Ústí n/L – Kadaň 9:2 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 6:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Slavia 4:3 (po pr.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:3 (3:2, 3:0, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 11.10.2017, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    DAVID DVOŘÁČEK ihned poté, co opustil trestnou lavici, se dostal do protiútoku a jel sám na Novotného, které prostřelil mezi lapačkou a tělem. Bez asistence.
     
    33:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po přihrávce od Jaromíra Kverky se kotouč dostal k MATICU PODLIPNIKOVI, který střelou od kruhů překonal Neužila. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    33:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nádherný gól v podání JAKUBA FLEKA, který objel branku a zavěsil přímo pod víko Neužilovy svatyně. Brankou splnil přání fanoušků o pátou branku.
     
    23:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Sedm vteřin stačí energetikům na vstřelení branky. ONDŘEJ BERÁNEK poslal střelu z otočky v mezikruží a trefil se přímo do prázdného místa v Neužilově brance. Asistence: Daniel Krejčí, Dávid Gríger.
     
    17:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Střelu Nouzy dorazil za Novotného záda JAN STARÝ, který tak snižuje manko Jestřábů. Asistence: Tomáš Nouza, Marek Drtina.
     
    12:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NOUZA poslal jednoduchou střelu z kruhů, na kterou byla lapačka Novotného krátká. Asistence: Ondřej Mikliš, Dušan Žovinec.
     
    09:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    JAN TOMEČEK se stává autorem třetí branky Karlových Varů. Vystřelil od modré čáry a kotouč Grohovi propadl mezi betony. Bez asistence.
     
    09:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetikům stačilo čtrnáct vteřin do vstřelení branky v přesilové hře. Petr Stloukal vystřelil na Groha, který si myslel, že má kotouč pod kontrolou. Opak byl pravdou. Ležel za ním u brusle. Jako první ho uviděl MARTIN KOHOUT, který doklepl volně ležící kotouč za brankovou čáru. Asistence: Petr Stloukal.
     
    05:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po souboji o kotouč za brankou se dostal kotouč na Matice Podlipnika, který nahrál na SEBASTIANA GORČÍKA, který vymetl všechny pavučiny v Grohově brance. Asistence: Matic Podlipnik, Michal Vachovec.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 6. Gorčík (Podlipnik, Vachovec), 10. Kohout (Stloukal), 10. J. Tomeček, 24. O. Beránek (Krejčí, Gríger), 34. Flek, 34. Podlipnik (Kverka) – 13. Nouza (Mikliš, Žovinec), 18. Starý (Nouza, M. Drtina), 50. Dvořáček


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Krejčí, Sičák (A), M. Rohan (A), Podlipnik, J. Tomeček, A. Rulík – O. Beránek, Gríger, Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Vachovec, Skuhravý (C), Gorčík – Osmík, Tuominen, Davídek.
    LHK Jestřábi Prostějov: Groh (10. Neužil) – M. Drtina, D. Kolář, Horyna, Havlík, Žovinec, Mikliš – L. Luňák, Venkrbec (C), Nouza (A) – Starý (A), Divíšek, Rudovský – Dvořáček, Voženílek, Zabloudil – Švec, Švarc, Hozák.

    Rozhodčí: Grech, Valenta – Belko, Kokrment

    Diváci: 2244
    thejrc.org