NY Rangers – Montreal 2:0 (kon.) | Boston – Colorado 0:4 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:3 (0:2 po s.n.)
Buffalo – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
New Jersey Devils
Pondělí 09.10.2017, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Rychle odpovědět mohl Blake Coleman, jenž byl v blízkosti Lehnera, kterého ovšem zblízka nedokázal překonat!
    57:03 Evander KANE - 2:6
     
    57:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ještě jedna gólová situace pro produktivního EVANDERA KANEA. Domácí útočník se obtočil kolem branky a natřikrát se mu povedlo dostat kotouč za záda Coryho Schneidera! Asistence: Jason Pominville.
     
    50:39
    Další vyloučení, mnoho hráčů nyní bylo na straně hostujícího celku. Síly na ledě se srovnají, trest odpyká Stefan Noesen.
     
    49:34
    Josefson pokazil protiútok a hosté unikal do rychlé akce. Jesper Bratt zakončoval z levého kruhu, mezírku mezi brankářem a tyčí ale nenašel.
     
    49:02
    Domácích bylo příliš mnoho. Devils si zahrají přesilovou hru, které se jim dnes moc nedaří.
     
    45:00
    Ben Lovejoy následně zastavoval pronikajícího Girgensonse a Buffalo si zahraje přesilovou hru.
     
    44:24
    V dobré šanci se objevil hostující Taylor Hall, jenž dostal přihrávku na levý kruh. Hned zakončoval, ale svižnou střelou připraveného Lehnera nepřekonal!
     
    40:21
    Robin Lehner měl hned práci. Devils se dostali do brankoviště, kde několikrát zakončovali. Lehner ale puk za svá záda nepropustil!
     
    40:01
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Chad Johnson, přichází Robin Lehner.
    38:56 Marcus JOHANSSON - 1:6
     
    38:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Luxusní akce Devils, kteří jdou již do pětibrankového vedení! Jesper Bratt hraje naprosto luxusně. Vjel po pravé straně před branku a připravil kotouč pro MARCUSE JOHANSSONA, který zakončil do prázdné branky – 6:1! Asistence: Jesper Bratt.
     
    34:52
    Přesilovka pro Devils. Jason Pominville si pomohl proti Seversonovi držením a jde si sednout na lavici hanby.
    32:19 Jesper BRATT - 1:5
     
    32:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Ani toto ale domácím nepomohlo a hosté dávají pátou branku utkání! Taylor Hall naznačil střelu a přihrál najíždějícímu JESPERU BRATTOVI. Ten nastavil hokejku a vstřelil svou třetí branku v letošní sezóně! Asistence: Taylor Hall a Andy Greene.
     
    32:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Nathan Beaulieu – 2 min., bitka).
     
    32:07
    V obranném pásmu došlo k pěstnímu souboji! Nathan Beaulieu a Miles Wood se do sebe pustili a oba si rozdali pár slušných ran. Na zemi skončil hostující forvard, nešlo ovšem k zavinění domácího obránce.
    27:49 Marcus JOHANSSON - 1:4
     
    27:49
    Devils právě vstřelili branku!
    A další puk v brance Chada Johnsona! Jack Eichel vyhrál vhazování, ale o puk přišli bránící hráči. Taylor Hall následně vybojoval kotouč, který přihrál do prázdné branky – MARCUS JOHANSSON měl již lehkou pozici! Asistence: Taylor Hall.
     
    27:27
    Josefson následně dostal přihrávku před branku, kde zakončoval. Zblízka ale svého bývalého spoluhráče nedokázal překonat! Následovat bude komerční pauza.
    25:23 Jesper BRATT - 1:3
     
    25:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Stav ale nevydržel ani půl minuty! Adam Henrique našel před brankou najíždějícího JESPERA BRATTA, který udělal parádní kličku a vrátil svému celku v oslabení dvoubrankové vedení. Asistence: Adam Henrique a Mirco Müller.
     
