NY Rangers – Montreal 2:0 (kon.) | Boston – Colorado 0:4 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:3 (0:2 po s.n.)
Buffalo – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
New Jersey Devils
Pondělí 09.10.2017, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitní hokejové podívané! V sympatických 21:00 budeme sledovat utkání mezi Sabres a Devils. Buffalo se bude na třetí pokus pokoušet o první body do ligové tabulky.
     
    BUFFALO SABRES

    Šavle mají za sebou dvě utkání, v obou případech ovšem prohráli a získali jediný bod. V úvodním utkání nové sezóny nestačili na Montreal, se kterým prohráli v nájezdech. V posledním představení pak vyfasovali šest branek od Islanders, utkání nakonec skončilo 3:6 z pohledu Buffala. Nejproduktivnějším hráčem týmu je se čtyřmi body Evander Kane.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďáblové jsou jedním z týmů, kteří se zatím představili pouze v jediném případě. New Jersey vyzvalo v sobotu Colorado a po dobrém výkonu se radovalo z výhry 4:1. Zářili především debutanti v nejslavnější hokejové lize světa. Will Butcher zaznamenal tři asistence a Jesper Bratt vstřelil branku, ke které přidal také jednu asistenci.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS


    7.2.2017
    New Jersey Devils 2:1 Buffalo Sabres
    29. Henrique (Cammalleri, Zacha), 53. Zacha (Cammalleri, Severson) – 49. Ennis.

    New Jersey Devils: Schneider – A. Greene, Lovejoy, Stollery, Santini, Helgeson, Severson – Hall, Zajac, Palmieri – Wood, Henrique, Cammalleri – Zacha, Josefson, Noesen – Blandisi, Kalinin, Parenteau.

    Buffalo Sabres: Lehner – Kulikov, Ristolainen, McCabe, Franson, Gorges, Falk, Reinhart – Moulson, R. O'Reilly, Okposo – M. Foligno, Eichel, E. Kane – Girgensons, B. Gionta, Ennis – Deslauriers, Ju. Bailey.
    Ten pocit, když není škola a můžete jít na zápas zámožské NHL

     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Lehner) – Beaulieu, Ristolainen, McCabe, Antipin, Scandella, Tennyson – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, S. Reinhart, Okposo – Girgensons, R. O'Reilly, Griffith – Jo. Larsson, Josefson, Moulson.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher, Lovejoy – Hall, Zacha, Bratt – Ma. Johansson, Hischier, J. Hayes – Wood, Henrique, Noesen – Gibbons, Coleman..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásný večer přeji všem fanouškům nejkvalitnější hokejové podívané! Za pár minutek začne utkání mezi Buffalem a New Jersey, sledujte náš přenos!

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Hokejisté New Jersey vyhráli úvodní vhazování a hned kotouč nahodili za branku Buffala, kterou poprvé v sezóně od začátku hájí Chad Johnson.
     
    00:40
    Od modré čáry to zkoušel obránce Andy Greene. Jeho nahození tečováno nebylo a puk skončil jen na betonech připraveného brankáře domácího celku.
     
    01:38
    Od pravého mantinelu to opět zkoušeli hosté, ale nahození skončilo jen na betonech připraveného Johnsona. Opět nešlo o bůhvíjak nebezpečný pokus.
     
    02:22
    Nathan Beaulieu posílal první puk na branku Coryho Schneidera. Hostující brankář ovšem ani nemusel zasahovat, kotouč skončil na těle bránících hráčů.
     
    03:22
    Mnohem lepší byla střela obránce Scandelly, jenž mířil do betonu Schneider. K dorážce se hnal jeho spoluhráč, ten se ale k puku nakonec nedostal.
     
    04:17
    Puk přes celé hřiště dostával Adam Henrique, který se pokoušel zachytit nabídku. To se mu sice povedlo, předtím ale stál v ofsajdové pozici, a tak se hra přerušuje.
     
    04:31
    Následně Taylor Hall zachytil střelecký pokus a postupoval do útočného pásma. Tam ale společně se svou lajnou najel v nepovoleném postavení. Píská se ofsajd.
     
