N.Novgorod – Kazaň 0:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
HC Slovan – Soči 4:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:0, 0:4, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 09.10.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje. Vítejte u sledování textového přenosu z KHL. Společně se dnes podíváme na duel mezi Spartakem Moskva a SKA Petrohrad. Zápas startuje v 18:30.
     
    SKA Petrohrad

    Úřadující šampión zatím zcela ovládá nový ročník Kontinentální hokejové ligy. Z devatenácti zápasů vybojoval Petrohrad 54 bodů a navíc nasázel 88 branek! Petrohrad minulý týden stanovil nový rekord v trvání bez prohraného zápasu. Naposledy odnesl řádění Kovalčukovy družiny Novosibirk, který v Petrohradě prohrál 3:2.
     
    Spartak Moskva

    Naopak domácí Spartak Moskva znovu neprožívá povedený vstup do sezóny. V osmnácti duelech vybojoval Spartak jen dvacet bodů a patří mu až jedenáctá pozic Západní konference. Doma navíc získal jen deset bodů a ve všech zápasech už dostal 54 branek, což by Petrohradu mělo sedět. Naposledy Spartak prohrál 3:1 na ledě CSKA Moskva.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, V. Lajunen, Judin, Aljajev, V. Sorokin – Podšendjalov, Maxwell, Radil – Chochlačov, Leščenko, Stoa – Nikoncev, Truňov, Děrgačov – Bobrov, Cyplakov, Komaristyj – Žolobov.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rundblad, Zubarev, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Koskiranta, Kovalčuk – M. Malcev, Kalinin, Širokov – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Kablukov, Tichonov, Ketov..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Hosté z Petrohradu přijeli v bílém, zatímco Spartak nastoupí v červených dresech.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Vladislav Gavrikov nahodil puk do útočného pásma, ale jeho pobídku dojeli jen zadáci Spartaku.
     
    00:29
    Sergej Plotnikov objel útočné pásmo, vybruslil si do střelecké pozice, nicméně jeho nahození bekhendem srazil pozorný obránce do rohu kluziště.
     
    01:15
    Sergej Kalinin se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, jenže Arťom Aljajev přečetl soupeřovu přihrávku a kotouč vypíchl do bezpečí.
     
    01:35
    Dinar Chafizullin uklidňuje hru za brankou Petrohradu. Hostující obránce čekal na vystřídání svých spoluhráčů a poté vyslal prudkou přihrávku na levé křídlo.
     
    02:07
    Petrohrad vlétl do utkání velmi aktivně. Favorit dnešního duelu se od úvodní minuty snaží útočit a obrana Spartaku má plné ruce práce.
     
    02:32
    Barabanov uspěl v souboji u mantinelu v útočném pásmu. Hokejista hostujícího výběru nakonec přišel o kotouč a obrana Spartaku puk vyhodila za modrou čáru.
     
    03:10
    Roman Rukavišnikov atakoval rozehrávku Spartaku za jeho brankou. Hostující útočník dostal pod tlak Kalinina, který se však uvolnil a dokonce odehrál.
     
    03:27
    Vjačeslav Leščenko dostal přihrávku do jízdy, prosmýkl se mezi kruhy, jenže zápěstím trefil jen pozorného brankáře! Igor Šesťorkin jeho ránu vyrazil!
     
    04:15
    Vjačeslav Vojnov rozjel akci Petrohradu zpoza branky hostujícího celku. Hosté nakonec přišli o kotouč, jenže po následném protiútoku netrefil Nikoncev branku.
     
    04:40
    Plotnikov se z rohu útočného pásma snažil přihrávat před branku Spartaku. V mezikruží ale nebyl nikdo v bílém dresu a domácí mohou uklidnit hru.
     
    05:15
    Viktor Tichonov napřáhl od modré čáry. Před brankou Spartaku ještě clonil Sergej Plotnikov, od jehož hokejky se kotouč odrazil těsně vedle branky!
     
    05:36
    A další velká šance Petrohradu! Plotnikov nahodil puk od mantinelu, jenže Jarno Koskiranta v těsné blízkosti nezvedl kotouč přes beton ležícího brankáře!
     
