do útoku byla ovšem dlouhá a puk skončil za brankou Coryho Schneidera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Po zaznění hymny a vyjádření soucitu pro Vegas začne utkání. Zůstaňte s námi!
     
    Krásný večer! Za pár chvilek začne utkání mezi New Jersey a Coloradem. Aktuálně probíhá představování kádru Devils pro letošní sezónu!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher – Hall, Zacha, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Stafford – Bratt, Henrique, J. Hayes – Gibbons, Coleman, Noesen.

    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – Barberio, E. Johnson, Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Jakupov, Kerfoot, Duchene – Landeskog, Compher, C. Wilson – Nieto, Jost, Comeau..
     
    KERFOOT – BUTCHER

    Dnešní utkání provází velice zajímavý příběh. Alexander Kerfoot draftován New Jersey a Will Butcher draftován Coloradem, dnes ovšem nastoupí v dresu druhého celku. Oba hráči dodělali univerzitu a následně bojovali o smlouvu v NHL. Oběma vypršela smlouva, a tak vyměnili týmy. Hokej někdy nabízí suprové příběhy.
     
    COLORADO AVALANCHE

    Hokejisté Colorada skončili v posledním ročníku na posledním místě a získali jednoznačně nejméně bodů. Záchranou měla být první volba v draftu, která jim byla ovšem v loterii sebrána právě jejich dnešním soupeřem. Joe Sakic tak vybíral až ze čtvrté pozice. Tým Lavin ale nějakou větší obměnou neprošel, tým posílala bývalá jednička draftu Nail Jakupov či švédský obránce Patrik Nemeth. V prvním střetnutí sezóny Avs překvapivě zdolali Rangers.
    Experti NHL.cz mluví o nové sezóně!

     
    NEW JERSEY DEVILS

    Trojnásobný vítěz Stanley Cupu buduje nový tým a ambice vzrůstají. K lepším zítřkům by mohl pomoci Nico Hischier, jednička draftu 2017, která se dostala do prvního týmu Devils a měla by být připravena nastoupit hned v úvodním klání. Organizaci Devils v létě posílil například Brian Boyle, Marcus Johansson či žádaný Will Butcher. Fanoušci očekávají lepší zítřky, jak tomu bude hned v prvním utkání?
     
    Krásný den všem fanouškům nejkvalitnější hokejové podívané! New Jersey hostí ve svém prvním utkání sezóny Colorado Avalanche, které již jedno střetnutí odehrálo. V pátek ráno celkem překvapivě zdolalo Rangers 4:2! Souboj startuje pár chvilek po osmé večerní!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Henrique (Butcher, Palmieri), 23. J. Hayes (Palmieri, Butcher), 40. Bratt (Hall, Butcher), 54. J. Moore (Bratt) – 33. Söderberg (Jost, Compher)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher – Hall, Zacha, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Stafford – Bratt, Henrique, J. Hayes – Gibbons, Coleman, Noesen.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – E. Johnson, Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras, A. Lindholm – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Jakupov, Kerfoot, Duchene – Landeskog, Compher, C. Wilson – Jost, Comeau, Söderberg.
    thejrc.org