    05:02
    Nyní přišla první velká šance utkání! Taylor Hall dostal luxusní přihrávku před branku, kde byl sám. Chada Johnsona ale nakonec trefil trestuhodně jen do ramene!
     
    06:05
    Následně byly k vidění útoky na obou stranách, ani jeden ovšem nevyšel. Následně domácí vyhodili na icing, a tak se bude pokračovat vhazováním před Johnsonem.
     
    06:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Po vhazování před brankou Buffala přišla první branka utkání! Brian Gibbons nadvakrát zakončoval u levé tyčky, jeho druhý pokus se od helmy STEFANA NOESENA odrazil do branky a Devils se tak ujímají jednobrankového vedení! Asistence: Brian Gibbons.
    06:28 Stefan NOESEN - 0:1
     
    06:55
    Devils se následně dostali do útočného pásma, kde pokračovali v aktivní kombinaci. Přihrávka na modrou čáru ovšem nevyšla a hosté přišli o útočnou akci.
     
    07:59
    Ryan O'Reilly se pokoušel vymyslet něco za brankou Devils, nakonec z toho ale nic vážného nebylo. Schneider přerušil hru, pokračovat se bude po první komerční přestávce.
     
    08:28
    John Moore se dostal k volnému kotouči a zkoušel to z levého kruhu. Jeho pokus byl ovšem nepřesný, puk skončil jen nad brankou domácího brankáře.
     
    09:26
    Následovat bude první přesilová hra utkání. Domácí Kyle Okposo byl příliš razantní u zadního mantinelu a dostane dvě minuty za podražení.

     
    09:50
    Hostům se ovšem nepovedlo udržet se v útočné třetině a zatím se hraje spíše ve středu ledové plochy. Devils se to ale následně budou pokoušet změnit.
     
    10:36
    Z levého kruhu to rychlou střelou zkoušel Adam Henrique, kotouč se ale nakonec otřel o břevno a vyletěl ven. Buffalem to nyní jen cinklo.
     
    11:26
    Domácí v plném počtu.
     
    11:50
    Hokejisté New Jersey jsou stále na puku a aktuálně kombinují ve vlastní třetině. Zatím jsou právě oni opticky lepším celkem a zaslouženě tak vedou.
     
    12:18
    Těsně před druhou komerční přestávkou projížděl do pásma Rasmus Ristolainen. Finský zadák v akci nemohl pokračovat poté, co sudí viděl ofsajd.
     
    12:54
    Hostům nevyšla útočné akce a přihrávka do útoku nebyla zachycena. Píská se icing a hra bude pokračovat vhazováním po levici Coryho Schneidera.
     
    13:24
    Delší kombinační hra Sabres byla zakončena nahozením od modré čáry, které sotva proklouzalo k Schneiderovi. Ten puk hokejkou odehrál do rohu kluziště.
     
    14:25
    Jacob Josefson se pokoušel přihrávat brankovištěm, což se mu povedlo. Na zadní tyčce ovšem nenašel nikoho, kdo by mohl zakončovat do odkryté branky.
     
    14:52
    Následně se do zakončení na druhé straně dostával Pavel Zacha, který to zkoušel z mezikruží. Jeho rána byla ale ztečována do ochranné sítě nad brankou.
     
    15:58
    Sam Reinhart dostával libovou přihrávku mezi kruhy, kde hned zakončoval. Mezi betony Schneidera se ale nedokázal trefit, americký brankář předvedl důležitý zákrok!
     
    16:34
    Následně se Buffalo dostalo do ofsajdu, hra tak bude pokračovat po třetí komerční přestávce první třetiny. Hosté zatím vedou o jednu branku.
     
    17:05
    Stefan Noesen vybojoval kotouč a posouval jej do brankoviště na Colemana. Tomu se přes dvojici hráčů zakončit nepovedlo, Johnson i tak ale podržel puk.
     
    17:48
    Individuálně projel po levé straně až do zakončení Andy Greene, kterému se ovšem nepovedlo zblízka překonat pozorného Chada Johnsona.
     
    18:35
    Devils byli aktivní v útočném pásmu, ale k zakončení nedošlo. Buffalo následně vyhodilo na icing, a tak se bude vhazovat před zraky Johnsona.
     
