Ústí n/L – Kadaň 9:2 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 6:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Slavia 4:3 (po pr.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 11.10.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu utkání. I v této třetině byla vidět velká aktivita Třebíče a chuť do hry. Hosté se snažili pronikat přes střední pásmo až před Jekela, ale obrana domácích byla vždy pozorná a dokázala je vždy vyhostit zpět do jejich obranné třetiny. Třetí branku na třebíčské konto opět v přesilovce přidal v čase 42:48 Roman Erat a v čase 49:21, opět v přesilovce, navýšil stav Silvester Kusko a posunul tak Třebíč do vedení 4:0. Frýdek-Místek se stále snažil pronikat přes střední pásmo, ale výsledek byl vždy stejný. Dostali se k jedné střele a domácí je opět vyhnali z pásma zpět. Hosté nedokázali využít ani přesilovku 5 na 3, kdy si tuto možnost Třebíč pěkně pohlídala a nedovolila jim větší akce. Do konce třetiny se pak už nic zvláštního nestalo. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (20:00:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vodný kombinuje s Vágnerem na modré čáře a následně se kotouč přesouvá k levému mantinelu.
     
    59:25
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Adam Flok – 2 min., sekání).
     
    59:10
    Kristl prokličkoval středním pásmem a přes obranu hostů, ale k následné střele se nedostal.
     
    58:48
    Erat nahazuje kotouč za bránu hostů.
     
    58:20
    Dolníček se rozjíždí středním pásmem, puk nahazuje za bránu hostů, kde si ho přebírají hosté.
     
    58:03
    Domácí v plném počtu.
     
    57:30
    Hostům se nedaří dostat dál jak do středního pásma a vždy, kdy se dostanou před Jekela se podaří třebíčské obraně zneškodnit jejich pokusy.
     
    56:10
    A hosté se dostávají do přesilové hry. Nyní Bajtek nahazuje kotouč za bránu Jekela, puk si následně přebírají domácí a osvobozují se vyhozením kotouče ze své třetiny.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., hákování).
     
    55:40
    Ke střele se od modré čáry dostal Spurný, tento pokus Daneček zneškodnil, následně stál připravený na dorážku před bránou Malec, který ale nedokázal puk procpat podél levé tyče do Danečkovy brány.
     
    54:40
    Zahradníček rozehrává kotouč do středního pásma, kde si ho přebírá Przybyla, který pokračuje před Jekela.
     
    54:37
    Domácí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    53:55
    Kotouč si berou domácí, přes modrou čáru se kotouč posouvá za bránu hostů, kde si ho přebírají hosté.
     
    53:35
    Vhazování si berou hosté, kotouč se následně dostává na hole domácích, kteří ho ale pouze vyhazují na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Jekelem.
     
    52:46
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole hosté. O kotouč přichází u modré čáry a musí se vracet na svoji polovinu.
     
    51:40
    Vhazování před Danečkem si berou hosté, Klimša rozehrává puk přes střední pásmo, kotouč si přebírají domácí, Wasserbauer se dostává před bránu hostů, objíždí si obranu Frýdku, ale ke střele se již nedostává a kotouč končí na modré čáře, odkud postupně putuje do středního pásma.
     
    51:00
    Bajtek rozehrává kotouč za pomoci Bartka ze středního pásma za záda Jekela, tam si ho berou na své hole domácí a hra pokračuje před Danečkem.
     
    49:59
    Erat se snaží rozjet akci s Čejkou, ten ho posílá za bránu hostů, kde se nyní nachází Wasserbauer, o kotouč ale následně domácí přichází a musí se vracet do své obranné třetiny.
     
    49:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč dává další branku. Tentokrát se o ni zasloužil SILVESTER KUSKO, který dostal z levého rohu přihrávku od Havránka a dokázal tak propálit Danečka a posunout Třebíč do vedení 4:0. Asistence: Havránek, Kristl.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Bajtek – 2 min., držení protihráče).
     
