Motor ČB – K. Vary 2:1 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Slavia – Přerov 2:0 (kon.)
Prostějov – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:3 (2:2, 1:0, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 09.10.2017, 18:00Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín snižuje a konec zápasu bude ještě hodně dramatický! Už to vypadalo, že budou mít rysi velké štěstí, když se kotouč odrazil od obou tyčí, Ale nakonec kotouč do branky doklep ONDŘEJ SLOVÁČEK. Asistence: Tomáš Vávra, Martin Podešva.
     
    46:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají dnes podruhé přesilovou hru a navyšují svůj náskok už na 4:2. Ke kotouči se dostal DAVID KOFROŇ a brankář Jaroslav Pavelka nedokázal zasáhnout. Bez asistence.
     
    23:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek otáčí skóre zápasu! K puku se dostal VÍT CHRISTOV, položil si Pavelku a pak kolem něj poslal kotouč do sítě. Christov je nejlepším střelcem Frýdku-Místku. Asistence: Milan Mikulík, Michal Kvasnica.
     
    19:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ještě do konce první třetiny se podařilo Frýdku-Místku srovnat stav. Vsetín se dopustil chyby v obraně a před Pavelkou se zjevil zcela osamocený MILAN MIKULÍK a tomu se podařilo Pavelku propálit. Asistence: David Klimša, Lukáš Kovář.
     
    17:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Také Frýdek-Místek využívá hned svou první přesilovou hru. Kombinace skončila na levé straně u MICHALA KVASNICI. Ten odčaroval kouzlo Pavelky a snížil na 1:2. Asistence: Filip Bajtek, Antonín Pechanec.
     
    07:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BŘEZINA jel úplně sám na bránu Frýdku-Místku a takové šance v letošní sezoně proměňuje, Vystřelil přesně k tyči na vyrážečku a rozvlnil síť. Zároveň se osamostatnil na čele produktivity WSM Ligy. Asistence: Tomáš Frolo.
     
    05:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se dlouho nedokázali dostat do pásma. Pak se jim ale přechod povedl a z poměrně jednoduché akce skórují. Puk dostal na mezikruží TOMÁŠ VÁVRA a střelou do horní části branky překonal Danečka. Asistence: Ondřej Slováček, Martin Podešva.
    Marken.cz

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 18. Kvasnica (Bajtek, Pechanec), 20. Mikulík (Klimša, L. Kovář), 24. Christov (Mikulík, Kvasnica), 47. Kofroň – 6. Vávra (Slováček, Podešva), 8. Březina (Frolo), 54. Slováček (Vávra, Podešva)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček – Hrachovský, L. Kovář, Ovčačík, Zahradníček, D. Stránský, Piegl – Kvasnica, Pechanec, Bajtek – Kofroň, Mikulík, Christov – Franek, Klimša, J. Kalus – Flok, Przybyla, Kaukič.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Žák, Dundáček, D. Krenželok, Šenkeřík – Markovič, Hruška, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Hořanský, Pokorný, Jonák – Vítek, Šilhavý, Půček.

    Rozhodčí: Václav Šutara, Tomáš Veselý – Karel Lukš, Milan Gančarčík

    Diváci: 2118
    thejrc.org