    18:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Naprosto luxusní práce od Nica Hischiera. Jenž si od pravého mantinelu najel až za branku, kde se elegantně zbavil obránce a předložil kotouč pro BRIANA GIBBONSE. Ten následně mířil naprosto přesně do levé šibenice! Asistence: Nico Hischier a Marcus Johansson.
    18:56 Brian GIBBONS - 0:2
     
    19:56
    V posledních sekundách mohli domácí snížit! Seth Griffith našel přesnou přihrávkou volného Ryana O'Reillyho, jenž zblízka zakončoval. Schneider ale předvedl luxusní zákrok!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina, kterou Devils vyhráli 2:0! Ve vyrovnaném střetnutí zatím vládne Brian Gibbons, jenž byl u obou branek. Nejdříve nastřelil Stefana Noesena do obličeje, od něhož se puk dostal do branky. V předposlední minutě třetiny pak dostal nabídku od Hischiera, kterou přetavil v druhou branku svého celku.

    Střely na branku: 6:8

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Brian Gibbons nahazoval kotouč na pravé křídlo, kam si najížděl Stefan Noesen. Tomu se ale nakonec nepovedlo zachytit přihrávku a píská se icing.

     
    20:59
    Puk do pásma protečovával Evander Kane, domácímu útočníkovi byl ovšem odpískán ofsajd. Pokračovat se tak bude vhazováním ve střední třetině.
     
    21:18
    Tvrdá rána Stevena Santiniho skončila na bránících hráčích, hráči Devils se následně pokoušeli zakončit, ale u kotouče byli jako první domácí.
     
    21:33
    Zemgus Girgensons si počínal nedovoleně v obranném pásmu, kde sekl projíždějícího Bratta. Devils si tak zahrají druhou přesilovou hru večera.
     
    22:13
    V oslabení se dokonce prodral před branku Jack Eichel, jemuž se povedlo proskočit dvěma bránícími hráči. Do zakončení se ale americký mladík již nedostal.
     
    22:48
    Zatím je přesilovka hostujícího celku opravdu špatná a vidíme hru jen mimo útočnou třetinu Devils. Stále ovšem ještě nějaké vteřiny hostům zbývají.
     
    23:27
    Po nahození Bratta se dostával k dorážce před brankou Jimmy Hayes. Ten zblízka ovšem napálil jen betony připraveného Chada Johnsona!
     
    23:33
    Domácí v plném počtu.
     
    23:35
    Blake Coleman zahrál špatně na vhazování a rozhodčí se jej rozhodl vyloučit. Přesně jak nové pravidlo v NHL káže.
     
    24:15
    V první šanci přesilové hry našel Jack Eichel na pravém kruhu O'Reillyho. Jeho rychlé zakončení po ledě ovšem skončilo jen na betonech připraveného Schneidera.
     
    25:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se již domácímu celku ale povedlo skórovat a Buffalo snižuje na rozdíl jediné branky! Nejproduktivnější hráč domácích EVANDER KANE se nacpal před branku a na zadní tyčce překonal marně natahujícího se Coryho Schneidera! Asistence: Rasmus Ristolainen.
    25:02 Evander KANE - 1:2
     
    25:02
    Kane byl faulován a Steven Santini je již na trestné lavici. Přesilovka Sabres tak bude pokračovat.
     
    25:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Stav ale nevydržel ani půl minuty! Adam Henrique našel před brankou najíždějícího JESPERA BRATTA, který udělal parádní kličku a vrátil svému celku v oslabení dvoubrankové vedení. Asistence: Adam Henrique a Mirco Müller.
    25:23 Jesper BRATT - 1:3
     
    26:27
    Přesilovka domácích sice trvá, ale žádné střelecké pokusy zatím nevidíme. Sabres i tak kombinují a snaží se vymyslet nějakou akci, která by je vrátila zase do utkání.
     
    26:45
    Od pravého kruhu zakončoval Ristolainen, jeho pokus ale skončil na zadním mantinelu a Schneider puk následně ukryl ve své lapačce.