    48:50
    Erat nahrává Spurnému, hostům se nakonec daří zbavit útoku domácích a vyhání třebíčské hráče do středního pásma.
     
    47:20
    Čejka rozehrává ve středním pásmu přes Erata, kotouč se dostává do lapačky Danečka po nahození Wasserbauera od levého mantinelu, který si kotouč podrží.
     
    46:36
    Vhazování před Danečkem si berou domácí, Kratochvíl i objíždí jeho bránu, kdy se následně dostává ke střele, která je ale sražená mimo. Daneček si ale podrží puk a bude se vhazovat.
     
    46:10
    Domácí ustáli toto oslabení s přehledem, ve hře ale stále pokračují hosté, kdy se snaží kotouč rozehrát hráči Frýdku u levého mantinelu, to se jim nedaří a hra se přelévá na stranu hostů.
     
    46:03
    Domácí v plném počtu.
     
    45:05
    Vhazování před Jekelem si berou na své hole hosté, Kovář kombinuje na modré čáře se Zahradníčkem, ten se dostává před Jekelem ke střele, která ale minula jeho bránu. Dále pokračuje na modré čáře Kovář, do střely se ale pokládá jeden z třebíčských hráčů a kotouč tak putuje do středního pásma.
     
    44:20
    A máme tu další přesilovku hostů, kdy mají možnost hrát 5 na 3. Domácí se ale rychle osvobozují z jejich sevření vyhozením kotouče a hráči Frýdku musí začínat ze svého obranného pásma.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    43:59
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:40
    Wasserbauer se pokoušel rozehrát kotouč ve spolupráci se svým spoluhráčem, to se mu nedaří a dál pokračuje u pravého mantinelu ve hře Christov.
     
    43:25
    Bartko rozehrává puk do středního pásma, tam si ho přebírají domácí, kteří se náhle dostávají do úmyslného ofsajdu a vhazovat se bude před Jekelem.
     
    42:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč využívá další přesilové hry. Tentokrát má zásluhu na tomto gólu ROMAN ERAT, který dokázal propálit Danečka od levé strany jeho brány a posunul tak Třebíč do vedení 3:0. Asistence: Diviš, Nedbal.
     
    42:20
    Nedbal kombinuje na modré čáře s Eratem, nyní se pokusil nahrát puk na Erata nedbal z pravé strany brány, dále kombinuje Diviš s Eratem.
     
    42:08
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Bajtek – 2 min., sevření puku rukou).
     
    41:25
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Kratochvíl se probil přes obranu hostů až do prostoru před Danečkem, kde ho ale dokázala obrana Frýdku zneškodnit.
     
    41:15
    Rozhodčí odpískali postavení útočícího hráče v brankovišti na straně hostů, vhazuje se ve středním pásmu a kotouč se vyváží před Jekela.
     
    41:04
    Domácí v plném počtu.
     
    40:35
    Mikulík se dostal ke střele od modré čáry, puk byl vyražen do pravého rohu Jekelovy brány, ten si s tímto pokusem poradil.
     
    40:05
    Vhazování si berou na své hole domácí, pár sekund poté se puk po nahození od levého rohu na Malce stojícího před bránou ocitá pod Danečkem, který ho pokryl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina už ze začátku působila lépe ze strany Třebíče, která se pustila do více střel, do více napadání a také se dostala do několika přesilovek. Jedna z nich se stala tou kontaktní, kdy v čase 34:21 dokázal využít přesilovky Richard Diviš, který zavěsil kotouč do brány hostů. Po čtyřech minutách se dostal ke střele David Dolníček, tentokrát se nezasloužil o asistenci, ale už i o celý gól a navýšil tak v čase 38:21 vedení Třebíče na 2:0. Daneček se však zasloužil o pár pěkných zákroků, kterými podržel svůj tým. Hosté budou také nastupovat s minutou a čtyřmi sekundami přesilovky, kterou budou moci využít ve svůj prospěch. Jak se bude vyvíjet třetí třetina? Bude Třebíč pokračovat v gólovém zápřahu? Bude Frýdek usilovat o srovnání stavu? To se dozvíme již v 19:17, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:06
    Vhazování si berou hosté, Bartko si nahrává puk s Christovem, který před Jekelem vypálil puk na bránu, jeho pokus ale minul svatyni domácích.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Hort – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:23
    Hosté v plném počtu.
     
