N.Novgorod – Kazaň 0:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
HC Slovan – Soči 4:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HK Soči
Pondělí 09.10.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy HC Slovan Bratislava a HK Soči. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    HC Slovan Bratislava

    Domácí HC Slovan Bratislava je v tabulce Západní konference na dvanáctém místě s devatenácti body. Úvod sezóny Bratislavanům nevyšel podle představ. Nyní odstartoval šňůru domácích utkání, která bude čítat šest utkání. Pět už mají hráči domácího celku za sebou. Nejprve porazili Podolsk 4:3, se Spartakem Moskva získali bod za prohru 1:2 po prodloužení a s Čerepovcem pak dva body, když dokázali vyhrát až po samostatných nájezdech. Ve čtvrtek pak v dalším domácím utkání podlehli těsně 0:1 Nižnému Novgorodu a v sobotu přišla další prohra 2:3 v prodloužení už pod novým koučem. Dnes je čeká další utkání před vlastními fanoušky, kdy vyzvou HK Soči.
     
    HK Soči

    To hosté s ruského Soči jsou na tom ve stejné konferenci podstatně lépe. Jsou šestí s devětadvaceti body a pohybují se tedy v místech, která zaručují play-off. Sezónu tak oproti domácímu celku začali mnohem lépe a rádi by v dobrých výsledcích pokračovali i nadále. Dnes na bratislavský led jedou rozhodně s cílem jakkoli bodovat, nejlépe však za tři body. Uvidíme, jak se jim na venkovním kluzišti povede a zda svůj cíl splní. Zápas nabídne jistě zajímavou podívanou. Tak si ho nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se oba celky utkaly loni v listopadu a na svém ledě byli úspěšnější hokejisté Soči, kteří zvítězili 3:0. Slovan tak má svému soupeři rozhodně co vracet.
     
    Česká stopa v utkání

    Jan Buchtele (SBA)
    Marek Mazanec (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Tomáš Voráček (SBA)
    Lukáš Kašpar (SBA)
    Radek Smoleňák (SBA)
    Tomáš Černý (SBA)
    Michal Řepík (SBA)

    Adam Polášek (SOC)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Després, Ebert, Barker, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Bačík – Kašpar (A), Viedenský, Řepík – Smoleňák, J. Mikúš, Buchtele – A. Šťastný, Hrnka, Co. Genoway – M. Hlinka, Sádecký, Skalický.

    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov (A), Ščitov, Chochlov, Jokipakka, Polášek, Chomickij (C), Čmychov – Ščegolkov, Cvetkov (A), Lapenkov – Wellman, Collins, Šmeljov – Padakin, O'Dell, Tomilin – Grebenščikov, A. Ivanov, Točickij.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Golovjov, Michel.
     
    Halou v Bratislavě už zní hymna Ruské federace.
     
    A nyní přichází na řadu domácí hymna, tedy ta slovenská.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Utkání začalo s kotoučem na hokejkách hráčů domácího Slovanu, kteří se poprvé vydávají do útočného pásma.
     
    00:35
    Před Barulinem ale nic nevymysleli a rázem se hra otáčí na druhou stranu, tedy před brankáře Slovanu Marka Mazance.
     
    00:53
    Jan Buchtele našel zadovkou Juraje Mikúše, ale ten puk dobře nezpracoval a rázem o něj i přišel. Hosté tak mohou znovu zaútočit.
     
    01:05
    Z levého kruhu se po vhazování v útočném pásmu napřáhl Pavel Padakin, jeho dělovka ovšem skončila jen na betonech Marka Mazance a ten poté raději přerušuje hru.
     
    01:48
    Máme tu první vyloučení. Ivan Švarný inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení a hosté si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    01:58
    Marek Mazanec raději ukryl lehké nahození od modré čáry z hole Adama Poláška a jeho krajan v bratislavské brance pak znovu hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:07
    Hned po buly se k puku dostali hráči Slovanu a hned ho posílají do bezpečí. Ten letí až před branku Soči, kterou hájí Konstantin Barulin.
     