     
    27:02
    Hosté v plném počtu.
     
    27:27
    Josefson následně dostal přihrávku před branku, kde zakončoval. Zblízka ale svého bývalého spoluhráče nedokázal překonat! Následovat bude komerční pauza.
     
    27:49
    Devils právě vstřelili branku!
    A další puk v brance Chada Johnsona! Jack Eichel vyhrál vhazování, ale o puk přišli bránící hráči. Taylor Hall následně vybojoval kotouč, který přihrál do prázdné branky – MARCUS JOHANSSON měl již lehkou pozici! Asistence: Taylor Hall.
    27:49 Marcus JOHANSSON - 1:4
     
    29:30
    Poté, co se puk objevil na střídačce Devils, se hra přesunula do útočného pásma Buffala, kde domácí celek kombinuje a pokouší se cokoliv vymyslet.
     
    30:02
    Nyní dostával puk do poloodkryté branky Pavel Zacha, který měl na hokejce pátou trefu svého celku. Kotouč ovšem trestuhodně netrefil, a tak je po akci.
     
    30:58
    Chad Johnson následně uklidnil hru chycením puku od modré čáry, odkud zakončoval Steven Santini. Pokračovat se bude vhazováním před jeho brankou, vše po komerční pauze.
     
    31:04
    Hned po vhazování bojoval na brankovišti hostující Stefan Noesen, jenž svou aktivitou donutil Johnsona k přerušení hry. Pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    31:54
    Dlouhá přihrávka na jednoho z hostů nebyla zachycena a kotouč skončil na icingu. Pokračovat se bude vhazováním po levici Coryho Schneidera.
     
    32:07
    V obranném pásmu došlo k pěstnímu souboji! Nathan Beaulieu a Miles Wood se do sebe pustili a oba si rozdali pár slušných ran. Na zemi skončil hostující forvard, nešlo ovšem k zavinění domácího obránce.
     
    32:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Nathan Beaulieu – 2 min., bitka).
     
    32:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Ani toto ale domácím nepomohlo a hosté dávají pátou branku utkání! Taylor Hall naznačil střelu a přihrál najíždějícímu JESPERU BRATTOVI. Ten nastavil hokejku a vstřelil svou třetí branku v letošní sezóně! Asistence: Taylor Hall a Andy Greene.
    32:19 Jesper BRATT - 1:5
     
    32:55
    Chad Johnson ukončil další snažení hostů chycením puku do lapačky. Domácí celek je pod tlakem a neví jak z toho. Devils naopak hrají opravdu luxusně.

     
    33:45
    Devils se dostávali do útočného pásma, ale jejich snaha musela být přerušena rozhodčím. Jeden z hostů totiž přijímal přihrávku v ofsajdovém postavení.
     
    34:22
    Hra byla opět přerušena. Jack Eichel dostával přihrávku rukou a puk si zpracoval. Druhá třetina bude pokračovat za stavu 5:1 pro hosty po komerční pauze.
     
    34:41
    Hosté se pokoušeli dostat do další akce, ale nyní je byl zastaven ofsajd. Hra se tak přesune před Schneidera, který ve druhé třetině úplně hodně práce nemá.
     
    34:52
    Přesilovka pro Devils. Jason Pominville si pomohl proti Seversonovi držením a jde si sednout na lavici hanby.
     
    35:34
    Sabres se zatím dobře brání v oslabení, New Jersey doposud nic nevymyslelo a hraje se spíše mimo útočné pásmo celku z Newarku.
     
    36:47
    V závěru přesilové hry přišla první střela. Zkoušel to Damon Severson, který z dálky napálil betony Johnsona, Zacha se natahoval k dorážce, ale nenatáhl.
     
    36:52
    Domácí v plném počtu.
     
    37:33
    Domácí se pokoušeli dostat do útoku, ale zastavil je ofsajd. Hra tak bude pokračovat ve střední třetině, kde bude vhozen kotouč.
     
    38:08
    Do pásma vjel Seth Griffith, jenž následně posunul kotouč na obránce Marca Scandellu. Jeho dělovka mířila jen do betonů Schneidera, jenž kotouč srazil do ochranné sítě.
     
