NY Rangers – Montreal 2:0 (kon.) | Boston – Colorado 0:4 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:3 (0:2 po s.n.)
Buffalo – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
New Jersey Devils
Pondělí 09.10.2017, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Evander KANE - 2:6
     
    57:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ještě jedna gólová situace pro produktivního EVANDERA KANEA. Domácí útočník se obtočil kolem branky a natřikrát se mu povedlo dostat kotouč za záda Coryho Schneidera! Asistence: Jason Pominville.
    38:56 Marcus JOHANSSON - 1:6
     
    38:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Luxusní akce Devils, kteří jdou již do pětibrankového vedení! Jesper Bratt hraje naprosto luxusně. Vjel po pravé straně před branku a připravil kotouč pro MARCUSE JOHANSSONA, který zakončil do prázdné branky – 6:1! Asistence: Jesper Bratt.
    32:19 Jesper BRATT - 1:5
     
    32:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Ani toto ale domácím nepomohlo a hosté dávají pátou branku utkání! Taylor Hall naznačil střelu a přihrál najíždějícímu JESPERU BRATTOVI. Ten nastavil hokejku a vstřelil svou třetí branku v letošní sezóně! Asistence: Taylor Hall a Andy Greene.
    27:49 Marcus JOHANSSON - 1:4
     
    27:49
    Devils právě vstřelili branku!
    A další puk v brance Chada Johnsona! Jack Eichel vyhrál vhazování, ale o puk přišli bránící hráči. Taylor Hall následně vybojoval kotouč, který přihrál do prázdné branky – MARCUS JOHANSSON měl již lehkou pozici! Asistence: Taylor Hall.
    25:23 Jesper BRATT - 1:3
     
    25:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Stav ale nevydržel ani půl minuty! Adam Henrique našel před brankou najíždějícího JESPERA BRATTA, který udělal parádní kličku a vrátil svému celku v oslabení dvoubrankové vedení. Asistence: Adam Henrique a Mirco Müller.
    25:02 Evander KANE - 1:2
     
    25:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se již domácímu celku ale povedlo skórovat a Buffalo snižuje na rozdíl jediné branky! Nejproduktivnější hráč domácích EVANDER KANE se nacpal před branku a na zadní tyčce překonal marně natahujícího se Coryho Schneidera! Asistence: Rasmus Ristolainen.
    18:56 Brian GIBBONS - 0:2
     
    18:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Naprosto luxusní práce od Nica Hischiera. Jenž si od pravého mantinelu najel až za branku, kde se elegantně zbavil obránce a předložil kotouč pro BRIANA GIBBONSE. Ten následně mířil naprosto přesně do levé šibenice! Asistence: Nico Hischier a Marcus Johansson.
    06:28 Stefan NOESEN - 0:1
     
    06:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Po vhazování před brankou Buffala přišla první branka utkání! Brian Gibbons nadvakrát zakončoval u levé tyčky, jeho druhý pokus se od helmy STEFANA NOESENA odrazil do branky a Devils se tak ujímají jednobrankového vedení! Asistence: Brian Gibbons.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 26. E. Kane (Ristolainen), 58. E. Kane (Pominville) – 7. Noesen (Gibbons), 19. Gibbons (Hischier, Ma. Johansson), 26. Bratt (Henrique, Müller), 28. Ma. Johansson (Hall), 33. Bratt (Hall, A. Greene), 39. Ma. Johansson (Bratt)


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (41. Lehner) – Beaulieu, Ristolainen, Scandella, Tennyson, McCabe, Antipin – Girgensons, R. O'Reilly, Griffith – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, S. Reinhart, Okposo – Jo. Larsson, Josefson, Moulson.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher, Lovejoy – Hall, Zacha, Bratt – Ma. Johansson, Hischier, J. Hayes – Wood, Henrique, Noesen – Gibbons, Coleman.

    Rozhodčí: Watson, Chmielewski – Berg, Nansen.
    bahis siteleri