Třinec – Chomutov 4:3 (po pr.) | Zlín – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Litvínov – Pardubice 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
HC Olomouc
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 08.10.2017, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:34 Radan LENC - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle je studená sprcha pro Kohouty! Zkušený obránce Hanzlík dokázal zachytit velmi nepovedené vyhození olomouckých beků, čímž se stačil zorientovat a přesně přihrát na RADANA LENCE. Jeho rána byla tak překvapivá, že Konrád ani na puk nereagoval. Asistence: Jan Hanzlík.
    34:31 Jan EBERLE - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přeci je Maxwell překonán. Po rychlém brejku nabyl Vlach na střelu na mezikruží JANOVI EBERLEMU, kterému rána sedla na sto procent. Bomba do šibenice byla pro Maxwella nechytatelná. Asistence: Roman Vlach, Lukáš Galvas.
    28:18 Dominik PACOVSKÝ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté potvrzují aktuálně větší hokejovou převahu! Po další domácí minele se dostal do rychlého protiútoku DOMINIK PACOVSKÝ, jenž se zvládl proplést mezi dvěma beky a ještě propálit betony vyjetého Konráda. Olomoucký brankář byl na rychlou kličku krátký. Asistence: Jakub Valský, Jan Hanzlík.
    08:55 Petr HOLÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní přesilovková trefa! Těsně před návratem Lukáše Galvase se dostal puk ke kapitánu Klepišovi. Právě zkušenost tohoto ostříleného borce rozhodla, neboť si pár vteřinek počkal a poslal kotouč přesně na hokejku najíždějícího PETRA HOLÍKA. Konrád se už proti ráně exzlínského forvarda nestačil přesunout. Asistence: Jakub Klepiš, Matěj Stříteský.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 35. Eberle (R. Vlach, L. Galvas) – 9. P. Holík (Klepiš, Stříteský), 29. Pacovský (Valský, Hanzlík), 40. Lenc (Hanzlík)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Houdek, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas – Sundher, J. Knotek (A), Laš – Eberle, R. Vlach, Burian – Skladaný, Strapáč, Holec – Buc, Mráz, Ostřížek – Rác.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Eminger, Hanzlík (C), Němeček, J. Říha, Hrdinka, Stříteský, Knot – P. Musil, P. Holík, Lenc (A) – Pacovský, T. Knotek, Valský – Klepiš (A), Žejdl, Orsava – Pabiška, Urban, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Hlavatý, Ondráček

    Diváci: 4012
    thejrc.org