    06:10
    Zatím se hraje velmi svižně. Oba týmy vlétly do utkání ve velkém tempu a oba celky se snaží útočit. Na ledové ploše však zatím dominují defenzívy.
     
    06:35
    Ville Lajunen objel jednoho z obránců Petrohradu v jeho obranném pásmu a zakončil z ostrého úhlu. Hostující brankář se stačil přesunout a utěsnil mezírku u levé tyče.
     
    07:15
    Spartak se dalšímu výpadu soupeře ubránil jen za cenu vyhození puku do středního pásma. Oba týmy mezitím posílají na led čerstvé síly.
     
    07:35
    Jarno Koskiranta projel středem ledové plochy do útočného pásma a vyslal prudkou střelu zápěstím. Finský útočník mířil na zadní tyč, jenže těsně minul!
     
    08:15
    Ilja Kovalčuk nahodil puk do útočného pásma, kde se k odraženému kotouči prodral Sergej Plotnikov, jehož ránu zápěstím srazil obránce do rohu kluziště.
     
    08:42
    Maxim Čudinov obdržel prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže mu vůbec nevyšlo zpracování kotouče a Anatolij Nikoncev mu puk vypíchl do středního pásma.
     
    09:18
    Spartak se znovu ubránil jen za cenu dlouhého vyhození. Zatím sledujeme svižný hokej s minimem přerušení. Divákům se hra musí líbit.
     
    09:37
    Igor Šesťorkin dával pozor na ránu z ostrého úhlu a střelu těsně nad ledem vykopl betonem mimo tři tyče. K odraženému puku se ihned dostali obránci Petrohradu.
     
    10:15
    Barabanov se otočkou za brankou Spartaku zbavil obránce a našel Tichonova. Druhý jmenovaný se přes Kalinina dostal ke střele, nicméně Bespalov byl na místě.
     
    10:35
    Barabanov vyslal další prudkou přihrávku před branku Spartaku, jenže nikdo v bílem dresu se neprobil přes dobře postavené obránce domácího mužstva.
     
    11:03
    Lukáš Radil se neohroženě vrhl mezi dva obránce Petrohradu a dokonce se dočkal zakončení. Jeho střelu zápěstím schoval Šesťorkin do lapačky.
     
    11:22
    Vjačeslav Vojnov dostal volný prostor na modré čáře a ihned se prodral do zakončení. Jeho ránu zápěstím domácí brankář viděl a vykopl puk do rohu kluziště.
     
    12:08
    Arťom Aljajev vyčkal s rozehrávkou zpoza vlastní branky. Nakonec rozjel Leščenka, který se sice dostal do útočného pásma, jenže obránci jej připravili o zakončení.
     
    12:45
    Hostující brankář musel dávat pozor na nahození od levého mantinelu. Prudkou ránu vyrazil před sebe a kotouč si bleskově přitáhl hokejkou.
     
    13:24
    Jevgenij Ketov projel s pukem za branku Spartaku, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepřijel pomoci. Hostující útočník proto přišel o kotouč.
     
    14:15
    Znovu se hraje dlouhou dobu bez přerušení. Hokejisté Petrohradu se nadále snaží útočit. Další Ketovovu ránu zastavil Bespalov parádním rozklekem.
     
    14:29
    Ketov dostává v první třetině hodně času na ledě. Hostující útočník nyní operoval v rohu útočného pásma, jenže zadovkou nenašel Tichonovovu hokejku.
     
    15:12
    Spartak hraje velmi jednoduše. Domácí hokejisté zkrátka vybojují kotouč a pohotově jej vyhodí přes všechny čáry. Petrohrad musí založit novou akci.
     
    15:33
    Alexandr Děrgačov napadal jednoho z obránců v obranném pásmu Petrohradu. Domácí zadák se nenechal odtlačit od kotouče a založil nový útok.
     
    16:50
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Přesilovou hru si zahraje domácí Spartak. Dvě minuty za sekání vyfasoval Sergej Širokov.
     
    17:10
    Lukáš Radil se v rohu útočného pásma dostal k odraženému kotouči a předložil jej mezi kruhy. Ryan Stoa však kotouč netrefil a puk proletěl za modrou čáru.
     