    38:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dokázala využít přesilové hry 5 na 3, kdy dokázal DAVID DOLNÍČEK proměnit nabídku, kterou dostal z pravé strany od Nedbala a propálil tak Danečka svojí tvrdou sřelou. Asistence: Nedbal.
     
    36:45
    Dolníček nahrál kotouč Divišovi na pravé straně u tyče, ten ale minul kotouč, nyní další střela a následná dorážka, kdy ale dokázal obě situace Daneček pokrýt.
     
    36:14
    Nyní si Třebíč zahraje ještě minutu a šestnáct sekund přesilovku 5 na 3. Uvidíme, jestli ji dokáže využít ve svůj prospěch.
     
    36:13
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Milan Mikulík – 2 min., hákování).
     
    35:40
    Nedbal se pokouší rozehrát s Divišem za vlastní bránou, to se jim daří prostřednictvím jednoho ze spoluhráčů u pravého mantinelu, dále hra pokračuje za bránou hostů, kde padlo další vyloučení na straně hostů.
     
    35:29
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., hákování).
     
    34:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává do vedení po kombinaci dvou hráčů, kdy se k dorážce po střele Dolníčka dostal RICHARD DIVIŠ, který vystřelil kotouč do prázdného prostoru nad ležícím brankářem. Asistence: Dolníček.
     
    33:40
    Nedbal kombinuje u pravého mantinelu s Divišem, nakonec se po špatné rozehrávce domácí sami dostávají z útočného pásma a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    33:37
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Dominik Molina – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    33:25
    Vhazování si berou domácí, kotouč se ale dostává po vyhození jednoho z hráčů do středního pásma, kam spěchá útok hostů.
     
    33:15
    Kotouč byl vyhozen na zakázané uvolnění, bude se vhazovat v obranném pásmu Frýdku-Místku.
     
    32:50
    Čejka nahazuje puk za bránu hostů, tam si ho přebírá jeden z hráčů hostů, ale ten nakonec kotouč vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    31:54
    Vhazování si berou na své hole hosté, Piegl se dostal ke střele od modré čáry, ta byla zablokována skupinkou do sebe zakleslých hráčů a kotouč se následně ocitá v obranném pásmu hostů.
     
    31:53
    Domácí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Jekelem.
     
    31:18
    Kovář se pokusil rozehrát kotouč přes střední pásmo, to se mu nedaří a ve hře pokračují domácí.
     
    31:12
    Po teči se dostává kotouč mezi diváky a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    30:35
    Čejka se pokouší rozehrát ve středním pásmu puk, je zastaven obranou hostů, Paták mu přijíždí na pomoc, ale bez úspěchu a hra pokračuje na holích hostů.
     
    30:20
    Král pálí od modré čáry, střela je sražena do ochranné sítě a bude se vhazovat před Danečkem.
     
    30:07
    Hosté v plném počtu.
     
    29:42
    Hosté se dostávají do ofsajd, vhazování si ale berou na své hole, avšak pouze na chvíli, domácí se dostávají ke kotouči po souboji ve středním pásmu a vyhazují puk za záda Danečka, ten se však dostává na zakázané uvolnění.
     
    29:20
    Kristl se dostal ke tvrdé střele od pravého mantinelu, tento pokus dokázal Daneček pokrýt svým tělem.
     
    28:50
    Vhazování ve středním pásmu po ofsajdu Třebíče si berou domácí, Havránek se pokouší dostat přes střední pásmo do útoku, nakonec pouze nahazuje puk za záda Danečka, kde se k puku dostávají hosté.
     
