Kometa Brno – Jihlava 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 12.10.2017, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    Ode mě dnes vše, hezký zbytek večera. (19:06:37)
     
    Hokejisté Jihlavy potvrdili v dnešním klání roli mírného favorita a z dnešního klání získávají dva body. Mrzet je tak příliš nemusí ztráta dvoubrankového vedení, které ovšem modrobílí smazali velmi rychle. Oba celky si střihnou odvetu hned zítra od 12:30 zde v DRFG Areně. Nenechte si tento zápas v našem online přenosu ujít.
     
    Konec zápasu.
     
    61:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Bonusový bod získávají hosté! Dlouho obezřetně hrané prodloužení rozsekl v první vyložené šanci nastavení VÍTĚZSLAV BROŽ. Ten stál osamocený před bránou, kde mu přihrál puk Rašín. Následně jihlavský forvard kličkou obehrál ležícího brankáře Holatu a zavěsil puk mezi tři tyče. Asistence: Patrik Rašín.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme branku neviděli, větší šance si vytvořili hosté, ovšem žádnou z nich využít nedokázali, a tak přijde na řadu prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:52
    Zakázané uvolnění Dukly. Hra se na konci normální hrací doby kouskuje.
     
    58:32
    Kadlic ukořistil ve středním pásmu puk, ale poté vjel do ofsajdu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:06
    Dlouhou pasáž bez přerušení, v němž měli více ze hry hosté ukončil až souboj u mantinelu, po němž puk zapadl do hlediště.
     
    54:53
    Následně při přečíslení dva na jednoho vytáhl Holata haškovský zákrok, kdy vleže vystrčil do vzduchu svůj pravý beton a vytěsnil puk mířený do horní poloviny brány.
     
    54:24
    Juda nabruslil do útočného pásma a zpoza kruhů se snažil najít mezeru mezi Holatovými betony. Brněnský gólman si prostor pohlídal.
     
    53:48
    Studeného projektil od modré vyrazil betonem mimo nebezpečí Juřička.
     
    52:29
    Meluzín vypálil z pravého kruhu, Juřička vytáhl lapačku a zakročil.
     
    51:07
    Studený pálil od modré, Juřička vytáhl svůj beton a projektil brněnského zadáka eliminoval.
     
    51:03
    Zakázané uvolnění Komety.
     
    50:56
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ale bez střeleckých pokusů. Oba týmy si dávají pozor na zadní vrátka a nechtějí chybovat.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 33. Kavický (Caha, Vašíček), 35. Meluzín (Zajíček) – 11. Barák (Trnka), 33. Juda (Marek), 62. Brož (Rašín)


    HC Kometa Brno: Holata (Pleticha) – Věžník, Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, P. Vašíček, Studený – Popelka, Caha, Minárik, Meluzín, Zajíček, Novák, Kavický, Gajarský, D. Vašíček, Kunc, Kadlic.
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Křišta, Veleba, Sapík, Marek, Trávník, Rašín – Brož, Daňhel, Úlovec, Krajíček, Kardoš, Najman, Filip, Juda, Pigl, Trnka, Barák, Svoboda.

    Rozhodčí: Čuňočka – Měkýš, Otáhal
    ocianews.com