N.Novgorod – Kazaň 0:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
HC Slovan – Soči 4:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:0, 0:4, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 09.10.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    V závěru se ještě jednou bude vylučovat! Maxim Cyplakov vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    52:22
    Hosté si zahrají další přesilovku! Vjačeslav Leščenko dostává dvě minuty za podražení.
     
    49:32
    Lukáš Radil ujel obraně Petrohradu a zakončoval sám před brankářem! Šesťorkin jeho pokus vyrazil před sebe a Ville Lajunen v jasné pozici nezamířil přesně!
     
    49:07
    Arťom Aljajev nakonec Barabanova fauloval a dostává dvě minuty za hákování.
     
    39:08
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    37:34
    Obrovský závar před brankou Spartaku! Alexandr Chochlačov vyslal zajímavou přihrávku před branku Petrohradu, jenže Anatolij Nikoncev ani Stoa puk nedotlačili za brankovou čáru!
     
    36:18
    Ilja Kovalčuk projel do útočného pásma, dostal se do střelecké pozice a z levého kruhu vypálil zápěstím. Jeho pokus prosvištěl těsně nad břevnem domácí klece!
     
    34:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., hákování).
     
    31:24
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Alexandr Truškov.
    31:24 David RUNDBLAD - 0:4
     
    31:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! Hosté potvrzují svou naprostou dominanci! DIVAD RUNDBLAD dostal moře prostoru u levého mantinelu, připravil si puk ke střele a propálil bezmocného brankáře Bespalova! Asistence: Andrej Zubarev, Nikolaj Prochorkin.
     
    30:40
    Ilja Kovalčuk mohl přidat další branku! Hostující hvězda ujala obraně domácího celku, jenže Kovalčukovu ránu zápěstím brankář vyrazil!
    29:59 Dinar CHAFIZULLIN - 0:3
     
    29:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další branka hostujícího celku! Hosté svému soupeři pořádně odskakují! DINAR CHAFIZULIN si sjel před branku a dokázal tečovat Širokovovu ránu od levého mantinelu. Kotouč nakonec zapadl k zadní tyči! Asistence: Sergej Širokov.
    28:48 Nikita GUSEV - 0:2
     
    28:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A Petrohrad navyšuje své vedení už na 2:0! Barabanov zavezl puk do útočného pásma a krásnou přihrávkou z levé strany našel NIKITU GUSEVA, který pohotovou střelou uklidil kotouč do sítě! Asistence: Alexandr Barabanov, Nikolaj Prochorkin.
    23:13 Sergej PLOTNIKOV - 0:1
     
    23:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Petrohrad se ihned po návratu do plného počtu dokázal prosadit! SERGEJ PLOTNIKOV naskočil z trestné lavice na led, sjel si na přihrávku před branku a s přehledem otevřel skóre! Asistence: Michail Malcev.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    19:23
    Ryan Stoa mohl otevřít skóre! Domácí hokejista se v mezikruží opřel do odraženého kotouče, jenže svižnou střelou minul levou tyčku soupeřovy branky!
     
    16:50
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Přesilovou hru si zahraje domácí Spartak. Dvě minuty za sekání vyfasoval Sergej Širokov.
     
    07:35
    Jarno Koskiranta projel středem ledové plochy do útočného pásma a vyslal prudkou střelu zápěstím. Finský útočník mířil na zadní tyč, jenže těsně minul!
     
    05:36
    A další velká šance Petrohradu! Plotnikov nahodil puk od mantinelu, jenže Jarno Koskiranta v těsné blízkosti nezvedl kotouč přes beton ležícího brankáře!
     
    05:15
    Viktor Tichonov napřáhl od modré čáry. Před brankou Spartaku ještě clonil Sergej Plotnikov, od jehož hokejky se kotouč odrazil těsně vedle branky!
     
    03:27
    Vjačeslav Leščenko dostal přihrávku do jízdy, prosmýkl se mezi kruhy, jenže zápěstím trefil jen pozorného brankáře! Igor Šesťorkin jeho ránu vyrazil!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. S. Plotnikov (M. Malcev), 29. N. Gusev (Barabanov, Prochorkin), 30. Chafizullin (Širokov), 32. Rundblad (Zubarev, Prochorkin)


    Spartak Moskva: Bespalov (32. Truškov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, V. Lajunen, Judin, Aljajev, V. Sorokin – Podšendjalov, Maxwell, Radil – Chochlačov, Leščenko, Stoa – Nikoncev, Truňov, Děrgačov – Bobrov, Cyplakov, Komaristyj – Žolobov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rundblad, Zubarev, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Koskiranta, Kovalčuk – M. Malcev, Kalinin, Širokov – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Kablukov, Tichonov, Ketov.

    Diváci: 8581
    thejrc.org