N.Novgorod – Kazaň 0:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
HC Slovan – Soči 4:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:0, 0:4, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 09.10.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:40:44)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 13:40.
     
    Střely na branku: 21 – 32
     
    Je konec! Petrohrad v poslední třetině udržel svůj luxusní náskok a přidává dvacátou výhru v řadě! Vedoucí celek celé soutěže dnes na ledě po celou dobu utkání dominoval a zaslouženě si připsal tři body. Domácí celek dnes předvedl hodně vlažný výkon a Spartaku chyběla jistota při přechodu do útočného pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Domácí v plném počtu.
     
    58:29
    Domácí hokejisté se v obranné třetině dostali k odraženému kotouči a okamžitě jej vyhodili přes celé kluziště. Nikdo v červeném už za pukem nespěchá.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    V závěru se ještě jednou bude vylučovat! Maxim Cyplakov vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    57:10
    Jeden z obránců hostů byl ostře atakován v blízkosti mantinelu v obranném pásmu Petrohradu. Zraněný hráč se však zvedá a spěchá na střídačku.
     
    56:33
    Po šermované ve středním pásmu se kotouč odrazil mezi diváky. Rozhodčí nakonec nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    56:10
    Maxim Čudinov se nenechal překvapit dotírajícím Radilem a vyhodil puk odrazem o mantinel do středního pásma. Spartak může založit další výpad.
     
    55:29
    Viktor Tichonov se podél mantinelu prosmýkl do útočného pásma, ale nikdo v bílém mu nepřijel pomoci. Celá akce Petrohradu vyšuměla do prázdna.
     
    55:07
    Ryan Stoa se pokusil překvapit obranu soupeře prudkou přihrávkou, jenže nikdo v červeném jeho úmysl nepochopil. Zakázané uvolnění. Hra se vrátí před domácí klec.
     
    54:40
    Petrohrad se i po návratu vyloučeného hráče drží v útočném pásmu a hledá si cestičku do míst, ze kterých by hosté ohrozili domácí klec.
     
    54:22
    Domácí v plném počtu.
     
    53:31
    Sergej Plotnikov nakonec vypálil z ostrého úhlu. Domácí brankář měl čistý výhled a ránu hostujícího kanonýra vyrazil ramenem mimo tři tyče.
     
    53:10
    Ilja Kovalčuk projel s pukem do útočného pásma, poslal přihrávku za branku, jenže nikdo v bílém dresu se zatím neodhodlal ke střele.
     
    52:22
    Hosté si zahrají další přesilovku! Vjačeslav Leščenko dostává dvě minuty za podražení.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. S. Plotnikov (M. Malcev), 29. N. Gusev (Barabanov, Prochorkin), 30. Chafizullin (Širokov), 32. Rundblad (Zubarev, Prochorkin)


    Spartak Moskva: Bespalov (32. Truškov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, V. Lajunen, Judin, Aljajev, V. Sorokin – Podšendjalov, Maxwell, Radil – Chochlačov, Leščenko, Stoa – Nikoncev, Truňov, Děrgačov – Bobrov, Cyplakov, Komaristyj – Žolobov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rundblad, Zubarev, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Koskiranta, Kovalčuk – M. Malcev, Kalinin, Širokov – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Kablukov, Tichonov, Ketov.

    Diváci: 8581
    ocianews.com