    02:49
    A znovu hosté nic nepředvedli před domácí brankou a Bratislavané se opět v pohodě osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    03:40
    Casey Wellman střílel po přihrávce od Lapenkova a po jeho ráně zazvonila tyč domácí branky!
     
    03:48
    Švarný je na ledové ploše a Slovan je už v plném počtu.
     
    04:28
    Després zachytil puk ve vlastním obranném pásmu a hned ho posílá směrem dopředu, kde si ho následně převzal Lukáš Kašpar, jeho střela šla ale mimo tři tyče.
     
    05:20
    Lapenkov se napřáhl z levé strany a kotouč poslal směrem k domácí brance, ale puk prosvištěl jen kolem brankoviště Mazance, který tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    06:03
    Agilní hosté se probili do útočného pásma i nyní, ale další jejich střelu pokryla pozorná obrana Slovanu, která pak rozehrává puk směrem dopředu.
     
    06:54
    A tam v útočném pásmu pálil Andrej Meszároš, kapitán Slovanu ovšem poslal svou střelu jen do náruče Konstantina Barulina a ten hru raději pro klid přerušuje.
     
    07:01
    Následuje první reklamní přestávka.
     
    07:20
    Michal Řepík dostával přihrávku přímo před branku Soči, jenomže včas ho zastavil Wellman, který zabránil akci domácích.
     
    07:37
    Po krásné kombinaci domácích střílel z pravé strany na Barulina Michal Řepík a jeho spoluhráči už zvedali ruce nad hlavu. Ale Barulin vytáhl parádní zákrok a levým betonem na poslední chvíli vytěsnil kotouč do bezpečí.
    07:37 Barulin předvedl fantastický zákrok proti Řepíkovi. Jinak by domácí asi vedli.
     
    08:47
    Další vyloučení na domácí straně. Colby Genoway dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici. Další přesilovka pro ruské Soči.
     
    09:08
    Z pravého kruhu střílel Collins, ale Mazanec nastavil svůj levý beton, jeho střelu pokryl a jeho spoluhráči poté vyhazují puk do bezpečí až před Barulina.
     
    09:59
    Poláškova rána od modré čáry skončila na Marku Mazancovi, jenž nastavil svoji lapačku a znovu podržel svůj tým. Obrana Slovanu hned vyhazuje puk znovu až před Barulina.
     
    10:42
    Poslední vteřiny z přesilovky hostů a vypadá to, že Slovan se v oslabení znovu ubrání.
     
    10:47
    Je to tak. Colby Genoway je na ledové ploše a Slovan už je kompletní.
     
    10:50
    Hned na to ale musel Marek Mazanec znovu zasahovat proti střele hostů, když puk ukryl do své lapačky a poté hned raději hr přerušil.
     
    11:32
    Michal Řepík napadal hosty v jejich obranném pásmu, k puku se nakonec ale nedostal a hosté hru otáčejí znovu před branku Slovanu.
     
    12:22
    Hráči Slovanu se nedostali do útočného pásma a znovu tak mohou zaútočit hosté ze Soči, kteří s pukem už míří před branku Marka Mazance.
     
    13:08
    Boris Sádecký byl kousíček u branky hostů, kde přijal přihrávku od svého spoluhráče, ale nakonec nedokázal došťourat kotouč za Barulinova záda.
     
    13:53
    Tomáš Voráček poslal kotouč Janu Buchtelemu, ten si ale se svým krajanem z obrany neporozuměl a akce Slovanu je tak rázem u samého konce.
     
    14:25
    Nick Ebert se dostal ke střele od modré čáry, ale po ní skončil kotouč pouze v náruči Konstantina Barulina, který si tak připsal další přesný zákrok.
     
    14:59
    Skrumáž před brankou Soči gólem nekončí. Barulin znovu pozorný a puk za svá záda nepouští. Následně pak se vhazuje po jeho pravé ruce.
     
    14:59
    Následuje také další komerční přestávka.
     
    15:02
    Hosté operovali před Markem Mazancem, ale ten se nachytat nenechal a střelu z úhlu vykryl a poté poslal své spoluhráče do další útočné akce.
     