    28:10
    Vhazování si berou na své hole domácí, Nedbal kombinuje na modré čáře s Eratem, nyní za bránou bojoval o puk Wasserbauer, nakonec ho vybojovala obrana hostů, která se osvobozuje vyhozením kotouče z pásma.
     
    28:07
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Dominik Kafka – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:00
    Nedbal si najížděl středním pásmem před Danečka, obrana hostů ho dokázala zneškodnit a bude se vhazovat před bránou hostů.
     
    27:20
    Čejka rozehrává kotouč do středního pásma, Vágner pokračuje rozehrávkou k pravému mantinelu, ke kotouči se ale dostávají nakonec hosté domácí se musí vracet.
     
    26:50
    Král se protáhl obranou hostů, kotouč mu ale sjíždí z hole a dále pokračují ve hře hosté ve středním pásmu.
     
    26:18
    Malec se pokusil dostat přes obranu hostů před Danečka, to se mu nedaří a hosté vyráží směrem před Jekela.
     
    25:16
    Hosté v plném počtu.
     
    24:42
    Kusko kombinuje na modré čáře s Vágnerem a Vodným, nyní se ke střele dostává od modré čáry Vágner, jeho pokus se daří zneškodnit obraně hostů.
     
    24:10
    Vodný nahazuje kotouč za Danečka, tam si ho berou na své hole hosté, kteří ho s klidem vyváží přes střední pásmo pryč na stranu Třebíče.
     
    23:20
    Třebíč má první přesilovku v tomto zápase, jako první se v ní pokouší prosadit Diviš, Daneček se ale dostal k rychlému přesunu po brankovišti a tuto šanci dokázal pokrýt. Dále se vhazuje v levém kruhu obranného pásma hostů.
     
    23:16
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., držení protihráče).
     
    22:50
    Kofroň se pokusil objet obranu domácích a najet si před Jekela, to se mu nepodařilo a kotouč si berou domácí.
     
    22:36
    Domácí v plném počtu.
     
    21:40
    Bartko rozehrál kotouč na Klimšu na modré čáře, ten ho vrací Bartkovi, který ho nahazuje podél pravého mantinelu za bránu Jekela. Tam si ho berou domácí a osvobozují se na základě vyhození kotouče.
     
    21:00
    Domácí se dokázali osvobodit ze sevření hostů, ale jenom na chvíli, nyní se hra opět přesouvá před Jekela, kde pokračuje kombinace hostů.
     
    20:40
    Vhazování vyhráli domácí, Čejka ale ztrácí kotouč z hole a berou si ho hosté.
     
    20:36
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:05
    Vhazování si berou na své hole domácí, nyní svádí o kotouč souboj Erat s Mikulíkem, úspěšnější byli hosté a hra pokračuje před Jekelem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina začala poněkud klidným tempem. Hra se spíše přesouvala ze strany na stranu a až v čase 14:12 padlo první vyloučení, a to na straně Třebíče. Domácí se dostali dvakrát do oslabení, kdy hráli ve třech, jednou 12 sekund a podruhé 54 sekund. Ani z jednu z těchto možností ale nedokázali hosté využít ve svůj prospěch a stav tak zůstal beze změny 0:0. Jak bude utkání probíhat dál? To se dozvíme přibližně v 18:24, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Vodný vyhazuje puk do středního pásma, poté ho nahazuje na Danečka, který si tuto situaci pohlídal.
     
    19:18
    Nyní vyjel gólman hostů pro puk k pravému kruhu, ten zalehl a rozehrávat se bude před jeho bránou.
     
    19:06
    Domácí v plném počtu.
     
    18:40
    Domácí se nyní osvobozují ze své obranné třetiny a hosté začínají od svého obranného pásma.
     
    18:00
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    17:55
    Bartko se pokusil o střelu od modré čáry, to se mu však nedaří.
     
    17:06
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Richard Diviš – 2 min., napadení).
     
    17:05
    Nyní si brankář Frýdku Daneček nepohlídal situaci za svojí bránou, vyjel odehrát kotouč do rohu, k tomu se již ale nedostal, mezitím na něj zezadu najel Diviš, který si jde nyní odpykat trest.
     
