N.Novgorod – Kazaň 0:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
HC Slovan – Soči 4:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:2 (2:1, 3:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 09.10.2017, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:59 Daniil APALKOV - 5:2
     
    42:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí to ale se svým klidem asi přehnali a inkasují! Obránce Pavel Koledov podpořil ofenzivu Jaroslavle a z ostrého úhlu Sorokina neprostřelil. Odražený puk však přiťukl Vladislav Kartajev mezi kruhy DANIILU APALKOVOVI a ten se trefil nad lapačku natahujícího se Sorokina – 5:2.
    34:46 Kirill KAPRIZOV - 5:1
     
    34:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je to už 5:1 pro CSKA! Střelu Nikity Nestěrova vyrazil Murygin betonem jen před sebe, kde se nejlépe zorientoval KIRILL KAPRIZOV, jenž kotouč uklidil za záda gólmana Jaroslavle. Asistence: Michail Grigorenko a Nikita Nestěrov.
    26:28 Michail GRIGORENKO - 4:1
     
    26:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí dnes využívají už třetí přesilovku a vedou 4:1! Tentokrát se prosadil MICHAIL GRIGORENKO, který v rohu přebral puk od Kaprizova, vyjel si s ním na pravý kruh a vymetl bližší horní růžek Muryginovy branky. Asistence: Greg Scott a Kirill Kaprizov.
    25:38 Valerij NIČUŠKIN - 3:1
     
    25:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté teď inkasovali hodně laciný gól! Z pravé strany kluziště vypálil Popov a Sudnicin puk vyrazil před sebe. Dezorientovaný hostující gólman navíc vůbec netušil, kde kotouč je a toho využil VALERIJ NIČUŠKIN, který se zorientoval ze všech hráčů na ledě nejlépe a zastrčil puk do odkryté hostující klece – 3:1. Asistence: Alexandr Popov.
    19:22 Kirill KAPRIZOV - 2:1
     
    19:22
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí využili přesilovku za 5 sekund! Greg Scott dostal po buly puk na modrou na Nikitu Nestěrova, který ho posunul na KIRILLA KAPRIZOVA. Ten zůstal na ose zcela sám a zamířil pod vyrážečku Sudnicina – 2:1. Asistence: Greg Scott a Nikita Nestěrov.
    15:59 Alexandr KADĚJKIN - 1:1
     
    15:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Puk se v útočném pásmu Lokomotivu odrazil k ALEXANDROVI KADĚJKINOVI, který ho poslal nad pravým ramenem klekajícího Sorokina pod břevno – 1:1. Asistence: Pavel Koledov.
    08:20 Arťom BLAŽIJEVSKIJ - 1:0
     
    08:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají a střílejí první gól zápasu! Hezkou souhru zakončil ARŤOM BLAŽIJEVSKIJ, který si najel na přihrávku Konstantina Okulova zpoza branky a střelou z první z levého kruhu prostřelil brankáře Sudnicina. Asistence: Konstantin Okulov a Andrej Kuzmenko.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Blažijevskij (Okulov, Kuzmenko), 20. Kaprizov (Scott, Nestěrov), 26. Ničuškin (Al. Popov), 27. Grigorenko (Scott, Kaprizov), 35. Kaprizov (Grigorenko, Nestěrov) – 16. Kadějkin (Koledov), 43. Apalkov (Koledov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Makjejev, Nestěrov, Ar. Sergejev, Kiselevič (A), M. Robinson, Ožiganov, Naumenkov (C) – Tělegin, Scott (A), Andronov – Šumakov, Grigorenko, Kaprizov – K. Petrov, Al. Popov, Ničuškin – Okulov, Světlakov, Kuzmenko.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (26. Murygin) – Nakládal, Kronwall (C), D. Osipov, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Kajumov – Averin (A), Kartajev, Apalkov – Korškov, Kraskovskij, Iljenko – Lugin, Alexejev, Kadějkin – Mosaljov.

    Rozhodčí: Kislov, Naumov – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 4231
    thejrc.org