    15:35
    Střelu Jana Buchteleho ukryl mezi betony Konstantin Barulin a opět drží svůj tým. Hra je přerušena a za malý okamžik proběhne vhazování po jeho pravici.
     
    15:58
    Casey Wellman si nabruslil do útočného pásma a kousek za modrou čárou vystřelil, trefil ovšem jenom pravý holenní chránič jednoho z domácích obránců i akce Soči končí.
     
    16:55
    Alexandrov vyvezl puk z vlastního obranného pásma a Soči zakládá svou další útočnou akci a přemisťuje se před branku Marka Mazance.
     
    17:25
    Eric O´Dell střílel z pravé strany, ale svou ránu poslal jen nad břevno Mazancovy branky a hra se otáčí před ruskou klec.
     
    18:02
    Radek Smoleňák dorážel před brankou střelu Mikúše, ale gól z toho znovu není.
     
    18:08
    První přesilovka pro Slovan. Chochlov dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hru už sleduje z trestné lavice.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:14
    Radek Smoleňák střílel na branku Barulina, ale Adam Polášek jeho ránu vystihl a obranným zákrokem ji zastavil. Následně pak raději kotouč podržel Barulin a přerušil hru.
     
    19:28
    Hosté se osvobozují a pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení. Slovan musí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme neviděli ani jeden gól, nejblíže k němu ale byli domácí. V osmé minutě pálil z pravé strany Michal Řepík a jeho spoluhráči už dávali ruce nahoru, ale Barulin fantasticky levým betonem zastavil tutovku českého útočníka. Nic podstatného se pak už nestalo a první část hry tak byla bezbranková. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 19:55.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 7 – 15
    Zásahy brankářů: 15 – 7
    Vyloučení: 2 – 1
    Bodyčeky: 2 – 6
    Vyhrané buly: 12 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:20
    Jevgenij Lapenkov si nabruslil do těsné blízkosti Mazance, ale jeho střela končí jen na obraně Slovanu. Domácí jdou do prvního útoku ve druhé části hry.
     
    21:01
    Lukáš Kašpar dostal nabito do mezikruží, ale jeho rána končí jen vysoko nad branku Soči. Ani tento menší tlak úvodní brankou nekončí.
     
    21:43
    Slovan stále tlačí před brankou hostů, ale nic z toho opět nebylo. Barulin si vskočil na vzdušnou střelu Colby Genowaye a zastavil tak další bratislavskou šanci.
     
    22:28
    Hosté se stihli vrátit zpět do pásma a překazili souhru domácích. Nyní už jsou před domácí brankou, ale Vadim Ščegolkov také přestřeluje branku Slovanu.
     
    22:54
    Hráči Soči rozehrávají puk od své vlastní branky a postupně míří do další útočné akce před domácí branku. Marek Mazanec se tak musí mít na pozoru.
     
    23:50
    Collins poslal před branku volnému Wellmanovi puk a ten Mazance neprostřelil. Jenže domácí brankář soupeře podrazil a dostane dvě minuty. Je ponechána výhoda.
     
    24:28
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Marek Mazanec – 2 min., podražení). Trest odpyká Lukáš Kašpar.
     
    24:39
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale jejich souhru zachytil Hrnka, který chtěl vyhodit kotouč, ale všiml si volna před sebou a spěchal před hostující branku, jeho střela ale brankáře Barulina neohrozila.
     
    25:24
    Odražený kotouč zachytil v obranném pásmu Andrej Meszároš a kotouč letí až před hostující klec. Následně pak domácí střídají a na led skáče čerstvá čtveřice hráčů.
     
    26:00
    Chomickij pálil z levé strany po přihrávce od Adama Poláška, jeho dělovka ovšem končí na vyrážečce Mazance a domácí se následně pak hned osvobozují.
     
    26:17
    Vyloučení v týmu HK Soči (Adam Polášek – 2 min., podražení).
     
