Česko – Slovensko 5:0 (kon.) | Německo – Japonsko 2:6 (kon.)
konec
Česko
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Slovensko
Pondělí 09.10.2017, 12:00 • Östersund Arena, Švédsko • Sledge hokej - Kvalifikace na Paralympijské hry
Partner:
    43:46 Pavel KUBEŠ - 5:0
     
    43:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takto má vypadat situace po vhozeném buly! Vyhrané vhazování přišlo na hůl Motyčkovi, který jej posunul na PAVLA KUBEŠE, který pohotovou přízemní ránou završil hattrick. Asistence: David Motyčka.
    23:22 Zdeněk ŠAFRÁNEK - 4:0
     
    23:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o čtyři góly! Češi Lepáčka absolutně zmátli, slovenský gólman čekal na puk u pravé tyčky, ovšem Kubeš zpětnou nahrávkou našel Paláta, který předložil puk ZDEŇKU ŠAFRÁNKOVI, jenž bez potíží trefil odkrytou bránu. Asistence: David Palát a Zdeněk Krupička.
    13:48 Pavel KUBEŠ - 3:0
     
    13:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem první části jdou Češi do tříbrankového vedení! Zdeněk Hábl zavezl puk do útočného pásma a nahrával mezi kruhy. Motyčka šikovně zabránil protihráči hrát puk a poslal tak do úniku PAVLA KUBEŠE, jenž ránou pod břevno uspěl. Asistence: Zdeněk Hábl a Michal Geiger.
     
    04:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    V úvodu páté minuty jdou české barvy do dvoubrankového vedení. Autorem gólu je PAVEL KUBEŠ, asistovali hráči: Michal Geier a David Motyčka.
     
    01:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve druhé minutě jdou čeští reprezentanti do vedení! Po nahrávce Paláta střílel z mezikruží kapitán ZDENĚK ŠAFRÁNEK, jehož pokus Lepáček sice vyrazil, ovšem tak nešťastně, že kotouč mu zapadl za záda. Asistence: David Palát.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 2. Šafránek (Palát), 5. Kubeš (Geier, Motyčka), 14. Kubeš (Hábl, Geier), 24. Šafránek (Palát, Krupička.), 44. Kubeš (Motyčka)


    Česko: Vápenka (Matoušek) – Motyčka, Kubeš, Hrbek, Doležal – Wágner, Šafránek, Klíma, Geier, Raul, Palát, Hábl, Krupička
    Slovensko: Lepáček (Pastucha) – Stašák, Štít, Ferenčík, Kardoš – Gergely, Rauš, Ligda, Korman, Joppa, Fojtík, Večerek

    Rozhodčí: Joakim Samuelsson, Tony Rundström, Henrik Andersson
    bahis siteleri