    17:35
    Anatolij Nikoncev si chtěl zpracovat prudkou přihrávku mezi kruhy, ale puk se mu od výstroje odrazil k mantinelu. Domácí hokejisté pokračují v kombinaci.
     
    18:02
    Vjačeslav Vojnov vybojoval puk za vlastní brankou a po mantinelu jej polal přes celé kluziště. Domácí hokejisté musí založit novou akci.
     
    18:29
    Znovu se hosté osvobozují dlouhým vyhozením přes celé kluziště. Přesilovka Spartaku Moskva se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    18:50
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Ryan Stoa mohl otevřít skóre! Domácí hokejista se v mezikruží opřel do odraženého kotouče, jenže svižnou střelou minul levou tyčku soupeřovy branky!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně svižný hokej. Hostující Petrohrad byl po celou dobu aktivnějším mužstvem, jenže domácí brankář Nikita Bespalov zatím ve svém brankovišti čaruje. Také Spartak si ale vypracoval obrovskou šanci. V závěru třetiny mohl skórovat Ryan Stoa, ale nakonec vůbec netrefil branku. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí hokejisté se ihned vydali do útoku, jenže Radil prudkým nahozením odevzdal puk soupeři.
     
    20:35
    Také hosté se poprvé po přestávce vydali do útoku. Zajímavé nahození dohnal Kovalčuk, jehož bekhendovou přihrávku z rohu kluziště zastavil obránce.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    21:25
    Hosté uspěli na vhazování v obranném pásmu a po krátké kombinaci vyhodili kotouč přes všechny čáry. Spartak musí založit nový útok.
     
    22:10
    Znovu se Petrohradu podařilo vyhodit puk přes celé kluziště. Nikdo v červeném dresu však zatím nehýří pohybem. Hosté se brání bez problémů.
     
    22:35
    Lukáš Radil poslal prudkou přihrávku po mantinelu, nicméně Arťom Podšendjalov neudržel puk a Vojnov kotouč poslal přes všechny čáry.
     
    23:07
    Hosté v plném počtu.
     
    23:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Petrohrad se ihned po návratu do plného počtu dokázal prosadit! SERGEJ PLOTNIKOV naskočil z trestné lavice na led, sjel si na přihrávku před branku a s přehledem otevřel skóre! Asistence: Michail Malcev.
    23:13 Sergej PLOTNIKOV - 0:1
     
    24:10
    Maxim Cyplakov se v mezikruží otočil s kotoučem, jenže jeho bekhendové zakončení nenadělalo brankáři žádný problém.
     
    24:50
    Hostům po vstřelení úvodní branky narostla křídla. Petrohrad se nadále tlačí do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se zatím nedostal ke střele.
     
    25:19
    Nikita Gusev si v blízkosti domácí branky prodral k odraženému kotouči, zpracoval si jej, jenže z dobré pozice nedokázal prostřelit připraveného Bespalova.
     
    25:45
    Lukáš Radil protečoval do útočného pásma prudkou přihrávku. Nikdo v červeném dresu jeho pobídku nepochopil a zadáci Petrohradu uklidnili hru.
     
    26:18
    Sergej Kalinin se po pravém křídle prodral až do rohu útočného pásma, ale obránce Dmitrij Kalinin k němu bleskově přistoupil a přilepil jej na mantinel.
     
    26:43
    Po dlouhé době musel znovu zasahovat Igor Šesťorkin. Hostující brankář dával dobrý pozor a schoval prudkou střelu do své lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    27:10
    Vjačeslav Leščenko si nabruslil na zpětnou přihrávku a pohotově zakončil. Domácí útočník mířil do horního rohu, jenže Šesťorkin jeho ránu viděl.
     
    27:25
    Dmitrij Kalinin vybojoval puk za vlastní brankou a spolu s kolegy z domácí defenzívy uklidnil hru. Kalinin poslal přihrávku na levé křídlo, ale Spartak se trápí při přechodu do útoku.
     
    28:10
    Andrej Zubarev operoval s kotoučem v útočném pásmu. Hostující hráč poslal prudkou přihrávku na modrou čáru. Hosté pokračují v kombinaci.
     