    26:26
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Pouhé dvě vteřiny před návratem Kašpara dostal zpoza branky přihrávku od Viedenského MICHAL ŘEPÍK a ten doslova propálil Barulina – 1:0. Slovan tak bude hrát zkrácenou přesilovou hru, protože branky dosáhl ještě za stavu, kdy se hrálo čtyři na čtyři. Asistence: Marek Viedenský.
    26:26 Michal ŘEPÍK - 1:0
     
    26:28
    Kašpar je na ledě a domácí jsou v plném počtu.
     
    27:52
    Slovanu se zatím početní výhoda nedaří a hosté se v pohodě osvobozují.
     
    28:17
    Polášek je na ledě a také Soči je v plném počtu.
     
    28:27
    Radek Smoleňák se dostal za obranu Soči a poté vystřelil z levého kruhu, jenže Barulin včas sklapl své betony a podržel svůj tým.
     
    29:24
    Hosté se dostali do akce a snažili se o srovnání stavu skóre, ale Lapenkov svou střelu poslal pouze vysoko nad branku Marka Mazance.
     
    30:30
    Collinse vybídl před brankou Slovanu ke střele Wellman, ale prvně jmenovaný se zblízka před Mazancem netrefil. Domácí ale budou hrát znovu přesilovou hru, je signalizováno vyloučení hostů.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ilja Chochlov – 2 min., držení protihráče).
     
    31:04
    Genoway vyslal jedovatou střelu, ale Padakin obětavým zákrokem zlikvidoval jeho projektil a poté nechal kotouč Barulinovi, který přerušil hru.
     
    31:26
    Slovan se znovu uhnízdil v pásmu Soči, ale nebyl tam příliš dlouho. Hosté zachytili kotouč a v pohodě ho vyhazují do bezpečí.
     
    31:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    A Slovan přeci jen přesilovou hru využívá. Těsně před brankou clonil RADEK SMOLEŇÁK, který poté těsně před Barulinem přetavil přihrávku od Genowaye v druhý přesný zásah – 2:0. Asistence: Colby Genoway a Andrej Meszároš.
    31:44 Radek SMOLEŇÁK - 2:0
     
    32:02
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ivan Švarný – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    32:27
    Domácí hokejisté zatím své oslabení zvládají a vyhazují puky do bezpečí. Hosté tak musí zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    32:27
    Toto utkání sleduje 6 051 diváků.
     
    33:04
    Po vhazování v pásmu Slovanu se dostal ke kotouči Buchtele a hned ho vyhodil až před Barulina. Další cenné vteřiny tak ukrojil z domácího oslabení.
     
    33:26
    Další dobrá obranná hra domácích znamenala vyhození puku až před Barulina a přesilovka hostů se už velmi rychle začíná krátit.
     
    34:02
    Švarný je na ledové ploše a Slovan je tedy kompletní.
     
    34:26
    Michal Řepík střílel z pravé strany, ale kotouč za pomoci odrazu hokejky Barulina skončil na zadním mantinelu za brankou Soči.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu HK Soči (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    35:21
    Lukáš Kašpar před brankou hostů měl dvě šance, ale ani jedna z nich za zády Barulina neskončila. Hosté hru přerušili a vhazovat se bude po levici Barulina.
     
    35:42
    Hosté dobře brání a nepouštějí domácí tým do zakončení. Slovan je dlouho v pásmu hostů, ale zatím se brankově prosadit nedokázal.
     
    36:25
    Barulinova lapačka nyní zastavila střelu Desprése a hra je znovu přerušena. Hostující brankář v početní nevýhodě už několika zákroky podržel svůj tým.
     
    36:44
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    37:10
    Boris Sádecký střílel z prostoru mezi kruhy, jeho projektil ale skončil na hrudi Konstantina Barulina, který okamžitě posílá puk mezi své spoluhráče.
     
    38:38
    Hosté nestačili na rozjeté domácí hráče a čelili další akci před jejich brankou. Jenomže Marek Viedenský pálil mimo tři tyče.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:34
    Domácí ztratili kotouč v útočném pásmu a na druhou stranu se řítili hosté. Wellman střílel před Mazancem, který tak musel do zákroku. Navíc je signalizováno vyloučení domácích a hosté mají ponechanou výhodu.
     
