Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Edmonton Oilers
Neděle 08.10.2017, 04:15 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:09 Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:2
     
    48:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už je sníženo. Střela od modré čáry sice Markströma nezaměstnala, ale volného kotouče za bránou se chopil Maroon, jehož zadovka přistála přesně na holi RYANA NUGENTA-HOPKINSE. Ten se opřel do zakončení z prvního doteku a přesunujícímu se Markströmovi nedal šanci. Asistence: Patrick Maroon, Kris Russell.
    20:32 Bo HORVAT - 3:1
     
    20:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí jdou záhy po začátku druhé třetiny do dvoubrankového vedení. BO HORVAT se ujal kotouče za bránou, kde obral váhajícího Klefboma a po vyjetí od zadního mantinelu puk okamžitě poslal na Talbota. Hostujícímu brankáři touš propadl a skončil pár centimetrů za brankovou čárou. Asistence: Loui Eriksson, Alexander Edler.
    09:29 Brandon SUTTER - 2:1
     
    09:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A zničehonic je tady druhá branka domácího celku. Rozvážná rozehrávka hostujících obránců vyústila v obrovskou chybu, když se kotouč od zadního mantinelu odrazil přesně před brankoviště. Tam číhal BRANDON SUTTER, jenž puk uklidil za zaskočeného Talbota. Bez asistence.
    07:35 Bo HORVAT - 1:1
     
    07:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Okamžitě po komerční přestávce se sice kotouč dostal až k domácímu brankáři, ale další akci parádně rozjel BO HORVAT, který se ze středního pásma bleskově dostal až na brankoviště a z něj zakončil přesně pod břevno Talbotovy brány. Asistence: Ben Hutton, Jakob Markström.
    01:08 Kris RUSSELL - 0:1
     
    01:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychlá úvodní branka. Lucic kotouč zavezl do útočného pásma, kde touš přenechal Kassianovi. Hostující útočník pak dobrou přihrávkou našel hokejku KRISE RUSSELLA a ten se svižnou střelou trefil přesně k tyči Markströmovy brány. Chytat se to ale rozhodně dalo. Asistence: Zack Kassian, Milan Lucic.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 8. Horvat (B. Hutton, Markström), 10. B. Sutter, 21. Horvat (Eriksson, Edler) – 2. Russell (Kassian, Lucic), 49. Nugent-Hopkins (Maroon, Russell)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Ch. Tanev, Del Zotto, Gudbranson, B. Hutton, Stecher – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Vanek – Bärtschi, Horvat, Eriksson – Gagner, Burmistrov, Virtanen – M. Granlund, B. Sutter (A), Dorsett.
    Edmonton Oilers: Talbot (21. Brossoit) – Klefbom, A. Larsson (A), Russell, Benning, Nurse, Gryba – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – Lucic (A), Nugent-Hopkins, Kassian – Caggiula, R. Strome, J. Jokinen – Khaira, Letestu, Pakarinen.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Graham Skilliter – Trent Knorr, Bevan Mills

    Diváci: 18 865
    thejrc.org