    38:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Luxusní akce Devils, kteří jdou již do pětibrankového vedení! Jesper Bratt hraje naprosto luxusně. Vjel po pravé straně před branku a připravil kotouč pro MARCUSE JOHANSSONA, který zakončil do prázdné branky – 6:1! Asistence: Jesper Bratt.
    38:56 Marcus JOHANSSON - 1:6
     
    39:52
    Podél pravého mantinelu projel Ryan O'Reilly, jenž se pokoušel bekhendem překonat Schneidera.Ten si svou přední tyč ovšem pohlídal a nepřipustil druhý puk ve své síti.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Domácí hokejisté byli pořádně vybučeni, Devils druhou třetinu vyhráli 4:1! Evander Kane sice snížil na 1:2 a vypadalo to, že utkání bude ještě dramatické. Následovala ale čtyřgólová devastace, luxusně hraje Jesper Bratt, jenž byl u tří branek, dvě sám dal. Ty zbylé dvě vstřelil Marcus Johansson. Devils vedou 6:1 před poslední částí hry.

    Střely na branku: 17:22

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Chad Johnson, přichází Robin Lehner.
     
    40:21
    Robin Lehner měl hned práci. Devils se dostali do brankoviště, kde několikrát zakončovali. Lehner ale puk za svá záda nepropustil!
     
    41:05
    Devils pokračují v aktivním napadání, což se jim dnes naprosto daří. Buffalo kombinuje ale pět branek ve třetí třetině je hodně nepravděpodobných. Nic není ovšem nemožné.
     
    42:16
    Nyní se hraje z jedné strany na druhou, místo aktivních akcí ale vidíme nepřesné přihrávky. Uvidíme, jakému celku se povede dostat do nějaké šance.
     
    43:11
    Od levého mantinelu dával puk do brankoviště Evander Kane. Jason Pominville nastavoval hokejku, ale do zakončení se díky obrannému zákroku nedostal.
     
    44:24
    V dobré šanci se objevil hostující Taylor Hall, jenž dostal přihrávku na levý kruh. Hned zakončoval, ale svižnou střelou připraveného Lehnera nepřekonal!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    45:00
    Ben Lovejoy následně zastavoval pronikajícího Girgensonse a Buffalo si zahraje přesilovou hru.
     
    45:24
    Kyle Okposo dostával přihrávku mezi kruhy, odkud zakončoval. Jeho pokus byl ovšem zablokován a domácí útočník tak nezaměstnal Coryho Schneidera.
     
    46:12
    V první příležitosti třetiny byl Evander Kane, jenž zblízka zakončoval. Cory Schneider byl ovšem na svém místě a nepovedený pokus Kanea chytil.
     
    47:00
    Hosté v plném počtu.
     
    47:38
    Matt Tennyson to zkoušel od modré čáry. Jeho zakončení zápěstím ovšem nebylo přesné a puk skončil jen nad brankou amerického brankáře.
     
    48:43
    Hraje se rychle a bez přerušení. Téměř polovina třetiny je za námi, Devils stále vedou o pět branek a aktuálně se nemají kam hnát.
     
    49:02
    Domácích bylo příliš mnoho. Devils si zahrají přesilovou hru, které se jim dnes moc nedaří.
     
    49:34
    Josefson pokazil protiútok a hosté unikal do rychlé akce. Jesper Bratt zakončoval z levého kruhu, mezírku mezi brankářem a tyčí ale nenašel.
     
    49:50
    Na stejnou pozici následně dostával pas Taylor Hall, kterému se ale nepovedlo překonat pozorně přesouvajícího se Lehnera.
     
    50:39
    Další vyloučení, mnoho hráčů nyní bylo na straně hostujícího celku. Síly na ledě se srovnají, trest odpyká Stefan Noesen.
     
    51:10
    Domácí jsou již kompletní a kombinují za vlastní brankou. Mají před sebou přesilovku, která může trvat až minutku a půl. Dočkáme se nějaké akce?
     
    51:34
    Zatím to tak nevypadá. Coleman osvobodil svůj celek a vše bylo z tečí. Vhazovat se tak bude ve středu ledové plochy.
     