    28:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A Petrohrad navyšuje své vedení už na 2:0! Barabanov zavezl puk do útočného pásma a krásnou přihrávkou z levé strany našel NIKITU GUSEVA, který pohotovou střelou uklidil kotouč do sítě! Asistence: Alexandr Barabanov, Nikolaj Prochorkin.
    28:48 Nikita GUSEV - 0:2
     
    29:15
    Nikita Gusev je nyní herně nahoře! Autor předchozí branky se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže puk mu uskočil od hokejky.
     
    29:38
    Dinar Chafizullin si sjel na přihrávku do obranného pásma a spolu s Koskirantou rozjel další akci Petrohradu. Hosté jsou na koni a nadále se tlačí do útoku.
     
    29:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další branka hostujícího celku! Hosté svému soupeři pořádně odskakují! DINAR CHAFIZULIN si sjel před branku a dokázal tečovat Širokovovu ránu od levého mantinelu. Kotouč nakonec zapadl k zadní tyči! Asistence: Sergej Širokov.
    29:59 Dinar CHAFIZULLIN - 0:3
     
    30:40
    Ilja Kovalčuk mohl přidat další branku! Hostující hvězda ujala obraně domácího celku, jenže Kovalčukovu ránu zápěstím brankář vyrazil!
     
    31:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! Hosté potvrzují svou naprostou dominanci! DIVAD RUNDBLAD dostal moře prostoru u levého mantinelu, připravil si puk ke střele a propálil bezmocného brankáře Bespalova! Asistence: Andrej Zubarev, Nikolaj Prochorkin.
    31:24 David RUNDBLAD - 0:4
     
    31:24
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Alexandr Truškov.
     
    32:20
    Sergej Kalinin se středem ledové plochy prodral do útočného pásma, jenže hned dvojice obránců se mu postavila do cesty a znemožnila mu zakončení.
     
    33:02
    Leščenko vymyslel krásnou přihrávku mezi kruhy, odkud se do kotouče opřel Lukáš Radil, nicméně český hokejista zápěstím vypálil vysoko nad břevno.
     
    33:14
    Jarno Koskiranta bojoval o puk v rohu útočného pásma. Hned dva obránci jej přitlačili na mantinel, odkud se finský útočník nedokázal vymanit.
     
    34:05
    Viktor Tichonov dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně kotouč mu přes čepel hokejky přeskočil do středního pásma. Petrohrad musí vyklidit útočné pásmo.
     
    34:26
    Maxim Cyplakov projel po pravém křídle do útočného pásma a dokonce se dostal ke střele. Jeho pokus skryl Igor Šesťorkin do lapačky.
     
    34:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., hákování).
     
    35:12
    Lukáš Radil se ve vlastním oslabení dostal do útoku, jenže svůj průnik do útočného pásma zakončil střelou mimo tři tyče. Petrohrad už může zaútočit.
     
    35:40
    Domácí brankář musel zasahovat. Před Truškovem se zjevil kotouč nahozený od modré čáry, jenže domácí brankář se dokázal srovnat.
     
    36:18
    Ilja Kovalčuk projel do útočného pásma, dostal se do střelecké pozice a z levého kruhu vypálil zápěstím. Jeho pokus prosvištěl těsně nad břevnem domácí klece!
     
    36:51
    Domácí v plném počtu.
     
    37:12
    Alexandr Barabanov napadal rozehrávku Spartaku u mantinelu. Hostující útočník dostal pod tlak Dmitrije Kalinina, ale nakonec puk nezískal.
     
    37:34
    Obrovský závar před brankou Spartaku! Alexandr Chochlačov vyslal zajímavou přihrávku před branku Petrohradu, jenže Anatolij Nikoncev ani Stoa puk nedotlačili za brankovou čáru!
     
    38:10
    Hostující brankář vyjel ven ze své branky, aby zadákům Petrohradu pomohl s rozehrávkou. Jarno Koskiranta posléze přišel o puk.
     
