Stuttgart – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:1 (1:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Pátek 13.10.2017, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:13. (22:33:48)
     
    Stuttgart ve čtvrté minutě nastavení druhé půle rozhodl o výhře na domácí půdě nad Kolínem 2:1.

    První půlhodina zápasu patřila Kolínu, který více držel balon, poté ale přišla nečekaná ztráta kapitána Matthiase Lehmanna. Mangala získal balon, předložil ho Teroddemu, který milimetrovou nahrávkou vyslal do úniku Anastasiose Donise, který tísněný Sörensenem dokázal míč procpat se štěstím mezi nohama brankáře Kolína. Také druhé půle nezačala v rychlém tempu. Kolín kontroloval opět hru, ale tentokrát z toho vytěžil vyrovnávací branku. Na hranici vápna přihrál Zoller Dominiqiu Heintzovi, který parádní střelou do horního roku Zielerovy branky vyrovnal. Od té doby se hrálo nahoru dolů. Poslední slovo měl však domácí střídající útočník Chadrac Akolo, který obešel tři protihráče a po šťastném odrazu dostal míč za Horna.

    Kolín zůstává s jediným získaným bodem jednoznačně na poslední příčce tabulky. Naopak Stuttgart posouvá zisk třech bodů na desátou pozici.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Kolín se ještě tlačí za vyrovnáním, ale Terodde zůstává na trávníku se zdravotním problémem.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Chadrac Akolo (VfB Stuttgart).
    90+4. Chadrac AKOLO - 2:1
     
    90+4
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Ve čtvrté minutě nastavení se Stuttgart dostává do vedení! Neskutečný závěr zápasu. Už to vypadalo, že se CHADRAC AKOLO zamotal ve svých kličkách uvnitř pokutového území, ale nakonec se přece jen opřel do balonu a šťastně ho po teči obránce dostal do sítě. Timo Horn již nedokázal zareagovat na změnu směru míče.
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí nakonec nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Pokutový kop z toho nakonec není a pokračuje se ve hře. Dobré tři minuty se nyní nehrálo a to se promítne i na nastavení.
    90+1. Sporný moment v pokutovém území, který řešil hlavní rozhodčí s videorozhodčím
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí se dlouho radil s videorozhodčím po zákroku v domácím pokutovém území.
     
    89
    Leonard Bittencourt čaroval s balonem na levém kraji. Přesnou přihrávku ale už nepřidal a do rychlého protiútoku se hnal střídající Ginczek, který ale Teroddeho neuvolnil ideálně.
     
    88
    Zieler musel do tvrdého souboje s Pizarrem v malém pokutovém území. Hostující brankář schytal pořádnou ránu a je také odpískán faul zkušeného útočníka Kolína.
     
    87
    Bittencourt byl sestřelen Ascacibarem na třiceti metrech od domácí branky. Argentinský záložník je potrestán žlutou kartou.
     
    86
    Chadrac Akolo pálil po krátké rychlé kličce k ose trávníku jen nepřesně, ale k balonu se ještě dostal Mangala, který se pokoušel o přihrávku v pádu, ale Horn drží svůj tým.
     
    85
    Stuttgart zůstal ještě na útočné polovině, ale jeden centr dokázal Timo Horn vyrazit před sebe a druhý dokonce skvěle udržel v rukavicích.
     
    84
    Vynikající obranný zákrok Heintze. Kdyby střelec vyrovnávací branky nedokázal čistým skluzem zastavil Akola, tak by se domácí útočník hnal na branku zcela sám.
     
    83
    Badstuber chtěl podržet míč, uklidnit hru, ale to se mu vůbec nepodařilo. Rychle ztratil balon a do útoku se tak mohou hrát hráči Kolína.

    Vít Schück

    Branky: 38. Donis (Terodde), 90+4. Akolo – 78. Heintz (Zoller)

    Karty:   87. Ascacibar (STU), 90+5. Akolo (STU) – 35. F. Sörensen (KLN), 65. Rausch (KLN), 77. Klünter (KLN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:13.
    VfB Stuttgart: Zieler – Baumgartl, Badstuber, Kamiński (19. Beck) – Pavard, Ascacibar, Mangala, Aogo (C) – Donis (80. Ginczek), Terodde, Brekalo (62. Akolo).
    Náhradníci: Meyer – Emiliano Insúa, Asano, Akolo, Burnic, Beck, Ginczek.

    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Klünter, F. Sörensen, Heintz, Rausch (73. Handwerker) – Jojić (68. Guirassy), Lehmann (C), S. Özcan (46. C. Pizarro), Bittencourt – Zoller, Osako.
    Náhradníci: Kessler – Maroh, Höger, Olkowski, Guirassy, Handwerker, C. Pizarro.

    Rozhodčí: Cortus – Schlager, Badstübner
    thejrc.org