    39:55
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Cam Barker – 2 min., hrubost).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní jsme se už branek dočkali. Domácí se dokázali dvakrát trefit a mají tak slibně nakročeno k domácí výhře. Nejprve prostřelil Barulina Michal Řepík a po něm pak jeho krajan Radek Smoleňák. Slovan se ale v úvodu třetí třetiny bude bránit ve čtyřech. Hosté se tak pokusí v přesilové hře dostat na dostřel jediné branky. Třetí dějství začne přibližně ve 20:50.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 13 – 10
    Zásahy brankářů: 10 – 11
    Vyloučení: 2 – 2
    Bodyčeky: 2 – 3
    Vyhrané buly: 12 – 12
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Hosté začali třetí třetinu s kotoučem na svých holích a už rozvíjejí přesilovkovou akci.
     
    40:55
    Després zachytil puk ve vlastním obranném pásmu a hned ho poslal až před Barulina. Zatím své oslabení domácí zvládají velmi dobře.
     
    41:39
    Lapenkov přišel u zadního mantinelu o puk a ten obrana Slovanu bleskově posílá znovu až před branku Soči, kterou hájí Barulin.
     
    41:55
    Vyloučení v týmu HK Soči (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    42:10
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí velmi rychle využívají svou přesilovou hru. NICK EBERT dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a pohotovou střelou švihem propálil Konstantina Barulina, který musí lovit potřetí kotouč ze své sítě – 3:0. Asistence: Simon Després.
    42:10 Nick EBERT - 3:0
     
    43:13
    Hosté tak mají co dělat, musí se pokusit velmi rychle zareagovat, aby se pokusili s utkáním ještě něco udělat. Domácí jsou naopak na koni a stále hrozí před hostující klecí.
     
    44:19
    Hrnka dostal puk na svoji hůl a okamžitě vystřelil, ale jeho projektil zamířil jen do obrany hostů. Ti tak míří do útočného pásma.
     
    44:58
    Meszároš svou přihrávkou uvolnil Michala Řepíka, tomu ale puk přeskočil hůl a ke střele se tak vůbec nedostal.
     
    45:13
    Lehké nahození kotouče do útočného pásma ze strany Slovanu a jeho hráči tak odcházejí střídat. Na ledě tak bude čerstvá pětice.
     
    45:53
    Jevgenij Lapenkov sklepával puk těsně před brankou Marka Mazance, ale ten ho dokázal betonem vytěsnit a ani tentokráte nepřichází o své čisté konto.
     
    47:03
    Hosté to neustále zkouší před Mazancem, ale k brance, která by je mohla nakopnout, se znovu nepřiblížili. Na druhou stranu nyní míří domácí hráči.
     
    47:40
    Bačík zastavil akci hostů obranným zákrokem a hned na to pak poslal kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    48:28
    Slovan si zahraje přesilovou hru. Grebenščikov je vyloučen na dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    48:28
    Na řadě je ještě komerční přestávka.
     
    48:39
    Smoleňák číhal u branky hostů, ale poté nedokázal zasunout kotouč za Barulinova záda. A Barulin se pak zaskvěl, když lapil střelu Genowaye. Hra je přerušena.
     
    49:10
    Cam Barker pálil z levého kruhu a trefil tyč hostující branky!
    49:10 Barker nastřelil tyč hostující klece.
     
    49:10
    Rozhodčí si předchozí akci ještě nechají zkontrolovat videorozhodčím.
     
    49:10
    A sudí samozřejmě rozpažuje. O branku se nejednalo, bylo to skutečně do tyče branky Soči.
     
    49:32
    Pokračuje tak přesilová hra Slovanu, který už operuje před brankou Konstantina Barulina. Ebert pálil na branku hostů, ale obrana Soči byla velmi pozorná.
     
    50:07
    Slovan bude hrát pět na tři. Chomickij inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    50:10
    Hosté se osvobozují a kotouč letí až před domácí branku.
     
    50:28
    Svjatoslav Grebenščikov skáče na ledovou plochu a Soči je ve čtyřech.
     
