Novosibirsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:0 (kon.) | Jekatěrinburg – HC Slovan 6:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Barys 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:1 (kon.) | Toljatti – Jokerit 0:4 (kon.)
konec
Lada Toljatti
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 12.10.2017, 17:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:21:59)
     
    Střely na branku: 22 – 36
     
    Je konec! Jokerit Helsinky zvládl utkání na ledě Toljatti a zvítězil 4:0! Finský celek nakročil za vítězstvím už v první třetině, kterou opanoval po brankách Gilroye a Paloly! Po přestávce dokonce hosté skórovali v oslabení. Chybu domácí obrany potrestal Brian O´Neill! Poté tempo hry poněkud opadlo. Na další branku se čekalo až do třetí třetiny, ve které se prosadil Henri Ikonen ! Jokerit poté zařadil nižší rychlostní stupeň, ale soupeře už k ničemu nepustil a připsal si zaslouženou výhru.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Další přechod domácího výběru do útoku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychle spěchal do útočného pásma Stanislav Bočarov. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:22
    Filatov tentokrát pálil z levé strany, avšak Ryan Zapolski dával pozor a jeho ránu vykopl betonem mimo tři tyče. Lada však zůstává u kotouče.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:36
    Nikita Filatov vyvezl kotouč do útočného pásma a zakončil z ostrého úhlu. Jeden z obránců Jokeritu srazil jeho ránu do rohu kluziště.
     
    57:06
    Genoway napřáhl ke střele od modré čáry. Zapolski měl zcela zakrytý výhled, jenže Genoway svůj pokus vyslal vysoko nad branku.
     
    56:33
    Igor Skorochodov měl na hokejce snižující branku! Domácí hokejista si sjel na parádní přihrávku před branku, jenže trestuhodně minul odkrytou klec!
     
    56:10
    Antti Pihlström oslovil Regina, který mohl zakončovat z pravého křídla, jenže rána mu vůbec nesedla a kotouč prosvištěl nad břevnem.
     
    55:32
    Dmitrij Kostromitin operoval s pukem v útočném pásmu. Domácí obránce s ním vybruslil na modrou čáru, odkud však nedokázal zakončit.
     
    55:10
    Charles Genoway uspěl v souboji v rohu obranného pásma a po mantinelu vyhodil puk za modrou čáru. Domácí mohou zaútočit alespoň na kosmetické snížení.
     
    54:18
    Peter Regin si nabruslil na přihrávku před branku domácího mužstva. Hostující tahoun se nedokázal otočit a důrazný obránce jej připravil o kotouč.
     
    54:02
    Hosté v plném počtu.
     
    53:07
    Hosté znovu vybojovali kotouč ve vlastním obranném pásmu a ihned jej vyhodili přes všechny čáry. Závěr dnešního utkání se už pouze dohrává.
     
    52:38
    Alexandr Něstěrov dostal přihrávku do volného prostoru, nabruslil si do skvělé pozice, jenže zápěstím trefil připraveného brankáře Jokeritu. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    52:02
    Lada si zahraje přesilovku! Dvě minuty za podražení si odpyká Olli Palola.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Gilroy (O'Neill), 13. Palola (Huhtala, Regin), 23. O'Neill, 42. H. Ikonen (Norman)


    Lada Toljatti: Lazušin (23. Krasotkin) – D. Ježov, Ch. Genoway, Kostromitin, Sotnieks, Maleňkich, Ďjakov, Gurkin – Filatov, Kapustin, Zernov – Mastrjukov, Babenko, Rachimullin – Valujskij, Skorochodov, Něstěrov – A. Strelcov, Bočarov, Achmetov.
    Jokerit Helsinky: Zapolski – Lundin, Lepistö, Gilroy, Kivistö, J. Jensen, O. Lauridsen, Rautanen – Palola, Regin, Huhtala – Joensuu, O'Neill, Tolvanen – Norman, H. Ikonen, Pihlström – Anttila, Marjamäki, Mäki.
    thejrc.org