Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Carolina Hurricanes
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Minnesota Wild
Neděle 08.10.2017, 01:15 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaccob SLAVIN - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Carolina Hurricanes.
    Autorem vítězné branky je JACCOB SLAVIN.
    59:59 Mikko KOIVU - 4:4
     
    59:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak ano, branka tři setiny před koncem třetí třetiny platí! Matt Dumba si pomohl jasným krosčekem, kvůli kterému nemohl obránce zabránit ve skórování. Hrdinou okamžiku je nyní MIKKO KOIVU. Asistence: Eric Staal a Ryan Suter.
    58:26 Victor RASK - 4:3
     
    58:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Obrovský obrat je na světě! Sebastian Aho je bůh, mezi kruhy se luxusní kličkou zbavil obránce a posunul kotouč na VIKTORA RASKA, jemuž se povedlo z pravého kruhu překonat Alexe Stalocka! Asistence: Sebastian Aho a Elias Lindholm.
    45:15 Noah HANIFIN - 3:3
     
    45:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Charlie Coyle měl před sebou volnou branku, kterou ale přestřelil a přišel protiútok. Sebastian Aho si po pravé straně najel před branku a předložil neodolatelnou nabídku pro NOAHA HANIFINA, jenž se nemýlil! Asistence: Sebastian Aho a Elias Lindholm.
    36:20 Derek RYAN - 2:3
     
    36:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Justin Williams to napravil až nyní! Na pravém kruhu přijal přihrávku, najel si do střelecké pozice a zakončoval. Jeho pokus ještě tečoval DEREK RYAN, i proto kotouč skončil za zády Alexe Stalocka. Asistence: Justin Williams a Viktor Rask.
    33:43 Eric STAAL - 1:3
     
    33:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ano a právě nyní je ta branka, která vůbec nemusela padnout. ERIC STAAL, bývalý kapitán Caroliny ujel bránícím hráčům a střelou ke vzdálenější tyčce překonal Scott Darlinga! Asistence: Jason Zucker a Charlie Coyle.
    18:47 Chris STEWART - 1:2
     
    18:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Aktivní Carolina nyní zapomněla na zadní vrátka a inkasuje branku. Jared Spurgeon viděl najíždějícího CHRISE STEWARTA, kterému následně předal kotouč. Zkušený útočník se dostal až před Darlinga, kterého překonal efektním bekhendem. Asistence: Jared Spurgeon a Marcus Foligno.
    11:26 Joakim NORDSTRÖM - 1:1
     
    11:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Již končila přesilová hra domácího celku, kdy se po důrazu na brankovišti Canes dokázali prosadit. Puk do brankoviště nahrnul Marcus Krüger, nakonec to byl ale JOAKIM NORDSTRÖM, jenž dotlačil kotouč do branky. Asistence: Marcus Krüger a Brock McGinn.
    06:30 Jason ZUCKER - 0:1
     
    06:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Následně se po krásné kombinaci ovšem hosté prosazují! Matt Dumba našel parádní přihrávkou od pravého kruhu naprosto volného JASONA ZUCKERA, jenž jen nastavil hokejku a usměrnil kotouč za záda vyjetého Darlinga. Asistence: Matt Dumba a Mike Reilly.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Nordström (Krüger, B. McGinn), 37. D. Ryan (Williams, V. Rask), 46. Hanifin (Aho, E. Lindholm), 59. V. Rask (Aho, E. Lindholm), rozh. náj. Slavin – 7. Zucker (Dumba, Reilly), 19. Stewart (Spurgeon, M. Foligno), 34. E. Staal (Zucker, Coyle), 60. M. Koivu (E. Staal, Suter)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Sebastian Aho (CAR)
    0:0   Tyler Ennis (MNS)
    2. série:
    0:0   Justin Williams (CAR)
    0:0   Mikko Koivu (MNS)
    3. série:
    1:0   Jaccob Slavin (CAR)
    1:0   Eric Staal (MNS)


    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Faulk, Hanifin, Pesce, H. Fleury, T. van Riemsdyk – E. Lindholm, J. Staal, Aho – T. Teräväinen, V. Rask, Williams – Skinner, D. Ryan, Kuokkanen – Nordström, Krüger, B. McGinn.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter, Spurgeon, Dumba, Brodin, Quincey, Reilly, Olofsson – Niederreiter, E. Staal, Coyle – M. Foligno, M. Koivu, Ennis – Zucker, Eriksson Ek, Stewart – Winnik, Cullen.
    thejrc.org