    51:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Před brankou Soči vznikla skrumáž, ve které se po několika odrazech kotouče dostal k puku RADEK SMOLEŇÁK, který ho bekhendem doklepl za Barulinova záda – 4:0. Bez asistence.
    51:13 Radek SMOLEŇÁK - 4:0
     
    52:30
    Tohle je už velmi dobrý náskok pro Slovan, který sedm a půl minuty před vypršením třetí periody vede rozdílem čtyř branek.
     
    53:01
    Hosté se nadechli k útočné akci, ale hned na to jim kotouč sebral Bačík, který ho posílá do středního pásma. Domácí tak jdou útočit.
     
    54:16
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po chybě obrany domácích se k puku dostali hosté. Před brankou číhal NIKITA ŠČITOV, jenž poté, co dostal přihrávku, uklidil kotouč do odkryté klece a připravil tak Marka Mazance o čisté konto – 4:1. Asistence: Eric O´Dell a Adam Polášek.
    54:16 Nikita ŠČITOV - 4:1
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jevgenij Lapenkov – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    54:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Hrnka – 2 min.).
     
    55:27
    Hraje se čtyři na čtyři a u puku jsou hosté, kteří spěchají o útočného pásma, kde se ještě pokusí o branku, která by mohla znamenat malou jiskru naděje.
     
    56:20
    Chochlov dostal přihrávku od Jokipakky, ale tu zachytit nedokázal a akce hostů skončila. Na druhou stranu se pak vydávají domácí hráči.
     
    56:36
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    56:54
    A také domácí jsou kompletní a hraje se tedy v klasickém počtu hráčů.
     
    57:23
    Domácí opět nenechali hosty déle před brankou Mazance a okamžitě otáčejí hru na opačnou stranu, kde se ještě pokusí zaútočit.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Slovan se už nikam nežene a jen kontroluje hru. Nyní má puk na svých holích a postupně se přemisťuje do útočného pásma. Tenhle náskok si už pohlídají.
     
    58:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Juraj Mikúš – 2 min., krosček).
     
    59:14
    Hosté zamkli Slovan v jeho obranném pásmu, ale hned se domácí dokázali kotouče zmocnit a vyhazují ho až za Barulina.
     
    59:45
    Domácí mají puk a hala v Bratislavě vestoje aplauduje hráčům Slovanu. Je hotovo a všichni ví, že o tři body domácí dnes rozhodně nepřijdou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Slovan dnes zaslouženě vítězí a bere tři body. Hosté naopak odjedou s prázdnou. Ve třetím dějství se postupně trefili Nick Ebert a podruhé v utkání také Radek Smoleňák. Na konečný výsledek už jen upravil Nikita Ščitov .
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 33 – 34
    Zásahy brankářů: 33 – 29
    Vyloučení: 7 – 8
    Bodyčeky: 8 – 11
    Vyhrané buly: 35 – 30
    Využití: 3 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Voráček (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:34
    Jan Buchtele (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:10
    Michal Řepík (SBA) 1+0, 5 střel, čas na ledě 15:33
    Radek Smoleňák (SBA) 2+0, 4 střely, čas na ledě 14.58
    Lukáš Kašpar (SBA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:20
    Marek Mazanec (SBA) 60 minut, 32 zákroků, 1 gól, 96,97 %

    Adam Polášek (SOC) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:55
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:39:06)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Řepík (Viedenský), 32. Smoleňák (Co. Genoway, Meszároš), 43. Ebert (Després), 52. Smoleňák – 55. Ščitov (O'Dell, Polášek)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Després, Ebert, Barker, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Bačík – Kašpar (A), Viedenský, Řepík – Smoleňák, J. Mikúš, Buchtele – A. Šťastný, Hrnka, Co. Genoway – M. Hlinka, Sádecký, Skalický.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov (A), Ščitov, Chochlov, Jokipakka, Polášek, Chomickij (C), Čmychov – Ščegolkov, Cvetkov (A), Lapenkov – Wellman, Collins, Šmeljov – Padakin, O'Dell, Tomilin – Grebenščikov, A. Ivanov, Točickij.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Golovjov, Michel

    Diváci: 6 051
    thejrc.org