Columbus – NY Islanders 5:0 (kon.) | Tampa – Florida 5:3 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (kon.)
New Jersey – Colorado 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Colorado Avalanche
Sobota 07.10.2017, 20:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:00 John MOORE - 4:1
     
    54:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Jsou to ale domácí, kteří skórují ve vlastní oslabení! Jesper Bratt projel do útoku podél levého mantinelu a počkal si na nájezd JOHNA MOOREA. Ten dostal puk mezi kruhy a střelou do levé šibenice nedal Bernierovi jedinou šanci. Asistence: Jesper Bratt.
    39:32 Jesper BRATT - 3:1
     
    39:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Třetí využitá přesilovka Devils a jeden velký debut! Hned při svém prvním utkání v NHL se prosazuje JESPER BRATT! Švédský útočník dostal přihrávku na pravý kruh a přesnou střelou do levé šibenice překonal Berniera! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
    32:04 Carl SÖDERBERG - 2:1
     
    32:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také hostům se povedlo využít přesilovou hru, a to přesně vteřinu před jejím koncem! CARL SÖDERBERG posunul kotouč na Josta a sjel si do brankoviště, kde se svým důrazem dokázal prosadit! Asistence: Tyson Jost a J. T. Compher.
    22:52 Jimmy HAYES - 2:0
     
    22:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích v tomto utkání, Devils vedou 2:0! Kyle Palmieri tvrdě pálil od modré čáry. Kotouč se následně od zadního mantinelu odrazil do brankoviště, kde bekhendem skóroval JIMMY HAYES. Asistence: Kyle Palmieri a Will Butcher.
    04:04 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    04:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně ovšem již branka padla a Devils jdou do vedení! Kyle Palmieri objel branku a připravil kotouč pro Willa Butchera, jenž nahazoval před branku. ADAM HENRIQUE se zde prosadil pohotovou tečí! Asistence: Will Butcher a Kyle Palmieri.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Henrique (Butcher, Palmieri), 23. J. Hayes (Palmieri, Butcher), 40. Bratt (Hall, Butcher), 54. J. Moore (Bratt) – 33. Söderberg (Jost, Compher)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher – Hall, Zacha, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Stafford – Bratt, Henrique, J. Hayes – Gibbons, Coleman, Noesen.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – E. Johnson, Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras, A. Lindholm – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Jakupov, Kerfoot, Duchene – Landeskog, Compher, C. Wilson – Jost, Comeau, Söderberg.
    thejrc.org