    38:45
    Jarno Koskiranta dojel dlouhé nahození za branku Spartaku, bekhendem našel Tichonova, jehož ránu ještě tečoval Kovalčuk, ale brankář zasáhl.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:08
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    39:35
    Ilja Kovalčuk dirigoval rozehrávku hostů v útočném pásmu. Kovalčuk nakonec našel Vojnova, jehož rána se od obránce odrazila do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Petrohrad v prostřední periodě ukázal svou sílu a dokázal vsítit hned čtyři branky! Skóre utkání otevřel ve 24. minutě Sergej Plotnikov! Na jeho zásah navázal o pět minut později Nikita Gusev! To ale nebylo vše! O další minutu později přidal třetí branku Petrohradu Dinar Chafizullin a ve 32. minutě přidal čtvrtý zásah David Rundblad ! Domácí celek poté vystřídal brankáře. Truškov zatím neinkasoval ani při dvou přesilovkách soupeře.
     
    Střely na branku: 16 – 22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Petohrad uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Hosté v jejím úvodu dohrávají předchozí hru z předchozí periody.
     
    40:35
    Prochorkin si převzal puk v útočném pásmu, nabruslil si do střelecké pozice, jenže zápěstím trefil jen brusle obránce Kalinina. Domácí se osvobozují.
     
    41:35
    Domácí v plném počtu.
     
    41:42
    Petrohrad zvládl vstup do třetí třetiny a nepustil Spartak do střeleckých pozic. Hosté naopak i po skončení přesilové hry pokračují v tlaku do brankoviště.
     
    42:05
    Domácí brankář musel znovu zasahovat. Nahození od modré čáry navíc tečoval obránce Kalinin, ale Truškov zatím pokračuje ve skvělém výkonu.
     
    42:35
    Dmitrij Judin vyvezl puk z obranného pásma a přenechal jej na modré čáře. Nikdo z jeho spoluhráčů jeho úmysl nepochopil a Judin se musel rychle vracet.
     
    43:08
    Jevgenij Ketov prověřil pozornost domácího brankáře střelou z ostrého úhlu. Domácí brankář stačil utěsnit mezírku u levé tyče a puk vyrazil za branku.
     
    43:46
    Po další akci hostujícího celku se puk od hokejky jednoho z obránců odrazil mezi diváky. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    44:02
    Na druhé straně Igor Šesťorkin raději přikryl lapačkou nahození z rohu útočného pásma. Hostující brankář přerušil hru, vhazuje se po jeho levici.
     
    44:21
    Ilja Kovalčuk se díky parádnímu slalomu prodral mezi kruhy, odkud vypálil zápěstím. Zkušený útočník Petrohradu však trefil připraveného brankáře.
     
    45:08
    Spartaku se vůbec nedaří. Domácí hráči se snažili založit útok, jenže jejich snahu zmařila nepřesná přihrávka z hole Dmitrije Kalinina.
     
    45:42
    David Rundblad se v rohu útočného pásma dostal k odraženému kotouči a okamžitě jej nahodil před branku. Nikdo v bílém dresu jeho pobídku nezasáhl.
     
    46:20
    Další závar před brankou Petrohradu. Hokejisté v červeném se snažili prodrat k odraženému kotouči, jenže obrana hostů dnes hraje skvělé utkání.
     
    47:10
    Alexandr Komaristyj dojel odražený kotouč na modré čáře. Domácí útočník se dostal do útočného pásma, jenže hned první obránce mu zabránil v zakončení.
     
    47:38
    Arťom Podšendjalov vyvezl puk do útočného pásma, kde jej nahodil do rohu kluziště, jenže nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce neprobil.
     
    48:03
    Spartaku se vůbec nepovedla rozehrávka. Dmitrij Kalinin se pokusil překvapit defenzívu Petrohradu dlouhým nahozením, ale puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    48:30
    Dnešní utkání sleduje 8581 diváků!
     
    49:05
    Barabanov ustál souboj s obráncem v rohu útočného pásma. Arťom Aljajev nezachytil jeho pohyb, jenže Barabanov nevyslal přesnou pobídku.
     
    49:07
    Arťom Aljajev nakonec Barabanova fauloval a dostává dvě minuty za hákování.
     
    49:32
    Lukáš Radil ujel obraně Petrohradu a zakončoval sám před brankářem! Šesťorkin jeho pokus vyrazil před sebe a Ville Lajunen v jasné pozici nezamířil přesně!
     