    16:12
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    16:01
    Nyní se dostává do chvíle, kdy bude hrát Frýdek-Místek 5 na 3, tuto možnost ale nedokázal využít ke střele a hra dále pokračuje 4 na 5.
     
    16:00
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Hort – 2 min., podražení).
     
    15:20
    Nyní byl Pavel Jekel pohotový se svojí lapačkou a likviduje další střelu od modré čáry, Vhazovat se bude v obranném pásmu domácích.
     
    14:25
    Bartko se dostává k první střele v přesilové hře od modré čáry, jeho střelu Jekel likviduje a odražený kotouč letí do rohu kluziště. Následně se domácí osvobozují vyhozením kotouče za záda Danečka.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., podražení).
     
    13:52
    Jeden z třebíčských hráčů se pokusil o vyhození puku ze středního pásma, po nezdařeném pokusu tečovat kotouč se dostává až na zakázané uvolnění.
     
    13:10
    Kratochvíl se dostal ve středním pásmu k puku a vyrazil na Danečka podél levého mantinelu, jeden z obránců hostů ho však dokázal zneškodnit a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    12:48
    Půža vypálil od modré čáry na Danečka, ten s jeho střelou neměl žádný problém a kotouč uklidil do své výstroje. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    11:45
    Piegl se pokusil protáhnout podél levého mantinelu, to se mu nepodařilo a obrana vyhošťuje útok hostů do středního pásma.
     
    10:45
    Zahradníček rozehrál kotouč do středního pásma na Klimšu, ten si sjel k pravému mantinelu, odkud kotouč následně posunul na jednoho ze svých spoluhráčů, jehož střelu dokázal Jekel zneškodnit.
     
    09:52
    Vodný rozehrává ve středním pásmu, domácí se ale nakonec kotouče zbavují a jdou střídat.
     
    08:55
    Wasserbauer se rozjíždí podél pravého mantinelu, poslal puk zadovkou na jednoho ze spoluhráčů připraveného před Danečkem, ten ho dále přesunul na Dolníčka, který následně vypálil na bránu hostů, jeho pokus ale dokázal Daneček zneškodnit.
     
    08:05
    Paták nahrál zadovkou Malcovi kotouč, ten posunul puk před Danečka, kde se ho nepodařilo dohrát do brány Královi a hra se tak dále přesouvá do středního pásma po vhazování před bránou hostů.
     
    07:48
    Bartko vyhazuje puk do středního pásma, kotouč nakonec končí ale až za zády Jekela bez teče hráčů a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    07:10
    Vhazování před Danečkem si berou na své hole domácí, po nepovedeném nahození do levého rohu kluziště se ke kotouči dostávají hosté, ale jen na chvíli, protože následně jeden z hráčů Frýdku vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    06:33
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, nyní se pokusil dostat po levé straně před brankáře domácích Christov, to se mu nedaří a hra se přelévá na stranu hostů.
     
    06:30
    Christov se nyní dostal ke střele od modré čáry, tu si Jekel pohlídal a vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    05:58
    Nyní se ke střele před Danečkem dostal Paták, jeho střela šla však mimo bránu. Dále rozhodčí odpískali přihrávku rukou a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    05:15
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, na modré čáře však nedokázal Ovčačík zachytit puk a musí se vrátit do středního pásma.
     
    04:40
    Vhazování před Danečkem si berou na své hole domácí, rychle ho ale v pásmu Frýdku ztrácí a hosté jedou dopředu. Za bránou domácích dokázala obrana Třebíče zbavit hosty kotouče a sama tak rozjet útočnou akci.
     
    03:58
    Vhazování vyhráli domácí, Spurný se pokusil o střelu od modré čáry, jeho pokus ale dokázala obrana hostů zhatit a domácí se tak musí rychle vracet do své obranné třetiny.
     
