Čerepovec – Riga 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 6:2 (kon.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 1:0 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Soči 4:3 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 4:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 13.10.2017, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:22 Jegor ŠARANGOVIČ - 3:1
     
    29:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra běloruského mužstva! Stěpanov dokázal dostat puk od levého mantinelu na JEGORA ŠARANGOVIČE, který poté zamířil z levého kruhu pro vhazování přesně pod horní tyč. 3:1 pro domácí! Asistence: Andrej Stěpanov, Nikita Ustiněnko.
    22:31 Alexandr KOGALEV - 2:1
     
    22:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení! ALEXANDR KOGALEV dostal před branku přihrávku od Lingleta a následně z první propálil brankáře Ježova. 2:1 pro běloruské Dinamo! Asistence: Charles Linglet, Jevgenij Kovyršin.
    11:01 Quinton HOWDEN - 1:1
     
    11:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a je tak srovnáno! Gragnani přihrál na QUINTONA HOWDENA, který následně z pravého kruhu pro vhazování prostřelil brankáře Ježova mezi lapačkou a levým betonem. Howdenova osmá trefa v sezoně, 1:1! Asistence: Marc-Andre Gragnani.
    03:54 Emil GALIMOV - 0:1
     
    03:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je tu první branka tohoto utkání! Sexton přihrával z pravé strany před branku na EMILA GALIMOVA, který následně, byť šťastně, dokázal dostat puk za brankovou čáru. Pro pětadvacetiletého útočníka je to třetí branka, pátý bod v sezoně, 1:0 pro Neftěchimik! Asistence: Dan Sexton, Robin Hanzl.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 12. Howden (Gragnani), 23. Kogalev (Linglet, Kovyršin), 30. Šarangovič (An. Stěpanov, Ustiněnko) – 4. E. Galimov (Sexton, R. Hanzl)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gragnani, Děnisov (C), Korobov (A), Chenkel, Šinkevič, Znacharenko, Ustiněnko – Skille, Howden, Fontaine – Kitarov, A. Volkov, Pavlovič (A) – Linglet, Kovyršin, Kogalev – Kulakov, Šarangovič, An. Stěpanov – Bujnickij.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (30. An. Makarov) – An. Sergejev, Piganovič (C), Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov (A), Volgin, Fazylzjanov – Sexton (A), R. Hanzl, E. Galimov – Avcin, Nestrašil, Porjadin – Zdunov, Jakimov, Šiksatdarov – Arkalov, P. Kulikov, Chajrullin.

    Rozhodčí: Alexandr Sergejev, Martin Fraňo – Nikita Šalagin, Dmitrij Šišlo

    Diváci: 12 397
    ocianews.com