    25:02
    Kane byl faulován a Steven Santini je již na trestné lavici. Přesilovka Sabres tak bude pokračovat.
    25:02 Evander KANE - 1:2
     
    25:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní se již domácímu celku ale povedlo skórovat a Buffalo snižuje na rozdíl jediné branky! Nejproduktivnější hráč domácích EVANDER KANE se nacpal před branku a na zadní tyčce překonal marně natahujícího se Coryho Schneidera! Asistence: Rasmus Ristolainen.
     
    24:15
    V první šanci přesilové hry našel Jack Eichel na pravém kruhu O'Reillyho. Jeho rychlé zakončení po ledě ovšem skončilo jen na betonech připraveného Schneidera.
     
    23:35
    Blake Coleman zahrál špatně na vhazování a rozhodčí se jej rozhodl vyloučit. Přesně jak nové pravidlo v NHL káže.
     
    23:27
    Po nahození Bratta se dostával k dorážce před brankou Jimmy Hayes. Ten zblízka ovšem napálil jen betony připraveného Chada Johnsona!
     
    21:33
    Zemgus Girgensons si počínal nedovoleně v obranném pásmu, kde sekl projíždějícího Bratta. Devils si tak zahrají druhou přesilovou hru večera.
     
    19:56
    V posledních sekundách mohli domácí snížit! Seth Griffith našel přesnou přihrávkou volného Ryana O'Reillyho, jenž zblízka zakončoval. Schneider ale předvedl luxusní zákrok!
    18:56 Brian GIBBONS - 0:2
     
    18:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Naprosto luxusní práce od Nica Hischiera. Jenž si od pravého mantinelu najel až za branku, kde se elegantně zbavil obránce a předložil kotouč pro BRIANA GIBBONSE. Ten následně mířil naprosto přesně do levé šibenice! Asistence: Nico Hischier a Marcus Johansson.
     
    15:58
    Sam Reinhart dostával libovou přihrávku mezi kruhy, kde hned zakončoval. Mezi betony Schneidera se ale nedokázal trefit, americký brankář předvedl důležitý zákrok!
     
    10:36
    Z levého kruhu to rychlou střelou zkoušel Adam Henrique, kotouč se ale nakonec otřel o břevno a vyletěl ven. Buffalem to nyní jen cinklo.
     
    09:26
    Následovat bude první přesilová hra utkání. Domácí Kyle Okposo byl příliš razantní u zadního mantinelu a dostane dvě minuty za podražení.
    06:28 Stefan NOESEN - 0:1
     
    06:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Po vhazování před brankou Buffala přišla první branka utkání! Brian Gibbons nadvakrát zakončoval u levé tyčky, jeho druhý pokus se od helmy STEFANA NOESENA odrazil do branky a Devils se tak ujímají jednobrankového vedení! Asistence: Brian Gibbons.
     
    05:02
    Nyní přišla první velká šance utkání! Taylor Hall dostal luxusní přihrávku před branku, kde byl sám. Chada Johnsona ale nakonec trefil trestuhodně jen do ramene!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 26. E. Kane (Ristolainen), 58. E. Kane (Pominville) – 7. Noesen (Gibbons), 19. Gibbons (Hischier, Ma. Johansson), 26. Bratt (Henrique, Müller), 28. Ma. Johansson (Hall), 33. Bratt (Hall, A. Greene), 39. Ma. Johansson (Bratt)


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (41. Lehner) – Beaulieu, Ristolainen, Scandella, Tennyson, McCabe, Antipin – Girgensons, R. O'Reilly, Griffith – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, S. Reinhart, Okposo – Jo. Larsson, Josefson, Moulson.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher, Lovejoy – Hall, Zacha, Bratt – Ma. Johansson, Hischier, J. Hayes – Wood, Henrique, Noesen – Gibbons, Coleman.

    Rozhodčí: Watson, Chmielewski – Berg, Nansen.
    bahis siteleri