    52:19
    Snažení domácího celku bylo ukončeno poté, co Rasmus Ristolainen zachraňoval situaci v ofsajdu. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu.
     
    52:39
    Hosté v plném počtu.
     
    53:01
    Matt Tennyson to zkoušel od modré čáry, ale jeho pokus skončil na bránícím hráči. Následně si Schneider připsal pohotový zákrok, komerční pauza.
     
    53:31
    Hosté se podél levého mantinelu dostali do zakončení, jeden z hráčů to zkoušel z menšího úhlu a svým pokusem nakonec rozezvučel brankovou konstrukci.
     
    54:04
    Následně se domácí dostali před branku, kde zakončoval Jason Pominville. Cory Schneider si vše pohlídal a spustil druhou komerční pauzu během jedné minuty.
     
    55:05
    V posledních sekundách je ze hry taková plácaná. Ani jeden celek se neuměl do ničeho dostat a vše nakonec skončilo icingem domácího Buffala.
     
    55:49
    Hosté kombinují s klidem na hokejkách a moc se do útoku již neženou. Uvidíme, zda k něčemu v posledních minutách ještě dojde anebo nám utkání to nejlepší již přineslo.
     
    57:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ještě jedna gólová situace pro produktivního EVANDERA KANEA. Domácí útočník se obtočil kolem branky a natřikrát se mu povedlo dostat kotouč za záda Coryho Schneidera! Asistence: Jason Pominville.
    57:03 Evander KANE - 2:6
     
    57:30
    Rychle odpovědět mohl Blake Coleman, jenž byl v blízkosti Lehnera, kterého ovšem zblízka nedokázal překonat!
     
    58:55
    Poslední minuta utkání za pár sekund začne. Utkání se jen dohrává. Ani jeden z celků již není moc aktivní, ačkoliv právě domácí se snaží ještě něco vymyslet.
     
    59:44
    U přední tyčky Lehnera se do zakončení ještě dostával Miles Wood, tomu se ale nepovedlo zblízka překonat dobře postaveného Robina Lehnera.
     
    Konec zápasu.

     
    Je za námi utkání mezi Buffalem a New Jersey, které skončilo vysokou výhrou hostů!

    Ti se dostali do vedení v první třetině, kdy se nejdříve prosadil Stefan Noesen, v předposlední minutě pak navyšoval vedení Brian Gibbons.

    Druhá třetina nabídla pětigólovou podívanou. Evander Kane snižoval na 1:2 a vypadalo to na pořádné drama. Devils ovšem odpověděli Jesperem Brattem, který přidal ještě jednu branku. Dvě další dokázal vsítit také Marcus Johansson a do kabin se šlo za stavu 6:1 pro hosty!

    Třetí třetina se víceméně dohrávala, Buffalu se povedlo na konci utkání vstřelit druhou branku, kterou opět dal Evander Kane. Nic to ovšem nezměnilo na vysoké výhře hostujícího celku.

    Střely na branku: 25:31
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jesper Bratt (NJD) 2+1
    2. Marcus Johansson (NJD) 2+1
    3. Evander Kane (BUF) 2+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:17
     
    Ode mě je to pro dnešek vše! Díky za pozornost a někdy u NHL zase napočtěnou. (23:42:18)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 26. E. Kane (Ristolainen), 58. E. Kane (Pominville) – 7. Noesen (Gibbons), 19. Gibbons (Hischier, Ma. Johansson), 26. Bratt (Henrique, Müller), 28. Ma. Johansson (Hall), 33. Bratt (Hall, A. Greene), 39. Ma. Johansson (Bratt)


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (41. Lehner) – Beaulieu, Ristolainen, Scandella, Tennyson, McCabe, Antipin – Girgensons, R. O'Reilly, Griffith – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, S. Reinhart, Okposo – Jo. Larsson, Josefson, Moulson.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher, Lovejoy – Hall, Zacha, Bratt – Ma. Johansson, Hischier, J. Hayes – Wood, Henrique, Noesen – Gibbons, Coleman.

    Rozhodčí: Watson, Chmielewski – Berg, Nansen.
    thejrc.org