Čerepovec – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:1 (kon.)
Minsk – Ufa 2:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Soči 2:3 (po pr.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Spartak Moskva
Středa 11.10.2017, 18:00 • Ice Palace Cherepovets • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:30 Dmitrij KAGARLICKIJ - 3:2
     
    60:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Moskva ztratila puk ve středním pásmu, jelikož se hraje ve formátu tři na tři, znamená to velký problém. DMITRIJ KAGARLICKIJ si vzal puk a střelou do levého horního rohu rozhodl o vítězi dnešního duelu.
    36:31 Pavel ČERNOV - 2:2
     
    36:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A Severstal z následného útoku srovnává stav! Černov si vzal kotouč, najel si do dobré pozice, ze které střílel. Jeho střelu ještě hostující gólman vyrazil. Jenže přesně na hůl PAVLA ČERNOVA, který trefil horní část branky, kde byl Svensson bezmocný.
    Asistence: Alexandr Bumagin
    32:16 Arťom PODŠENDJALOV - 1:2
     
    32:16
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Spartak otáčí skóre ve svůj prospěch! Aljavevovu střelu ještě Hudáček vyrazil, ale puk si nejrychleji našel ARŤOM PODŠENDJALOV, který propálil domácí brankáře!
    Asistence: Aljavev a Maxwell.
    26:08 Arťom VORONIN - 1:1
     
    26:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic máme srovnáno! Přestože se Moskva dostává do útoku jen velmi málo, srovnává stav! Leščenko se vydal na útočný výlet a nejspíše byl podražen, jenže puk se odrazil přesně na hůl ARTYOMA VORONINA, jenž Hudáčka prostřelil střelou mezi betony!
    Asistence: Vjačeslav Leščenko
    08:30 Daniil VOVČENKO - 1:0
     
    08:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal je zatím v utkání lepším týmem, což potvrzuje první vstřelenou brankou! DANIIL VOVČENKO vypálil z prostoru kruhu a vymetl šibenici soupeřovy branky!
    Asistence: Nikolai Stasenko a Julius Hudáček.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. Vovčenko (Stasenko, J. Hudáček), 37. P. Černov (Bumagin), 61. Kagarlickij (P. Černov) – 27. A. Voronin (Leščenko), 33. Podšendjalov (Aljajev, Maxwell)


    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Artamkin) – Stasenko, Jevsejenkov, V. Vasiljev, Masuhr, Kalašnikov, Višněvskij, Kudako, Chabarov – Kagarlickij, Bumagin, P. Černov – Trubačjov, Stránský, Vovčenko – Jašin, Karlin, Rybin – Kazakovcev, Monachov, Zemčenko.
    Spartak Moskva: Svensson (Truškov) – Kalinin, Kulik, Pepeljajev, V. Lajunen, Bondarev, Aljajev, V. Sorokin – Podšendjalov, Maxwell, Radil – Chochlačov, Mirnov, Stoa – Nikoncev, Truňov, A. Voronin – Cyplakov, Děrgačov, Žolobov – Leščenko.

    Rozhodčí: Vasiljev, Jeřábek – Sazonov, Novikov
    thejrc.org