    50:02
    Jarno Koskiranta dostal přihrávku do jízdy, jenže následnou střelu umístil jen do míst, kde byl připravený brankář domácího celku. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    50:25
    Dmitrij Kalinin si sjel před branku, kam přiletělo prudké nahození z levého křídla. Domácí obránce se v neobvyklé pozici nedostal k zakončení.
     
    51:07
    Domácí v plném počtu.
     
    51:26
    Barabanov dostal přihrávku do jízdy, projel přes modrou čáru a vyslal prudkou střelu příklepem. Hostující útočník trefil jen zadní mantinel. Domácí mohou hrát.
     
    52:20
    Viktor Tichonov zbytečně riskoval při rozehrávce v obranném pásmu. Kotouč mu utekl daleko od hokejky. Tichonov svou chybu napravil na poslední chvíli.
     
    52:22
    Hosté si zahrají další přesilovku! Vjačeslav Leščenko dostává dvě minuty za podražení.
     
    53:10
    Ilja Kovalčuk projel s pukem do útočného pásma, poslal přihrávku za branku, jenže nikdo v bílém dresu se zatím neodhodlal ke střele.
     
    53:31
    Sergej Plotnikov nakonec vypálil z ostrého úhlu. Domácí brankář měl čistý výhled a ránu hostujícího kanonýra vyrazil ramenem mimo tři tyče.
     
    54:22
    Domácí v plném počtu.
     
    54:40
    Petrohrad se i po návratu vyloučeného hráče drží v útočném pásmu a hledá si cestičku do míst, ze kterých by hosté ohrozili domácí klec.
     
    55:07
    Ryan Stoa se pokusil překvapit obranu soupeře prudkou přihrávkou, jenže nikdo v červeném jeho úmysl nepochopil. Zakázané uvolnění. Hra se vrátí před domácí klec.
     
    55:29
    Viktor Tichonov se podél mantinelu prosmýkl do útočného pásma, ale nikdo v bílém mu nepřijel pomoci. Celá akce Petrohradu vyšuměla do prázdna.
     
    56:10
    Maxim Čudinov se nenechal překvapit dotírajícím Radilem a vyhodil puk odrazem o mantinel do středního pásma. Spartak může založit další výpad.
     
    56:33
    Po šermované ve středním pásmu se kotouč odrazil mezi diváky. Rozhodčí nakonec nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    57:10
    Jeden z obránců hostů byl ostře atakován v blízkosti mantinelu v obranném pásmu Petrohradu. Zraněný hráč se však zvedá a spěchá na střídačku.
     
    57:25
    V závěru se ještě jednou bude vylučovat! Maxim Cyplakov vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:29
    Domácí hokejisté se v obranné třetině dostali k odraženému kotouči a okamžitě jej vyhodili přes celé kluziště. Nikdo v červeném už za pukem nespěchá.
     
    59:25
    Domácí v plném počtu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Petrohrad v poslední třetině udržel svůj luxusní náskok a přidává dvacátou výhru v řadě! Vedoucí celek celé soutěže dnes na ledě po celou dobu utkání dominoval a zaslouženě si připsal tři body. Domácí celek dnes předvedl hodně vlažný výkon a Spartaku chyběla jistota při přechodu do útočného pásma.
     
    Střely na branku: 21 – 32
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 13:40.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:40:44)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. S. Plotnikov (M. Malcev), 29. N. Gusev (Barabanov, Prochorkin), 30. Chafizullin (Širokov), 32. Rundblad (Zubarev, Prochorkin)


    Spartak Moskva: Bespalov (32. Truškov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, V. Lajunen, Judin, Aljajev, V. Sorokin – Podšendjalov, Maxwell, Radil – Chochlačov, Leščenko, Stoa – Nikoncev, Truňov, Děrgačov – Bobrov, Cyplakov, Komaristyj – Žolobov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rundblad, Zubarev, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Koskiranta, Kovalčuk – M. Malcev, Kalinin, Širokov – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Kablukov, Tichonov, Ketov.

    Diváci: 8581
    thejrc.org