Banská Bystrica – Tappara 5:2 (kon.) | Stavanger – Kuopio 4:6 (kon.) | Växjö – Cardiff 3:2 (kon.)
Salzburg – Wolfsburg 4:3 (kon.) | Davos – Liberec 3:2 (kon.) | Zürich – EC-KAC 3:0 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Tappara Tampere
Středa 11.10.2017, 18:00Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:08 ČEŠÍK - 5:2
     
    57:08
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Banská Bystrica okamžitě odpovídá na přesnou trefu Tappary! Hosté hráli s odkrytou klecí v zádech, čehož dokázal využít MATEJ ČEŠÍK, když dokázal z vlastního obranného pásma zacílit až do odkryté svatyně!
    55:50 KÄRKI - 4:2
     
    55:50
    Tappara právě vstřelila branku!
    Nakonec se hosté z Tappary dočkávají gólu, který je trochu přibližuje k Bánské Bystrici! JARNO KÄRKI se dokázal zorientovat a doklepl za brankovou čáru kotouč, který se k němu odrazil od horní tyčky Lukášovy branky! Asistence: Jere Karjalainen
    50:00 KUBKA - 4:1
     
    50:00
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Tappara bude mít, co dělat, pokud chceš ještě pomýšlet na jakýkoliv bodový zisk! Lamper předal kotouč do dobré střelecké pozice BRONISLAVU KUBKOVI, který propálil Heljanku jako dnes čtvrtý hráč! Asistence: Mário Lunter, Patrik Lamper
    38:20 SUROVÝ - 3:1
     
    38:20
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Tak to je lekce z produktivity ze strany Bánské Bystrice! TOMÁŠ SUROVÝ využil výhodně odraženého puku v brankovišti a z těsné blízkosti Heljankovy svatyně zasouvá kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Marek Bartánus, Éric Faille.
    24:59 BARTÁNUS - 2:1
     
    24:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Slovenský tým otáčí skóre a poprvé v zápase jde do vedení! MAREK BARTÁNUS vypálil ze zápěstí v prostoru mezi kruhy, navíc zpoza vracejícího se beka Tappary, tudíž Heljanko nic neviděl a propustil kotouč za svá záda. Asistence: Miloš Bubela, Vladimir Mihalik.
    15:36 LUNTER - 1:1
     
    15:36
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! K velké radosti domácích příznivců koriguje slovenský tým na 1:1! MÁRIO LUNTER sebral kotouč na modré čáře a ujel v přečíslení dva na jednoho. Tuto situaci vyhodnotil dobře a vzal ji celou na sebe, načež parádní střelou vymetl horní růžek branky. Asistence: Patrik Lamper.
    02:41 OJAMÄKI - 0:1
     
    02:41
    Tappara právě vstřelila branku!
    Jako první se dnes prosazuje finský tým! Po střele od modré čáry se na brankoviště odrazil kotouč velmi příhodně pro NIKA OJAMÄKIHO, který neměl problém doklepnout kotouč do odkryté klece a poslat svůj tým do vedení 1:0! Asistence: Tomáš Záborský, Mikko Lehtonen.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. Lunter (Lamper), 25. Bartánus (Bubela, Mihalik), 39. Surový (Bartánus, Faille), 50. Kubka (Lunter, Lamper), 58. Češík – 3. Ojamäki (Záborský, Lehtonen), 56. Kärki (Karjalainen)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka, Kubka, Brejčák, Sedlák, Mihalik, Gélinas, Dame-Malka – Faille, Surový, Britain – Lunter, Češík, Lamper – Bartánus, Bubela, Hohmann – Gabor, Belluš, Andrisík
    Tappara Tampere: Heljanko (Hrachovina) – Mikkola, Lehtonen, Rantakari, Vittasmaki, Kemiläinen, Elorinne, Salonen, Utunen – Ojamäki, Jasu, Záborský – Repo, Järvinen, Kärki – Karjalainen, Rauhala, Luoto – Nurmi, Mäkinen, Alanen

    Rozhodčí: Hradil, Kubuš – Korba, Šefčík
    thejrc.org