    03:40
    Piegl nahazuje puk za bránu Jekela, puk však nebyl tečován a je odpískáno zakázané uvolnění. Vhazuje se před Danečkem.
     
    02:40
    Kovář se pokusil rozehrát puk od vlastní modré čáry přes střední pásmo, to se mu daří, nyní svádí u levého mantinelu souboj pár hráčů o puk, domácí byli úspěšní a hosté začínají opět ze své obranné třetiny.
     
    02:00
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, Kovář se pokusil o střelu od modré čáry, ta však minula domácí bránu.
     
    01:36
    Čejka se pokusil rozehrát puk na jednoho ze svých spoluhráčů ve středním pásmu, kotouč se ale dostává až do pásma Frýdku-Místku a hráči Třebíče rychle střídají.
     
    01:00
    Puk je vyhozen z vhazování ve středním pásmu ven z hřiště a vhazování se bude opakovat.
     
    00:05
    Vhazování si berou na své hole hosté, David Dolníček se pokusil o rozehrávku za záda Danečka, tam si puk přebírají hosté, ale jen na chvíli, nyní se na levé straně od Danečka octl volný Wasserbauer, který se pokusil o střelu z poměrně velké blízkosti. Tento pokus dokázala obrana Frýdku společně s brankářem zastavit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a HC Frýdek-Místek. Bude pokračovat Frýdek ve své vítězné linii? Podaří se Třebíči prolomit řadu po sobě jdoucích proher? To se dozvíme již v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Hort, Čejka, Spurný, Půža – R. Erat, Dolníček, Jan Wasserbauer – Kristl, Diviš, Vodný – Kratochvíl, T. Havránek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec.

    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Štěpánek) – Bartko, L. Kovář, Ovčačík, Zahradníček, D. Stránský, Piegl – Kvasnica, Bajtek, Kafka – Kofroň, Mikulík, Christov – Klimša, Przybyla, J. Kalus – Flok, Molina, Kaukič.

    Rozhodčí: Čech, Obadal – Adamec, Poruba..
     
    Dne 11.10. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a HC Frýdek-Místek. Rysi ve svém posledním zápase dokázali porazit Vsetín a zvítězit tak v základní hrací době 4:3. Oproti tomu Třebíči se nepodařilo utkání s Kadaní otočit a prohrála 2:3. Pro Třebíč je to tak třetí prohra v řadě a pro Frýdek-Místek třetí výhra jdoucí po sobě. Jak bude probíhat zítřejší utkání? Budou Rysi pokračovat ve své vítězné linii? Podaří se Třebíči prolomit řadu za sebou jdoucích proher? To vše se dozvíme již v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestavy obou týmů v předchozím zápase

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Půža, Kaláb, Spurný, Nedbal, Čejka, Hort – Jan Wasserbauer, Erat, Vodný – Diviš, Dolníček, Kristl – Malec, Kusko, Paták – Ferda, Tadeáš Král, Kratochvíl.

    HC Frýdek-Místek: L. Daneček – Hrachovský, L. Kovář, Ovčačík, Zahradníček, D. Stránský, Piegl – Kvasnica, Pechanec, Bajtek – Kofroň, Mikulík, Christov – Franek, Klimša, J. Kalus – Flok, Przybyla, Kaukič.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 35. Diviš (Dolníček), 39. Dolníček (Nedbal, R. Erat), 43. R. Erat (Diviš, Nedbal), 50. Kusko (T. Havránek, Kristl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Hort, Čejka, Spurný, Půža – R. Erat, Dolníček, Jan Wasserbauer – Kristl, Diviš, Vodný – Kratochvíl, T. Havránek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Štěpánek) – Bartko, L. Kovář, Ovčačík, Zahradníček, D. Stránský, Piegl – Kvasnica, Bajtek, Kafka – Kofroň, Mikulík, Christov – Klimša, Przybyla, J. Kalus – Flok, Molina, Kaukič.

    Rozhodčí: Čech, Obadal – Adamec, Poruba.

    Diváci: 932
    thejrc.org